40 årsdag på Kløfta – del 1

Denne novellen er vist 23349 ganger.

Sigrid, en tidligere venninne av hadde invitert meg og en kamerat på 40-årsdag. Hun hadde nettop flyttet til Kløfta, og bodde i en enebolig som også trengte en innflytningsfest. Sigrid og jeg har vært gode venner i mange år, men aldri noe seksuelt forhold. Sigrid bekymrer seg for tiden litt om min tilgang til det annet kjønn siden jeg for tiden er singel og bor alene på en liten hybel på Nordstrand. Hun knuller for tiden en kjent LO-leder, men han er bortreist denne helgen så hun har heller ikke noe pikk tilgjengelig. Sigrid ringte med på onsdag og spurte om jeg kunne ta med meg en kamerat jeg tidligere hadde presentert for henne. Jeg hadde spurt om hun hadde tenkt å forføre ham. Dette hadde hun bekreftet samtidig som hun fortalte at hun hadde invitert en venninne fra Lillehammer som passet veldig godt til meg. Jeg spurte om hun hadde begynt med koblervirksomhet, noe hun bekreftet. Kari og du passer så godt til hverandre, så hvorfor ikke mente Sigrid. Du skjønner at Kari har ikke hatt seg siden hun ble skilt for snart et år siden, og hun er snart sprekkeferdig av kåtskap. Det er vel du også skrattet Sigrid i telefonen.
 
Lørdag morgen ringte kameraten min som skulle være med og meldte avbud. Jeg bestemte meg for å dra oppover med en gang for å hjelpe Sigrid med festforberedelsene. Jeg slo på tråden fra bilen og orienterte om situasjonen. Faen også hører jeg i andre enden. Nå som jeg hadde lyst på litt ny pikk. Og jeg kjenner både deg og Kari og jeg skal banne på at dere havner tidlig i bingen. Blir bare vi tre undrer jeg. Ja, det blir vel det sukker Sigrid. Jeg er der snart trøster jeg… skal jeg kjøpe med noe mer enn vin, spør jeg. Ja, du ja, men du liker jo ikke meg slik.. Jeg synes du er kjempesexy jeg sier jeg. Riktig fin og yppig er du jo. Vi kan vel kose oss litt før Kari kommer undrer jeg… Skynd deg…. klikk.. Sigrid har lagt på. Vel inne hos Sigrid merker jeg en ukjent atmosfære…. og hun hefter ikke bort tiden…  badekaret er fyllt sier hun mens hun klemmer meg velkommen… skal vi bade i lag. Ja, ok sier jeg… jeg hopper oppi…
 
Jeg klær fort av meg og senker meg ned i det varme vannet. Sigrid har tent et per stearinlys og det er varmt og romantisk. Snart kommer hun inn på badet i en tynn silkemorgenkåpe. Hun lar den gli av og står naken foran badekaret. Runde hofter, tunge bryster og viltre krøller rundt skuldrene.. Du er jo en åpenbaring sier jeg, jeg blir påvirket sier jeg og lar blikket falle..  Ja jeg ser jo det sier Sigrid og skrever oppi til meg. Jeg har varmet opp mens jeg ventet sier Sigrid… og skrever over meg og styrer pikken inni en plaskende våt fitte…
 
Sigrid rir meg som best det går an i et litt for lite badekar.. hun glitrer i øynene… smiler over hele ansiktet. Hvor for inni helvete har vi prøvd dette før, stønner hun på sitt klingende nordlandsk.  Jeg tror vi går på soverommet sier hun.  Vi slenger et par hånduker  rundt oss og skynder oss inn i dobbelsenga. Rittet forsetter… jeg kjenner det bygger seg opp til en innsprøytning og husker plutselig at Sigrid har sluttet med p-pillen. Det har hun snakket om nå nylig. Jeg prøver å advare om at jeg er på tur å gi henne full pakke, men da knuller hun meg ennå mer intenst og jeg sender satsen inn i den skjelvende fitta og jeg merker at Sigrid også kommer. Hun ligger skrevende over meg og klemmer meg om den halvstive pikken med en sædfylt og skjelvende fitte. Beveger seg sakte opp og ned over skaftet. Jeg merker at hun virker slik på meg at jeg er på veg til å stivne igjen. Jeg støter opp i henne, tar et solid tak i den smale midjen og driver pikken opp i henne, men Sigrid ruller seg smilende og tilfreds over på ryggen og smiler lurt… du var jo kjempegod sier hun… takk det samme sier jeg, men hvorfor hoppet du av da da. Er du dum eller? Jeg har jo lovt deg bort til Kari i kveld, og da bør du være pigg skjønner du.
 
Vi som noen timer før vi dusjet og ordnet oss før Kari skulle komme…  festen ble hyggelig den for oss tre… og Sigrid hadde rett.. det var virkelig behov for å vær pigg sammen med Kari…….  men det kommer det mer om i neste novelle…

Legg igjen en kommentar