Ei spennende helg, del 1

Denne novellen er vist 18241 ganger.

Endelig var det helg. Det hadde vært altfor fint vær til å jobbe de siste dagene, men ennå var det et par uker til sommerferien. Sola skinte, og det var trykkende varmt. Jeg hadde løsnet slipset, og hadde dressjakka i hånden da jeg gikk inn på puben for å ta en halvliter etter jobben. Det var rimelig fullt ved uteserveringen, men dama som straks fanget min interesse, satt alene ved et lite bord med en duggfrisk halvliter foran seg. Jeg hadde sett henne før. – Er det ledig her, spurte jeg vennlig, etter å ha kjøpt ølglasset. Hun kikket opp fra avisen, som om hun vurderte meg nøye. Så nikket hun og smilte. – Vær så god! Du ser ut som du kan trenge en pust i bakken! Jeg kjente at hjerterytmen økte. Som nevnt hadde jeg sett henne på puben før, men aldri så sexy og lettkledd som hun var i dag. Og nå som jeg fikk henne nærmere i øyesyn, så jeg at hun var veldig pen. Sannsynligvis rundt de 40, men hun så egentlig yngre ut. Naturlig mørkt hår, som var blondere nå på grunn av striping, og en vilter frisyre som bruste ned på skuldrene. Store brune øyne, og et varmt og innbydende smil. Hun rettet seg opp i stolen, og rakte fram en slank og velformet hånd. – Marianne! Og du? – Rune! Hånden var varm og klam, men jeg kjente at jeg svettet jeg også. Både av varmen, men ikke minst på grunn av henne. Herregud for et frekt og dristig antrekk hun hadde på seg. Et sort elastisk miniskjørt med lærbelte, og en liten lys topp som bare hang på i et bånd rundt nakken. Skuldrene var nakne, og det var også en del av ryggen og et parti over magen, mellom toppen og skjørtet. En sånn topp kunne naturligvis ikke skjule noen behå, og det hadde hun heller ikke på seg. Utrolig dristig, for hun hadde iøynefallende store pupper. I hvert fall sett i forhold til den ellers så spede og nette overkroppen. De fikk lite støtte av det tynne plagget, noe som ga utslag i tydelige bevegelser når hun leet på seg. Det avslørte også at de store puppene var tunge og noe hengende. Såpass mye også, at det var veldig frekt og modig å gå uten behå. Og i hvert fall i denne lille og avslørende toppen. Jeg kunne faktisk skimte brystvortene hennes igjennom. Tydelig nok til å fastslå at de satt ganske høyt og fint plassert, selv om hun hadde litt hengepupper.
Etter å ha utvekslet noen tørre setninger om jobb, været og varmen, var det vel ikke så rart hun merket at jeg glodde på frontpartiet hennes. – Liker du det du ser, spurte hun plutselig med et frekt og ertende smil om munnen. Jeg ble ganske paff, men klarte å beholde fatningen. – Ja det kan du tro! Jeg hevet blikket, og så henne inn i øynene. – Jeg liker faktisk veldig godt alt det som jeg ser! Også det som er under den der frekke toppen din! Hun smilte, og fikk litt rødfarge i kinnene. – Den er kanskje litt i dristigste laget, for det vakte litt oppsikt på jobben i dag! Jeg gjorde store øyne, og kjente det knyttet seg i underlivet. – Har du gått sånn i hele dag? – Jepp, svarte hun og flirte, og gjett om det er deilig å gå uten behå når det er så varmt! Jeg så henne fortsatt inn i øynene, og smilte. – Det tror jeg på! Og modig, med de store puppene du har! – Vet det, sa hun ertende, – men det er ekstra godt å slippe den plagsomme behåen når brystene er så store! Hun ble alvorlig igjen. – Synes du at de henger for mye til å gå uten behå kanskje? – Å nei, det er utrolig sexy, svarte jeg og mente det. – Jeg foretrekker kvinner med store naturlige bryster! Jeg hadde ubemerket lagt hånden litt framstukket på bordet, og plutselig kjente jeg hennes hånd på min. Hun strøk fingrene over håndflaten min, og så på meg igjen. – Jeg synes vel at jeg har litt for mye hengepupper nå etter hvert, men det gjør det enda mer spennende å gå uten behå også! Hun smilte frekt. – Hvis jeg bare tør, så har jeg lyst til å gjøre det mye oftere! Hjerterytmen min økte, og nå satt jeg der med en skikkelig reisning. – Ja det synes jeg virkelig du skal! Jeg ga henne et overbevisende blikk. – Jeg kan ikke svare for hva alle menn mener, men jeg elsker å se dristige damer som tør å kle seg sexy og være seg selv. Og også gå uten behå selv om puppene er store eller henger! Hun svarte ikke, men smilte. Og jeg så tydelig at hun blunket til meg. Ølglassene våre var så godt som tomme. – En til, spurte hun snart. – Nei, jeg må hjem en tur, svarte jeg, – men jeg håper ikke dette blir det siste jeg ser av deg? Hun flirte. – Jeg må egentlig komme meg av gårde jeg også! Det viste seg vi skulle i samme retning. – Da kan vi jo ta taxi sammen, foreslo hun. Da vi gikk, fikk jeg anledning til å se på resten av figuren hennes. Smal og lekker midje, nokså breie kvinnelige hofter, og lange smekre bein. Og så DEN rumpa som buet veldig ut under det trange elastiske miniskjørtet! Ingen tvil om at rumpe- og hoftepartiet stod godt i stil til de store brystene. Jeg la merke til hvordan de hang og dinglet nå, i takt med gangen. Et utrolig opphissende syn syntes jeg, og var imponert over at hun turte gå