En handyman, del 2

Denne novellen er vist 18744 ganger.

Jeg satt lenge med lappen til Kim i hånden. Strøk over den sleivete, maskuline håndskriften. Tilbake i kveld. En for meg uendelig feriedag lå foran meg. Etter vår uventede og høyst uvirkelige natt sammen satt jeg igjen med en blandet følelse. På den ene siden var jeg oppstemt og boblende av forelskelse, jeg ville bare løpe ut og hyle og skrike og ringe alle venninnene mine. På den andre siden kjente jeg fortsatt et snev av usikkerhet. Hvorfor var han ikke der da jeg våknet? Fordi han måtte jobbe så klart, sa fornuften. Jeg hadde fortsatt ferie men det hadde ikke han. Kim hadde mange prosjekter på gang, det visste jeg jo. Men hvorfor vekket han meg ikke før han dro? Tvilen fortsatte å tygge i stykker gleden min. Dette var for mye å forholde seg til. Mer enn jeg turte å håpe på. Det virket som en drøm alt sammen. Borte var Kim og med ham mørket, tordenværet og den magiske stemningen. Jeg var forelsket og forvirret, redd for å håpe for mye, legge for mye i det som hadde skjedd. Han vekket meg ikke og sa farvel. Jeg hadde ikke fått noen verbal bekreftelse på hva vi var i gang med. At dette var hva jeg håpet på. Ville han komme tilbake? Kunne jeg stole på det? Jeg sukket høyt for meg selv og gikk i dusjen.

Under det varme vannet innbilte jeg meg at jeg var i Kims omfavnelse igjen. Jeg husket hvordan vi hadde stått inntil hverandre etter sexen. Ikke et ord ble sagt mellom oss. Likevel eller kanskje nettopp derfor følte jeg meg så nær ham. Jeg hadde vært helt myk og rolig inne i meg. Armene hans forsiktig rundt meg, hvordan han lente haken mot hodet mitt. Den nå så myke pikken mot rumpa mi. Før der igjen hvordan han råknullet meg der på gulvet, holdt meg nede og bare tok for seg. Den vidunderlige, knallharde pikken hans i meg. Intensiteten i det hele, aldri før hadde jeg ønsket en manns begjær og stangende kåtskap mer enn der på gulvet med Kim over meg, i meg, aldri ble det nok. Før det, hvordan han slikket meg fast og deilig, rett på klitten slik jeg liker det, hvordan kunne han vite så godt hva jeg liker, trenger, åh faen, Kim kom tilbake, nå-

Uten å tenke over det hadde jeg begynt å fingre meg der i dusjen. Jeg sank ned på gulvet mens bilder av Kim i alle mulige situasjoner flimret over netthinnen. Kim som jobbet i huset mitt med svettestriper over den brune ryggen, Kim som la den kraftige neven sin rundt en halvliter, Kim som smilte, snakket med den deilige, rolige stemmen sin. Jeg kjente stemmen hans både i hjertet og fitta. Varm, han gjorde meg så varm og god, jeg ville elske hele verden, jeg ville le, skrike, gråte, ligge helt stille og bare betrakte ham i all evighet. Jeg ville tas av ham om og om igjen på alle mulige måter han ville, åh, jeg hadde ennå ikke fått suge ham, men jeg ville så inderlig få lov. Jeg ville…jeg ville ringe ham i det jeg kom. Jeg ville at han skulle høre det, nyte det, dele det. Bli kåt av det. Komme fort tilbake, hit. Ellers ville jeg dø.

