Drømmer blir til virkelighet…

Denne novellen er vist 28193 ganger.

Del 1
Jeg betraktet antrekket mitt i speilet. Den nye sommerkjolen satt veldig fint. Med et bånd i livet framhevet den de kvinnelige formene mine. Jeg strøk en finger forsiktig langs den nokså smale midja, og videre ned over de runde hoftene mine. Jeg løftet blikket litt oppover, til den passe dype utringningen. Brystene mine er akkurat passe store til at en litt dyp utrigning ser bra, og samtidig ikke for vulgær ut. Av og til skulle jeg likevel ønske de var litt større… Men jeg har alltid vært av den oppfatningen at man må gjøre det beste ut av det man har, og det hadde jeg greid veldig godt i dag. Jeg var ganske bleik, så jeg hadde tatt på høye strømper for å få en gyllen, jevn farge på bena. De høye, hvite skoene, og det høye livet på kjolen gjorde at bena mine så lengre ut. Det mørke, lange håret hadde jeg laget lette bølger i med krølltang, og det hang lett nedover de bare skuldrene mine. Jeg rettet litt på kjolen, smilte lett til meg selv, og sa meg fornøyd, akkurat da Erlend kom inn i rommet. Han stilte seg bak meg, la hendene rundt meg og kysset meg på halsen. «Så fin du er». Han smilte til meg i speilet, og jeg snudde meg mot ham og kysset ham. Jeg smilte lurt, og førte hånda hans inn under kjolen min. Lenger og lenger oppover låret. Han skvatt litt til, og stønnet lett da han kjente det truseløse, nybarberte kjønnet mitt. Han så på meg med et kåt blikk, før han kysset meg dypt med tunga mens han masserte klitten min forsiktig. Jeg la hånda mi utenpå buksa hans foran, og strøk forsiktig opp og ned. Jeg kunne kjenne at han begynte å bli hard. Der og da hadde jeg aller mest lyst til å dytte ham ned på senga, rive av ham alle klærne og forsyne meg av den deilige kroppen hans. Men jeg visste at det ikke var tid. Jeg tok vekk hånda mi og rev meg løs fra ham. Smilte til ham, og sa «skal vi dra?». Han så litt forfjamset ut, han hadde tydeligvis regnet med at vi skulle fortsette det vi hadde begynt på. Jeg bare lo litt av ham og viste ham klokka. Jeg tok tak i hånda hans, og gikk foran ham ut døra. Han tok tak i rumpa mi. «Så deilig du er» halvveis hvisket han, og jeg snudde meg og ga ham et ekstra lite kyss, før vi var på vei.
 
Hele veien bort til festen gikk Erlend bare og tenkte på det truseløse kjønnet til Marita. Han var nesten litt irritert på henne, for nå kom han til å gå rundt og være kåt hele kvelden, og det kom vel ikke akkurat til å hjelpe på at det kom til å være mange fine jenter på festen, i følge Stian, inkludert Lena, som Stian hadde beskrevet for ham i detalj mer enn én gang. Han hadde sett for seg Lena klart i hodet utallige ganger, og forventningene hans var skyhøye. Han og Stian hadde nemlig lagt en slags plan…

