En engel og en djevel i latex

Denne novellen er vist 19249 ganger.

Jeg og min kjære Anne har begynt å eksperimentere i sexlivet. Jeg har en fetisj for latex og pvc klær, og vi liker begge og utforske litt mer kinky ting. Jeg vet at hun også har begynt å kontakte andre på nettet for å få med deltakere på våre leker.

 

Det var en vanlig ettermiddag og jeg var på vei hjem fra jobb litt sent. Jeg var ikke forbredt på den fantastiske kvelden og natten som lå foran meg da jeg låste meg inn.

 

Overrasket registrerte jeg at det lå en rød rose i gangen, og da jeg kom inn i oppgangen var det lyst om med stearinlys en alle inn til stuen. Jeg ble nysgjerrig og fortett meg inn der. Hele rommet var lyst opp av masse stearinlys og det hang en svak duft av røkelse der. Det strømmet også lavt av musikk fra stereoanlegget. På en skinnskammel lå det en pakke i silkepapir og ved siden en champagne og noen glass. Dette hadde jeg opplevd før og rev forventningsfullt av papiret. Det var en sorte skinnende latexklær. Chaps, dvs en bukse som er åpen i skrittet, en string som kunne festes til chapsen og lange hansker. Jeg kjente at det sitret i kroppen mens jeg sprayet kroppen i bodyglide og ålet meg inn i klærene. Klærne klistrert seg tett inn til kroppen og ga meg en deilig varm følelse.

 

Jeg sprettet champagnen og skjenket meg et sprudlende glass, mens jeg ventet spent på hva som skulle skje. Mens jeg tok meg en lang slurk og så meg rundt ble jeg klar over at det sto noen øverst i trappa som leder ned i stuen. Jeg holdt på å sette det i vrangstrupen av det fantastiske synet som åpenbarte seg der. Det var min Anne, og ved sin side hadde hun en annen skjønnhet. Det var Henriette, en venninne av Anne som jeg bare hadde hilst på et par ganger tidligere. Men jeg viste at hun var biseksuell og ganske utforskende når det gjaldt sex.

 

Anne var en mørk sexengel. Hun hadde lange sorte blankpolerte latexstrømper på bena. De forsvant ned i noen sølvfargede sandaler med en stiletthæl som var innsatt med glitrende steiner. Når hun gikk fremover med bestemte steg, spilte lyset i steinene i hælene slik at det så ut som lynnedslag. Latexstrømpene var holdt oppe av en hofteholder i sort latex, og utenpå hadde hun sorte blanke latex hotpants. Den satt tett og stramt over de runde hoftene og den stramme runde rumpa hennes. Hun hadde en kort trøye i samme latex som klemte til rundt de små runde harde brystene hennes, og fortsatte opp i en høy hals. På armene han hun lange sorte operahansker i latex. Rundt halsen og håndleddene hadde hun et bredt halsbånd innsatt med masse steiner som glitret i lystet. Hennes lange lyse fyldige hår var innsatt med masse små krystallsteiner som blinket i lyset og ga inntrykk av at hun hadde en glorie rundt hodet. For å fullføre antrekket hadde hun på ryggen festet to små søte englevinger av sorte fjær. Hennes blå klare øyne strålte mot meg med et utfordrende blikk. Hun førte den latexdekkede pekefingeren sin opp til de blanke leppene sine og sugde hardt på den mens hun så bestemt rett i øynene på meg.