Jeg var virkelig nær å komme nå. Enda så kåt jeg var våget jeg ikke ringe Kim og komme for ham der i telefonen. Hvilken mann ville vel ikke likt det. Hadde han bare vært en flørt, en sommerelsker så hadde jeg vel gjort det. Men han betydde så mye mer, og jeg ville ikke gjøre noe feil, ikke forstyrre på et dumt tidspunkt, ikke mase…jeg innbiller meg at menn ikke er i stand til å tenke like mye som jeg når de er sprengkåte. Jeg vaklet ut av dusjen og la meg på det varme baderomsgulvet. Fikk øye på mobilen der den lå halvveis under vaskemaskinen. Jeg bøyde meg frem med et ynk og tastet med våte fingre: «Jeg ligger her på gulvet. «Det sa noe, men ikke alt og en enkelt melding ville ikke forstyrre hva han enn gjorde. Jeg trykket på send og ventet en stund mens jeg koste forsiktig med meg selv. Det rant varmt ut av meg, gulvet var varmt, det brant mot baksiden av ryggen og rumpa. Jeg strøk over brystene mine, tenkte på hvordan de nesten forsvant i Kims hender, lurte på om han likte dem, tente på dem, jeg tror det. Jeg ventet på et pip fra mobilen, et svar fra Kim. Stillhet. Bare den våte lyden av fingrene jeg mykt og jevnt presser opp i fitta. Bare de undertrykte klynkene av desperat lengsel og kåthet som unnslapp leppene mine. Jeg greide ikke holde meg lenger og lot orgasmen ta meg, befriende og frustrerende på samme tid.

Jeg spiser frokost. Prøver å lese en avis. Prøver la være sjekke mobilen min annethvert minutt. Stirrer ut av vinduet. Sjekker mobilen min. Fortsatt ingenting. Jeg ringer en venninne. Hun har troen på oss. Hun synes jeg er heldig. Kos deg i kveld, ler hun når hun legger på. Fortsatt ingen melding. Hjertet synker. Om han angrer. Om han glemmer det. Er jeg så lett å glemme? Kanskje meldingen ikke kom frem. Jeg skulle ringt. Bare tanken på stemmen hans, han kunne lest opp hele Gule Sider på rams, jeg ville lyttet andektig. Jeg hyler inn i en sofapute og sparker til leselampen så den går i gulvet. Jeg er så grusomt, uutholdelig forelsket!

Jeg tar meg en joggetur, en lang en. Det hjelper å være i bevegelse, få ut noe av energien. Mobilen har jeg lagt igjen hjemme, blir bare gal av å sjekke den hele tiden. Svart skjerm. Blir gal. Kim er likevel ustanselig i tankene mine, synger i blodet mitt mens jeg løper, Kim, Kim, Kim, min elskede.

Det prikker mellom bena, pulsen dunker oppe i halsen. Jeg er varm i hele kroppen, varm og kåt igjen. Jeg går nå med raske skritt, jeg kan se huset mitt herfra. Jeg løper litt til, de siste hundre meterne. Etterpå skal jeg dusje og kose meg med vibratoren min på senga og så kanskje…jeg rekker ikke tenke mer før jeg dunker inn i noen på vei gjennom hullet i hekken foran huset. Kim.

Jeg møter blikket hans i noen lange sekunder. Han ser alvorlig på meg med de vakre øynene. Jeg blir stående som forstenet.
– Vil du bli med en tur i skogen? spør han enkelt.
Jeg nikker bare, klarer ikke slippe blikkontakten, klarer nesten ikke snakke. Han kom tilbake. Han er her. Vi har hatt sex. Jeg har tenkt konstant på ham i hele dag. Jeg får ikke frem et fornuftig ord. Jeg ser ned.

-Må dusje og skifte bare, mumler jeg og løper inn. Hjertet dunker hardt i halsen. Jeg skynder meg alt jeg kan som om jeg frykter han skal forsvinne igjen hvis jeg ikke skynder meg. Det nye, røde undertøyssettet i silke. Den tettsittende jeansen. Den nye toppen. Skinnjakka, hvor er den? Finner den ikke, tar en gammel collegejakke istedenfor, det får være det samme. Han venter på meg. En dusj parfyme og et hektisk blikk i speilet. Jeg er rød i kinnene, pupillene er store, mørke. Jeg ser en smule gal ut. Jeg løper ut. Han står rolig ved trappen, smiler så vidt.

– Kom sier han.