Da vi ankom festen, var det allerede mange folk der. Jeg så meg rundt, og så mange kjente ansikter, men også en del nye. Vi smilte og hilste på en del folk, før vi gikk ut på verandaen og satte oss sammen med tre venner. Det var sol og sommer, og alle var i godt humør, og litt god drikke bedret stemningen ytterligere. Stian, som satt ved siden av meg, reiste seg og gikk inn for å hente litt mer snacks. Han ble imidlertid borte en stund, og jeg lo litt og sa til Erlend at Lena sikkert hadde kommet. Stian var en av våre beste venner, og vi hadde hørt mye om denne Lena, som visstnok skulle være så fantastisk. Hun og Stian hadde visst hatt noe på gang siden de møttes på et utested tidligere i sommer. Stian visste ikke helt om de var sammen eller ikke, det eneste han visste var at denne jenta var en av de deiligste han hadde møtt i hele sitt liv. Da han kom ut igjen, med en ekstra stol og ei jente i hælene, skjønte jeg hva han mente. Denne jenta var av den typen som tar pusten fra deg. Hun hadde på seg en dyp rød kjole i et ganske tynt stoff, og selv om man ikke kunne se igjennom den, satt den så tett inn mot kroppen at man ikke trengte en veldig livlig fantasi for å kunne forestille seg hva som var under. Lena smilte og hilste på oss som satt der, før hun slo seg ned i stolen der hvor Stian hadde sittet, strøk det blonde, tykke håret vekk fra ansiktet og la det ene glatte benet over det andre. Ettersom hun satt rett ved meg, innledet vi raskt en samtale, og det viste seg at vi hadde mye å snakke om. Etter en times tid med «bli-kjent»-prating, og også en del fnising, reiste hun seg og sa at hun måtte på toalettet. Stian, som hadde vært i samtale med noen andre en liten stund, så opp da hun reiste seg, hun kysset ham lett på kinnet og gikk inn i stua. Jeg kunne ikke la være å se etter henne der hun gikk. Hun hadde en rund og velformet rumpe som duvet opp og ned mens hun gikk. Tankene mine vandret, og jeg må ha sittet og stirret etter henne en liten stund, da Erlend  dyttet forsiktig borti meg og gjorde meg oppmerksom på tid og rom. «Du syns hun er fin du» hvisket han ertende til meg. «Jeg er enig», la han til. «Hun er deilig». Jeg ble litt satt ut, og svarte noe sånt som «eh, jo, kanskje litt». Han lo og strøk meg på låret. Sannheten var selvfølgelig at jeg var dødskåt på henne. Jeg hadde ofte pleid å fantasere om jenter, men aldri før hadde en jente truffet meg så hardt i det virkelige liv. Hun hadde alt. Utstråling, et nydelig ansikt, og en ufattelig sexy kropp. Jeg var helt svimmel.
 
Erlend smilte for seg selv. Han visste at Marita kom til å like Lena, og hadde håpet at de skulle finne tonen. Så langt, alt vel. Han visste at Marita fantaserte om å ha sex med en jente, og han visste at det bare var et tidsspørsmål før hun kom til å be ham om lov. Han skulle ikke være den som sa nei til det, akkurat. Lena var dritfin, akkurat som Stian hadde sagt, og nå klarte han ikke å unngå å få bilder av de to jentene sammen på netthinnen. I hodet hans kysset de, befølte hverandre og begynte å kle av hverandre… Lenger enn det kom han ikke. Lena var tilbake.

Da Lena kom tilbake, så jeg Stian hviske noe til henne, før de begge kastet et kjapt blikk bort på meg. Jeg innså fort at Stian også måtte ha sett at jeg så på henne. Jeg kjente jeg rødmet, og snudde meg raskt bort. Men akkurat da kjente jeg en arm på skulderen min, og så opp i det smilende ansiktet til Lena, eller rettere sagt på de store brystene hennes, som spurte om jeg ville bli med og gå en liten tur. Forfjamset takket jeg ja, men sa at jeg bare måtte en liten tur på toalettet først. Hun sa at hun kom til å vente ute på plenen, og jeg gikk skjelvende inn. Dette holdt jeg ikke ut lenger. Da jeg kom inn på badet, låste jeg døren og satte det ene benet opp på badekarkanten. Jeg trakk opp kjolen, og strøk en finger langs musa mi. Den var så våt som den aldri hadde vært før, det hadde begynt å renne litt nedover det ene låret. Jeg tørket det opp med en finger, og smakte på fittesafta mi. Den smakte deilig. Jeg stønnet lavt for meg selv, og begynte å massere klitten med den våte fingeren. Samtidig tok jeg den andre hånda og stakk først én, så to fingre inn i den varme fitta. Jeg masserte g-punktet hardt, samtidig som fingeren min jobbet febrilsk på klitoris. Det kom ikke til å ta lang tid før orgasmen var et faktum. Hele tiden tenkte jeg på den deilige rumpa til Lena, og det sikkert enda deiligere kjønnet hennes. Der og da var det ingenting jeg heller ville enn å begrave ansiktet mitt mellom bena hennes. Etter kort tid kjente jeg den sitrende følelsen begynne å komme. Jeg måtte bite meg hardt i leppa for å ikke lage lyd da eksplosjonen kom. Hele kroppen min ristet, og jeg kjente en deilig strøm gå oppover beina. Det hele varte kanskje i 10 sekunder, før jeg begynte å komme til hektene igjen. Jeg fikk igjen pusten, og tørket den gjennomvåte fitta med et hånkle som hang der.
 