 

Ved siden av henne stod det en annen åpenbaring av kvinnelig skjønnhet og lyst. Henriette var kledd i lange glinsende blodrøde latexstrømper som klynget seg til de lange stramme bena hennes, de forsvant ned i noen røde sko med en lang tynn stiletthæl. Hun hadde også lange blodrøde latexhansker. Det mørke håret hennes flommet ut rundt de nakne skuldrene og falt nedover ryggen i bølger. På hodet hadde hun to spisse røde horn, og øynene hennes hadde røde kontaktlinser med katteform, de runde leppene hennes var også blodrøde og når hun smilte hadde hun litt forlengede hjørnetenner som huggtenner. Rundt halsen hadde hun en kobberfarget metallbånd og i ørene hadde hun kobberfarvede store øreringer. Kroppen hennes var brun, hard, stram og veltrent. Puppene hennes var middelstore og stramme. Hun hadde piercing i begge brystvortene, og mellom disse hang det et glitrende kobberfarget kjede, men det stoppet ikke der. For kjedet fortsatte nedover fra begge brystene ned til det barberte kjønnet hennes og der var det også en liten ring slik at hele kjedet dannet en trekant som pekte nedover.

 

Jeg kjente at kroppen dirret av det opphissende synet av denne sexdemonen, og når blikket mitt fulgte pilen ned til musa hennes la jeg merke til at det hang en lang knallrød djevelhale ned mellom bena hennes, hun registrerte at jeg hadde sett det og snurret lett rundt på stiletthælene mens hun skjøt frem rumpa. Da så jeg at den lange røde halen var en del av en buttplugg som fylte opp hullet hennes i den hjerteformede rumpa hennes. Jeg så at lukkemuskelen hennes klemte til rundt pluggen og holdt den bestemt på plass. Hun snudde hodet rundt og så på meg med et lekent blikk samtidig som munnen hennes formet seg som om stønnet, men hun lagde ingen lyder. Hun bare beveget munnen som hun stønnet og holdt blikket mitt.

 

Anne stilte seg ved siden av Henriette og strøk de latexkledde armene sine nedover den brune ryggen hennes og ned på rumpeballene, så spredde hun fingrene ut over de runde stramme brune rumpeballene og trakk de forsiktig fra hverandre. Jeg så at buttpluggen som holdt fast den lange røde djevelhalen skled litt ut og lukkemuskelen til Henriette utvidet seg litt, men så strammet hun til igjen og pluggen gled sakte inn igjen. Anne la en finger under haken til Henriette og løftet munnen hennes opp til tungen hennes som hun stakk utfordrende ut. Henriette la leppene sine rundt den glatte tungen hennes og knullet den forsiktig med munnen. Jeg kjente at det gikk noen små elektriske støt gjennom kroppen bare av synet av latexjentene.

 

Så snudde de seg begge mot meg og kom sakte ned trappen. De satte forsiktig en stiletthæl foran den andre nedover slik at de lange blanke latexbena ble strekt ut, og hoftene deres vugget utfordrende. Jeg sto der lamslått og så de kom nærmere og nærmere. Jeg kjente den opphissende duften av rågummi blandet med litt tung krydret parfyme, og jeg kjente at blikket mitt var låst fast på disse sexvidundrene.

 

Når de kom bort til meg strak de begge ut en lang blank arm og la den på hver av skuldrene mine. Så gikk de sakte rundt meg i flere runder mens de så på meg på lystfylt blikk og et litt skjevt smil. Hodet mitt gikk fra side til side for å prøve å møte blikkene deres mens de sirkulerte rundt meg. Så stoppet Henriette på baksiden av meg og klynget hele den latexkledde kroppen sin mot min, hun la armene rundt brystet mitt. Anne snudde seg rundt med ryggen mot meg, og bøyde seg svakt fremover slik at den skinnende latexkledde rumpa hennes var rett foran meg. Henriette skjøt hofta frem, og presset skrittet mitt mot rumpa til Anne. Anne trykket tilbake og beveget rumpa si sakte i sirkelbevegelser slik at pikken min ble massert. Jeg kjente at det pumpet blod ned i det allerede steinharde lemmet mitt. Henriette begynte også å bevege hoftene sine frem og tilbake. De holdt skrittet mitt fast mellom seg mens vi alle tre danset intimt.