uten behå, og i den lille og avslørende toppen! Dama hadde tross alt puppene sine ganske lavt nedpå midjen! Da vi satte oss inn i taxien, kom det et nytt sjokk. Det korte skjørtet gled enda lenger opp på lårene, og plutselig var det fritt innsyn til hele herligheten mellom beina. Truseløs, til tross for det korte skjørtet! Kjønnet var glattbarbert og fritt for alt hår, og hun så plaskende våt ut! Herregud, tenkte jeg, og måtte rette på sittestillingen. Kuken hadde det ikke godt der inne i buksene. Marianne derimot, gjorde ikke noe forsøk på å rette på sin stilling. I stedet ga hun meg et forførende blikk, fullstendig klar over hvordan det stod til. – Marianne, du gjør meg helt gal, sa jeg hest. – Jeg er nødt til å be deg med inn! Vi er straks framme! Hun svarte ikke, men med et frekt smil dro hun to fingre over sprekken sin, og slikket dem etterpå. – Jeg trodde aldri du skulle spørre!
Vi kom oss så vidt inn forbi dørene før vi begynte å råkline, og slite plaggene av oss. Hun nappet av seg den lille toppen, og brystene hennes var bare helt nydelige. Jeg sa det til henne, og hun svarte med å slikke litt på sin egen brystvorte. Puppene var såpass lange at hun klarte det uten problemer, og det var et utrolig opphissende syn. Med skjørtet i en kveil rundt magen, løftet jeg henne opp og bar henne inn på den store dobbeltstenga. Jeg kysset henne over hele ansiktet, nedover halsen og mot brystene. De hang litt slapt og deilig ut til hver side når hun lå på ryggen, og var myke og herlige å kose med. Så beveget jeg meg nedover magen. Rundt navlen hvor det var et lite gullsmykke, og ned mot det glatte og glinsende kjønnet. Hun hadde en rød rose tatovert lavt nede, litt ut mot den ene hoften. Hun ynket seg da tunga mi gled over sprekken, men jeg pinte henne litt til før jeg berørte gledestappen. Underliver var urolig, og hun formelig skrek etter å bli slikket akkurat der. Hun ynket seg enda mer da jeg omsider berørte klitoris, og begynte å suge og slikke henne skikkelig. Hun var så kåt at hun var sprekkeferdig etter bare en liten stund, og snart remjet hun ut i en voldsom orgasme. Med et tilfreds smil om munnen lå hun helt stille, og bare nøt. Så kikket hun lekent opp på meg, og reiste seg. Junior hadde slappet av litt under oralakten, men det skulle ikke mye kos til før han reiste seg igjen. Og da hun tok staken min i munnen var den helt stiv og sprekkeferdig i løpet av sekunder. Jeg stoppet henne, og dro henne bort og over meg. Hun skjønte hintet, og var helt klar til å bli knullet. Med et dypt sukk sank hun ned på manndommen min, og vi begynte på en helt vanvittig deilig ridetur. Hun bøyde seg fram, og puppene hang langt ned under henne i denne stillingen. Et helt utrolig deilig syn. De dinglet over ansiktet mitt, og jeg kunne leke med dem som jeg ville. Jeg kjente at dette klarte jeg ikke lenge, og med et godt tak i de runde hoftene fikk jeg roet henne ned. – Ikke ennå kjære, hvisket jeg. Så kunne vi fortsette, mens jeg styrte tempoet. Da jeg igjen holdt på å komme, snudde jeg henne over på ryggen, og fortsatte i misjonærstillingen. Jeg lettet meg litt opp på armene, og førte hånden hennes mot gledestappen. Så kunne hun leke med seg selv samtidig som vi knullet, og igjen skjønte hun hintet. Nå økte jeg gradvis tempoet, og sånn som hun ynket seg måtte det være like før. Jeg kjente at det bygget seg voldsomt opp, og samtidig som jeg sendte hele ladningen rett inn i henne, skrek hun sånn at jeg var glad for at vi var alene i huset. Da spasmene ga seg, ble hun liggende helt utslått ei stund, med meg oppå og fremdeles inne i henne. Jeg begynte nesten å lure på om hun hadde besvimt, men så slo hun øynene opp og ga meg et kyss på munnen. – Tusen takk, elskede, for en herlig opplevelse! – Tusen takk selv, kjære, svarte jeg, – i dag var du helt utrolig! Vi gikk på badet og tok en dusj, og like etter ringte mobilen hennes. Det var søstera hennes som fortalte at ungene kom greitt fram med bussen, og at de hadde gått på stranda. Jeg hørte at Marianne lo noe veldig da hun la på. – Linda sier at alt er bare fint, sa hun, – men at Morten var blitt så stor nå at han syntes det var litt flaut at hun solte seg toppløs. Sønnen vår Morten er 13, og han synes det er flaut hvis Marianne og jeg kysser for mye også nå. Minstejenta Malin på 8 er heldigvis så liten at det meste er greitt. Jeg så for meg lillesøstera til Marianne på stranda. Hun er ei lekker dame på 37, og har ingen barn selv. Hun har også ganske store og litt hengende pupper, men ikke så mye som min kjære kone. Og det er hun veldig stolt over, og jeg vet at hun liker å få sol på mest mulig av kroppen. – Hun skulle snakke litt med Morten om saker og ting, fortsatte Marianne fnisende, – for hun visste jo at han hadde begynt å fatte interesse for jenter! Like etter ringte min telefon også. Det var vennene våre, Asbjørn og Siri. De lurte på når vi var klar nede i båten. De skulle nemlig være med oss på sjøen i helga, men det blir neste historie…..!

Legg igjen en kommentar