Vi går gjennom tett granskog på en mosekledd traktorvei. Det er stille her, det eneste jeg kan høre er det ville hjertet mitt. Jeg kommer fremdeles ikke på noe å si. Det er tusen ting jeg vil formidle til Kim og likevel ingenting å si, det er tomt i hodet mitt, jeg greier bare å gå her. Han går raskt, jeg småløper etter. Når skogen blir tettere og veien går over i en sti stopper han og tar hånden min. Varmen fyller hele meg, jeg synger inne i meg.
– Hvor skal vi? hvisker jeg.
– Vent og se, sier Kim. Han ser på meg og smiler et av sine sjeldne, nydelige smil.

Han holder meg hardt i hånden, jeg ønsker at han aldri, aldri skal slippe. Jeg kunne gått slik i all evighet, taust gjennom den mørke regnvåte skogen. Jeg nyter alle duftene som driver mot meg, det er overskyet men stadig varmt. Vi er i begynnelsen av september. Noen tidlige høstløv daler ned fra ei bjørk og fester seg i håret mitt. Kim stopper og stryker meg over håret. Napper forsiktig vekk bladene. Berøringen er elektrisk, fyller meg med så mye nytelse at jeg bare blir stående og lene meg mot ham med lukkede øyne. Kim bøyer seg ned og kysser meg mykt og varsomt på leppene. Jeg åpner munnen, tar imot. Lar ham kysse meg mens jeg svever oppover, forsvinner inn i kysset. Armene mine henger rett ned, jeg lar meg bare kysse og kysse. Varm, sakte tunge mot min Jeg blir stående som forhekset. Kjenner hvordan alt annet forsvinner, jeg har ingen egen vilje lenger, han kan gjøre hva han vil med meg. Tanken er herlig. En seig, bankende kåthet sprer seg fra underlivet og ut i kroppen. Og det er nettopp det han ønsker- å få gjøre som han vil med meg. Det skal jeg snart få erfare.

– Jeg skal ta deg med til et hemmelig sted, hvisker Kim. Ordene kiler og vibrerer mot munnen min. Han kysser meg igjen. Hardt og sultent. Fremdeles uten å røre meg annet enn med munnen. Jeg blir vissen i kroppen. Skjelver av opphisselse. Det føles tungt å stå oppreist. Det er helt merkelig, men ingen overdrivelse. Jeg har aldri før møtt noen som får meg til å føle slik.
– Er det greit for deg om jeg knyter dette over øynene dine?
Jeg åpner øynene og møter Kims vakre og lekne blikk. Han holder opp et halstørkle. Jeg smiler og nikker.
– Du er ikke redd?
Jeg rister iherdig på hodet.
– Nei, hvisker jeg.
– Fint, svarer han. Det trenger du ikke være.

Jeg fniser mens Kim knyter tørkleet rundt hodet mitt. Det kribler i meg av kåthet og spenning. Jeg aner ikke hva som vil skje og jeg nyter følelsen. Tørkleet lukter godt av parfymen hans.
– Det er ikke for stramt? spør han.
– Nei, det går fint.
Kim løfter meg opp, slenger meg over skulderen som en sekk poteter. Jeg hyler av overraskelse. Han ler. Begynner å gå med meg over skulderen. Jeg tror bakken skråner under oss, vi går nedover. Jeg svever over bakken, blindet og hjelpesløs og meget fornøyd med å være akkurat det. Jeg bare er her, ute i ingenting med mannen jeg er forelsket i og kunne ikke ønsket meg noe annet på jord. Han går og går, imponerende sterk og ubesværet av å bære på meg. Lukten av skogbunnen i nesen. Armene mine rundt livet hans for å ikke velte av. Jeg puster anstrengt av den uvante posisjonen og opphisselsen. Tilslutt vipper han meg ned på bakken igjen. Blodet fyker ned fra hodet, jeg svimler og vakler litt. Han støtter meg.