 

Brått stilte de seg foran meg begge to og dyttet meg bakover på en skinnsjeselong. Jeg landet på ryggen med skrittet akkurat på kanten. De bøyde seg begge to ned, og strøk de latexkledde blanke armene sine oppover beina mine til de kom til innsiden av lårene før de stoppet. Anne lente seg frem også kysset hun lett på utsiden av latexstringen min. Jeg kjente at pikken min spente seg og sprengte på for å komme seg ut i munnen hennes. Hun tok leppene på hver side av pikken min og beveget de frem og tilbake utenpå latexen. Jeg kjente at sprengte så jeg trodde stringen skulle revne.

 

Samtidig reiste Henriette seg opp og svingte det en lange latexdekkede beinet sitt over på den andre siden av brystet mitt. Jeg lå der og så rett opp i det glattbarberte kjønnet hennes som svulmet og glinset av fuktighet. Bak så jeg den knallrøde buttplugget som var boret inn i rumpehullet hennes, og den lange røde halen som nå kveilet seg nedover som en lang slange.

 

Langsomt sviktet hun i de skinnende beina, og kjønnet hennes ble senket ned akkurat så langt at jeg kunne kysse musa hennes. Den smakte varmt og opphissende. Hun reiste seg raskt litt opp igjen før hun sakte senket seg på nytt. Jeg stakk ut tungen og penetrerte henne i det hun kom ned. Hun skalv lett og begynte forsiktig og knulle tunga mi. 

 

Anne skjøv stringen i rumpa mi litt til side, så løftet hun opp det ene beinet mitt slik at rumpehullet mitt ble tilgjengelig. Hun la en hånd hardt på pikken min og holdt den fast under en hinne av latex, samtidig begynte den våte tunga hennes å rotere rundt rumpehullet mitt og forsiktig dytte på åpningen. Jeg stønnet av glede og økte samtidig takten mot Henriettes kjønn.

 

Henriette lente seg fremover og kysset meg lett latexstringen min der pikken min lå. Så stakk hun ut en våt tunge og begynte å slikke frem og tilbake på pikken min mens jeg kjente at den sprengte på for å komme seg ut fra latexfengslet sitt. Samtidig kjente jeg at Anne forsiktig begynte å stikke en latexkledd finger inn i rumpehullet mitt. Først kjente jeg en svak smerte, men det ble raskt erstattet av en god øm følelse. Hun roterte den lett rundt også presset hun den opp mot undergulvet mitt slik at den traff g-punktet mitt (prostatakjertelen) min. Så begynte hun å føre fingeren inn og ut, og hun sørget for at hver gang hun førte den inn så traff den g-punktet mitt slik at det ga gode elektriske støt i rumpa mi.

 

Henriette tok tak i kanten av latexstringen min med munnen, hun løftet den opp og ned slik at pikken min spratt ut og rett seg opp som en stiv påle. Den var glinsende svett og banket hardt. Hun bet først lett på hodet med huggtennene sine før hun begynte å slikke rundt på hodet. Anne fortsatte å fingerpule meg og hun åpnet de blanke leppene sine, og omslukte den fortsatt latexkledde pungen min. Hun sugde hardt på den mens hun beveget munnen frem og tilbake slik at steinene mine gnisset godt mot hverandre. Henriette åpnet også de blodrødeleppene sine også førte hun de langsomt nedover pikkhodet mitt og langt nedover skaftet. Så sugde hun til og brukte tunga til å klemme til rundt pikken min. Raskt beveget hun hodet opp og ned mens hun holdt hardt rundt pikken min med munnen, og de to huggtennene hennes risset svakt i det harde lemmet mitt mens hun sugde meg.

 

Jeg ble varm i hele kroppen, og kombinasjonen av leken med pikken, pungen og rumpa mi gjorde at hele kroppen min spente seg. Jeg så fra de lange latexkledde beina og opp på den stramme kroppen til Henriette som sto som en bue over meg, og kopperkjedet som dannet et opphissende dinglende triangel over meg. Jeg strakk opp hodet og bet lett tak i kjedet, også dro jeg det mot meg. Ringene i musa og brystene hennes ble spent og dratt nedover. Hun ga fra seg et klynk av vellyst og økte tempoet i sugingen. Hun begynte å bevege kroppen sin fra side til side og den lange røde djevelhalen hennes vugget frem og tilbake over meg.