Marita hadde vært borte en liten stund. Erlend kjente Marita godt nok til at han visste hva hun drev med. Om hun bare hadde visst hvordan kvelden kom til å bli, hadde hun kanskje ventet litt… Men samtidig visste han at det skulle mye mer enn en orgasme til for å få henne på andre tanker, så det var nok ikke noe problem. Lena hadde gått ut i hagen, og Stian og Erlend smilte lurt til hverandre. Han hadde en følelse av at Lena allerede var inneforstått med hva som skulle skje. 
 
Del 2

Jeg vasket hendene, og gikk ut på terassen igjen. Erlend smilte til meg, og sa «ha en fin tur», før jeg gikk ut i hagen til Lena. Hun smilte til meg, tok hånden min, og sa «kom, det er noe jeg vil vise deg». Hun sa at det var et lite stykke å gå, og at det sannsynligvis var best om vi tok av oss på bena, de høye skoene var ikke noe særlig til å gå med i ulendt terreng. Jeg gjorde som hun sa, og fulgte nysgjerrig med henne ut i skauen. Mens vi gikk, pratet vi om løst og fast. Jeg fikk vite at hun var forelsket i Stian, og at de to hadde hatt sex flere ganger. Ettersom vi hadde drukket en del vin, og allerede pratet mye, var det helt naturlig for oss å snakke om sånt. Jeg spurte hvordan Stian var i senga. «Ganske flink, kanskje litt klumsete, men til gjengjeld har han en stor, deilig…». Jeg så interessert på henne. «Jaså? Hvor stor da?». Hun viste meg med hendene, og vi lo høyt. Hun spurte meg om forholdet mellom meg og Erlend, og ble overrasket over hvor lenge vi hadde vært sammen. Hun lurte på om vi hadde det fint sammen, og jeg fortalte at vi hadde det fantastisk, på alle områder, og at vi hadde mye, og deilig sex. Jeg fortale at han var helt fantastisk på å slikke fitte, og hun svarte at «det er bra. Da vet du sannsynligvis hva som føles bra og ikke». Jeg så forundret på henne, og lurte litt på hva det hadde med saken og gjøre, men hun bare smilte til meg og dro meg videre.
 
Tankene svimlet rundt i hodet på Erlend mens han så Marita og Lena forsvinne ut i skauen sammen. Han så bort på Stian, og som på signal reiste de seg begge opp, og gikk ut i skogen etter dem. De utvekslet ikke et ord på turen, og passet på å hele tiden gå såpass langt bak de to jentene at de ikke risikerte å bli hørt eller sett. De kunne høre den høye latteren til Lena langt der framme, og ivrig småprating. Hva de snakket om var det umulig å høre.
 
