Du, min sub del 1

Denne novellen er vist 9203 ganger.

Du står i døråpningen til det store huset mitt. Det er første gang du er her og du er ganske spent. Jeg hadde sagt at jeg hadde en liten overraskelse til deg som du sent kom til å glemme. Det er sent på kvelden ute og det har blitt mørkt. Jeg åpner døren og smiler mot deg. «Kom inn» sier jeg og vinker deg inn. Du kommer innen for og tar av deg yttertøyet. «Skal jeg vise deg litt rundt?» Jeg viser deg rundt i huset og tar deg til slutt med inn på kjøkkenet. Det er stort og lyst. «Jeg tenkte vi kunne lage middag sammen» sier jeg mens jeg åpner en vinflaske som står klar med to glass. Jeg heller et og rekker det til deg. Du tar en slurk og nikker. «Okey, det kunne vært hyggelig.» Jeg smiler, «godt, jeg tenkte vi skulle lage honningglasert kyllingfilet med crossover salat. Høres det greit ut?» Du nikker smilende tilbake. «Jeg tenkte jeg skulle sette i gang med kutte opp til salaten.» Jeg drar frem en stor kjøkkenkniv. «Kunne ikke du være så elskverdig å ta ut kyllingfiletene fra kjøleskapet bak deg?» Du nikker igjen, setter fra deg glasset og snur deg mot kjøleskapet.

Mens du står med ryggen til drar jeg tak i håret ditt og setter kniven til strupen din. «En lyd fra deg så skal jeg utføre en trakeotomi på deg her og nå… forstått?» Stemmen min er rolig og behersket. Du nikker bekreftende, tør ikke si et ord. «Flink jente.» Jeg drar litt ekstra i håret ditt drar deg inn i stuen og presser deg over spisestuebordet. Jeg tar hendene dine og binder de stramt på ryggen, du vet ikke helt hva jeg bruker. Så tar jeg et tøystykke og presser det inn i munnen din. «Opp med den skitne munnen din.» Etter jeg har presset det inn tar jeg en sort gaffateip over munnen din. Så løfter jeg deg røft opp og steller deg foran meg. «Se på deg, så bekymret du ser ut. Men slapp av, vi skal bare kose oss litt, hm. Du har vel ikke noe imot det?» Ansiktet mitt er helt inntil ditt, jeg lener meg litt lengre frem og hvisker i øret ditt. «Nå er du min, din fitte. Jeg skal gjøre akkurat hva jeg vil med deg, og gjett hva? Det er ingenting du kan gjøre med det.» Rett etter jeg har sagt det slikker jeg deg lett på øret. «Ta det med ro, vær en flink liten slavehore så skal vi nok få det så fint så.» Jeg tar tak i nakkehårene dine og løfter deg nesten opp, drar deg inntil meg og bare stirrer på deg. Uten et ord skyver jeg deg foran meg. Vi går bort til den ene veggen, der står det en stor bokhylle. Du ser at jeg trykker på en lysbryter som står ved siden av veggen, på siden av bokhyllen åpnes et panel med tall på. Jeg taster en kode du ikke rekker å se og bokhyllen åpnes som en dør innover i veggen. En smal trapp leder ned i det som er en skjult kjeller. «Å tenk at jeg glemte det… du har egentlig sett mer enn du trenger alt.» Jeg trykker deg med ansiktet inntil veggen. «Ikke en bevegelse.» Du blir stående med ansiktet inntil veggen, livredd for hva jeg kunne finne på. Du syntes det tar lang tid før jeg kommer tilbake, du hadde forventet at jeg skulle bare være borte noen sekunder. Du blir tvilende, lurer på om du skal driste deg til å snu deg for å se etter meg. Du hører ingen lyder. Du begynner å snu deg, men stopper deg selv, tør ikke helt. En striesekk blir trukket over hodet ditt, du skvetter til og trekker instinktivt pusten. Du puster inn støv fra striesekken og begynner å hoste, i samme øyeblikk kjenner du at sekken strammes hardt rundt halsen din. Hurtig og bestemt river jeg tak i deg og fører deg ned trappen.