 

Jeg løftet den latexdekkede hånden min opp til festet på djevelhalen til Henriette og trakk forsiktig i den. Rumpehullet hennes utvidet seg litt, men så skjøt hun ryggen bakover og plugget den fast igjen. Samtidig bet hun meg lett på pikken, snudde hodet rundt mot meg og ristet på hodet. – Ikke før du er klar til å putte noe annet inn, sa hun smilende.

 

Henriette reiste seg opp og gikk bort til en liten metallkoffert som stod på gulvet. Hun åpnet den og trakk ut en blank strapon dildo. På baksiden av straponen var det også en dildo til å penetrere brukeren. Hun tredde stroppene rundt de blanke blodrøde beina sine og trakk den langsomt oppover mot skrittet sitt. Hun bøyde seg ned til kofferten og trakk opp en stor tube med glidemiddel, og klemte hun ut en lang stripe på begge hodene på leketøyet sitt. Så tok hun et godt tak i stroppene på hver side av lårene sine og trakk den bestemt opp. Den lille dildoen skled inn i den våte musa hennes, og hun lukket øynene.

 

Annes fingre skled lett ut av rumpehullet mitt. Hun reiste seg opp og gikk til siden. Foran meg stod Henriette kledd i blodrød skinnende latex. Hun så på meg med et utfordrende blikk, mens hun langsomt runket strapondildoen sin slik at den ble smurt godt inn med glidemiddel. Fra rumpa hennes og mellom stroppene til dildoen så jeg den lange djevelhalen hennes slynge seg ned.

 

Anne tok tak i «pikken» til Henriette og førte den ned mot rumpehullet mitt. Samtidig tok hun et godt tak i pikken min med den andre latexdekkede hånden sin. Hodet på dildoen stanget mot åpningen, men fordi Anne allerede hadde massert meg så skled dildoen sakte inn. Jeg kjente et svak stikk av smerte rundt åpningen, men det gikk raskt over til en kriblende god følelse. Henriette skjøv dildoen helt til bunns, for hun trakk seg ut, så begynte å knulle meg og samtidig å runket Anne pikken min.

 

Sexdjevelen foran meg økte tempoet og jeg kjente en svak smerte som blandet seg med den stadig mer ekstatiske følelsen av å bli knullet. Den mørke sexengelen runket meg samtidig hardt, og jeg kjente at for hver tak de tok så gikk det støt av nytelse gjennom skrittet mitt. Jeg løftet hånden min og masserte den latexkledde rumpa til Anne som stakk ut ved siden av meg. Hun smilte, lente seg over og ga meg et dypt åpent kyss som trakk ut tungen min. Hun lot de myke blanke leppene sine omslutte tungen min og knullet den forsiktig. Jeg lå der helt utstrekt, mens jeg ble utnyttet av de to sexgudinnene. Det føltes helt fantastisk.

 

Jeg vil ha deg! sa Anne. Henriette gled ut av rumpa mi med et lite svupp, og begge jentene reiste seg opp. Begge jentene stilte seg på tvers over sjeslongen med de lange blankpollerte latexbeina på hver side av den. Henriette stod foran Anne. Hun vendte rumpa mot meg og lente seg frem. Så tok Henriette tak i hotpantsene hennes og trakk de sakte ned. Jeg så rett inn i det glinsende skrittet til Anne og i rumpehullet hadde hun plassert en liten buttplugg med en lyseblå juvel som lyste mot meg. Jeg svelget tungt og gledet meg til neste akt.