Vi hadde gått et stykke, da vi endelig kom fram til en liten trehytte. «Se her!» sa Lena. «Stian fortalte at han og Erlend bygde denne hytta da de var 11-12 år gamle». Hytta sto på bakken mellom noen trær, og det så ut til å være høyt nok under taket til at man kunne stå oppreist der inne. Den hadde en liten dør, og Lena gikk bort og åpnet den. Jeg så inn, og den var overraskende romslig. Der inne stod det et lite bord, og det lå en madrass på gulvet sammen med en haug med puter. Lena gikk inn og slengte seg ned på senga. Jeg la meg ned ved siden av henne. «Er den ikke søt?». Vi lå og så i taket. Så snudde hun seg mot meg. En stund lå hun bare og så på meg. Hun smilte, og strøk håret mitt bort fra ansiktet. Jeg la meg mot henne og så på henne. Hun var utrolig deilig der hun lå, litt på siden med det ene benet over det andre. Kjolen hadde glidd langt oppover lårene hennes, og avslørte litt av strømpeholderen hennes. Under det tynne kjolestoffet kunne jeg tydelig skimte to stive brystvorter. Det var et nydelig syn. Hun må ha sett at jeg så, for hun lo, og la hånden sin på låret mitt. Hun strøk litt oppover, og så bakover mot rumpa mi. «Du er deilig», sa hun til meg, og så meg i øynene med et veldig kåt og intenst blikk. Jeg trodde jeg skulle besvime. Det sitret i hele kroppen min, og jeg kjente at jeg var klissvåt igjen. Hun lot hånden sin gli inn mellom rumpeballene mine, og fram til musa mi. Hun stønnet, lente seg mot meg, og ga meg et lite kyss. Jeg gjengjeldte kysset, hun rullet seg over så hun lå oppå meg, og vi kysset lenge og intenst.
 
Erlend og Stian hadde kommet fram til hytta. De hadde funnet seg et lite vindu, men utsikten var litt dårlig. Erlend var så kåt som aldri før. Selv om alt var planlagt, så hadde det ikke gått opp for ham at det faktisk ville skje. Der inne lå jenta hans og koste seg med en annen, rålekker jente. Det ble nesten for mye for ham. Han var steinhard, og visste ikke hvor lenge han kunne holde igjen. Han så tungene til de to jentene tvinne seg om hverandre, og hendene til Marita på den stramme rumpa til Lena. Det var helt vilt.

Jeg lot hendene gli over rumpa til Lena, den var utrolig stram og myk på samme tid. Lena begynte å kysse meg nedover halsen, og jeg knadde rumpa hennes hardt. Hun ba meg om å reise meg opp, og snu ryggen til henne. Jeg adlød, hun dro ned glidlåsen på kjolen min, og trakk den av. Derretter åpnet hun bhen min, la hendene rundt meg bakfra, og masserte brystene mine. Hun kysset meg i nakken, og begynte å arbeide seg videre nedover ryggen min. Hun kysset og slikket hele veien ned, samtidig som hendene hennes gled nedover magen min. Jeg lukket øynene og stønnet lavt. Jeg kunne nesten ikke vente med å kjenne tunga hennes mellom bena mine, og fingrene hennes inne i meg. Lena strøk meg over rumpa, og kysset meg mykt øverst der hvor rumpa og ryggen møtes. Så lot hun hendene sine gli inn mellom rumpeallene mine, og framover mot den våte åpningen. Jeg rykket til da hun forsiktig stakk to fingre inn. Hun roterte sakte med fingrene mens hun kysset og slikket rumpa mi. Hun begynte å bevege fingrene sine inn og ut i et hurtig tempo, og holdt det gående slik en liten stund, før hun reiste seg opp, så meg i øynene og slikket safta mi av fingrene. Jeg skalv der jeg stod.

