Muskeldamen

Denne novellen er vist 14900 ganger.

En sann historie…

 Jeg har alltid drømt om å måle krefter med en muskuløs dame i en brytekamp.

For et par år siden, da jeg bodde i London gikk fantasien min i oppfyllelse. Det var en amerikansk kvinnelig bodybuilder i slutten av 40 årene som tilbyr brytekamper mot menn. Jeg er selv atletisk og trener vekter flere ganger i uken.
Jeg forklarte henne at jeg ønsket en brytekamp hvor vi begge ga vårt ytterste.
Da jeg kom til hotellet hvor hun bodde begynte hjerte å banke fortere og fortere. Jeg banket på døren til rom nr. 528 hvor hun bodde. Det varte en stund før hun åpnet, og jeg merket at jeg var klam i hendene av nervøsitet og skjelven i hele kroppen.
Da hun åpnet døren, hadde hun på seg en tynn kåpe. Hun var ganske lav og tatt i betrakning av at hun var gammel nok til å være min mor, og at jeg selv er en ganske sterk ung mann, begynte jeg å tvile litt på om hun kunne gi meg ordentlig motstand.

Så tok hun plutselig av seg kåpen, og stod iført kun en bikini. Det fikk meg til å endre syn ganske raskt. Hun hadde noen enorme biceps og lårene hennes var ufattelig muskuløse. Til min lettelse hadde hun en mild og feminin stemme. Jeg var litt nervøs for at hun skulle ha en dyp mannlig stemme som enkelte andre kvinnelige bodybuildere, men det hadde hun heldiggcis ikke. Hun strammet bicepsene hennes, og musklene nærmest eksploderte. Selv om jeg hadde sett bilder av henne før var jeg nærmest sjokkert over hvor store muskler hun hadde i virkelighete, samtidig som hun var feminin.
"Make yourself comfortable" sa hun. Jeg tok av meg, og spurte om det var i orden at jeg kun var iført shorts. Det var ikke noe problem.
Så pratet vi en stund om hva jeg ønsket. Hun spurte om jeg hadde prøvd å bryte mot en kvinne tidligere. Nei, det var min første gang, forklarte jeg. så spurte hun hva jeg likte med å bryte mot en kvinne. Jeg sa at jeg alltid hadde drømt om å møte en kvinne som var sterkere enn meg, og som kunne beseire meg i en ordentlig brytekamp. Jeg hadde dog ingen interesse av å "la henne vinne", for det måtte være reelt. Jeg sa at jeg trente ganske mye selv, så jeg ville nok ha problem med å finne en som er sterkere.
Hun smilte til meg og sa selvsikkert. Unge mann du har nok funnet en kvinne som er sterkere enn deg i kveld.
Jeg ble litt opphisset av hvor selvsikker hun var, men samtidig merket jeg at mitt mannlige ego også hadde noe å bevise.
Vi ble enige om å starte med håndbak. Jeg visste at jeg hadde en stor fordel da jeg var mye høyere enn henne, og hadde mye bredere håndledd. Selv om hennes muskler var mye større enn mine, regnet jeg med at jeg hadde en god sjanse. Så satte vi i gang. Vi presset håndflatene lenge mot hverandre uten at noen av oss klarte å få et overtak. Så, etter en stund presset hun armen min sakte i retning bordoverflaten. Jeg prøvde alt jeg hadde å stritte i mot. Men da jeg så på ansiktet hennes, virket ´hun overraskende avslappet. Det virket som om hun omtrent bare lekte med meg! Så presset hun armen min rolig i ned i bordet.
Så prøvde vi med venstrearmen, og hun bekreftet mine mistanker da hun knuste armen min i bordet på under et sekund.
"Your a pretty strong guy" sa hun høflig, nærmest for å prøve å redde litt av mitt mannlige ego.
jeg var nærmes målløs og visste ikke helt hva jeg skulle si.