– Går det bra? spør han mykt. Jeg nikker. Solen bryter frem fra skyene.
Deilig. Jeg nyter varmen mot ansiktet og Kims armer rundt meg. Vi blir stående slik en stund.
– Hvor er vi? spør jeg.
Kim bøyer seg, plukker opp noe og kaster det. En stein i et vann. Vi er ved et vann. Jeg er ikke sikker på om jeg har vært her før.
– Kom, sier han. Kim leder meg i retning vannet og ut på det som må være en brygge.
– Jeg vil ikke i vannet, sier jeg raskt, med ett nervøs.
Følelsen av å burde ta tilbake noe av kontrollen melder seg. Jeg føler brygga vippe under meg. Vann på alle kanter, jeg vet ikke hvor langt jeg kan gå i noen retning. Jeg klynger meg til Kim.
– Neida, sier han, jeg har ikke tenkt å tulle med deg. Du kan være helt trygg. Stemmen er alvorlig. Jeg blir rolig igjen. Han står bak meg med hendene mine i sine.
– Får jeg lov å se da…? spør jeg prøvende.
– Nei, svarer han kontant.
Han trekker meg nærmere inntil seg. Jeg kjenner pikken hans presse mot baken min gjennom lag med klær. Han er hard. Han har kontrollen nå og han nyter det. Blir kåt av det. Av meg. Tanken er deilig. Jeg kjenner hvor våt jeg er. Ser for meg skrittet i den røde silketrusen gjennomtrukket av safter. Kim trekker ned glidelåsen i jakka mi. Jeg ynker meg i det han legger hendene rundt brystene mine utenpå toppen.
– Jeg fikk meldingen din, sier han lavt. Rakk ikke svare, sjekket ikke mobilen før jeg var på vei til deg. Dro fra mobilen hjemme i dag da jeg skulle på jobb. Regnet med at du ikke fortsatt lå på gulvet da jeg leste den.
Jeg ler, rødmer tror jeg. Tenker på hvor kåt jeg var i dag tidlig. Hvor kåt jeg er nå.
– Hva gjorde du der på gulvet, hmm…? Han napper meg lett i brystvortene som har sklidd ut på oversiden av push up bhen.
-Jeg…
– Nå? Han klyper litt hardere, jeg ynker meg lavt.
– Jeg…tenkte på deg.
Han slipper grepet, ler mot nakken min.
– Jeg har tenkt på deg også, sier han. Ganske mye faktisk.
Hva har du tenkt? tenker jeg, men jeg sier det ikke.
– Jeg har lyst til å kle av deg, hvisker han. Han trekker genserermene ned og genseren min havner på brygga. Han drar toppen min forsiktig over hodet og den går samme vei. Jeg blir stående i jeans og bh med brystvortene struttende ut i friluft.
– Du er utrolig sexy, sier Kim med en stemme hes av kåthet.

Han bøyer seg og holder rundt hoftene mine. Kysser meg på magen. Skjeggstubber skraper mot den myke huden. Han slikker meg i navlen. Jeg fniser og vrir meg. Han holder hendene mine sammen bak på ryggen gjør det tydelig at han bestemmer og gjør som han vil. Han kysser meg langs bukselinningen der den røde trusekanten stikker opp. Jeg stønner. Svaier i korsryggen, prøver å skyte frem underlivet. Kyss meg der. Åh ja, jaaa senk hodet bare litt…åhhhh, vær så snill, tenker jeg. Jeg vet han merker hvor frustrert jeg blir av ertingen og det uutholdelige langsomme forspillet til hva som enn måtte komme. Men jeg har ikke noe annet valg enn å være i det. Spillets gang har jeg overlatt fullstendig til Kim, og han vet det også. Han kysser og biter meg lett på de myke innsidene av lårene mine. Jeg kjenner varmen, fuktigheten og tennene gjennom det stramme jeansstoffet. Han kysser og biter sakte nedover og oppover begge ben uten å røre ved den verkende fitta mi. Han stryker meg lett med hendene også. Ned mot knærne opp igjen og over rumpa. Jeg blir kåtere og kåtere og sliten av å stå sånn.

