Drømmedagen

Denne novellen er vist 34471 ganger.

Det var i begynnelsen av august, for øvrig en super dag, med mye varme skulle det vise seg.
Jeg tok bilen og kjørte ut til et vann i Østlandsområdet. Der visste jeg om en avsidesliggende
odde, der det sjelden kom folk. Jeg parkerte og tuslet ned til odden, som forventet var folketom.
Jeg kledde av meg alt og la meg på badehåndklet. Jeg hadde funnet en liten berghylle, så jeg ikke skulle bli brått overrasket. Fant meg en bok og begynte å lese. Etter en halvtime hørte jeg latter og der dukket det opp to jenter i 16-17 års alder. Ups, best å bli litt anstendig, for de hadde følge av den enes moder, så jeg la en flik av håndkle over de vitale deler. Jentene la seg fnisende rett bak meg, mens moren la seg ti meter lenger bort.
Jentene lå og diskuterte litt av hvert, og fniste rett som det var. Hva skal jeg gjøre nå, da det ikke var lett å få kledd på seg. Badebuksa lå igjen hjemme, i tørketrommelen.
Ja ja, man får se av situasjonen og vente litt. Jeg fortsatte å lese, mens jeg hørte på hva jentene tisket om. Etter en stund jumpet de uti vannet, og svømte litt rundt, alltid veldig nære meg.
Jeg har en anelse om at de visste at jeg var naken under håndkleet. Da de sto opp, så jeg litt på kroppene deres, nydelige som de var. Da oppdaget jeg de største pupper jeg har bivånet på en så ung jente. De var store og runde, så virkelig godt ut. Den andre hadde vel mer normale pupper, men hun hadde en deilig kropp. De tittet bort på meg og smilte. Jeg begynte å få problemer under håndkleet, da undersåtten hadde funnet på å reise seg.
Jeg leste videre, og rett som det var så hoppet jentene og moren uti igjen. Moren var slett ikke verst hun heller. Jentene kom opp og la seg bak meg igjen, og begynte å kile hverandre, noe de tydeligvis likte. De hylte og lo i ett sett. Jeg ble ikke mindre kåt av den grunn.
Timene gikk og så merket jeg at moren pakket sammen. Skal dere være med hjem, spurte hun.
De så på hverandre og svarte at de kunne tenke seg å bli en stund til. Oj, oj tenkte jeg, hva kan skje her? Moren gikk og jentene fortsatte å kile hverandre, mens de gløttet bort på meg.
Jeg tok motet til meg og spurte om jeg kunne få kile dem også. De så på hverandre og fniste, men nikket OK. Hva nå, jeg hadde glemt at jeg var helt naken under håndkleet. Jeg snudde meg mot dem og sa at jeg var naken, og om det gjorde noe. De fniste nok engang, og svarte at det hadde de gjettet. Ja vel, da var det bare å reise seg op og vise fram alt jeg har, inklusiv en halvstiv penis. De glodde, og rødmet De la seg litt fra hverandre for å gjøre plass til meg.
Jeg lot meg ikke be to ganger, og la meg ned mellom dem. Hva heter dere da? Den ene svarte Lise, og den andre sa Linda. Jeg heter Pål sa jeg. Er dere veldig kilne spurte jeg, og de nikket og fniste igjen, lett rødmende. Jeg ba dem legge seg på magen, og begynte å kile med et strå på Linda. Hun hylte ut at det kilte noe helt enormt. Da brukte jeg fingeren i stedet og lagde små løse sirkler, og hun hikstet igjen. Så snudde jeg meg mot Lisa, hun med de store. Jeg gjentok prosedyren, og fikk samme reaksjon. Jeg ante meg at disse to begynte å bli litt kåte.
Skal vi leke bokstavleken sa jeg spørrende. De nikket begge to og forsto hva jeg mente.
