Aktmodellen

Denne novellen er vist 31145 ganger.

Jeg hadde fått et nytt utdrikningslag-oppdrag. Jeg fikk opplyst at det var 8 jenter på 24, og at de skulle tegne med kullstift. Ganske rutinemessig, tenkte jeg. Det var en fredag ettermiddag. Jeg hadde bare halvtimes tid etter jobb før jeg skulle være der. Jeg dusjet og kastet i meg noe mat, men rakk ikke noe mer før jeg måtte gå. 
Jeg kom frem til adressen jeg hadde fått, og ringte på. Jeg slapp inn og gikk trappene opp i fjerde etasje. Ei nydelig brunette møtte meg i døra, hilste på meg og slapp meg inn. Resten av jentene satt i stua og smilte bredt da jeg kom inn. De var ganske pene alle sammen, ikke supermodeller, men en sjarmerende gjeng. Jeg la merke til at de var påfallende normalt kledt til å være et utdrikningslag. 
"Hvem er bruden?" spurte jeg. 
"Hehe. Ingen." svarte brunetta som hadde åpnet, som forøvrig presenterte seg som Nina. 
"Vi bare trengte en unnskyldning for å booke deg. Vi ville egentlig bare ha en litt annerledes fest."
"Hehe, dere kunne jo bare sagt det med en gang da," svarte jeg. Hun og jentene bare smilte. 
"Vi betaler deg ikke for å ha klærne på" fniste en av de andre jentene. Jeg lo litt tilbake, og så etter et sted å skifte. 
"Du kan skifte på rommet mitt hvis du ikke tør å skifte her….men det er hyggelig om du gjør det," sa Nina, og blunket lurt til meg. Jeg kjente at kroppstemperaturen steg med 10 grader og hjertet slo dobbelt så fort. Hva var det egentlig disse jentene hadde i tankene? Jeg slo tanken ut av hodet, pustet dypt og rolig, og kledde av meg mens jentene fulgte hver bevegelse med blikkene. De jublet spøkefullt for hvert plagg jeg tok av meg. Jeg kunne ane spenningen i blikket da jeg dro ned boxeren foran øynene på alle 8, til full applaus. 

De tok frem papir og kullstifter, og jeg poserte mens de tegnet. 
"Hvorfor gjør du egentlig dette?" spurte en av jentene. 
"For å bli mer komfortabel med det" svarte jeg. "For å tøye egne grenser og oppleve akkurat hvordan det er å være eksponert, litt utenfor min egen kontroll."
"Blir du kåt av det?"
"Hehe. Som regel ikke mens jeg står der, da har jeg nok med å holde posituren og holde tankene vekk fra alt annet"
"Pleier du å runke før du står modell?" En ny bølge av hete slo igjennom meg, og jeg kjente det rykket litt nedentil. 
"Det er ofte lurt det. Det er nok ikke alle som ville satt pris på om jeg plutselig fikk stå…"
"Det er ikke noe problem for oss…" svarte en av de andre jentene, og smilte hintende til meg. 
"hehe…" lo jeg tilbake, smånervøst. 

"Jeg vedder på at vi kan få deg til å få stå," sa blondinen som satt i hjørnet. 
"Hmm, tviler ikke," svarte jeg. 
Blondinen reiste seg opp. Hun hadde på seg skjørt og skjorte, noe av det mest sexy jeg vet om. Hun begynte å danse og ta på seg selv, mens hun kneppet opp en og en knapp på skjorten. De andre jentene heiet på henne. Jeg pustet dype drag og lot blikke feste i et hjørne.
"Det er ikke lov å se bort…" sa hun.
Hun kneppet opp den siste knappen og avslørte ikke annet en hud innenfor. Skjorten hang så jeg akkurat ikke så brystvortene. Hun fortsatte å danse, og tok tak i kanten av skjørtet og dro det nedover, slik at hun viste 5-6 cm av trusa. Hun rettet opp ryggen og presset brystene frem slik at skjorta gled til siden og alt sto i fri luft. Jeg så ned, og oppdaget at junior allerede var godt i gang. Et blikk på jentene avslørte at de også hadde oppdaget dette. 
Hun gned seg sensuelt over kroppen, brystene, og tok hånda ned i skjørtet. Jeg måtte gi tapt, og anerkjenne at junior var dømt til å stå. Jentene applauderte da den kom til topps, og jeg tittet småflaut bort på dem. De så ut til å like det. Pulsen min var nå i løpemodus. Hva i all verden kommer til å skje nå?