– Vær så snill…mumler jeg.
– Vær så snill hva da? svarer han muntert. Er jeg ikke snill mot deg kanskje, søta?
– Jooo…bare la meg få…
-Få hva da?
Jeg holder ikke ut ertingen hans, han vet det og ler. Hvis det er noe du vil ha så får du si det, sier han og kysser meg i korsryggen.
– Kan jeg få legge meg ned? spør jeg tynt.
– Nei, jeg synes du er fin når du står sånn, svarer Kim. Ønsk deg heller noe annet.
-Åh…bena mine dirrer av anstrengelse og opphisselse.
– Jeg venter, sier Kim, han nyter denne leken. Nyter å drive meg til vanvidd.
– Ta på meg, mumler jeg.
– Ta på deg, hvor da, her? Han stryker meg over baken, spiller dum og uvitende, og jeg synes han spiller det veldig dårlig.
– Nei, åh…
-Si det, si det, hvisker Kim.
-Ta…på…FITTA MI! skriker jeg i frustrasjon. Hører ekko et steds fra. Kanskje andre hører meg også, hva vet jeg. Det bryr meg ikke. Jeg er bortført, blindet og fullstendig dominert. Overmannet av Kim og driftene han vekker i meg. Han kan få meg til å gjøre hva som helst nå, og han vet det.

Sakte, uendelig sakte lar han en finger gli ned langs rumpesprekken min. Jeg vakler og skrever enda mer med beina. Fingeren stopper.
– Stå helt stille nå, sier Kim strengt. Ellers gjør jeg det IKKE.
Jeg holder pusten. Han stryker meg lett og pinefullt over de hovne leppene og klitten. Bare med en finger, frem og tilbake. Effekten er enorm. Jeg stønner og ynker meg som om jeg skulle fått juling.
– Åh jaaa…jaaaa, ikke slutt, klynker jeg.
– Tror du noen hører deg? sier Kim,- noen andre enn meg?
-Vet ikke…driter jeg i, mumler jeg gjennom sammenbitte tenner.
– Ja det gjør du visst, alle kan få høre hvor kåt du er, hvisker han og lar fingeren sirkle rundt klitten som han mirakuløst har greid å finne utenpå buksa. Dette vidunderet av en mann. Jeg ville ha takket høyere makter med egenkomponerte takkesanger om jeg ikke var i ferd med å utrykke lyder langt over i det dyriske. Ikke lenger noen kontroll eller skamfølelse what so ever.
– Synes du skal vise puppene dine ordentlig jeg, fortsetter Kim. Ta av deg bhen nå. Du har ikke noe valg, legger han til når jeg nøler.
Jeg gjør det, lar bhen falle ned på brygga eller kanskje ned i vannet, jeg bryr meg ikke, selv om den var ny.
– Ta på dem, fortsetter Kim bestemt. Jeg gjør som han sier, stryker meg over brystene. Løfter dem, presser dem sammen. Viser meg frem.

– Du er deilig, mumler han og stryker meg hardere i skrittet. Han bruker hele hånda nå. Jeg borrer neglene inn i den myke huden. Det er godt, men for upresist til at jeg kan komme av det, og det er nok meningen også. At jeg skal vente med å komme.
– Du liker å vise deg frem? Fortsetter Kim.
– Ja…mmm…det gjør jeg, svarer jeg andpustent.
– Hva har du under her da, vil du vise det også?, sier han.
Jeg nikker, glad for at jeg barberte leggene i dag tidlig. Og for at jeg har nytt undertøy og trimmet bikinilinje og i det hele tatt. Jeg skyver tankene vekk, jeg merker jo utrolig godt at han liker det han ser. Ellers ville han ikke brukt så lang tid på å nyte synet av meg. Kim åpner knappen og den vesle glidelåsen i buksa og trekker den ned. Han støtter meg og får av sko og sokker med det samme. Nå har jeg bare den lille, røde silketrusa på. Et vindkast får den til å klistre seg kaldt mot meg. Den er våt, klissvåt. Jeg vet han ser det.

