Siri

Denne novellen er vist 16171 ganger.

Vi som er vokst opp på den norske landsbygda og kjenner bygdefestene vet at der forgår det litt forskjellig i buskene. Helst da på sommeren selfølgelig. Jeg og et par kamerater hadde dratt til nabobygda for å gå på plattdans en kveld i august.
 
Kompisene forsvant tidlig med hver sin dame ut i dansen. Jeg hang ved en bardisk som var rigget opp for anledningen. Kikket litt på varene, men det meste var opptatt. Noen grønnrips svirret rundt omkring, men de var alt for unge for meg. Plutselig mens jeg sto der dukket det opp en jente ved siden av meg. Ikke billedskjønn, men med langt lyst hår, fine former og et strålende smil. Kledd i et "cowboyskjørt" med en åpen bluse som bare var samlet i en kute under struttende bryster. Hei, skal vi danse spør hun. Og det var ikke nei i min munn. Hun var myk som en drøm, både i kroppen og i dansen. Vi bare fortsatte og danse hele kvelden. Det var liksom det mest selfølgelige i hele verden. En av kompisene var innom og lurte på om jeg kunne kjøre dem til en hyttefest i nærheten, men han fikk vel ikke noe godt svar.
 
Siste dansen spilles, en skikkelig kliner. Jeg merker for første gang under dansen at Siri presser underlivet mot meg, og jeg kjenner at jeg får en kjempestå. Lyst på meg, hvisker hun i øret mitt. Ja, sier jeg… i natt og alle netter her etter. Frir du, smiler hun mot meg i det musikken ebber ut. Jeg tror det svarer jeg. Det er jo galskap, men jeg svarer ja sier hun og stryker over bulen i buksen min. Følger du meg opp til hytta? Kan jo ikke si nei til det, vi gir oss av gårde på en sti langs vannet mot et hytteområde.
 
Er du alene på hytte spør jeg, med litt bange anelser. Nei, mamma, pappa og lillesøstra mi er der smiler hun. Hun merker nok hva jeg tenker på. Bulen i buksa og skal liksom møte svigers for første gang.  Det er vel best vi letter litt på trykket før vi er fremme sier hun, og drar meg inn i skogen. Femti meter fra stien er det en fin gressslette. Her stanser vi og kliner og kysser skikkelig for første gang. Kjapt drar hun trusene av seg og bøyer seg frem og sier: Ta meg hardt og fort. Jeg er litt satt ut, men kommer fort til hektene. Får kuken ut av buksen og kjører i henne det beste jeg kan. La det komme stønner hun, gi meg sæden din… Etter 20 sekunder er det over. Hun stiller seg på kne foran meg, tar kuken i munnen og suger meg ømt men bestemt.. sånn nå er du ren og fin sier hun, og putter den på plass bak gylfen. Det er verre med lilleSiri, hun er litt klissete kjennes det ut til, men men sier hun og tørker seg på på trusen og dytter den under en tue. Vi ofrer trusen.
 
Oppe ved hytten venter far. Litt nervør for hva datteren har rotet seg ut på. Hei, pappa sier Siri. Hils på Rolf. Han har fridd til meg i kveld, og jeg har sagt ja. Far og datter har tydeligvis et godt forhold, men nå ser det ut til at far har falt ned fra månen. Moren kommer også ut på trammen og lurer på hva som skjer. Hun får samme beskjed. Hun er nok litt mer var for sin datter for plutselig sier hun, Siri.. dere har vel ikke gjordt noe……  neei, Siri drar på det, ikke jeg, men.. Rolf måtte lette litt på trykke fordi han ikke turte å gå opp hit med ståpikk…. og jeg tror han kom i skade for å søle en dråpe der han helst ikke skulle…..  ja men Siri da, du bruker jo ikke pillen nå sier moren. Nå er det min tur til å måpe. Spiller vel ingen rolle sier Siri. Vi skal jo gifte oss likevel. Ikke sant Rolf. Jo, sier jeg… og jeg hører meg selv si: jeg få be om deres datters hånd? Det bare rant ut, men nå var det sagt. Har dere kjent hverandre lenge da, spør faren. Fire timer sier Siri, og vi har hatt oss bare en gang. Men han fridde etter en halvtime åltså… og jeg sa ja. Jeg er seriøs altså, og Rolf skal over natte her. Vi må vel øve litt før bryllupet. Det gjorde vel du og mamma også….. om jeg ikke har telt feil da..  OK, sier faren.. du får det som du vil.. som vanlig.. Rolf, du vet ikke hva du har gitt deg ut på smiler han til meg. Jo, jeg tror det svarer jeg, og følger etter Siri mot et anneks der hun sover. Mye søvn ble det ikke denne natten, og det har vært mange netter senere med lite søvn og mye elskov. Jeg er nemlig så heldig at jeg har en kone som er verdens beste venn og elskerinne.

Legg igjen en kommentar