Nå klarte ikke Erlend å holde hendene unna lenger. Han knappet opp buksa, trakk ned boxeren og trakk ut pikken, som stod som en påle. Han begynte å runke i lange, langsomme tak. Det var viktig å ikke bli for ivrig, dette ville han trekke ut så lenge som mulig. Han gløttet bort på Stian, han hadde gjort akkurat det samme. Så flyttet han blikket tilbake inn i hytta. Han gledet seg til å se fortsettelsen…

Jeg og Lena var i tett omfavnelse. Det smakte deilig av de myke leppene hennes, og den lekne tunga sirkulerte inni munnen min. Jeg begynte å dra i kjolen hennes, akkurat nå var det bare én ting jeg ville; å få henne naken, og så suge og slikke på nakken, brystene, magen hennes og videre nedover… Hun hjalp til med kjolen, og jeg ble nesten slått i svimet da jeg åpnet øynene for å nyte synet. Lena måtte være en gudinne. Hun hadde i hvert fall kropp som en. Og så jeg som hadde trodd at jeg kunne forestille meg ganske godt hva som var under den tynne kjolen… virkeligheten var ti ganger bedre enn fantasien. Om ikke mer. Jeg så grådig på de to store, men uimotståelig faste brystene hennes. De var de peneste jeg hadde sett noensinne. Brystvortene hennes så ut som to små, vakre roser… Jeg bøyde meg ned og tok den ene i munnen. Slikket, sugde, og småbet i den. Lena stønnet av vellyst. Jeg så opp på henne, og hun møtte blikket mitt og smilte. Jeg begynte å jobbe meg lengre nedover. Selv om jeg nødig ville ta oppmerksomheten fra brystene, var jeg enda mer ivrig på det som ventet lengere nede på kroppen. Jeg kysset henne øverst på venusberget, og bestemte meg for å erte henne litt. Samtidig ertet jeg meg selv ved å ikke få smake på den delige fitta hennes med én gang. Jeg satte meg på knær foran henne, og kysset henne på kneet. Jeg støk og kysset videre oppover, før jeg begynte ytterst på kjønnsleppene hennes. De var store og oppsvulmet, jeg kunne se at hun var usannsynlig kåt. Da jeg så hvor stor og glødende klitten hennes var, kunne jeg ikke holde meg unna lenger. Jeg slikket prøvende på den med tunga, og Lena stønnet høyt. Jeg trakk meg litt unna, og bevegde en finger sakte opp og ned langs den våte sprekken. Lena var tydeligvis overtent nå, for hun tok tak i hodet mitt og dyttet det hardt inn mellom bena hennes. «Slikk meg!» nesten ropte hun, og jeg adlød selvfølgelig. Jeg gikk hardt til verks med tunga, og stakk samtidig et par fingre inn i henne. Jeg smørte så hele musa hennes inn med den deilige safta, helt forrest over klitten, og helt bakover til rumpehullet. «Ja, der…» kom det fra Lena da jeg begynte å bevege meg bakover dit. Jeg tok hintet, og stakk en finger inn. Hun var deilig trang. Nå stønnet Lena som aldri før. Det ville ikke ta lang tid før hun kom. Jeg arbeidet hardt, tunga mi konsentrerte seg febrilsk om klitten, mens fingeren min jobbet raskt ut og inn av det våte rumpehullet hennes. Etter en liten stund skrek hun til. Jeg kunne kjenne musklaturen hennes rykke hardt til rundt fingeren min, mange ganger. Hun stønnet høylydt i en lang stund, før hun knakk sammen på madrassen. «Fy faen», sa hun, og kysset meg dypt. «Dette kunne du. Men nå er det din tur!». Lena smilte lurt til meg. Men akkurat da hørte vi et knirk utenfor…

Del 3

Erlend hadde ved et uhell lent seg mot døren, og den knirket og åpnet seg såvidt. «Slutt på moroa», tenkte han bittert, da Marita så opp mot ham der innefra. Men hun så ikke sint ut. Hun smilte. Lena snudde seg også. «Jeg tror jaggu vi har hatt publikum jeg, Marita». Marita og Lena kom ut til oss. De var begge nakne, sett bort ifra strømper og strømpeholdere. Erlend kunne se hvordan det glinset i kjønnene deres.