Jeg begynte med Lise, og tegnet en bokstav på ryggen hennes. A sa hun, og det var rett. Så snudde jeg meg mot Linda og tegnet en P. P sa Linda. Det er bra sa jeg. Da begynner vi, og jeg stiller spørsmål, men ikke si bokstavene og dere må svare sant. Ja vel sa begge. Jeg begynte med Linda; hvor gammel er du? Sytten år. Har du hatt sex? Det ble stille en stund, så kom det, ja. Jeg snudde meg mot Lise, og stilte de samme spørsmål. Hun svarte 18 og ja.
Neste svar ble spennende, da jeg spurte om jeg kan knyte opp bhen hennes. Stille lenge og hun tittet på Linda, himlet med øynene, og svarte ja. Jeg stilte det samme spørsmål til Linda og hun skjønte Lises reaksjon og svarte umiddelbart ja. Jeg knøt opp begge og sa at de kunne snu seg nå, så fortsetter jeg på magen deres. De adlød litt tvilende, men snudde seg på rygg.
Da lente jeg meg frem og tok av bhene deres. Å gud for noen pupper, de struttet med stive knopper. Jeg ba de legge bena fra hverandre for nå skulle jeg skrive på lårene deres.
Jeg begynte på Lisa og skrev; er du kåt? Hun så på Linda og svarte ja. Samme på Linda, som svarte som sant var, ja. Så skrev jeg; siden jeg er naken, så bør vel dere være det samme?
De rødmet noe voldsomt, men sa at jeg kunne ta av dem underdelen. Noe jeg gjorde med en gang. Jeg tok tak i bikinitrusa til Linda og dro den sakte ned og beskuet en barbert fitte.
Så samme prosedyre med Lise, som lettet litt på baken så jeg fikk dratt den ned lettere. Her var det en søt liten dott. Plutselig kjente jeg en hånd på staken min, det var Linda som sa at den var visst blitt hard. Lise reiste seg halvt opp for å se. Da fortsetter vi sa jeg, og spurte Lise om hun ville suge meg. For å gjøre det mer opphissende sa jeg at hvis de nekter å svare får de et rapp over baken med en liten kvist. Hvis de fniste eller hylte, gjaldt det samme. De nikket begge to.
Jeg begynte og skrive, og Lise reiste seg opp og la seg over meg. Jeg kjente leppene hennes suge oppetter staken som var nær ved å eksplodere. Så åpnet hun munnen og gapte over hele staken. Dro munnen opp og ned noen ganger. Stopp sa jeg, for nå er det Lindas tur, og jeg spurte om jeg kunne slikke henne på fitta? Hun skrevet ut og lot meg komme til. Jeg lot tunga skli lett over fitta hennes og fant hullet og lirket tunga inn. Hun hylte ut og fniste. Jeg fortsatte og merket at hun var skikkelig våt. Jeg sluttet og ba henne snu seg, for nå skulle det være straff. Hun sto på alle fire og jeg tok fram den lille skjeppen og strøk den over den deilige baken hennes. Jeg kunne ikke dy meg og lot fingeren min stryke over sprekken bakfra og mot fitta hennes. Jeg roterte rundt rompehullet først før jeg fant fitte hullet, og lot fingeren rotere rundt det, så sklei jeg inn. Hun hylte ut og jeg sa, det blir to straffer. Hun nikket og aksepterte.
Jeg lente med litt tilbake og slo et passe hardt slag. Hun hylte ut og ventet på det neste, som kom brått på. Nytt hyl. Lise lurte på om hun kunne få samme omgang, og jeg var ikke vond å be. Men sa Lise, du spurte ikke om lov, så du skal også få straff, det gjeller vel alle her?
Ja vel sa jeg og la meg på alle fire. Lise tok kjeppen og lekte litt med den på baken min, pang sa det og tårene spratt. Nå var pikken min i høygir og jeg kjente at Linda hadde begynt å massere den. Lise sto på alle fire og var klar. Jeg avbrøt Linda og la meg bak Lise og begynte å stryke over baken hennes, nærmet meg rompehullet hennes, stakk fingeren forsiktig inn, så fortsatte jeg til fittesprekken, fant klitoris og knep i den, da skrek hun, og hikstet. Straff sa jeg, og Lise nikket. Jeg ga henne et kort hardt rapp og hun hylte ut, så jeg rappet en gang til. To søte små røde striper over baken hennes. Så stakk jeg en finger opp i fitta hennes og hun hikstet til igjen.
