Fotball er livets krydder…

Denne novellen er vist 18555 ganger.

Fotball-EM hadde begynt, og kona var allerede lei. Jeg hadde gledet meg i ukevis og tutet ørene fulle på venner og familie, med hvilke forventninger jeg hadde og hvor spennende mesterskapet skulle bli. Jeg hadde skaffet meg en ny førtitommers HD-TV, gått til innkjøp av til dels store mengder passende snacks, og reservert meg fast plass midt i sofaen hver gang en kamp ble blåst i gang. Kona skjønte ikke at jeg gadd å engasjere meg for en turnering Norge ikke engang var med i, en innstilling som for så vidt ble delt av mine arbeidskolleger også. For henne var sommeren tid for sol og ferie, ikke for å sitte inne og se på TV. Da yngstejenta dro på leirskole som avslutning på skoleåret, og sønnen vår på 14 dro på fotballturnering, var hun klar for det hun kalte «kvalitetstid», noe som ofte dreide seg om å innby naboer til grillmat på terrassen eller vandre rundt i byen på kveldstid. Ikke for det, jeg hadde sans for den slags også, men akkurat nå – de neste to timene – ville verden stå stille rundt meg mens jeg så Sveits kjempe mot Tsjekkia om EM-poeng på hjemmebane. Ingenting skulle forstyrre meg eller avlede oppmerksomheten. Ingenting.

                Godt ute i første omgang satte kona seg ned ved siden av meg. Hun lente seg inntil meg og koste litt, og jeg la armen rundt henne for å imøtegå hennes behov for selskap en smule… oppmerksomheten var allikevel rettet mot det krystallklare bildet av Frei som smalt ballen mot Cech i Tsjekkias mål. Jeg merket knapt at hånden hennes begynte å stryke forsiktig over buksene mine, og lot henne holde på. Jeg flirte og sa at jeg ikke kom til å flytte oppmerksomheten uansett hva hun lokket med, men hun bare smilte og fortsatte å kose med meg. Fingrene hennes gled langsomt over stoffet og neglene skrapet av og til lett borti knappene i buksa. Jeg merket ikke at hun åpnet knappene, for jeg var opptatt av taklingen som sendte vertslagets kaptein og viktigste spiller av banen med skade. Det så ikke stygt ut, men dommeren kunne kanskje vurdert å gi gult kort? Eller kanskje ikke; kanskje var det bare en vridning i kneet som takleren ikke hadde skyld i, tenkte jeg idet jeg kjente en kjølig hånd kjæle varsomt med det voksende lemmet mitt. Hun ga seg ikke, nei… ville vel fortsette å erte meg til jeg ga opp og ba om å få ta henne med opp på soverommet, der vi knullet løs på hverandre i ti minutter til det gikk for meg og hun kunne gå ned hit igjen og ta over TVen og se på «Frustrerte fruer». Nå var jeg omtrent like interessert i yndlingsserien hennes som hun var i fotball, så jeg forsto hvordan hun følte det, men da fikk hun værs' go' forstå meg og. Jeg merket at jeg ble hard av berøringen hennes, hun fisket pikken ut gjennom bukseåpningen og kjælte for den med fingrene. Det var ikke spesielt, hun gjorde alltid dette når det var hun som tok initiativet til sex – noe det som oftest var jeg som gjorde. Jeg lente meg tilbake og slappet av, jeg. Nøt følelsen av kjælne fingre som lekte med min halvstive pikk mens jeg så Koller i duell med halve Sveits-forsvaret. Det er ikke lett å skulle hanskes med en spiss på over to meter som er bygd som en trestamme. Apropos det, så kjente jeg fingrene til kona mi klemme rundt roten av pikken og dra forhuden tilbake så langt det var mulig… det neste jeg la merke til var at jeg hadde hodet hennes i fanget. Tungespissen hennes slikket fjærlett på strengen og gjorde meg hard som stein. Hun hadde ikke sugd meg på evigheter. Hun gled umerkelig ned på gulvet foran meg og grep pikken med begge hender; lot den ene hånden holde rundt stammen mens den andre varsomt begynte å leke med ballene, idet jeg nok en gang så Tomas Sivok prøve å lure seg forbi sveitsernes ypperlige venstreback. Jeg var fremdeles engasjert i fotballen, selv om konsentrasjonen begynte å flyte en smule. Det blonde hodet i fanget mitt skaffet seg en smule mer oppmerksomhet idet jeg merket en varm, våt munn legge seg over pikkhodet og slurpe meg i seg. Jeg kjente pikken forsvinne ned i gapet hennes, halsen hennes klemte rundt pikken idet hun svelget meg hel. Når hadde hun lært seg dette? Nesen hennes boret seg ned i huden min idet hun trykket munnen helt nedpå meg, før hun raskt dro hodet opp igjen. Hun slapp fra seg et lite hikst idet pikken skvatt ut i friluft. Den var fullstendig dekket av slim og spytt. Før jeg rakk å rette blikket mot TVen igjen, trædde hun munnen ned på meg på nytt og tok meg helt ned i halsen. Jeg satt tilbakelent i sofaen og nøt følelsen. På TVen smalt noen av et skudd som gikk utenfor. Det var snart pause. Det begynte å bygge seg opp i meg idet opphisselsen nådde vanlig seksuelt nivå; hjertet begynte å banke fortere av det hun gjorde snarere enn av det som skjedde i alpelandene. Hendene hennes holdt forhuden tilbake mens hun igjen begynte å spille over det blottlagte hodet med tunga. Dommeren blåste av første omgang.