Så, spurte hun : " Are you ready for some wrestling" ? Hin hadde heldigvis et stort hotellrom og hadde ommøblert litt og lagt matter på gulvet, så det var god plass. Selv om hun hadde knust meg i håndbak, følte jeg fremdeles at jeg hadde en bra sjanse mot henne, ettersom jeg var mye høyere, og sansynligvis mye raskere og mer utholdene enn henne, siden jeg var 20 år yngre.
Så satte vi i gang. Jeg prøvde å ikke kimme for nær henne, siden hun hadde bevist at hennes styrke i overkroppen var overlegen. men jeg klarte ikke å få tak på henne ordetlig, så til slutt bestemte jeg meg for å prøve å bruke min høyde fordel og presse henne ned. Jeg tok tak rundt nakken på henne og prøvde å fesste grepet. Men jeg klarte ikke å rikke henne av flekken. I stedet tok hun tak rundt livet på meg og løftet meg opp. Hun presset meg hardt mot kroppen hennes med en enorm kraft, så jeg omttrent ikke klarte å puste. Jeg prævde å rive løs armene hennes men, Hun presset meg bare ennå hardere rundt livet. Til slutt slapp hun taket og jeg sank på kne foran henne. Hun lot meg få puste i noen sekunder, før hun sa: "Get up boy". Jeg var sjokkert over hvor lett hun hadde beseiret meg, og begynte å forstå hvorfor hun var så selvsikker.
You look pretty shocked" sa hun. Jeg hev fortsatt etter pusten å klarte nesten ikke å si noen ting tilbake.
Så begynte vi å bryte fra stående igjen. Etter en stund klarte hun å få tak med rundt nakken min og og presset hodet mitt mot hennes bryst. Jeg famlet febrilsk etter armen hennes og kunne kjenne de svulmende musklene hennes. Det var nytteløst og prøve å komme løs. Jeg kunne høre at hun sa etter eller annet til meg ,men hun presset så hardt rundt nakken på meg at jeg nesten ikke kunne høre noenting. Så gikk hun en stund rundt i sirkel mens, holdt hardt rundt nakken min. Jeg visste at det bare var et tidsspørsmål før hun ville slenge meg i matten. så plutselig, kastet hun meg i matten, med en voldsom kraft. Jeg var nærmest litt forfjamset der jeg lå på matten. Hun tråkket oppå brystkassen min med den ene foten hennes, mens hun flekset bicepsene sine. Jeg lå hjelpeløs på ryggen og kunne bare stirre opp på de enorme lårene hennes og de svulmene bicepsene. jeg forstod at jeg var totalt hjelpeløs mot denne kvinnen.
Jeg prøvde likevel å komme meg opp men hun presset meg raskt i bakken igjen. Hun lå seg over meg, og presset armene mine i bakken. samtidig merket jeg at hun tok tak i leggene mine med hennes og presset de utover. Det føltes omtrent som bena mine var festet til kjettinger og at to biler kjørte i hver sin retning og var i ferd med å rive fra bena mine! samtidig var armene mine nærmest naglet fasst i matten, og jeg kunne omtrent ikke bevege en kroppsdel! Please. Bønnfalte jeg. "Please what", sa hun hånlig. Hun begynte å ydmye meg verbalt og sa. "Is this all you got". "Come on, fight" kommanderte hun. jeg prøvde å ovverraske hene og samlet alle kreftene i en siste kraftanstrengelse, men jeg kunne ikke bevege armene en millimeter. Hun lo hånlig av meg. "I like it when a boy struggles" sa hun. I am pretty strong for an old woman, dont you think? sa hun. Så tok hun plutselig av seg sin bh!. Hun presset hodet mitt hardt mot brystene sine. Jeg var nå totalt utmattet, mens hun ikke engang var anpusten. come on boy, give up your male ego and just enjo being overpowered an conqured by a powerful woman". Jeg merket hvordan jeg ble mer og mer opphisset. Jeg hadde for lengst underkastet meg.