"Hvor tøff er du egentlig?" spurte Nina.
"Hvordan da mener du?" svarte jeg. 
"Nei, du sier at du vil tøye grenser… Hvor langt vil du tøye dem?
"Hva tenker du på?"
"Tør du å gå utenfor døra mi?"
"Det bør gå bra."
Hun ledet veien til utgangsdøra, låste opp smekklåsen og åpnet døra mot gangen. Jeg var litt skeptisk først, men fastslo at det ikke var noen der ute. Jeg gikk til døråpningen. Nina plukket opp noen nøkler og dyttet meg forsiktig ut av døra. Den gikk i lås bak oss. Jeg følte meg litt utsatt der ute, men det var ingen andre enn Nina som kunne se meg, så det gikk bra. 
"For hett for deg?" spurte hun.
"Går bra foreløpig," svarte jeg. 
"Bra. Jeg har nemlig en utfordring til deg."
"Hva da?"
"Bli med bort her." VI gikk til vinduet. Utenfor vinduet var det fire etasjer rett ned på gata. Det var ingen mennesker på gata akkurat da, men jeg kunne se folk lenger bort i begge retninger.
"Dette er nøklene til leiligheten." Hun viste meg nøklene. Så slapp hun dem ut av vinduet, ned i en busk rett ved siden av utgangsdøra. 
"Hvis du vil inn igjen, må du hente nøklene."
"Du kødder?"
"Nope"
Shit! Tenkte jeg. Kroppen kjentes varmere enn noensinne. Junior sto i full mundur, og Nina tittet ned på den. "For hett for deg?" Faen heller, dette skal jeg klare. Jeg så på henne, gliste, og begynte på trappa. Det var fortsatt tidlig på kvelden, så jeg var litt bekymret for at noen skulle komme. Samtidig hadde jeg ikke så mye valg tydeligvis. Jeg kom meg ned i tredje, og kjente at jeg svettet som bare det. Andre. Jeg lyttet etter folk ute. Første. Fortsatt hel. Jeg åpnet ytterdøra bittelitt og tittet ut. Kunne ikke se noen. Jeg stakk hodet lenger ut, og så at noen nettopp hadde gått forbi, men ingen så rett mot meg. Jeg tok sjangsen og for ut av døra og gikk til busken der nøkkelen lå. Jeg hadde aldri følt meg så naken som akkurat da. Jeg fant nøkkelen, satt den i låsen, strevde litt med den og kjente pulsen stige enda mer. Jeg kom meg inn til stor lettelse, bare for å bli møtt av to jenter og en gutt jeg aldri hadde møtt før. De så rart på meg. Jeg sa bare "Veddemål!" og løp forbi dem. Opp trappene og inn i leiligheten der alle 8 jentene møtte meg med full applaus. 

"Den klarte du bra!" gliste blondinen med skjørtet. "Er du kåt nå?" spurte en annen. 
"Hehe, nå er jeg lettet som faen," svarte jeg. Blondinen gikk rett på sak. 
"Kan du runke for oss?" Jeg så fortumlet på henne. På dette tidspunktet burde ingenting overraske meg, men jeg hadde allikevel ikke forventet dette. 
"Øøøøh, tjaa, kanskje?"
"Kom igjen 'a!" sa en annnen. Jeg tenkte kort over dette, og kom frem til at jeg like gjerne kunne hoppe i det.
"Ok da." Jentene gliste.
"Men da må alle dere være toppløse…" De så på hverandre et øyeblikk, men ble fort enige om å gjøre det. 

Jentene satt seg fornøyde i sofaen, og plasserte meg i en stol rett i mot dem. De tok av seg topper og bh-er, og jeg satt der med ereksjon og 8 par nydelige pupper som stirret mot meg. En fantastisk situasjon. 
De hintet med blikkene om at jeg skulle begynne. Jeg plaserte hånda på junior og begynte å stryke den, sakte. De fulgte meg spenning hver bevegelse jeg gjorde. Det tok ikke lang tid før jeg satte opp tempoet litt. Følelsen av å sitte der foran alle jentene og gjøre dette var helt ubeskrivelig. Jeg runket til jeg nesten kom, så roet jeg ned litt. Jeg la merke til at flere av jentene satt og strøk seg nedentil.
"Ingen har sagt at dere må ha hånda over dyna" sa jeg leende til dem. De smilte tilbake, og puttet hånda innenfor skjørt og bukser. Jeg holdt det gående en stund i rolig tempo til jeg kjente at det nesten ble for mye. Da satt jeg opp farten og lot det komme utover hele magen i en orgasme så intens som jeg aldri hadde kjent før. Jeg sank sammen i stolen og så på jentene som satt der, våte i blikket og vred seg. De som hadde hånda i trusa kom, en etter en, mens jeg summet meg. Når alle var ferdige bare lo vi alle sammen. Det var en så pussig og intens opplevelse som jeg aldri før hadde opplevd. 

Etter dette tørket jeg opp, kledde på meg og tok en øl til sammen med jentene før jeg gikk. Vi ble enige om å holde dette for oss selv, men samtidig huske det som en enormt spesiell aften. 

Legg igjen en kommentar