Vi har bare så lyst

Denne novellen er vist 38295 ganger.

Du vet vi ikke har lov. Vi vet det begge to veldig godt.

Men nå har vi pirret hverandre lenge på sms og når vi har drukket kaffe sammen med våre respektive. Det har nådd en grense, vi vil bare ha en natt sammen.

Nåja, det ble ikke en natt, men morgen til ettermiddag får holde. Jeg tar toget til byen. Skal ha en dag for meg selv med shopping.
istedet går jeg rett til hotellet og inn på rommet. Krabber opp i sengen hvor du ligger og slapper av med øynene lukket. Mmm, deilige mann. Ren, stor og maskulin.
Jeg tar pikken din i munnen og nyter å kjenne smaken av deg. Hører du stønner og jeg må bare smile litt. Ser opp på deg, drar forhuden din jevnt tilbake, lar tungen leke mykt med hodet, fukter leppene og tar hele deg helt inn mens jeg lar tungen jobbe med pikken underveis. Fortsetter med det samme i litt raskere tempo til jeg kjenner at det kan være lurt å stoppe viss vi skal kose oss enda mere.

Jeg er så kåt at jeg tror jeg skal eksplodere. Og når du kommer mot meg og kysser meg bestemt og litt røft så gjør jeg akkurat det. Mister kontrollen. Rister, puster og krever mere mere mere. Enda har du ikke vært inni meg, men nå kjenner jeg en lang finger som glir opp i musa mi som knuller meg sakte, så en til som øker presset der inne og gjør at jeg nærmer meg orgasmen i et faretruende tempo. Så stopper du, kikker på meg og ler. Hehe, litt for mye klær på kanskje? Jeg smiler skjelvent, prøver å få litt mere kontroll over meg selv og reiser meg for å kle av meg. Viser frem hele meg som jeg er. Akkurat nå driter jeg i alt jeg er misfornøyd med. Jeg er kåt. Du reiser deg og med 40cm i forskjell mellom oss må jeg se opp på deg. Du smiler bare og legger lett press på skulderen min. Jeg vet hva du vil og går villig ned på kne foran deg og tar hele den deilige pikken din helt inn i munnen i ett..jafs…hehe…sulten…smatter, koser meg og glemmer tid og sted, bare koser meg. Kjenner den vokser litt, merker at du spenner deg litt og så en deilig salt smak i munnen. Mye og deilig. Slikker deg rolig og forsiktig ren, ser opp på deg og smiler.

Nå er det min tur, du hadde aldri latt meg gjøre noe mere for deg før jeg også hadde kommet minst en gang. Jeg legger meg på ryggen oppe i sengen, musa mi er våt og hoven, jeg ser ned og ser at leppene har glidd fra hverandre og står litt ut, smiler litt mens jeg lar en finger gli nedover og mellom leppene. Du kommer oppi sengen og legger deg ned mellom bena mine, jeg vet at dette blir godt og venter spent…også kjenner jeg tungen din som drar over hele musa mi og ender oppe ved klitten min, jeg går nesten opp i bro. Det virker som du koser deg minst like mye med musa mi som jeg gjorde med pikken din og jeg må virkelig konsentrere meg for å ikke komme med en gang. Men du begynner å vite hva du skal gjøre for å få meg over kanten og når du bestemt lar en finger gli inn i meg og lar den vinke litt inni meg mens du øker på intensiteten med tunge og munn…da kan jeg bare glemme all konsentrasjon og å holde tilbake. Musklene trekker seg ukontrolert sammen og jeg kommer hardt og lenge…Du er så fornøyd med responsen, jeg krøller meg sammen mens de siste skjelvingene gir seg, du legger deg bak meg med en stiv pikk og holder rundt meg en liten stund.
Jeg elsker å kjenne pikken mot rumpen min og begynner å presse meg lett mot den. Du legger meg resolutt over på magen og presser pikken hardt inn i meg, knuller meg hardt og godt. Gud så godt. Så stopper du, jeg vrir meg og ber om mere, du bare ler litt og smører rumpen min inn med olje. Skinkene, anusen og alt. Jeg begynner å løfte på rumpen for hver gang du drar en finger over rumpehullet og musa, er så kåt. så kjenner jeg at du presser hodet litt inn, tar det ut og knuller meg noen harde tak i musa. Tilbake i rumpa, litt lengre inn. Jeg er så kåt at jeg driter i smerte, vil bare ha deg inn i rumpen, men du trekker deg unna. Mister kontrollen helt, legger meg ned på magen, krysser bena og begynner å gni over klitten. Er så nært en orgasme. Du trenger inn i musa og holder deg der litt mens du lar en finger jobbe med rumpehullet og jeg lar fittemusklene mine jobbe rundt pikken din, vil ha deg til å miste kontrollen. Du bare trekker deg ut av meg og jeg hyler i skuffelse…så trenger du hele den saftige kuken din inn i rumpen min og jeg mister all kontroll. Jeg kommer og kommer og kjenner at du pumper rumpen min full av sæd..

Må huske å puste, bra vi har noen timer igjen…

Tror du jeg er kåt nå??;)

Legg igjen en kommentar