Drømmer om deg

Denne novellen er vist 13218 ganger.

Jeg hadde en herlig drøm i natt. Jeg lå i senga og koste meg, god og varm, da jeg hørte stemmen din. Jeg kunne hverken se eller kjenne deg, men jeg visste at det var deg. Du sa ingenting, men jeg visste at det var deg. Stemmen din var hes og skjelvende, men ytret ikke et ord… Allikevel visste jeg at det var deg. Jeg dro dyna godt over skuldrene. Pakket meg inn i et tykt, varmt dekke av gåsefjær og drømte videre. Vanligvis når jeg våknet sånn halvveis var jeg ikke i stand til å bringe tilbake drømmen der den var. Denne natten var annerledes. Jeg kunne ikke få stemmen din ut av hodet. Den samme lyden om og om igjen, lyden av din skjelvende stemme som et ekko i hodet. Lyden av et skjelvende, vedvarende stønn, et lite klynk som unnslapp leppene dine etter at du hadde holdt pusten aldri så lenge. Du hadde holdt pusten og blitt fullstendig revet med i en oppslukende følelse – en orgasme du hadde ventet i timevis, dagevis, årevis på, og som nettopp hadde revet gjennom deg som en orkan. Den hadde fratatt deg kontrollen over din egen kropp, dine egne lemmer. Du hadde kjent bevisstheten gradvis miste herredømmet over kroppen idet skjelvingene begynte. Du hadde fortapt deg fullstendig i denne følelsen og klarte ikke engang stønne ut og vise hvor mye du nøt det, leppene dine dirret voldsomt og pusten din ble holdt igjen av krampetrekningene i mellomgulvet.  Du hadde prøvd å puste, men selv ikke dette var du herre over. Du kunne hverken snakke eller bevege deg, så kraftig var jordskjelvet du hadde i kroppen din. Til slutt unnslapp dette ene, langtrukne, ufrivillige stønnet deg. Det hørtes knapt ut som et menneske, men jeg visste at det var deg.

En slik orgasme kommer sjelden. Det er den typen man ofte hører om, gjerne i romaner eller røverhistorier. En orgasme så heftig at den kanskje aldri oppleves – og om den først gjør det, så aldri igjen. Som å treffe hullet på første golfslag, eller å ta den enorme villaksen fiskere ofte snakker om ved leirbålet, men aldri har sett med egne øyne. Det var den typen orgasme som en kvinne kan oppnå bare når alle forhold er perfekte; når alt stemmer både fysisk og psykisk og alle de rette knappene trykkes inn på nøyaktig det rette tidspunkt. Jeg hørte bare den klynkende stemmen din i sekundene etter at det hele var over, men jeg visste at det var dette som hadde skjedd. Jeg visste at du hadde kommet som et jordskjelv. Dette ene øyeblikket var alt drømmen min besto av; denne ene, lille lyden. Den fullstendig oppslukte stemmen din som unnslapp en klynkende, fortvilet, nærmest desperat lyd. Den skjelvende stemmen fortalte meg alt; at orgasmen fremdeles gikk som rivende bølger gjennom deg og bare lot deg puste på gitte tidspunkt. Du måtte suge i deg den luften du klarte før neste bølge kom drivende gjennom deg og fikk hver fiber i kroppen til å vibrere. Stemmen hørtes ut som om du kjørte over en humpete vei, en vaskebrettvei i voldsom fart uten mulighet til å stoppe. Denne lille lyden var hele drømmen, og den fortalte meg alt. At du nettopp hadde kommet som et jordskjelv.

Resten var ren fantasi, og nå kan jeg ikke si at jeg drømte. Jeg var våken og bevisst – lå med lukkede øyne og forsøkte å spinne videre på drømmen. Lyden gikk fremdeles som et ekko i bakhodet, og jeg lurte på hva som hadde fått deg til å stønne? Hva hadde fått deg til å komme så voldsomt? Hvilke ord, blikk eller kjærlige berøringer hadde gjort deg akkurat såpass kåt at alt lå til rette for det? Akkurat så kåt at du var klar for resten, men ikke så mye at du kom for tidlig. Hvilke metoder hadde så blitt brukt? Hvor lenge hadde varsomme hender strøket over huden din, hvilke spesifikke steder hadde en leken, villig tunge utforsket for å fremkalle denne perfekte tilstanden? Jeg drømte i våken tilstand, drømte at det var jeg som hadde gjort dette for deg, at det var min tunge og mine hender som tok deg fra det ene høydedraget til det neste. Å! som jeg ønsket at det var meg. Å! som jeg ønsket at det ikke var en drøm. Jeg ville gi alt for å tilfredsstille deg på denne måten, jeg ville gi alt bare for sjansen til å prøve. Tilfredsstille deg over evne, utover det sannsynlige og det mulige. Jeg ville gjort det til min eneste oppgave i livet å få deg til å lage den lyden. Bruke fingre og tunge i time etter time.

Etter denne rivende orgasmen ville jeg brukt deg til å tilfredsstille meg selv; la deg ligge under meg, trykke deg ned i senga og stappe hullet ditt fullt av pikk; stange i bunnen på deg til fitta di melket spruten ut av meg. Jeg ville sprute på alle stedene du ville; jeg ønsket meg en liter sæd slik at jeg kunne dekke alt, sprute deg utover puppene, halsen, magen, ansiktet. La deg åpne munnen og rekke ut tunga og ta imot sprut etter sprut. Putte pikken tilbake i fittehullet og fylle deg opp, pumpe deg full til det skvulpet i deg og det begynte å fosse ut igjen. Høre den skjelvende stemmen din takke og si hvor deilig du hadde det. Kjenne den svette, klissete huden din mot min og høre lyden av pusten din. Høre den skjelvende stemmen din, slik jeg hørte den i drømmen. Det er min drøm… å få den drømmen oppfylt.

 

Legg igjen en kommentar