 

Anne la seg ned på magen over sjeslongen, med latexdekkede bein strekt ut på hver side. De små søte englevingene hennes lå åpne, og hun løftet baken mot meg. Henriette gikk bort og stilte seg bak meg. Så tok hun godt tak i pikken min med begge hender og førte med frem og ned i den glinsende blanke og våte glattbarberte musa til Anne. Jeg skled inn og kjente de stramme vaginamusklene hennes klemme til rundt pikken min. Jeg støtte inn og satte i et lite gledesrop. Da jeg trakk meg langsomt ut kjente jeg at strapondildoen til Henriette støtte mot rumpehullet mitt og gled inn. Jeg var klemt mellom de to latexdekkede sexgudinnene og ble knullet og knullet samtidig. Det var utrolig opphissende, og Henriette stilte seg rett bak meg slik at hennes kobberkjede kilte ryggen min og hvert støt fra dildoen traff rett på g-punktet (prostata) mitt. Samtidig støtte jeg hardt inn i Anne. De svulmende skamleppene hennes klynget seg rundt pikken min og brystene hennes duvet under den skinnende blanke latexen. Hun hadde åpen munn som utstøtte små klynk for hvert nytt støt.

 

Mens jeg stod fastklemt der og trodde jeg ikke kunne få større nytelse, hvisket Henriette i året mitt: Nå er det min tur til å kjenne din manndom! Vi stoppet alle tre, og Henriette gikk på ny bort til kofferten. Fra den trakk hun opp en stor lubben dobbeltdildo i blank gummi med noe som så ut som en ryggrad inni. Denne skal dere få dele, sa hun. Anne reiste seg opp og stilte seg bak meg med rumpa ut. Så tok Henriette sin blodrøde latexhanske rundt juvelen og trakk den ut med en rask bevegelse. Jeg så at det sviktet lett i de blanke latexknærne til Anne. Henriette fant frem glidekremen og smurte dildoen inn rikelig. Så tok hun et godt tak i begge hodene på dildoen og holdt den mellom rumpene våre. Vi tok hintet, og både jeg og Anne skjøv samtidig rumpene våre mot hverandre. Henriette holdt dildoen fast og den penetrerte oss begge to i analen samtidig. Den var større enn straponen og jeg følte at hele rumpehullet mitt ble utvidet og fylt opp. Vi skjøv oss sakte mot hverandre helt til rumpene våre møttes mitt på den glinsende dildoen. Jeg kjente at det gikk en skjelvingen gjennom og mellom de latexdekkede kroppene våre. Men hva med Henriette?

 

Latex djevelen fant frem glidekremen og klemte ut rikelig på pikken min. Så masserte hun det godt inn mens hun så på meg med katteøynene sine og slikket seg rundt munnen. Jeg holdt på å eksplodere av opphisselse, men hun stoppet i tide og stilte seg på alle fire foran meg. Hun løftet djevelhalen opp til munnen sin, også trakk hun den forsiktig ut med munnen. Jeg så at rumpemusklene hennes strittet i mot og prøvde å holde den på plass, men til slutt utvidet de seg og slapp ut pluggen med halen. Den falt i gulvet og foran meg stod Henriette med latexkledde blodrøde armer og bein. Med en kobberkjede som svingte ned under den stramme kroppen hennes, og hun hadde fortsatt på seg strapondildoen, og hennes ende var fortsatt i musa hennes. Jeg så det rant litt væske fra kjønnet hennes og nedover skaftet på straponen. Rumpehullet hennes hadde vært penetrert så lenge at det fortsatt var litt åpent, og jeg kunne se inn i den slikemyke rosa analåpningen hennes.

 

Anne dyttet på rumpa mi bakfra og det glinsende innsmurte lemmet mitt gled inn i rumpa til Henriette. Jeg kjente det klemte til rundt den bakende pikken min etter hvert som den gled inn i den glatte kanalen, og jeg kjente også at det støtte mot dildoen som hun hadde fastspent i vagina. Samtidig vred hun den stramme kroppen sin i vellyst foran meg.

