En bedre Sydentur

Denne novellen er vist 24976 ganger.

 

Vinden strøk deilig over kroppen min og kjølte ned de sterke solstrålene. Jeg snudde meg forsiktig og strakte armene ut etter sekken min. «Søren,» sa jeg høyt da jeg lette gjennom sekken uten å finne boka mi. Da var det vel bare å tusle opp igjen til leiligheten og hente den. Kanskje jeg fikk et glimt av den kjekke kelneren som jobbet i en av restaurantene jeg måtte passere for å komme hjem. Kanskje han til og med tok av seg t-skjorta. Det gikk ilinger gjennom kroppen min, og jeg reiste meg fort opp. «Hey, is it okay if I leave my towel and things here? I’ll be back in a sec, I just forgot my book,» sa jeg til kelneren bak baren og blunket uskyldig med øynene. Han nikket og jeg tuslet oppover. Dro den lette sommerkjolen litt ned i det jeg nærmet meg restauranten der han jobba.

Han stod halvveis ute i gata, og vinket da han så meg komme. Han hadde ikke på seg noe annet en shorts, og den gyllenbrune, en anelse muskuløse overkroppen hans gjorde meg skikkelig kåt. Jeg hadde skikkelig lyst til å kaste meg over han, men i stedet smilte jeg og sa hei. «Hey you,» sa han og kysset hånda mi mens han holdt blikket mitt på sin spesielle måte. Sakte smeltet jeg og alt vannet samlet seg på et sted. «Where are you going?» «Just up to the apartment, I forgot my book so.» Jeg smilte liksom sjenert og så ned. Det var mer for å ikke drukne helt i øynene hans enn fordi jeg faktisk var flau. «Do you need any help, with carrying the book or something?» Han dro blikket mitt opp igjen, og jeg kunne ikke annet enn å nikke. Kåt og fornøyd tuslet jeg oppover mens han gikk ved siden av. Noen ganger tittet jeg bort på han, og han møtte alltid blikket mitt. Du kunne formelig ta på den seksuelle spenningen som var mellom oss og når vi gikk inn i heisen visste jeg det kom til å eksplodere.

Heisdørene lukket seg igjen og jeg trykket på tolv. I noe som virket som en evighet men som sikkert bare var to sekunder stod vi og så i hver vår kant. Så tok han et langt skritt, la en hånd på hvert kinn og kysset meg. Tunga hans virvlet rundt i munnen min og utforsket hvert hjørne av den mens han presset kroppen sin hardt inntil min. Jeg var klemt opp mot veggen men brydde meg ikke, ville bare føle hendene hans over alt, ville at jeg skulle få utløp for dunkingen i underlivet som bare ble hardere for hver gang han presset seg inntil meg. Plutselig åpnet heisdørene seg og jeg oppdaget at vi alt hadde kommet til 12. etasje. Jeg rev meg motvillig løs fra kysset og låste opp døra til leiligheten. Jeg åpnet døra og holdt den oppe til han hadde gått forbi meg. Jeg snudde meg og skulle til å ta av meg skoa, men hånda hans var i veien. Han dro meg forsiktig, men bestemt opp og dyttet meg inntil døra. Plutselig virvlet tunga tunga hans inne i munnen min igjen, og han presset underlivet sitt gjentatte ganger mot mitt. Hendene hans vandret opp under kjolen min og lå på rumpa mi, mens kyssene vandret nedover til brystet mitt. Jeg stønnet forsiktig, presset meg mot han og lot hendene vandre over brystet hans, dro fingrene rundt niplene hans og kysset hodet hans. Han tok henda vekk fra rumpa mi og tok tak i kjolekanten. Jeg løftet henda opp og lot han dra av meg kjolen og kaste den vekk. Jeg stod fremdeles opp mot døra, i en liten, blå bikini, men bøyde meg ned og kysset brystet hans. Lot tungene virvle rundt niplene hans, mens hendene hans hadde tatt seg turen ned i bikinitrusa mi. Da han kjente den hårløse fitta mi, stønnet han og jeg kjente at han ble enda hardere. Jeg lot leppene dra seg forsiktig nedover til de var ved navelen. Med tunga rundt navelen hans dro jeg shortsen ned og gledet meg over at han ikke hadde på seg noe under. En stor, stiv kuk stirret rett på meg og jeg nølte ikke.

Jeg lot tunga virvle rundt skaftet før jeg forsiktig slikket på hodet. Det gikk en skjelving gjennom kroppen hans, og jeg kjente kåtskapen dra meg til en annen verden. Jeg tok kuken hans inn i munnen, og begynte å suge som en gal. Jeg slikket og sugde om hverandre og kjente futta mi banke seg nesten ut. Da jeg tok hånda mi mot fitta, tok han dem bort og holdt dem bak ryggen min. Selv om jeg ble sur, var det merkelig pirrende, og plutselig kom han. Det sprutet inn i munnen min og jeg svelget uten å nøle. Det smakte uvant, men ikke vondt. Jeg reiste meg opp, men han dro meg ned og satt seg oppe på meg. Jeg fikk frysninger av det kalde gulvet under meg, men var så kåt at jeg knapt brydde meg. Han la munnen sin mot min, og kysset meg intenst mens hånda hans dro av meg bikinitrusa. Han lot hånda si finne veien til stedet der jeg var våtest, og stakk en finger inn. Jeg stønnet høyt, tagg om at han skulle gni meg. Han tok tre fingre og gned dem mot meg, og jeg kom i et hyl. Jeg ristet og stønnet og skjøv kroppen min mot ham. Han hadde blitt stiv igjen og reiste seg opp. Orgasmen rev fremdeles i meg, så jeg ble liggende, men da trev han tak i armene mine og dro meg opp og slengte meg inntil døra igjen. Han tok fram et kondom han hadde i lomma og tredde det på.

Han kjørte kuken sin inn i meg og stønnet hest. Han støtte gjentatte ganger mot meg, med høyere og høyere stønn. Før det hadde gått lange tiden kom han for andre gang og jeg var kåt igjen. Etter at han hadde kommet seg litt, satt han seg på huk og begynte å slikke meg. Tunga hans vandret mellom kjønnsleppene og lekte rundt hullet mitt, før han endelig lot tunga sveipe over klitten. Det rullet kåtskap rundt i meg, skyllet over meg og jeg presset fitta mi mot han av all kraft. Han jobbet hardt og forsiktig på en gang med tunga, men bare nå og da lot han den sveipe over stedet jeg ville ha den mest. Han lot tunga vandre inn i hullet mitt og smakte på kjønnssaftene mine. «Please, let me come!» hvisket jeg hest. Endelig lot han tunga fokusere på klitten min og i det han stakk to fingre opp i fitta mi, kom jeg for andre gang.

Når vi var ferdig med etterdønningene tok vi på oss klærna igjen, og jeg henta boka. I stillhet åpnet jeg døra, og så et par fra den andre leiligheten komme ut. Dessverre skulle de og ta heisen, så vi fire stod i en ekkel stillhet helt ned. I det vi gikk nedover mot stranda spurte jeg lett: «So, what’s your name?»

 

Legg igjen en kommentar