En dag i Hafjell

Denne novellen er vist 64159 ganger.

Jeg har begynt mitt første år på aktivitetslinja på videregående skole og skal opp til Hafjell for en sosial aktivitetsuke. Jeg har pakket ned tingene mine og lagt ned såper, selvbruningssett og shavingsettet mitt da ingen vet hva som skjer på slike turer. Jeg har ikke lyst til å føle meg uren og jeg er ganske avhengig av å barbere meg i orden for å føle meg hygienisk ettersom hygiene er en viktig ting for meg.

Da jeg kom fram til bussen som skulle ta oss med opp til Hafjell stod hele klassen samlet. Jeg stod utendørs og nøt det siste av frisk luft jeg vil få på noen timer. Jeg satt fra meg kofferten slik at sjåføren kunne legge den i bussen. Kort tid etter fikk alle beskjed om å sette seg inn. Jeg satt meg ved siden av bestevenninnen min, Miza. De fleste guttene snakket og lo høyt, i tillegg til å synge falsk og høyt, de fleste av jentene stengte bråket ute som hvit støy og jeg tok av meg skoene og dro bena under meg før jeg lente meg over på venninnen min. Kort tid etter sovnet vi begge to.

«Alex, vi er framme. Våkne nå. Jeg skulle likt å få nøkkelen til det fineste rommet!» Miza ristet på skuldrene mine, jeg var fortsatt var døsig, men reiste meg opp og lot venninnen min dra meg til læreren som holdt nøklene. Miza lukket øynene og trakk en tilfeldig nøkkel. Etter det samlet vi koffertene våre og begynte å lete etter rommet vi trakk. Miza hadde gjort ett godt valg. Rommet vi fikk var stort og lyst, og hadde i tillegg utsikt utover skibakken. Jeg smilte og gledet meg svært til morgendagen da jeg kan stå på så mye slalåm jeg ønsker. Døren vår var åpen, men det slo meg ikke inn, så jeg dro av meg singletten og BH’en jeg hadde brukt under hele reiseturen for å bytte til en t-skjorte. Jeg så opp når hun hørte lyder fra døra og så en gruppe gutter smugtitte inn, noen av dem gapte. Jeg bare smilte og ga dem ett ‘wink’ før jeg dro en stor t-skjorte over hodet.

Når vi hadde skiftet ferdig gikk vi ut i fellesstua og samlet oss med resten av klassen. Vi ble joinet av flere etterhvert.

«Kan vi ikke spille nødt eller sannhet da?» spurte en av guttene med et skjevt smil. De aller fleste ble med, men noen av jentene gjespet det bort og gikk tilbake til rommene sine. En av gutta løp tilbake til rommet sitt for å finne en tom brusflaske. Han spant den og flasken pekte på meg først.

«Jeg tar… nødt,» sa jeg med et forførersk smil.

«Hmm, du er nødt til å kline med jenta på venstre side av deg i tyve sekunder,» sa gutten som hadde spunnet flasken. Jeg smilte og ga ett kort, lite nikk før jeg selvsikkert bøyde meg til min venstre side og klinte med den blonde jenta. Jeg la den ene hånden på kinnet til jenta og den andre hånda på korsryggen hennes og dro henne inntil meg slik at brystene våres ble gnidd mot hverandre. Jeg kunne høre at noen av guttene gispet og at andre hvisket med hverandre, hvilket jeg bare begynte å smile av.

Jeg satt meg tilbake på plass når kysset var over, tørket bort spytt som havnet rundt munnen min i en sexy bevegelse og lente meg fremover for å spinne flasken. Jeg kjente at jeg hadde tent litt på det kysset med denne jenta jeg så vidt kjente, og jeg visste at det er noe jeg skulle likt å gjenta. Denne jenta var flink til å kysse.

Kvelden hadde gått raskt med nødt eller sannhet og jeg hadde nesten kysset eller klint med alle som var med i spillet. Gruppa hadde flyttet seg fra gulvet opp til sittegruppene. Jeg satt under ett pledd der jeg i all hemmelighet ble følt på av to gutter som satt på hver side av meg. Jeg kjente jeg var svært tent og hadde lyst til å få utløp av all den seksuelle energien som hadde samlet seg opp i meg. Jeg lot den ene hånda mi gli under pleddet på en svarthåret gutt kalt Sam, og gled hånden min sakte, over låret hans mot hans genitalia. Jeg kjente raskt at han hadde en ereksjon.