Jeg så litt bekymret opp på Erlend. Hva ville han si til dette? Jeg hadde jo tross alt ikke hatt en sjanse til å spørre om lov. Lettelsen var stor da han trakk meg inntil seg og kysset meg hardt. Så så han på meg. «Det var litt av en forestilling dere hadde der inne. Synd vi avbrøt når dere var så godt i gang». Han tok tak i hånda mi, og førte den ned i buksa si. «Bare kjenn», hvisket han. Jeg kjente. Jeg hadde aldri kjent ham så hard før. Det var som om den hadde vokst seg enda større enn vanlig. Jeg så opp på ham, mens jeg sa «Lena, kom hit litt, jeg tror Erlend trenger litt hjelp…». Lena kom. Vi dro av ham buksa, og ba han lene seg mot veggen. Vi satte oss ned på kne foran. Først satt vi der en liten stund og kysset. Erlend stønnet høyt og mumlet noe. Jeg så opp på ham, og kunne se av blikket hans at han ikke holdt ut mye lenger. Jeg begynte helt innerst, og jobbet meg oppover skaftet hans med tunga. Samtidig begynte Lena å slikke pungen omhyggelig. Jeg så ham i øynene, mens jeg tok penishodet i munnen. Jeg sirkulerte litt med tunga rundt, for å kjenne ordentlig på hvor godt han smakte. Jeg stønnet lavt. Jeg og Lena tungekysset lett, før vi byttet på å ta den i munnen. Lena tok hele lengden av den i munnen, og trakk seg sakte av, før jeg gjorde det samme. Vi holdt på sånn en stund, før vi økte tempoet, og jeg tok meg av suginga mens Lena gikk tilbake til slikkinga.

Erlend holdt ikke ut stort lenger. Det føltes som om han skulle sprenges, så kåt var han. Han var bombesikker på at han kom til å komme som en foss. Å se ned på de to jentene som grådig forsynte seg av den harde staken hans var nesten for sterkt for ham. Med en siste krampetrekning trakk han seg ut av munnen til Marita, og sprutet både ansiktet hennes og Lenas full av sin egen sperm. Det føltes som om det aldri skulle ta slutt. Han kom og kom, og da han var ferdig måtte han støtte seg mot Marita for å ikke falle. Han var helt ør og øm i hele kroppen. Han hadde aldri opplevd noe lignende…