 

Det er dunkelt i kjelleren og du aner ikke konturene av så mye der nede. Jeg tar deg med til midten av rommet og fester et halsbånd rundt halsen din. Den fester jeg til et tau i taket og strammer det til så du tvinges til å stå helt rett, nesten på tærne. «Der ja, behagelig? Kan ikke tenke meg det, men ei hore som deg har ikke fortjent bedre.» Du vrir litt på hodet for å prøve å gjøre det litt mindre ubehagelig, men lykkes ikke. Du ser konturene av ansiktet mitt helt inntil ditt. Stemmen min er lav og nesten hvesende. «Men nå skal du få som fortjent ditt ludder. Først må vi få av deg disse klærne.» Jeg tar kniven og skjære opp genseren foran, river vekk klærne. Så kutter jeg BH’en din opp og river den av. Hendene mine utforsker puppene dine, klemmer på dem, bøyer meg ned og slikker brystvortene, slikker og suger på dem. Napper i dem med leppene mine, biter i dem, klemmer hardt i dem med hendene mine. Så begynner jeg å slå litt på dem på sidene, leker meg med dem. «Skikkelig patter du hadde her du. Har sett bedre i min tid, men de får duge for nå.» Så knepper jeg opp buksa di, og drar den av deg. Trusa di river jeg bare av deg. Så lar jeg hendene mine gli over kroppen din. Kjenner på hver cm av kroppen din til jeg fører den ene hånda mi mellom beina dine. «Ser man det… tøsen begynner å bli våt. Skulle nesten tro du likte dette… La oss bare ha en ting klart, du skal ikke nyte noe som helst.» Plutselig kjenner du den kalde kniven på halsen din igjen. Langsomt lar jeg den skli nedover kroppen din, beføler deg nesten ømt med den. Fører den på utsiden av hoften din, ned til kneet. Så på innsiden, på vei opp. Helt opp, lar den sløve siden skli mellom sprekken din. Jeg ser at du gisper, ser at du prøver å si noe. Du kjenner et slag i ansiktet, jeg treffer deg ganske hardt med åpen flate. Stemmen min er hard. Jeg tar tak rundt halsen din. «Stille! Du er min, jeg har sagt at du er min. Du beveger deg ikke før jeg har sagt at du kan. Du er heldig som får lov til å puste inn luften jeg gir deg. Jeg har vært snill til nå, men jeg har ikke evig med tålmodighet. Skal jeg gi deg en liten omskjæring kanskje? Skal vi se hvor kåt hora blir da? Hm…» Du ser at jeg gransker deg, så fører jeg kniven over kroppen din igjen. «Tror vi lar være for denne gang, men oppfør deg. Jeg har begrenset med tålmodighet.» Stemmen min er rolig igjen. «Men jeg tror jeg må straffe deg litt for din rampete oppførsel. Hva skal vi si er en passende straff da? Ville du foretrekke pisken… klemmene kanskje? Jeg vet, vi tar begge to vi.» Jeg går og henter klemmene, setter først på den ene brystvorten, så den andre. Napper litt i dem når jeg har festet dem godt, ser at du vrir deg litt. Jeg tar et steg tilbake og betrakter deg. «Hm, noe mangler føler jeg. Hva med noen klemmer på den skitne fitta di? Ja, det er tingen.» Jeg går og henter to klemmer til. Jeg bøyer meg ned, stikker en finger inn i fitta di, kjenner på deg, lar den gli sakte inn og ut. Så tar jeg tak i den ene leppa di, drar litt i den og fester en klemme på den. Så gjør jeg akkurat det samme med den andre. «Der ja, det var bedre… Var det alt mon tro? Kan du komme på noe annet?» Så ler jeg en litt hånlig latter. «Ikke det, da får vi finne frem pisken da.» Jeg går og tar frem pisken og gjør meg klar. «Uff da, så dum jeg var nå. Må jo få bort disse hendene dine så de ikke er i veien.» Jeg går bak deg og fester en krok i tauet og heiser hendene opp bak deg, en veldig ubehagelig stilling. «Sånn, da var vi klare vet du.» Jeg går bak deg og lar umiddelbart pisken svinge. To slag til fulgte i rask rekkefølge. Så går jeg foran deg igjen, napper i klemmene dine, sjekker at de er godt festet. Så følger to nye slag. Jeg slipper pisken rett ned på gulvet og går frem til deg. Tar et godt i rumpeballene dine med begge hendene mine. Klemmer hardt, sprer dem fra hverandre. Så kommer det slag, i takt slår jeg dem annenhver gang. Ikke så hardt, bare leker med deg. Så kjenner du en hånd mellom beina dine, der er du så våt at det renner. «Her var det klart for pikk ser jeg, denne kåte fitta er jo oversvømt.» Jeg tar vekk klemmene fra fitta di, lar to fingre gli inn i deg. Lar de gli sakte inn og ut litt. Kjenner på fitta di, lar fingrene gli litt over klitorisen, masserer den lett med en finger. Jeg trekker meg tilbake og lar buksene falle til gulvet. Jeg steller meg helt inntil deg, tar pikken i handa. Fører den helt inntil den varme åpningen din. Runker den stiv, pikkhodet rører så vidt leppene dine. «Denne fitta skriker etter en stiv en veit jeg. En våt horefitte som bare venter på å bli fylt.» Jeg fører pikkhodet så vidt innenfor, lar den sakte, veldig sakte trenge seg inn. «Jøss, som tida flyr når man har det moro. Det er noe bra på TV jeg har lyst til å se, bedre tidsfordriv enn denne fitta her.» Jeg trekker på meg buksa igjen og senker deg litt ned på bakken og løsner hendene fra gulvet. Jeg går opp igjen og du hører at jeg lukker bokhylla bak meg. Like etterpå slukkes lyset og mørket er totalt.