«Det er pause i kampen, hvis du vil gå opp og…» sa jeg hest. Da sluttet hun.

«Nei takk, det går bra,» sa hun kjapt og reiste seg, tørket seg rundt munnen og gikk ut på kjøkkenet.

Jeg ble sittende alene i sofaen med pikken stående som et spett ut av gylfen i buksene, dryppende våt av spyttet hennes. Den dirret i takt med pulsslagene, og jeg forsto at hun langt på nær hadde lyktes i å forstyrre åpningskampen i EM… men hvorfor hadde hun ikke tatt imot tilbudet om å gå opp på soverommet og fullbyrde akten? Hun hadde jo tross alt fått meg hardere enn jeg hadde vært på aldri så lenge – det som normalt skulle følge nå var et heseblesende knull i ektesengen, slik at hun kunne bli tilfredsstilt hun også. Det var knullingen hun likte best; jeg pleide å tenne henne ved å kysse og slikke henne, men straks hun ble det minste kåt ville hun ha pikken i seg – det var ikke snakk om å slikke henne til orgasme eller drive på med forspill i timevis. Nå satt jeg igjen i sofaen med en ereksjon som var på retur og en bolle potetgull som eneste selskap.

                Jeg tok av meg genseren og tørket av meg sikkelet hennes med ermet. Pakket utstyret på plass i buksa og var helt uenig i pjattet til de såkalte «ekspertene» i TV-sportens panel. Har ikke hands-regelen noe med forsett å gjøre, liksom? Hva med å studere regelboka før du uttaler deg, din halvape? Det er både forsett, håndens posisjon og avstand til ballen som skal vurderes. TV2 satte over til Gamst’n som kom med dagens EM-nøtt. Yngste målscorer i EM? Enkelt. Johan Vonlanthen. Men å sende en SMS til 10 kroner med muligheten for å vinne en Blackburn-trøye, gadd jeg ikke. Kona styrte med tallerkener ute på kjøkkenet; det var sikkert oppvaskmaskinen som var ferdig. Da vi først flyttet inn her hadde hun ikke villet ha noe slikt, men etter at den kom i hus forsto hun ikke hvordan hun noen gang hadde kunne leve uten. Den var like viktig som vaskemaskinen. Det ble forresten sex på meg da også, tenkte jeg og smilte. Det var i grunnen ikke så altfor vanskelig å få kona til sengs… det var stort sett bare å gjøre et eller annet hun virkelig satte pris på, og før noen av oss visste ordet av det var hun kåt som bare det. Å reise hjem tidlig fra guttetur for å kjøre moren hennes til flyplassen fordi hun ikke kunne, f.eks… det ble det et deilig nummer av.

                Jeg tok en tissepause før andre omgang begynte. Jeg var såpass klissete at jeg tok av meg buksene og kjapt spylte underlivet med dusjen. Da jeg var ren og pen og tørr igjen, kledde jeg på meg og ruslet ut på stua. Reklamen messet om hvorfor denne kremen var bedre for huden enn det forrige skvipet de prøvde å prakke på folk. Jeg satte meg ned, grafset til meg litt potetgull og satte meg til rette, klar for andre omgang. Fløyta blåste i gang før jeg fikk sukk for meg, og jeg ble igjen oppslukt i det som foregikk ute på banen. Den andre omgangen begynte med like høyt tempo som den første. I løpet av få minutter var jeg helt oppslukt i hver eneste fantastiske pasning, og merket knapt at kona kom tilbake fra kjøkkenet. Jeg hadde skrudd opp lyden og hørte lite annet enn jubelbruset