«Så, hvem er det som tenner deg da?» hvisket jeg til Sam mens jeg med den ledige hånda tvinnet litt av mitt eget hår rundt fingeren.

«Det må jo være deg det,» svarte han lavt og blunket til meg. Jeg begynte å fikle med joggebuksa hans og fikk til slutt hånda i buksa hans der jeg runket han sakte.

Jeg smilte og så på Sam i hjørnet av øyet. Jeg kunne se han slet med å ikke vise at han nøt behandlingen foran de andre som snakket og lo om alt mulig. Jeg satt med knærne inntil brystet for å skape litt høyde over begge guttenes edle deler, og slik at ingen skulle se hva jeg drev med, med Sam. Jeg kjente jeg slet svært med å ikke gjøre noe drastisk og at jeg snart ikke kunne takle det noe mer.

«Vær så snill, kom til rommet mitt,» sa jeg og ga han romnummeret mitt før jeg reiste meg opp og gikk.

Noen få minutter senere kom Sam, kåthet lyste fra øynene hans og det må ha lyst fra mine også. Sam låste døren og vi var frie til å gjøre det vi ønsket. De andre var uansett opptatt med å sosialisere med hverandre.

Jeg gikk sakte mot Sam mens jeg tok av meg flere og flere klesplagg. Først gikk t-skjorta, de små, runde, perfekt formede brystene mine poppet frem. Jeg tok av meg resten av klærne, men lot en nydelig, rød stringtruse være igjen. Jeg kunne se at Sam nøt synet av meg. Jeg var framme hos Sam og dro ned joggebuksa og bokseren hans i en bevegelse. Penisen hans pekte oppover, stor og tjukk. Jeg grep tak i skaftet hans og lot tunga gli lekende rundt hodet ettersom det er ett av de mest sensitive stedene på penisen. Sam pustet tyngre og tyngre der han stod, med meg på gulvet. Uten å nøle gapte jeg opp og ignorerte brekningsrefleksene, jeg prøvde å få så mye som mulig av Sam i munnen. Han hjalp til med å skyve hodet mitt frem og tilbake. Det gikk raskere og raskere og jeg følte at Sam var nær ved å komme utifra lydene han lagde. Jeg presset seg til å suge han enda raskere. Jeg kjente en god smak bre seg ut i munnen og det var da jeg begynte å runke han samtidig. Kort tid etter kom han i munnen min. Jeg greide ikke svelge ned alt, så noe av det dryppet ned over brystene mine, hvilket jeg bare gned utover med et smil om munnen. Jeg reiste seg opp og lot Sam beføle meg og fingre meg. Herfra tok jeg styringen og dro Sam mot meg, vi kysset hverandre og han tok en finger opp i rumpa mi også. To i fitta og en i rumpa. Jeg stønnet og ville ha mer, jeg brukte fingrene mine til å tilfredstille klitoris og kjente at nytelsen var i ferd med å ta over. Jeg blacket ut og skled ned på gulvet med tung pust.

«Ta meg. Ta meg hardt,» fikk jeg stønnet ut. Sam dro ut fingrene fra meg og dro meg opp før han dyttet meg over i senga. Jeg stod med bena plantet i gulvet og overkroppen liggende i senga, samtidig prøvde jeg å dytte underlivet oppover. Sam, som var hard igjen, gled rett inn i meg uten noe problem. «Hardere, mer, bunn meg, spank meg» fikk jeg hvisket ut. Jeg lagde en hvinende lyd idet Sam sin hånd fløy hard over rumpa mi flere ganger. Den brennende sensasjonen tente meg enda mer. Jeg elsket det.

Sam fortsatte å peise på, men han var sliten etter tidligere, han brukte den ene hånda på klitten min og masserte mens han tok i så hardt han kunne. Jeg stønnet høyere og høyere, i synk med Sam. Jeg bet tak i dyna i nytelse og kløp fast i det jeg kunne finne. Jeg ristet og datt sammen. Sam slo seg ned i senga ved siden av meg.