 

Alene i mørket blir alt annerledes, du er der kun på andres nåde, ute av stand til å bevege deg, si noe, kan ikke gjøre noe med situasjonen du er i nå. Bare å vente. Og du venter, flere timer. Lyset slås på og like etterpå hører du at døren åpnes. Skritt ned trappen. Du ser konturene av meg mellom sekken. Jeg gransker deg, går litt rundt deg. Jeg lar hendene mine gli over kroppen din mens jeg går der. Drar litt i klemmene på brystvortene. Så står jeg bak deg, og du kjenner at jeg tar av klemmene fra leppene dine. Så kjenner du at jeg løsner deg fra taket så du blir fult og helt stående på egne bein. Jeg tar tak i deg og fører deg bort i det ene hjørnet av rommet. Du vet ikke helt hva du har foran deg. Jeg presser deg ned på kne og legger hodet ditt over en bjelke. Så løsner jeg hendene dine og legger de også på bjelken. Du kjenner at jeg låser gapestokken over deg og du er fastlåst. Jeg gir deg et rapp på rumpa med bare hånda mi. «Vet du… du er skapt hore fra naturens side. En slavetøyte som liker både det ene og det andre. Når jeg smekker deg over den rumpa di sånn», et nytt hardt rapp, «så frigis endorfiner og slavetøyta føler seg glad og lykkelig. Er du glad og lykkelig nå, slavehora mi?» To nye rapp følger. «Hm… er du?». Jeg steller meg bak deg igjen, venter. Så uten forvarsel kjører jeg pikken til bunns i deg. Med det hardt grep rundt hoftene dine knuller jeg deg, støter deg brutalt mot gapestokken. Hurtig knuller jeg den våte fitta di. Etter en kort stund roer jeg det ned, tar deg med tunge seige tak. Presser meg så langt inn i deg jeg bare kommer. Så trekker jeg meg ut. Jeg løsner deg fra gapestokken, river av deg striesekken og drar deg opp etter håret. Du ser at jeg også er naken nå. Du blir stående på knærne og jeg steller meg over deg. «Klem de puppene sammen nå. Jeg skal knulle dem.» Du presser dem sammen og jeg legger pikken min imellom. Dine safter på pikken min gjør at den glir lett mellom dem. Jeg beveger den rolig til å begynne med. Holder deg fast i nakkehårene med en hånd, trekker den nedover så ansiktet ditt vender opp mot meg. Fortsetter å knulle puppene dine rolig, mens den andre hånden glir over halsen din, tar tak rundt den, klemmer lett. «Faen for ei horefitte jeg har i deg. Billig, kåt og tarvelig.» Jeg fortsetter å knulle dem, tar glidemiddel på puppene dine når det begynner å bli tørt. Så øker jeg tempoet, knuller raskere og hardere. Kjenner det nærmer seg, holder deg fast, trykker deg mot meg for å møte støtene. Idet jeg kommer trykker jeg pikken så langt mellom puppene dine jeg kan, pikkhodet stikker ut på andre siden og spruter en stor ladning på halsen din. Jeg trekker den ut fra puppene dine og runker meg selv over ansiktet ditt. Du lukker øynene og kjenner den varme spruten treffe flere steder i ansiktet ditt. Jeg tømmer noen ladninger på teipen, dasker pikken litt i ansiktet ditt. Tar den til puppene dine igjen og beføler brystvortene dine med pikkhodet mitt. Jeg drar den siste spermen ut fra pikken min og smører dem. «Helvete for ei skitten hore du egentlig er, se på deg da. Blir nesten kåt av å se på deg, neddynget av spermen min.» Jeg river av deg teipen hurtig, det svir nok rundt munnen. Så tar jeg ut tøystykket du har i munnen. «Ta den litt i munnen. Sug hore.» Du tar den slappe pikken min i munnen og suger. «Bruk hva du vil, bare få den stiv igjen du. Om du klarer da? Er du en så flink jente, hm? Er du bra nok til det?» Du bruker munn, tunge og hender, runker, suger og slikker meg. Pikken begynner etter en stund og bli stivere, så stivere og stivere. Snart er den steinhard igjen, men jeg lar deg ikke stoppe av den grunn. Jeg koser meg, tar etter hvert over og knuller munnen din som jeg vil. Etter en stund trekker jeg meg ut igjen. «Gå bak forhenget, der er det en vask og en bøtte hvis du må på do. Gå og gjør deg ren og hva annet en skitten hore som deg må gjøre, bare sørg for å vær ren. Du har fem minutter.» Du går bak forhenget og gjør det du skal raskt. Når du er ferdig trer du sakte frem fra forhenget.