 

Jeg stod igjen fastklemt mellom latex djevelen og engelen. De gned skrittene sine mot mitt i vellyst, og jeg knullet hardt på rumpa til Henriette samtidig ble både jeg og Anne penetrert i analen. Jeg tok kraftige støt inn og ut av den silkemyke tunnelen hennes, og hver gang jeg beveget meg ut traff dildoen som jeg delte med Anne g-punktet mitt. Samtidig traff rumpeballene mine Anne sine, og de latexkledde blanke beina våre tvinnet seg sammen og hun ga fra seg små klynk av vellyst for hvert støt. Jeg kjente at det for hvert tak at det begynte å bygge seg opp en stadig kraftigere spenning inne i rumpa mi, og som spredde seg nedover mot mellomkjøttet og roten av pikken min.

 

Henriette snudde ansiktet sitt mot meg og så på meg med sitt opphissede blikk og stønnet høyt for hver gang den bakende harde pikken min trengte seg inn i rumpa hennes. Jeg kjente at hun strammet til med lukkemuskelen, men jeg dyttet på hardere og hardere. Den fastspente straponen dinglet mellom beina hennes, og jeg tok et godt tak i den og beveget den i sirkel slik at den andre ende av dildoen som var inne i musa hennes masserte kjønnet hennes. Klynkene hennes ble stadig høyere og plutselig lukket hun øynene, spente hele kroppen og åpnet munnen med huggtennene på vidt gap. Orgasmen hennes fikk henne til å riste og skjelve og det rant væske ut fra kjønnet hennes og nedover skaftet på strapon dildoen. Det var så vidt jeg klarte å holde pikken inne i henne, men Anne presset på med rumpa slik at jeg ble holdt fast. Til slutt sviktet Henriette i knærne og hun gled av pikken og falt ned på gulvet.

 

Først trodde jeg hun hadde svimet av, men hun plassert raskt de lange glinsende latexbeina under seg og reiste seg på nytt. Jeg ser at den solbrune huden hennes er dekket av et tynt lag av svette etter orgasmen. Hun smilte med sitt djevelske smil og la seg ned på skinnsjeselongen med strapon dildoen pekene rett opp. – Kom til meg, sa hun og strakk ut de skinnende armene sine med en innbydende bevegelse. Vi lot oss ikke be to ganger. Jeg gled av dobbeltdildoen og gikk mot henne, mens Anne holdt på sin ende av dildoen slik at den forble i rumpa hennes.

 

Anne beveget seg raskt frem og plasserte de latexkledde beina sine på hver side av hodet til Henriette. Anne holder fortsatt fast dildoen med lukkemusklene i rumpa så den dingler ned mot hodet til Henriette. Anne senker seg sakte ned, og når hun kommer langt nok ned strekker Henriette ut tungen og begynner å slikke kiltoris til Anne. Samtidig tar hun et godt tak i dobbeltdildoen og trekker den først litt ut, før hun støter den langt opp i sliketunnelen til Anne. Jeg ser at nesten hele dildoen forsvinner, og Anne setter i et gisp og det høres nesten ut for hun mister pusten.

 

Foran meg ligger nå Henriette spredd i alle sin prakt med de skinnende blodrøde latex armene og beina, og med en kobberkjede kveilet på magen. Over henne står Anne i sort blankpollert latex, men englevinger og blir knullet hardt i rumpa samtidig som hun blir gitt deilig munnsex. Hun ser opp på meg og peker ned mot den glinsende strapon dildoen til Henriette. Jeg kjenner at hele kroppen min lengter etter mer, men først bøyer jeg meg ned og tar opp djevelhalen til Henriette. Jeg tar den i munnen og gnir den godt inn med spytt før jeg presser den mot den halvåpne analen hennes. Hun setter i et overrasket lite klynk. Men jeg presser på og den smetter på plass.