«Wow, det var utrolig,» peste jeg. Sam smilte til meg før han reiste seg opp og begynte å kle på seg. Deretter gikk han på badet og vasket henda sine før han ga meg ett siste smil og forsvant ut døra. Jeg rullet over på magen i senga og ville egentlig bli liggende, men jeg tvang meg i dusjen, kledde på meg og gikk tilbake til fellesstua.

Jeg satt meg i fanget til Miza i en stor lenestol i ett hjørne ved peisen. Vi var temmelig for oss selv i og med at alle andre satt i sofagruppen.

«Vil du fortelle meg hva dere gjorde?» Spurte Miza mens hun smilte til meg.

«Vel… vi kan ha, muligens… pult,» svarte jeg og så opp på venninnen min, nervøs for hva hun ville svare.

«Vent, er du seriøs?» responderte Miza. Jeg svarte med et smil og nikket på hodet.

«Vel, ikke hold detaljene for deg selv! Jeg regner med at det var den svarthårede gutten som gikk etter deg, men hvordan var det?»

Vi gikk ut i den kalde vinterluften der vi kunne snakke i fred uten noen forstyrrelser eller fare for at noen kunne høre oss.

«Du har rett. Det var Sam og han var kjempeflink! Jeg glemte nok tiden litt, men det var så verdt det.» Miza smilte til meg.

«Men, Miza, jeg har tenkt litt på det… og jeg har lyst til å prøve gruppesex. Jeg synes det er så lite muligheter med en person.» Jeg så over på Miza, som tittet sjokkert tilbake på meg. Jeg ga Miza ett forsikrende smil, en liten latter og gikk inn til varmen i peisen. Hun fulgte meg raskt inn igjen.

Vi spiste litt snacks sammen før vi og resten av klassekameratene våre gikk til rommene våre. Jeg og Miza lå i den store sengen og snakket sammen om hvordan turen kom til å bli. Samtalen ble kortvarig når vi hørte noen forbipasserende gutter snakke.

«Hun er jo digg da. Kan vi ikke se om de er våkne?» sa en av guttene.

«Du tror ikke de snakker om deg, vel?» spurte Miza meg, som stirret sjokkert tilbake på henne. Jeg ristet på hodet og sa vi burde sove nå før jeg la seg ned. Miza slo av nattbordslyset og hun sovnet sekunder senere. Jeg greide ikke sovne riktig enda, og så at lysstripa fra døren ble bredere og bredere. Noen åpnet døren og to hoder tittet inn. Jeg beveget ikke på seg, men hodene fortsatte å se inn. Jeg hørte at de hvisket noe før de gikk inn og låste døren, så jeg satt meg opp og gned meg litt i øynene. To stykker stod foran meg.

«Er dere oppe?» var det en som spurte.

«Jeg er våken, men Miza sover,» jeg begynte å bli svært forvirret. Spørsmål som hva gjør de her så sent? gikk igjennom hodet mitt.

«Bli med oss, miss. Vi har en overraskelse til deg,» sa den andre gutten. Jeg var for døsig til å tenke over hva det var de ville, så jeg reiste seg opp motvillig fra senga og slang en t-skjorte over de bare brystene mine.

Jeg fulgte guttene nedover den svakt opplyste gangen og inn til ett annet hotellrom. Der inne stod det to andre gutter, den ene av dem var Sam, og han hadde noe å si.

«Vi overhørte samtalen du og Miza hadde på balkongen i stad. Vi er generøse og gir deg det du har lyst på,» sa han med ett slu smil. Guttene omringet meg og begynte å dra av meg klærne. En av dem dro trusen min til side for å få fingrene på plass i fitta mi. Sam klemte og skrapte over puppene til mine, en ny, overdøvende, deilig følelse. En av de andre guttene tok hånden min og førte den mot hans halvstive penis. Jeg var definitivt med på dette og runket han. Jeg ble også mer og mer våt. Gutten som fingret meg la merke til dette. «Haha, det er tydelig at du virkelig liker å bli tatt av flere stykker samtidig.» Han fingret meg med to fingre, men prøvde å få inn enda en. Jeg stønnet når han traff de riktige punktene inni meg. Så deilig. Den siste gutten stod bak meg og småbet meg nedover halsen. Sam fortsatte å behandle brystene mine, Bryan fingret meg i noe som må være en ny fartsrekord for fingring, Steven hadde blitt mer hardhendt med bitingen i halsen, og han slo meg over rumpa i tillegg. Smerten gikk over i enorm nytelse. Den siste gutten, Dylan, nøt uten tvil runkingen min. Han stilte ett spørsmål, men jeg var for kåt til å greie å svare eller respondere.

