Du og meg på kino

Denne novellen er vist 14301 ganger.

Vi satt der i mørket på bakerste rad og skulle se en typisk guttefilm. Vel, jeg hadde sagt ja til å være med da så. Nå satt jeg der. Kjedet meg litt. Han derimot satt oppslukt i filmen. Det var da jeg fant på det. Jeg hvisket små opphissende ting til han. Det satt noen tre seter bortenfor meg og fire bortenfor han. Jeg små bet i øreflippen din. Vet at det tenner han. Jeg kysset han nedover halsen, men han ville ikke. Ville se på filmen samtidig som vi begge var klar over hans lille voksende problem.
Jeg satt der og fremdeles kjedet meg. Hans voksende problem hadde blitt stort. Jeg lot hånda mi tilfeldigvis havne utenpå buksa. På bulken. Fulgte formen den hadde fått. Smilte litt bort til han. Han merket blikket mitt. Så på meg som om jeg ikke ville våge å gjøre noe slikt i en kino. Blikket mitt var fylt av lyst og hadde mye lidenskap i dem. En brennende lidenskap. Jeg så på de to på hver vår side. Begge like oppslukt i filmen.
Han rykket litt til da jeg åpnet buksa hans. Jeg bøyde hodet mitt med et lystent smil. Lot hånda mi først kose litt uten å runke. Bare strøk litt forsiktig på den. Tunga mi slikket ned og oppover skaftet litt mykt. Lot den leke med penishodet hans. Byttet på hard og myk tunge, bred tupp og spiss tupp. Ballene fikk et lite slikk også. Ikke bare ett, men flere før jeg fortsatte å konsentrere meg om penisen din. Jeg lot leppene mine omslutte den. Begynte å suge han. Først bare rett opp og ned. Deretter tok jeg med tunga. Jeg lekte meg penisen hans. Tunga var litt nedover skaftet. Så var den ved v-en og over hodet. Sugde han og slikket han som om penisen var en stor kjærlighet på pinne. Noe den for så vidt også er. 
Han slet med å holde seg normal. Jeg kunne høre pusten hans gå litt fortere og tyngre enn normalt, men jeg lot han aldri komme. Jeg stoppet litt opp slik at han fikk roet seg før jeg begynte på samme måten. Lot det gå noen runder til jeg fikk med meg at filmen snart var ferdig. Da ordnet jeg meg og fikk lukket buksa hans og så de siste ti minuttene. Filmen husker jeg ikke noe av. Han hadde fått en god opplevelse.

Legg igjen en kommentar