Nå er dere vel så kåte som bare det sa jeg. Hvem vil ri meg først? Linda reiste seg opp og satte seg på meg, fant penisen og tredde seg nedpå. Hun var dyvåt og gled rett ned til bunns. Jeg stønnet og var kjempekåt. Lise hadde lagt seg mellom bena mine og slikket på ballene mine, men hun kjærtegnet klitten til Linda. Tar dere pillen spurte jeg, og de nikket. Bare la det sprute, men vi vil ha begge to, ellers blir det straff. Jeg hikstet og nikket, vel vitende om forrige slag. Linda beveget seg sakte til å begynne med, men økte takten raskt så puppene hoppet, mens pusten hennes kom i hiv. Ååå, nå går det for meg. Hun ristet noe voldsomt, men jeg kjente at nå kommer jeg som en foss. Det gikk for oss samtidig i en vulkansk orgasme. Har jeg kjent noe bedre? Nå er det min tur sa Lise. Kan du vente litt sa jeg, så jeg blir klar. Det fikser jeg sa Lise, som gapte over kukken min, og sugde den langsomt og dypt. Det krøllet seg i magen min, og sannelig våknet dyret av denne behandling. Lise skrevet over meg og tredde seg nedpå. Hun var trang, og vrikket seg sakte ned til bunns, så startet hun rittet. Jeg lurte på om jeg var hest på Øvrevoll. Hun satte opp et forrykende tempo og jeg klamret meg fast til hoftene hennes, fant rytmen hennes og jokket imot. Dette kunne hun og ikke lenge etter hev hun etter pusten, og sa at nå kommer hun med storm. Jeg var ikke ufølsom for dette rittet og kjente at nå går det igjen. Hun kom rett etter meg og hikstet av vellyst.
Etter denne anstrengelse hoppet vi i vannet. Etter et bad, la vi oss ned og jeg lurte meg til å suge på fire nipler til damenes vellyst. Herregud for et knull sa Lise, og Linda nikket.
Linda begynte å kose med lillemann og snart var han stiv igjen. Hva skal vi gjøre med han, spurte Lise. Jeg vet, sa Linda, la han stå på alle fire så suger du ham, men jeg pisker opp stemningen. Jeg gjorde som befalt og Lisa ålet seg under meg, og begynte å suge meg forsiktig. Jeg lurte på hva Linda mente med å piske opp stemningen. Det var ikke mye å lure på. Hun strøk kjeppen over baken min, og slo noen lette slag. Jeg ble enormt kåt, og det skjønte hun og slo litt hardere. Jeg hulket og ble spurt; likte du det? Jeg nikket og så sa det pang, jeg hylte ut og tårene spratt. Jasså veldig godt altså? Pang igjen, men løst nå.
Linda kravlet seg foran meg og ba meg slikke seg. Jeg lot tunga gli inn i fitta hennes, som var knallvåt. Jeg slikket i meg safter og lot tunga gli inn så langt det rakk, men nå greide jeg ikke å holde igjen, så spruten gikk langt ned i halsen på Lise. Hun svelget unna.
Etter denne kraftanstrengelsen la vi oss ned. Så spurte Linda om jeg skulle hit i morgen også.
Jeg svarte at det var nok mulig, men hva med moren din? Hun kommer ikke sa Linda.
Ja da kommer jeg, for været er spådd bra, som i dag.
Det er bare en ting sa Lise, i morgen bestemmer vi om hvordan og hva straff som gjelder.
Er det greit? OK svarte jeg.

Men det er en annen historie.

Legg igjen en kommentar