«Liker du å få pikk i rumpa samtidig som du har en i fitta di?» Jeg ville bare bli brukt av hver eneste en av dem. For hver spanking på rumpa følte jeg meg varm i det området, jeg ble mer og mer tent, men jeg greide ikke si hva jeg ville ha. Jeg ville kun bli brukt. Bryan fortsatte å fingre meg og saftene rant nedover lårene til mine.

Dylan pustet tyngre når jeg begynte å runke han raskere og hardere i tillegg til at jeg masserte ballene hans. «Sug meg,» kommanderte han. Bryan dro ut fingrene sine og jeg satte seg ned på knærne. Jeg åpnet munnen min og tok Dylan inn i munnen. Guttene nærmest stilte seg i kø. Jeg begynte å massere ballene til Dylan med en hånd og brukte den andre hånda til å dra forhuden fram og tilbake samtidig som jeg sugde han. Det var tydelig at Dylan likte det han opplevde. Han ble raskt nok dyttet bort av Sam som ville ha enda mer. Steven satte seg på kne bak meg og masserte klitten min med penishodet sitt. Jeg stønnet med Sam i munnen. Jeg ble stadig mer aggressiv på Sam. Jeg var svært kåt. Plutselig gled Steven inn i meg og begynte å bevege seg fram og tilbake. Jeg begynte å bli sliten i kjeven, men jeg ville også ha mer. Bryan bytta plass med Sam og fikk samme behandling, bare med munnen fordi jeg runket de to andre mens fitta mi fikk kongelig behandling. Jeg hadde pikk i begge ender og to til, jeg var så kåt at jeg slet med å gjøre noe som helst. Jeg sluttet å runke Sam og Dylan og brukte begge hendene mine til å få Bryan til å komme i munnen min. Den gode sædsmaken fyllte meg opp, men jeg brukte hendene raskt for å rekke å få litt sperm over kroppen min også. Bryan la seg ned på hjørnet av sengen og pustet tungt ut og inn.

Jeg stønnet ut få ord som hardere, fyll…åhhp, meeehhr, jaaaah ååh, dypere som gutta uten tvil fikk med seg. Steven peiste på hardere og han var stor. Jeg fikk en følelse av å være fyllt opp av penis ja, men jeg ville ha spermen. Jeg ville bli fyllt opp av det hvite stoffet, men jeg ville bli sprutet over hele kroppen også. Steven trakk seg ut fra fitta mi, og hele kroppen min strittet imot. Men så kjente jeg en varm flytende masse renne nedover ryggen min. Jeg skalv i velvære. Steven avsluttet med å slå meg tre harde ganger på rumpa. Jeg følte hele underlivet crave for mer. Jeg opplevde en kiling i underlivet som ikke ville stoppe og hele kroppen min ville ha mer.

Sam la seg i senga på ryggen og jeg smilte med hjørnet av munnen. Jeg satt seg over ham og førte pikken hans mot fitta mi for andre gang i dag. Jeg var full av fittesaft og sæd, og det tente meg enda mer. Jeg vugget rolig og kontrollert over Sam mens jeg befølte brystene mine. Plutselig ble jeg dyttet over Sam så jeg lå på topp i en misjonærstilling, deretter kjente jeg noe bak meg. Kort tid etter var det noen som presset seg inn i rumpa mi. Der lå jeg mellom to gutter, en under meg som støtet så hardt han kunne i fitta mi og en over meg som peiset på i rumpa mi. En gutt lente seg over ansiktet mitt og klinte med meg, mens den siste gutten tok en av hendene mine og førte den opp og ned på penisen hans.