– Hva har vi her da, sier Kim og plystrer lavt. Hun er jo helt våt, stakkars liten. En siste rest av skam biter i kinnene mine. Er det andre her ute? Tanken gjør meg både flau og ytterligere opphisset. I grunn mest det siste.
– Hva tror du folket sier om dette da? erter Kim. Ikke bare har hun et par fantastiske pupper, hun har ei søkkvåt mus også. Han stryker meg utenpå trusa, jeg stønner, det bygger seg opp igjen. At jeg var sliten i stad har jeg helt glemt. Alt jeg kjenner er fingrene hans som kjærtegner den lille bulen i trusa som er den hovne, overkåte fitta mi. Munnen hans som kysser meg vått i nakken og de sterke armene som holder meg oppe.
– Nå skal du ned på kne og vise frem fitta di, sier Kim bestemt. Han presser meg ned, jeg knekker sammen i knærne med et sukk. Har ikke noe begrep om hvor lenge jeg har stått her. En time? Tjue minutter? Aner ikke. Jeg blir liggende i en bylt, behaget av å få hvile bena overtar en stund.
-Opp på alle fire! Han er skarp i stemmen. Jeg skynder meg å gjøre som han sier. Svaier i korsryggen og skyter rumpa ut mot ham.
– Bøy enda litt mer, sier Kim, legger ei hånd mot korsryggen min og presser ned.
-Sånn ja. Også spriker du skikkelig, det der er ikke skikkelig spriking.
Jeg skyver knærne ut mot sidene så godt det lar seg gjøre. Treverket i brygga er hardt, det er ubehagelig å stå sånn. Kim legger ansiktet mot skrittet mitt. Pusten hans kiler mot de følsomme leppene der nede.
– Vet du at fitta de lukter helt nydelig, sier Kim.
– Våt, kåt, utålmodig fitte.
Jeg piper og forsøker dytte meg nærmere den varme munnen hans. Jeg husker pinefullt nøyaktig hvordan han slikket meg i går, vil så gjerne at han skal gjøre det igjen. Han gjør ikke det.
– Jeg trekker av deg trusa nå, kan tro de vil glane fra båtene, flirer Kim.
Jeg aner ikke om det finnes båter her, om noen ser, men nå er tanken ene og alene pirrende.
– La dem få se da, mumler jeg, vær så snill, ta av meg trusa bare.

Så gjør han det. Trekker trusa ned til knærne mine. Ser på meg. Jeg kan føle at han ser på meg. Hvordan ser jeg ut i hans øyne? De skinnende våte fitteleppene, den runde baken, brystene henger som to dråper under meg. Håret i tjafser ned i ansiktet. Jeg må se fullstendig vill ut. Han tar tak i brystene mine, stryker, leker med dem.
– Fine, sier han, fine når de henger sånn. Da også.
– Slikk meg…? ber jeg med min søteste stemme.
– Mmm, har du lyst til det.
– Ja, åh ja….vææær så snill?
Det tenner ham visst at jeg tigger og ber.

– Ok, jeg skal slikke fitta di. Men du får ikke komme, skjønner du det?
Jeg nikker. Han tar tak rundt lårene mine og så får jeg endelig kjenne den herlige tunga hans mellom bena igjen. Han slikker meg helt fra klitten og opp i rumpesprekken og tilbake. Flere ganger. Stikker tunga inn i meg og lar meg ri på den. Tunga hans er fantastisk hard, som en liten kuk. Jeg kunne dødd av nytelse.
– Åh, det er så…godt…jaaa…ja der…mmmh…
Han har sirklet inn klitten og går hardere til verks, dette bærer unngålig mot orgasme. Jeg vil det skal vare, jeg vil få komme, jeg vil…jeg vet ikke, jeg bestemmer ikke. Han sa jeg ikke fikk komme, men nå kommer jeg snart uansett, nå-