Du får en større oversikt over rommet nå som er ganske stort. Det er masse av utstyr der inne, det er flisebelagt gulv. Du ser at jeg sitter på en stor sprinkelseng som er plassert i motsatt hjørne. Jeg gjør tegn til at du skal komme bort. Du blir stående foran meg. Jeg kikker bare ned på pikken min som har sunket litt sammen, og så på deg. Du forstår hva du skal gjøre og går ned på kne foran meg igjen, tar pikken i munnen og suger. Jeg lener meg bare tilbake og nyter behandlingen du gir meg. Snart er pikken min stiv igjen. Jeg lar deg suge meg litt før jeg løfter deg opp og kaster deg på senga. Du blir liggende på ryggen. «Nå skal du få din belønning for å ha vært en så flink slavejente.» Jeg går og henter en dildo, legger den ved siden av deg på sengen. Jeg steller meg over deg på alle fire, bøyer meg ned og kysser deg, først ømt så mer og mer krevende og lidenskapelig. Jeg bruker tungen til å tegne på deg, lager sirkler nedover kroppen din. Forsyner meg av brystvortene dine, slikker og biter i dem. Nedover, sirkler på magen, nå er tungen min rett over fitta di. Du sprer beina dine, jeg skiller leppene dine, jeg bruker fingrene til å hjelpe til. Mykt og ømt lar jeg tungen gli over klitorisen din, smaker på deg. Slikker deg rolig og lenge. Strekker meg etter dildoen og smetter den inn i den våte grotta di. Fortsetter å la tungen min slikke klitorisen din mens jeg fører dildoen inn og ut av deg. Merker at du hikster litt. Jeg øker tempoet på dildoen og suger til meg klitorisen din. Jeg hører et bekreftende stønn fra deg. Jeg merker at hoftene dine beveger seg, du skyter underlivet ditt mot meg. Det tar ikke lang tid før kroppen din spenner seg, jeg hører noen hikst til før du skriker ut din orgasme mens kroppen din rister. Jeg fortsetter å suge og slikke til kroppen din roer seg igjen. Jeg tar ut dildoen og reiser meg opp, ser smilende på deg som ligger der fornøyd. Jeg legger meg over deg igjen og tar den stive pikken min mot åpningen din. Den glir lett inn. Jeg kjenner hvor deilig fitta di er nå som du har kommet. Med rolige tak begynner jeg å knulle deg, støtter meg opp med hendene. Kikker ned på deg, ser ned der pikken min glinsende glir inn og ut av deg. Du sprer beina og jeg treffer bunnen din hver gang jeg støter inn i deg. Jeg bøyer meg ned, møter deg i et heftig kyss. Vi knuller slik så lenge jeg orker. Så kjenner jeg at vi må bytte. «Ri meg, sett deg på pikken min og ri meg.» Jeg legger meg på ryggen og ber deg snu deg rundt og sette deg på meg. Jeg ser at du tar tak i pikken min og fører den mot fitta di, glir nok en gang lett til bunns i deg. Jeg legger begge hendene mine på rumpeballene dine og klemmer, kjenner på dem. Klasker og dasker litt på dem mens du knuller pikken min. Knuller den ved å rotere på hoftene, ved bevege deg opp og ned. «Kom for meg nå, la meg kjenne den fitta di klemme seg sammen.» Du øker intensiteten og jobber hardere. Syntes jeg ser at du tar litt på deg selv. Akkurat i det jeg nærmer meg kjenner jeg kroppen din skjelve igjen. Jeg kjenner fitta di stramme seg, du trykker deg hardt ned på meg og stønner høyt. Da klarer jeg ikke mer og kjenner at nå er det kroppen min som spenner seg, før den forløsende orgasmen kommer. «Åå din tispe Jeanette, du er så jævli deilig» roper jeg nesten ut idet jeg kommer. Jeg spruter og pulserer inne i deg, kjennes som om det ikke vil ta slutt. Når vi begge puster roligere, legger du deg bare bakover, oppå meg. Jeg tar hendene mine og koser deg på magen. «Så deilig det var» sier jeg med et smil.

Legg igjen en kommentar