Jeg hadde aldri vært den som var mest høylydt under sex, men nå greide jeg ikke å være stille. Jeg nøt hver eneste ting. Jeg ble tilfredsstilt på hver eneste mulige måte. Jeg ble pult raskere og raskere og ble mer og mer høylydt. Til slutt måtte jeg slippe pikken til den siste gutten, jeg hadde null kontroll. Hendene mine gikk til gutten over meg, jeg så ikke hvem det var på grunn av ett tåkete blikk, men jeg klorte og grep ryggen til personen over meg i ren nytelse. Jeg blacket ut igjen og kjente at hele kroppen ble stiv før den begynte å riste og bøye seg i en ark. Jeg kjente sperm renne ut fra både vagina og rumpe. Dette var den mest sinnsyke orgasmen jeg noen gang hadde hatt. Guttene satte seg opp mot hverandre i sengen og jeg lå der, utslitt og utrolig lykkelig.

«Hva sier dere gutta til å få inn Miza?» sa Sam, og alle gutta samtykket. Sam tok et håndkle rundt livet sitt og gikk ut av rommet. Få minutter senere kom Sam tilbake med en trøtt og døsig Miza. Miza måtte nesten smile når hun så meg i senga dekket i alle slags mulige safter med ett bredt glis om munnen. Guttene begynte å klå på Miza også, og ganske snart var hun like naken som meg. Det var ikke vanskelig å se at Miza nøt oppmerksomheten og klåingen fra guttene. Hun fikk et overrasket uttrykk når de begynte å fingre henne, men hun hoppet litt til når Bryan stakk en finger i rumpa hennes. Men hun nøt det, uten tvil. Jeg så Miza få samme behandling som meg og ganske snart fikk hun orgasme også. Hun hadde fittesaft og sperm rennende nedover låret. Hun snudde seg og rumpa var rød fra spanking. Det tente meg enda mer.

Ganske snart kom Miza gående til meg og forsvant mellom beina mine. Tunga hennes gikk fram og tilbake, rundt som ett åttetall… Det gjorde underverker. Jeg var allerede svært sensitiv fra akten tidligere og dette føltes utrolig deilig. Miza var flink til å slikke fitte og underliv. Jeg tok tak i hodet hennes og Miza lot tunga gli inn og ut av fitta mi før hun begynte å slikke igjen, mens hun selv ble tatt bakfra. Jaggu meg kom ikke jeg og Miza igjen.

Min første hendelse med gruppesex er en jeg ikke ville glemme. Alle lå spredd på sengen mens vi klådde på hverandre, kåtheten har enda ikke gitt slipp. Jeg og Miza endte opp med en 69 og vi var svært gode til å tilfredsstille hverandre. Miza sin tunge gikk ut og inn av fitta, før hun bestemte seg for å slikke meg rundt rumpehullet. Jeg gispet i overraskelse. Herregud, så utrolig deilig. Jeg ble fingret av Miza også som snart opplevde å bli squirtet på av ingen andre enn meg. Jeg rødmet mens Miza pustet overrasket, snudde seg rundt og så på meg med et smil om munnen. Hun slikket seg rundt leppene.

Jeg og Miza samlet klærne våre med skjelvende ben og gikk tilbake til rommet vårt for en varm dusj. Når vi la oss i senga sa blikkene våre alt. Miza begynte å stryke meg over puppene før hun begynte å kysse meg. Snart møttes tungene våre og kysset ble langvarig. Jeg førte hånden hennes ned til fitta mi.

«Du er fortsatt våt du. Du er virkelig umettelig,» sa Miza før hun kysset meg igjen. Det var sant. Jeg var kåt og vanskelig å temme. Som ett vilt dyr.

Jeg førte min hånd til Miza sin fitte og vi lå der og fingret i et sakte tempo før det tempoet økte. Til slutt gikk fingrene som tornadoer i hverandres fitter. Vi pustet tungt og stønnet idet begge to fikk enda en orgasme hver. Vi kysset hverandre enda litt til før Miza hadde noe å si.

«Jeg ser fram til en hel uke med deg. Du er nydelig.»

Jeg kunne si meg helt enig. En hel uke med sex og skiaktiviteter. Det er som en drøm.