                Idet jeg lente meg tilbake i fortvilelse over en bortkastet sjanse kom igjen hendene hennes på meg. Fingrene åpnet resolutt buksene og fisket frem pikken som straks begynte å reise seg mens hun sugde på meg. Hun klemte rundt roten med tommelen og pekefingeren mens hun dro ned forhuden og lot tunga leke med hodet. Pikken vokste for hvert hjerteslag etter hvert som blodet strømmet til av behandlingen hennes, men jeg tvang oppmerksomheten mot spillet. Jeg ble overrasket over at tsjekkerne byttet ut Jan Koller, og at innbytteren ikke var storscoreren Milan Baros, men en unggutt ved navn Sverkos som aldri hadde scoret på landslaget. Jeg var mer opptatt av dette enn konas lekne fingre og tunge. Men dæven, for en tunge. Hun slikket meg med stadig større lyst, først langsomt, så plutselig med en piskende tunge som nærmest ga meg krampe i underlivet. Men hver gang jeg begynte å bli opphisset, hver gang jeg begynte å puste tyngre og oppmerksomheten uunngåelig ble dratt fra TV-skjermen og mot det blonde håret som fløt over magen og bena mine, så roet hun ned tempoet… rettet seg opp i ryggen, begynte å runke meg sakte og slikke på meg uten hastverk. Etter noen minutter begynte kroppen min å dirre i forventning, bitte små krampetrekninger spredde seg gjennom magen og utover lårene. Hun kjente hvordan jeg dirret og la hendene oppå lårene mine, satte klørne i meg og holdt meg nede. Hodet hennes gikk opp og ned, munnen hennes gled jevnt og rolig opp og ned på pikken, og jeg stønnet idet sveitserne presset Cech til den ene redningen etter den andre. For en keeper! Hun lot meg ikke komme. Hver gang jeg kom i nærheten, så slapp hun taket, endret rytme, eller grep et hardt tak rundt roten av pikken og klemte til så det nesten ble smertefullt. Som i første omgang gjorde hun meg hardere enn jeg kunne huske å ha vært noensinne, hun gjorde ting hun aldri hadde gjort med meg før, og jeg klarte ikke holde konsentrasjonen på spillet i EM. Det hele ble et kaos av forvirrede følelser, spenning fra et oppjaget angrep på TVen som fløt over i en vidunderlig ny følelse av spenning i underlivet. Begge deler på én gang og om hverandre, begge de mest opphissende ting i verden. Idet sveitserne presset på som verst merket jeg at jeg bikket over kanten. Krampene ble konstante og slapp ikke taket, og følelsen av den lekne tunga hennes som vispet over det blottlagte hodet ble presset ned på toppen av alle de andre og bare dyttet meg videre mot kanten av stupet. Det var som om et tomrom dypt nede i meg ble fylt stadig fullere til det rant over, til det eksploderte i et voldsomt utbrudd. Orgasmen var sekunder unna og jeg kjente det knyte seg i pungen idet kanonen ble ladd. Jeg lukket øynene og stønnet høylytt, slapp TV-skjermen et øyeblikk og tok inn så mye jeg kunne av denne herlige følelsen.

«Er det deilig? Liker du det?» sa hun og gliste opphisset.

«Årh… ja…» stønnet jeg, «men jeg kommer snart, tror jeg…»

«Bare sprut, du… jeg tar det i munnen.» sa hun bestemt og runket meg hardere mens hun resolutt lente seg nærmere mot meg og holdt pikken noen centimeter fra ansiktet.

                Det hadde hun aldri gjort før… hjertet mitt dundret i opphisselse idet hun runket meg raskere og siktet pikken mot det vidåpne gapet. Tsjekkerne presset på, og det sveitsiske forsvaret fikk ikke klarert skikkelig. Jeg prøvde å reise meg opp, men hun holdt meg i fast grep og runket pikken som besatt. Med høyrehånden bøyde hun det knallharde skaftet ned mot seg, mens hun kilte meg under pungen med den venstre. Ballen gikk ut og inn av det sveitsiske feltet. Sædvæsken flommet opp i meg som en fontene under trykk, og idet jeg kjente den siste krampetrekningen komme fikk en hvitkledd spiller headet ballen frem mot en unggutt som aldri hadde scoret på landslaget. Jeg mistet kontrollen og jublet og stønnet om hverandre idet Sverkos satte ballen forbi en sjanseløs sveitsisk keeper. Strålen sto i en liten bue ut i luften og landet rett i gapet hennes. Synet fikk meg til å slippe reprisen av det tsjekkiske målet med blikket. Hun holdt munnen åpen og fortsatte å runke meg. Det må ha vært vanskelig å runke pikken og sørge for å få spruten til å treffe riktig samtidig… den andre spruten kom i et rykk og havnet halvveis utenfor. En seig, hvit stripe tegnet seg nedover kinnet og begynte å dryppe ned på blusen hennes. Det var den mest voldsomme utløsningen jeg hadde hatt noen gang. Etter de to første strålene ble det fremdeles støtet ut små mengder som rant nedover hånden hennes og ned på gulvet. Hun lente seg fremover og slikket i seg små dråper. Melket meg med jevne, myke bevegelser og la til slutt det ømme hodet på tungen og slurpet i seg det som støtvis piplet ut av hullet.

                Jeg gispet etter luft etter at orgasmen hadde gitt seg. Tsjekkerne var ferdige med å feire og var nå godt i gang med å forsvare seg mot de angripende sveitserne. Kona mi hadde slukt det som kom ut av meg og var allerede på vei ut av stua. Med et uskyldig flir gikk hun ut og lot meg sitte foran TVen med et ømt, stivt lem og et bankende hjerte. Det skulle komme en kamp til etter denne, som jeg egentlig hadde tenkt å se… men der fotballen er livets krydder, satt jeg nå og vurderte om jeg ikke skulle tilbringe de neste timene på soverommet med kona i stedet. Sex er nå tross alt livets hovedrett.

Legg igjen en kommentar