Thomas, helten min som reddet meg

Denne novellen er vist 10638 ganger.

Det var en vakker sommerdag i slutten av juli, solen stekte fra skyfri himmel og alle nøt ettermiddagen. Jeg selv hadde endelig komt meg ut fra jordmoren min etter å ha sittet der i nesten to timer før jeg kom inn, og gikk sakte til bussen, det var tungt og gå og jeg var både fortvilet og sliten fordi legen og jordmoren min mente jeg kom til å føde i løpet av uken som kom uten hjelp og igangsetting. Det var allerede masse folk på busstoppet og jeg skjønte at bussen kom til å bli fort full, om den ikke allerede var det fra før, og heldigvis var jeg sommerkledd i et kort skjørt med en passende topp og sett i betraktning at jeg var to uker over tiden var jeg likevel litt kåt og ønsket egentlig å ha en skjønn mann ved min side. Benken var stappfull men en høflig dame reiste seg da hun så meg komme, jeg smilte og takket henne.

 

Etter et kvarter og flere minutter forsinket, kom bussen, og jeg hadde rett; den var allerede overfylt men jeg møtte øynene til den skjønneste mannen jeg har sett i hele mitt liv da jeg kom ombord. Han smilte og vinket meg bort, jeg slet meg forbi alle folkene som ikke registrerte at det var kommet en høygravid dame om bord og kom meg bort til han.

 

Da jeg stod foran han gjenkjente jeg han med en gang; det var jo Thomas fra klassen min på gymnaset og humøret mitt bedret seg betraktelig bare av å møte han. Guri, så skjønn han var blitt! Han hadde kjent meg igjen med en gang jeg kom ombord og vi begynte å snakke, så la han merke til min store struttende mage og jeg fortalte at jeg hadde vært hos jordmoren min da jeg var på overtid. Da sa han at jeg kunne få slå meg ned på fanget hans så kanskje han kunne hjelpe litt på humøret mitt. Jeg var allerede så kåt at jeg greide nesten ikke å snakke og reagerte så vidt at han sa jeg kunne sette meg og jeg så i øynene hans at han også var det. Da jeg ikke gjorde noe tok han lett i meg og dro meg ned på fanget hans, han la hendene rundt magen min og koste forsiktig og det rykket til i hele meg. Den ene armen fant veien til brystene og begynte å massere dem mens den andre hånden fant veien nedover og der og da var jeg innmari glad for at jeg gikk med ammeinnlegg for ellers hadde toppen min fått to store våte rundinger, og øynene våre møtes, jeg smilte til han og han fortsatte. Fingrene gikk sakte nedover mot kjønnet mitt og jeg følte det bare ble våtere og våtere jo lengre ned han kom. Han stakk en finger forsiktig innunder skjørtet mitt og flyttet litt på trusen min, og han gliste da han kjente at jeg var våt. Fingrene hans fortsatte og begynte å massere klitten min, hele meg bare begynte å skjelve, Thomas fortsatte å glise og snuste meg i øret, jeg kjente at bulen under buksen hans begynte å vokse enda mer så jeg tok hånden min under meg og tok på han, og Thomas gliste enda mer.

 

Jeg fikk enda mer lyst på han nå og da bussen stoppet så jeg han inn i de nydelige blå øynene hans og dro han bare med meg ut. Vi var heldige for det var stoppet rett der jeg bodde, vi småløp bortover mot blokken min men det gikk litt sakte med magen min og da vi kom inn i blokken skulle jeg hente posten men Thomas bare dro meg med inn i heisen og sa at posten kunne jeg ta senere og så dro han skjørtet litt oppover og begynte å slikke meg. Jeg bet tennene sammen for å ikke skrike høyt. Plutselig stoppet heisen og Thomas reiste seg fortere enn svint og jeg hev skjørtet ned igjen. Heldigvis var vi komt opp i min etasje og vi låste oss inn i leiligheten min.

 

Thomas rev av meg toppen og skjørtet mitt mens jeg vrengte av han den kortarmede skjorten og shortsen hans mens vi nærmest snublet inn på soverommet mitt. Vi landet sidelengs i sengen min og han begynte å slikke meg, først sakte og så fortere og fortere mens jeg runket han. Da vi merket at vi begge holdt på å komme slengte jeg han på ryggen og ridde han skikkelig til vi kom i høye hyl begge to.

 

Etter en lang og herlig stund med sex sovnet jeg mens Thomas satt og masserte føttene mine som var utslitte etter en lang og varm dag. Plutselig våknet jeg av et piff som kom fra underlivet mitt og hele lakenet ble klissvått. Og et par timer etter det igjen lå jeg med verdens herligste lille jente i armene mine.

Legg igjen en kommentar