Jeg stønnet da jeg kjente den deilige, kjente smaken av spermen til Erlend. Den føltes varm mot leppene mine. Jeg så på Lena, hun hadde også fått en god ladning på seg. Jeg slikket av leppene hennes og kysset henne dypt. Plutselig ble jeg oppmerksom på Stian som stod over oss. Jeg hadde nesten glemt at han var der. Jeg fikk store øyne. Lena hadde ikke overdrevet da hun viste meg størrelsen. Lena lo, og så opp på Stian. «Vil du også ha litt oppmerksomhet nå kanskje?» sa hun ertende til ham. Hun gjorde hele den svære pikken hans god og våt med tunga, før hun reiste seg opp og stilte seg med ryggen til ham, lett framoverbøyd. Stian trengte ikke å bes to ganger. Han spredte leppene hennes, og stakk den inn i et kraftig støt. Lena stønnet høyt, først trodde jeg hun fikk vondt, han må jo ha støtt helt til bunns i henne. Men etter hvert skjønte jeg at hun nøt det. Nytelsen hennes forsterket seg kraftig da jeg satte meg ned på knær foran henne og slikket fitta hennes samtidig som den ble pult hardt og hurtig. Lena var høylydt. Hele kroppen hennes begynte å skjelve, og hun kom for andre gang. Jeg kjente hver eneste lille rykning i fitta hennes. Hun var utrolig deilig der hun sto. Orgasmen så ikke ut til å stoppe Stian i hvert fall, tvert imot så ble han ivrigere. Lena trengte derimot en pause, og hun ba ham ta det rolig. Han tok henne i lange, seige tak. Jeg reiste meg opp og kysset henne. Stian benyttet sjansen til å ta fram den lille flaska med glidemiddel han hadde hatt med seg. Han dryppet noen dråper ned mot rumpesprekken til Lena. Lena skvatt til. Han helte også en del av glidemiddelet utover rumpa hennes, og masserte det inn så den ble vanvittig deilig og glinsende. Så brukte han resten på pikken sin, og smurte det nøye utover alt. Han stakk først en finger inn i rumpa til Lena. Ettersom jeg allerede hadde varmet henne opp med en finger, var det lett å få inn to. Han roterte dem litt rundt, og litt inn og ut, men det tok ikke lange stunden før Lena var klar for mer. Han tok ut fingrene, og gjorde seg klar. Jeg så skrekkslagen på den store staken hans. Hadde han virkelig tenkt å…? Det måtte da gjøre vondt? Men da jeg så hvor ivrig Lena var, skjønte jeg fort at dette ikke var første gangen. Stian stakk prøvende pikkhodet inn, Lena rykket til, men stønnet så. Han holdt den der en liten stund, så hun skulle bli vant til følelsen, før han begynte å bevege den inn og ut i rolige tak, litt lenger inn for hver gang. Etter en liten stund hadde hun tatt hele lengden hans. Jeg var helt sjokkert, men kunne ikke annet enn å stirre, for dette var utrolig deilig å se på! Den tykke, lange kukken hans som jobbet inn og ut av den delige, stramme, runde rumpa til Lena. Han økte tempoet, og ga henne et lett klaps på skinka. Lena stønnet. Jeg bestemte meg for at jeg ville være med igjen, og inntok posisjonen min på kne foran Lena. Jeg stakk tre fingre inn i fitta hennes. Det var utrolig deilig, jeg kunne kjenne pikken til Stian som kjørte inn og ut like ved.
 
Erlend begynte å komme til hektene igjen. Etter en stund å ha sett på Lena som ble pult hardt av Stian, og slikket av Marita, var han klar for mer. Han gikk bort til dem, og Marita skjønte med en gang tegninga. Hun skøyt rumpa ut mot Erlend, så han kunne sette seg på knær bak og ta henne hardt mens hun fingerpulte Lena. Erlend var ikke hard å be. Han gled inn i den varme, våte fitta til Marita, og begynte med én gang å ta henne hardt og fort. Han visste hun likte det sånn når hun var så kåt som nå. I det samme øyeblikket kom Stian. Han hadde trukket seg ut, og sprutet nå hele rumpa til Lena full av varm sæd. Lena og Stian stønnet i kor, og knakk sammen på bakken med armene rundt hverandre. Mens de lå der, var Erlend og Marita i full gang. Erlend tok henne hardt, samtidig som han masserte klitten hennes. Han var på vei til å komme igjen…

Jeg var i himmelen. Det kunne vel ikke bli bedre nå? Der måtte jeg tro om igjen, for akkurat våknet Lena til igjen, og krøp bortover for å hjelpe til. Da jeg kjente tunga til Lena på klitten min, samtidig som jeg hørte Erlend stønne høyt, og kjente ham sprute meg dypt helt innerst i fitta, eksploderte kroppen min. Det var som å få mange tusen volt gjennom kroppen, bortsett fra at det føltes ikke vondt, men ubeskrivelig deilig. Aldri før hadde jeg kommet som dette. Jeg ønsket at det aldri skulle ende…

Jeg tror jeg må ha besvimt i ekstase, for da jeg våknet lå jeg tett inntil Erlend på bakken. Jeg så opp på ham, og han kysset meg, og sa at han elsker meg. Jeg så bort på Stian og Lena. De så riktig så tilfredse ut de også. Jeg var ikke i tvil om at de en gang kom til å bli et par. Jeg tenkte for meg selv, at et slikt bekjentskap kunne jo komme godt med, også ved senere anledninger… Lena så bort på meg og smilte. Jeg lukket øynene og drømte.
 

Legg igjen en kommentar