Brått trekker han seg unna. Jeg ramler sammen på brygga med et frustrert hyl.
– Jeg sa du ikke fikk komme, sier han rolig.
– Neiii, klynker jeg.
– Ikke ennå. Legg deg på ryggen.
Jeg gjør ingenting. Det banker i fitta. Jeg blir liggende. Solen steker ennå, jeg er svett kjenner jeg nå. Kim tar tak og får meg på rygg. Trekker armer og ben ut så jeg blir liggende i en x-form. Han stryker meg på kinnet.
– Stoler du på meg? spør han mykt.
Jeg nikker. Jeg gjør absolutt det. Jeg føler meg frustrert og litt sliten og fullstendig underkastet, men alt på en god måte. Jeg vet han vil meg vel, at han tar vare på meg.
– Da skal jeg binde deg fast, fortsetter han.
Jeg får et tørkle surret rundt det ene håndleddet og ned mellom sprekkene i brygga. Så gjør han det samme med den andre hånda. Og anklene. Jeg er tjoret fast til brygga, naken og sprikende.
– Jeg har fantasert om å se deg sånn, hvisker han.
– Har du?
– Mange ganger. Du aner ikke hvor lenge jeg har hatt lyst på deg, sier han stille og stryker meg over magen.

Jeg grøsser, av berøringen og det han sier. Kim har virkelig likt meg i årevis, siden den gangen han var en anonym guttunge jeg knapt la merke til. Han bøyer seg og kysser meg på munnen, kysset smaker av meg selv. Salt og noe annet. Smaker sex, smaker mitt eget begjær. Han stryker meg over håret, over kinnet og leppene.
– Du er så vakker, sier han med nesten trist stemme.
Jeg får så lyst til å holde rundt ham, nøkker i båndene men det går jo ikke.
– Jeg vil holde deg, hvisker jeg. Litt vanskelig nå.
– Du skal få det, hvisker han tilbake, men akkurat nå vil jeg nyte deg slik.
Jeg nikker.
– Tør du suge pikken min, når du ligger sånn?
Jeg nikker igjen, smiler. Jeg hadde jo så lyst til å smake han i går, det ble ikke noe av.
– Skal være veldig forsiktig, fortsetter han.
Jeg hører klirringen fra beltet som åpnes, at han drar buksa ned. Boxeren også, ser jeg for meg. Ser for meg hvordan han står på kne og runker et par drag, faen så nydelig han må være akkurat nå. Jeg skulle ønske jeg kunne se.
– Kan jeg få se deg? spør jeg.
– Nei, svarer han. Men du kan få kjenne meg. Han vipper pikken mot ansiktet mitt, slår meg lett på kinnet. Jeg smiler. Han stryker meg med pikken, over panna og nesa.
– Så myk og god den er, sier jeg.
– Myk og søt…
– Hold kjeft og sug nå, avbryter Kim.
Jeg gaper villig rundt pikkhodet. Slikker så godt jeg kan. Uvant å jobbe i denne stillingen. Jeg tror ikke jeg kan gjøre det noe særlig bra. Har så lyst på frie hender, til å kose med ballene hans og kjenne stangen mellom hendene. Jeg konsentrerer meg om å puste gjennom nesen og bruke tungen så mye jeg kan. Kim begynner å stønne og sukke og jeg blir ivrigere. Overser den begynnende verken i kjeven og tunga. Skulle ønske jeg kunne se ham nå. Jeg elsker det uttrykksfulle nytelsesansiktet til menn når jeg suger dem. Jeg har ikke sett Kim slik, men har fantasert om det ofte. Han løfter pikken ut av munnen min og jeg trekker pusten dypt. Snufser, det renner væte fra pikken opp i nesa mi.
– Jeg kan bedre med frie hender, sier jeg
– Jeg er veldig fornøyd som det er, sier Kim.
– Du har en fantastisk, liten sugemunn.
– La meg få mer da, ber jeg.
Jeg kjenner pikken mot leppene igjen, åpner munnen og stikker ut tungen. Han lar meg få et par raske sveip før han trekker den vekk igjen. Jeg strekker på tunga, leter etter pikkhodet i blinde. Han ler.
– La meg fåååå, syter jeg. Hva feiler det deg egentlig?
– Du kan jo få tigge en stund, sier han. Kanskje det hjelper å mase. Han legger seg over meg og kysser brystene mine. Suger på brystvortene. Stryker meg med faste tak opp langs sidene, over armhulene og overarmene. Ned igjen, over magen. Ned mot venusberget. Jeg svaier og sukker. Det bygger seg opp i meg igjen, men jeg er prisgitt Kims påfunn. Han legger tommelen i gropen rett over klitten og presser forsiktig oppover. Det strammer og iler i fitta. Jeg blir gal. Jeg nøkker i tauene med armer og bein, bøyer hodet bakover og skriker ut.
Han begynner å fingre meg, lett og deilig, deilig. Jeg holder pusten, hører bare de klisne lydene fra fitta mi. Det er mulig Kim holder på med seg selv samtidig. Jeg tror det.

