Svensk jente i Drammen

Denne novellen er vist 54360 ganger.

Flott liten jente fra Sverige som bor i Drammen, veier nok godt under 55 kg, er ca 165 høy. Blitt kjent med henne ved å chatte med henne.. Vi har pratet litt att og fram, så fant vi på at vi skulle treffes. Vi hadde pratet om at vi hadde lyst å prøve body til body massasje. Hun hadde tilgang på plass vi kunne møtes. Hun var der når jeg kom fram, vi pratet litt. Men hadde jo planlagt alt før, så hun sa at jeg kunne bare gå å kle av meg, så skulle hun komme.

Kler av meg, legger meg på magen i senga, litt spent og usikker. Hun kommer inn, hun har på seg en liten truse med blondekanter. En nesten gjennomsiktig bh, ser godt at hun har nokså mørke brystvorter. Hun tar av seg bh er mørke og små brystvorter. Begynner å masserer inn det små, faste brystene sine med olje, niplene blir stive, så krabber hun opp på i senga, jeg blir jo kåt av å ligge å se på henne. Maserer olje på ryggen min får så å bevege puppene over ryggen min, herlig og pirrende følelse, fortsetter å massere meg med puppene nedover og rundt på rompa, beveger seg opp på ryggen igjen, masserer rumpa og på innsiden av låra mine. Er borti ballene og pikken min, kjenner det begynner å bli vondt og ligge slik da pikken er blitt så hard. Og jeg vil kjenne puppene hennes rundt pikken min.

Hun flytter på seg så jeg kan legge meg på ryggen og hun tømmer olje på magen min og nedover pikken som nå stor å peker i taket. Hun reiser seg opp litt, og setter seg på lårene mine for å massere magemusklene, jeg klarer som sagt ikke å skjule at jeg har skikkelig stå, så når hun skal massere brystmusklene, flytter hun seg lenger opp og setter seg rett på pikken. Jeg ser opp, og ser at hun har plassert seg slik at den oljeglatte pikken min ligger midt mellom to glattbarberte oljede fitte lepper. Hun går så i gang med å massere brystmusklene mine mens hun rugger frem og tilbake på pikken min. Etter en stund bøyer hun seg over meg og bruker puppene over brystet, magen og nedover til pikken legger en pupp på hver side og bruker hender til å klemme de i sammen rundt pikken, herlig deilig følelse jeg stønner og jukker litt med. Reiser seg opp og setter seg ned på fire med fitta over ansiktet mitt. Hun tar kuken i munn og bruker tunga. Runker meg forsiktig samtidig så jeg stikker tunga mi opp og treffer klitoris den er hard og hun er kjempe våt. Jeg veksler på å slikke og suge hun ynker seg. Tar å kjører en finger forsiktig inn i fitta samtidig som jeg fortsetter å slikke. Fingeren drar jeg inn og ut, hun er blitt veldig våt. Smaker en blanding av fitte saft og olje. Tar ut fingeren og tar hendene over den lille rompa og presser henne ned og mot ansiktet mitt samtidig som jeg stikker tunga så langt inn som jeg greier, roterer tunga, holder på slik en stund.

Men nå er jeg så kåt at jeg vipper henne rundt så hun ligger på ryggen, jeg fører pikken min opp og ned i fitta uten å trenge inn, samtidig som jeg knar puppen hennes. leker på utsiden av fitta, hun vrir og pustet tungt nå, noen ganger er jeg så vidt inn i , holder på sånn lenge, kjempe deilig. Men nå må jeg bare ha henne, legger meg godt mellom lårene og trengte inn i henne. Jeg presset kuken min mellom kjønnsleppene Inn i hullet hennes, til hennes ekstatiske stønn. Hun gir en serie ukontrollerte gisp etter hvert som jeg la vekten på og trengte dypere inn for hvert støt. Jeg grep hardt tak i henne og dyttet meg så langt inn at jeg kunne kjenne pikken dytte i bunnen hver gang og hun pustet tungt og roper ja ja ja deilig. Knuller henne rolig og støter hard hver gang. Hun beveger på hele kroppen, mens rykningene økte, kroppen henne begynner å skjelve. Stønningen hennes er høy og intens, det går for henne.

Trekker den våte pikken ut av henne og, snur henne rundt over på alle fire, lar kuken gli igjennom fitte sprekken flere ganger hun er kliss våt og forsatt klar for mer pikk,, hun presser seg bakover og vil ha den inn i fitta, hun er så kåt. Tar tak i begge hoftene og presser pikken sakte inn i musa. Kuken er blank av safter. Vi finner rytmen og knuller i takt. Bøyer meg fram å tar tak i den ene puppen hennes, den får plass inn i handa. Små men deilige, akkurat slik jeg liker, presser henne opp og mot meg ,tar tak i den andre puppen, jeg bytter på å kna og små klype de harde brystvortene hennes. Fører den ene hånda nedover magen og inn mellom beina, masserer fitta og den oppsvulmende klitorisen, hun stønner igjen, knuller henne en stund slik og hun stønner og presser rumpa mot meg for hvert støt. Hun nyter det og det gjør jeg og. Ballene klasker i mot fitta hennes for vært jukk.

Dette er deilig…. jeg trykker litt hardere hver gang kuken går inn, fitte er så våt og deilig….Hun stønner litt høyere for hver gang, roper, spruta i meg, spruta i meg, jaaaa. Det går for henne, kjenner det renner ut av fitta hennes, jeg fortsetter å kjøre kuken inn og ut raskt. Det høres et klask for hver gang kuk går inn i henne, hun forsetter å jukke i mot og beveger seg raskere og raskere, vil ha mer, hun rister i hele kroppen, roper jeg kommer….

Kjenner det begynner å nærme seg for meg også nå. Vipper ut pikken og ber henne legge seg på ryggen. Jeg vill komme i munn hennes, flytter meg raskt opp til ansiktet hennes. Hun tar tak i det harde lemmet og puttet det i munnen. Hun slikket rundt kanten av pikk hodet og jeg kjente at det rykket til, nyter synet og følelsen av tunga hennes over den følsomme pikken. Hun lar meg styre og jeg pule henne i munnen; hun tar meg helt ned i halsen uten problemer, ser ut til å kose seg stort hver gang jeg stønnet av følelsen.

Jeg puttet to fingre inn i fitta hennes og beveger de inn i henne. jeg holder på å komme så jeg setter opp farten med å kjøre fingrene inn og ut av fitta. Raskere og raskere, hun er så våt at det renner av ho, plaske lyder når jeg finger knuller henne, kjenner at hun begynner å riste, det knuter seg i pikken og jeg sender av gårde inn i munn hennes noen ladninger med sæd..Hun svelger unna og like etterpå skriker hun høyt og spruter, blir vått over hele armen min og lårene hennes. Utslitt legger jeg meg ved siden av henne og vi prate litt om hvor deilig dette vart..