En dame som vet hva hun vil

Denne novellen er vist 12101 ganger.

Du går på badet en tur og tar på deg en sexy bh og blondestring. Når du kommer tilbake så ligger jeg på senga naken og runker. "Hva driver du med?" spør du. "Har du fått lov til det der?"
"eh.. nei" svarer jeg. Og du går bort og henter et par håndjern. "Du fester hendene mine på ryggen og sier at jeg kun får lov til å gjøre som du sier.
Du dytter meg ut av senga og ned på kne. "Skal du gjøre som jeg sier?" spør du?
"Ja Nora" svarer jeg Du tar tak i hodet mitt og fører det mot musa di som er skjult bak en sexy truse.
"Har du lyst på denne?" spør du. Ja, svarer jeg og du fører hodet mitt nærmere. Så stopper du rett før jeg kan nå deg med tunga mi. Med den ene handa holder du hodet mitt mens du fører den andre ned i trusa og begynner å fingre deg selv våt. Jeg kan kjenne lukta av den deilige musa di og prøver å nå bort med tunga. Men du stopper meg.
"Fikk du lov til det?" Spør du?
"Nei" svarer jeg
Du fortsetter å erte meg med den deilige kroppen din. Leker med deg selv uten å la meg nær.
Så drar du meg opp  og går rundt meg. Fingrene dine stryker over kroppen min mens du koser lett. "Er du kåt?" hvisker du svakt i øret mitt. Et knapt hørbart "ja" er alt jeg klarer å få frem mens jeg dirrer av kåtskap
Du fortsetter å stryke på meg, og fingrene dine finner snart pikken min som er så stiv som det går an. Du begynner å runke meg sakte med den ene handa mens du fingrer deg selv og stønner i øret mitt.
Så kommer du rundt meg igjen og setter deg på kne. gaper som om du skal suge meg. Men når jeg beveger pikken min mot deg så trekker du deg unna og spør om jeg ikke skal spørre pent først.
"Kan du suge meg?" spør jeg.
"Nei" svarer du. "Ikke enda" og stryker forsiktig over pikken min. Slik fortsetter du en liten stund. Stryker på meg og leker med ballene mine. Så spør jeg igjen så pent jeg kan."Kan du være så snill å suge meg?"
"Ja, men bare siden du spør så pent" får jeg til svar før du gaper og tar pikken min dypt inn i munnen. Du slikker på hodet og opp og ned på skaftet. Lar tunga leke med meg. Hver gang du merker at jeg begynner å nærme meg så slakker du av og roer ned.
Etter en stund så dytter du meg ned på kne igjen. "Slikk meg!" kommanderer du. og drar til side trusa. Jeg stikker tunga prøvende ut og finner musa di. Kjenner de våte saftene dine. Du tar tak bak hodet mitt og presser det mot deg og jeg kjører tunga mi dypt inn i deg. Suger på klitten din. Slikker i meg de våte saftene dine.
Jeg kjenner du blir kåtere og kåtere. Du stønner svakt og jeg fortsetter å suge og slikke og gjøre det godt for deg.
Så plutselig drar du hodet mitt vekk og drar meg opp igjen. Du dytter meg bort på senga og jeg blir liggende på ryggen. Du tar av deg trusa og setter deg oppå meg og begynner å ri. Beveger hoftene dine rytmisk frem og tilbake mens jeg stønner.
"Kom, Lars. Kom i meg! presser du frem. "Fyll meg!"
Det går ikke lenge før jeg kjenner det begynner å bygge seg opp. Det begynner å rykke i pukken min og jeg spruter deg full av varm salt sæd.
Du ruller av meg og over på ryggen.
"For noe gris du har stelt til!" sier du. "Rydd opp etter deg! Med tunga!"
Så tar du tak i hodet mitt og tvinger meg til å slikke deg lenge
Etterpå gir du meg et langt tungekyss og sier "Flink gutt…" før du løsner meg

Legg igjen en kommentar