– Jeg kommer snart, mumler jeg. Da stopper han igjen, selvfølgelig. Jeg orker ikke protestere engang. Gaper bare villig når han henger pikken over munnen min. Lar han knulle munnen min, litt mer hensynsløst nå. Jobber og jobber med tunga til jeg blir sliten. Jeg må ha en pause, tenker jeg og han trekker seg ut. Heldigvis. Gnir den våte pikken i ansiktet mitt.
– Du skal få komme nå, skjønne, deilige jente, sier han med grumsete stemme. Jeg tror knapt det jeg hører.
– Skal jeg? Lover du? sier jeg tynt.
– Ja, helt sikkert. Nå vil jeg at du skal komme for meg, komme hardt og skikkelig og jeg gir meg aldri før du gjør det, sier Kim. Han legger seg til mellom bena mine og slikker meg igjen. Rett på den hovne klitten, samtidig får jeg en finger opp i fitta. ÅÅÅÅÅÅ, nå kommer jeg snart og han våger ikke stoppe nå, nei han gjør ikke det, han gir meg en finger opp i rumpa også, ja, åh ja det vil jeg, så perfekt deilig-

NÅ kommer jeg- og hyler ut, bare skriker, skriker i intens nytelse.

Det varer og varer, bølge på bølge, jeg nøkker som en gal i båndene som holder meg naglet til brygga. Sollyset svir i øynene da Kim fjerner tørkleet fra øynene mine. Han slipper meg fri fra brygga. Jeg setter meg langsomt opp, det flimrer for øynene. Først nå kjenner jeg tresmaken i hele kroppen og at noe vått renner nedover magen min. Kim har tømt seg over meg, han må ha byttet ut tunge med fingre i siste liten, det merket jeg ikke engang. Endelig kan jeg snu meg og slå armene rundt ham. Jeg gjemmer ansiktet mot brystet hans. Skjelver. Ler. Helt utslitt og ekstremt lykkelig. Setter meg litt opp og betrakter ham. Han er helt naken han også, jeg vet ikke når det skjedde. Jeg ser rundt meg, jeg vet sannelig ikke hvor vi er nå heller. Men det gjør ikke noe. Det er ingen andre her, det med tilskuerne var bare noe Kim fant på.

Jeg legger hånden på Kims kinn.
– Tusen takk, sier jeg. Det var…det var det beste noensinne.
– Det var da så lite, sier Kim og kysser meg.

Vi lar oss synke ned i vannet, det er lunkent og herlig.
– I natt skal du vel ikke bare forsvinne? sier jeg. Orker ikke tanken på at han skal gå fra meg nå.
– Neida, sier Kim. Tenkte å ta deg med til ei hytte i nærheten her.
– Hyttetur?
– Jepp, vi er på hyttetur, sier Kim. Har du ikke skjønt det ennå?
– Dust, svarer jeg og spruter vann på han.

Og hyttetur ble det, en riktig uforglemmelig og deilig en. Den beste i mitt liv faktisk. Men det er en annen historie.

Legg igjen en kommentar