 

Jeg kjenner at det sitrer i kroppen når jeg setter et latexkledd bein på hver side av den stramme blanke kroppen til Henriette. Jeg svikter langsomt i knærne og den gjennomknullede rumpa mi glir raskt nedover skaftet på straponen hennes. Den er glatt fra all kjønnsvæsken som har rent ned på den fra Henriette og jeg kjenner at analen min utvider seg og klemmer til rundt skaftet hennes. I det jeg har kommet et stykke nedover skyver hun kroppen litt fremover og støter opp slik at tuppen på dildoen treffer rett på g-punktet mitt. Jeg kjenner et deilig ekstatisk støt inn i meg, og pikken min strutter til igjen og banker hardt.

 

Anne lener seg smilende frem, hviler de sorte latex hanskene sine på Henriettes bryster, åpner de røde leppene sine, legger tungen sin under pikkhodet mitt før hun tar hele lemmet mitt så langt hun kan inn i munnen og svelget. Så lukker hun igjen munnen og drar hodet sitt langsomt bakover, mens leppene hennes stryker hardt rundt hele pikken min helt til hun når enden. Før hun tar et nytt langt drag.

 

Vi står i en perfekt ekstatisk svett latex trekant. Sexdjevelen i blodrød latex vrir seg under oss. Hun har en en buttplugg i rumpa, samtidig som hun hardt knuller analen min. I latex hendene sine holder hun en stor dobbeltdildo som hun kjører stadig lenger opp i Anne, samtidig som hun suger hardt på klitorisen hennes. Den sorte skinnende latex engelen spenner seg i lyst, mens hun blir penetrer og spist. Munnen hennes klynger seg til den stadig mer oppsvulmede pikken min. Jeg er også kledd i latex, og kjenner at jeg er i ferd med å nærme meg klimaks. Men Anne slår meg, hun ser opp på meg og øynene hennes sperres opp. Hun begynner å skjelve i underlivet og jeg ser at hun har problemer med å holde seg oppreist. Henriette benytter anledningen til å dytte dildoen enda et hakk opp i henne slik at jeg ikke lenger ser noe av den. Anne skyves et lite hakk fremover og hodet på manndommen min forsvinner ned i svelget til Anne. Samtidig skyver Henriette dildoen hardt mot g-punktet mitt. Det blir for mye, jeg kjenner en ild som starter i g-punktet mitt og følger ryggraden oppover før den stråler ut i alle deler av kroppen min. Så trekker flammen seg tilbake og fokuseres i pikken min som eksploderer i en kraftig orgasme og det kjennes som jeg skyter en pil inn i Annes munn.

 

Hun er fortsatt i ekstase og holder leppene tett rundt pikken min. Jeg kjenner en øm deilig banking i rumpa, mens lemmet mitt pumper en rask strøm av melk inn i munnen til Anne. Det blir snart for mye til at hun klarer å holde det inne og det begynner å renne ut av begge munnvikene hennes. Henriette skyver seg fremover og setter armene bak seg slik at hun har hodet rett under Anne. Når sæden flommer nedover åpner hun munnen med huggtennene og det renner ned over fjeset og munnen hennes. Når jeg kjenner at pumpingen begynner å gi seg tar hun et godt tak rundt skaftet mitt med den blodrøde glinsende hansken sin og drar ut de siste dråpene med harde bestemte runk. Samtidig glir strapon dildoen hennes ut av den gjennomborrede rumpa mi.

 

Jeg kjenner at det begynner å svartne for øynene, men fortsatt klarer Henriette å presse ut noen dråper som renner videre ned fra ansiktet hennes og faller på de faste piercede brystene hennes. Anne retter seg opp og gir meg et langt våt tunge kyss med den nedsprøytede munnen sin, og Henriette bøyer seg frem og biter lett i det ømme, tømte lemmet mitt. Så kollapser vi alle tre i haug av våt glinsende latex, smykker og kjeder, gjennomknullede og svette kropper, og nedsprøytede ansikter.

Legg igjen en kommentar