Så sat hun seg plutselig oppå brystet mitt. Hennes knær presset armene mine i gulvet og hun flekset hennes enorme biceps mens hun stirret meg dypt inn i øynene. Hennes fitte var bare millimetre fra ansiktet mitt, og jeg begynte å lure på hva hun hadde tenkt å gjøre med meg. Så kom øyebiket jeg aldri glemmer. "I normally only do wrestling, but I am getting so exciteted by overpowering you", and I think you are really sexy. I get really turned on by overpoering athletic young guys like you. I would just love to rape you. Så sa hun nærmest litt moderlig. "But dont be afraid, I wont do anything unless you are in on it. But I can feel you are getting turned on". Just say " I surrender" if you want me to stop.
I am going to let you have a break first though. Så lot hun meg ta drikke litt vann og slappe av litt. Vi pratet litt. Tiden min var egentlig ute, men hun sa jeg var den siste kunden og at hun likte meg veldig godt. Hun sa at jeg ikke måtte fortelle om dette til noen, hvertfall ikke nevne navnet hennes, for det var ikke noe hun vanligvis gjorde, og hun var jo en kjennt bodybuilder.
Jeg lovte henne at jeg ikke ville fortelle det til noen. så sa hun selvsikkert. " I am going to rape you now, and there is nothing you can do about it". Det var nesten litt uvirkelig. Hun befalte meg til å kle helt av meg, Det samme gjorde hun.
så begynte vi å bryte, helt nakne!
Igjen tok hun tak rundt naken min og presset meg nedover. Hun nærmest marsjerte rundt på matten med meg en stund, mens hun holdt meg slik. Så slengte hun meg i bakken. Hun la seg på tvers over meg. Plutselig la hun det ene låret hennes under kroppen min, slik at kroppen min ble presset mellom hennes lår. Hun presset meg hardt mellom hennes lår. Det føltes omtrent som hun kom til å knekke ribbenene mine. Hennes lårmuskler svulmet opp,mens hun presset hardt. Hedigvis var hun klar over sin egen kraft, og brukte ikke full styrke. jeg merket hvor opphisset hun ble, og hun begynte å masturbere, samtidig som hun presset meg mellom lårene. Hun hadde åpenbart en slags sadistisk nytelse av det hele. Jeg ble kastete frem og tilbake, og følte meg nærmest som en liten dukke, mellom hennes enorme lår. Plutselig fikk jeg helt panikk. Jeg klarte ikke å puste og kunne ikke si noe. Jeg prøvde å slå på hennes lår for å signalisere at jeg ikke fikk puste, men hun var så opphisset at hun bare fortsatte.
I det jeg merket at jeg var på vei inn i drømmeland, slapp hun plutselig taket. Hun lot meg få puste ut litt, før hun satte seg oppå meg. Hun så meg dypt inn i øynene, og sa: " I am going to rape you now!. Hun presset armende mine ned i bakken. Jeg visste at jeg ikke kunne kjempe mot henne. How does it feel to be raped by a woman sa hun, før hun satte seg oppå brystet mitt. Så satte hun seg oppå ansiktet mitt, mens hun holdt armene mine nede. Hun snudde seg rundt så jeg så opp på ryggen hennes.
Mens jeg lå hjelpløs på matten, med rumpen hennes over ansiktet, og armene mine naglet til matten, kunne jeg se hennes brede rygg og voldsomme enorme skuldre. Jeg lurte på hvordan i all verden jeg kunne ha trodd at jeg kunne beseire henne kun fordi jeg var en mann. men jeg rakk ikke å tenke lenge. "Lick my ass" befalte hun. Jeg gjorde som hun befalte. Plutselig presset hun fitten mot ansiktet mitt mens hun presset hodet mitt mellom hennes muskuløse lår. "Lick me slave" sa hun.
Jeg slikket henne etter beste evne, mens hun grep om penisén min og runket meg, samtidig som hun voldtok ansiktet mitt.
Hun tvang meg til å slikke hennes safter, samtidig som hun runket meg. Plutselig sprutet hun utover ansiktet mitt, samtidig som jeg fikk orgasme. Hun slapp meg ikke før jeg hadde slikket henne helt tør.

Legg igjen en kommentar