En deilig kveld

Denne novellen er vist 15437 ganger.

Endelig hadde vi fått ungene i seng og sagt god natt. Og etter det er det sjelden at vi hører noe til dem. Jeg gikk ut på badet. Der holdt kona på å fylle badekaret. Hun fortalte at hun kunne godt tenke seg at vi tok et bad sammen før vi spiste litt. Og dermed hoppet vi oppi begge to. Vi satt og småpratet. Kona hadde kjøpt seg en ny kjole og jeg ba om en liten framvisning etterpå. Badekaret er ikke så stort, så når vi flytter på oss, så merkes det. Kona flyttet en fot under rompa mi og pratet videre. Så kjente jeg tærne hennes mot pungen min. Det tok ikke så lang tid før pikken min sto rett opp av vannet. Og da oppdaget hun den, tilfeldigvis. Hun dro litt i den og spurte hvordan det sto til … og den ble jo ikke akkurat noe mindre av det.

Etter en stund følte jeg meg passe kokt av det varme vannet. Jeg tørket meg og tok på meg en boxer og la meg på enden av senga, bare for å avkjøle meg litt. Etter en liten stund kom kona trippende i ny kjole. Hun stilte seg opp forran speilet og kikket og vurderte. Jeg tenkte at nå var det vel min tur til å flørte litt, så jeg lot en fot gli oppover på innsiden av det ene benet hennes. Hun reagerte ikke, så jeg bare fortsatte og løftet kjolen med foten til jeg så hele rompa hennes – ingen truse der nei. Jeg fortsatte å stryke henne på innsiden av låret med vrista. Hun bare fortsatte å speile seg. Så kommenterte hun at vi burde hatt et fullhøydespeil her. Men siden vi ikke hadde det, så steppet hun opp i senga. Og siden jeg lå rett forran speilet, så stilte hun seg opp rett over meg. Snakk om innsyn. Jeg lå under henne og kikket rett opp – en skikkelig up-skirt. Jeg begynte å stryke henne oppover bena med hendene mine. Fortsatt var hun bare opptatt av seg selv og kjolen selv om hånda mi kom opp til kjønnet. Etter litt satte hun seg ned ved siden av meg og spurte hvordan puppene hennes tok seg ut i den nye kjolen. Jeg sa at de var veldig fine. Passe dyp utringning slik at jeg fikk se mye av kløfta uten at det var vulgært. Dermed var hun fornøyd og tok av seg kjolen og BH'en og satte seg over meg og begynte å kysse på meg. Jeg begynte å stryke henne over ryggen og rompa og litt videre og kom så over et par godt oppsvulmede, varme og våte kjønnslepper. Jeg måtte smile. Hun hadde nok merket alt jeg hadde gjort. Vi fortsatte å kline mens jeg lot en finger sirkle forsiktig rundt grøten, litt og litt nærmere, og etterhvert rett på klitten. Så vippet jeg henne over på ryggen og begynte å kysse med nedover fra munnen, … halsen, over puppene, … litt på magen og ned mellom bena. Så begynte jeg å konsentrere meg om klitten. Jeg så at hun så på hva jeg gjorde – hun liker det. Etter en stund tok hun tak i meg og trakk meg oppover mens hun nærmest stønnet: "Knull meg! Vær så snill". Og jeg har aldri vært vanskelig sånn. Jeg siktet inn pikken min og skled sakte inn i henne. Hun trakk meg inntil seg og ga meg et vått og deilig kyss. Og det er bare så vanvittig deilig – å kline skikkelig samtidig som en knuller. Jeg tok henne hardere og hardere. Hun klamret seg fast. Så kom de velkjente stønnene, først forsiktige og svake, og så etterhvert kraftigere, mens kroppens hennes spente seg. Og jeg banket pikken min hardt inn i henne gang på gang mens jeg så på ansiktet hennes hvordan orgasmen skyllet gjennom kroppen hennes. Så slappet hun av og sank sammen.

Pikken min kjentes knallhard og jeg lå helt stille oppå henne. Så fikk jeg en idè. "Nå står vi opp og spiser og så skal jeg rusle rundt og være knallkåt og etterpå skal jeg pule deg skikkelig", sa jeg. Hun smilte det deilig sjarmerende smilet sitt og ga meg et kort kyss. Vi sto opp og kledde på oss og gjorde klart for et godt måltid. Hun hadde kjøpt ferske reker også hadde hun lagd guakamole. Og stadig var hun bortpå å kløyp meg i baken eller lot en hånd gli forsiktig over pikken min uten på tøyet. Og jeg vimset rundt nesten i halvsvime, så kåt var jeg. Vi satte oss til bords og jeg kjente at en fot skle opp på innsiden av det ene låret mitt. Helt opp og forsiktig inn under punken min. Jeg prøvde å late som ingenting, men det var ikke lett. Det virket som hun koste seg, ferske reker og en knallkåt mann som bare så vidt klarte å holde seg på matta. Men jeg klarte å gjennomføre måltidet. Vi bar ut tallerkner og satte fra oss på kjøkkenet. Og stadig var hun framme med en hånd og flørtet litt, eller jeg fikk et deilig vått kyss.

Endelig var vi på veg opp trappa mot soverommet. Nå hadde jeg ikke tenkt å ta meg tid til tannpuss eller annet tull. Jeg skøyv henne forran meg inn på soverommet og vi kledde av oss i en fei. Pikken min spratt opp da jeg dro ned bokseren. Kona skjønte nok at her ville det ikke bli noe mere vorspiel (og det var det vel ikke behov for heller). Hun la seg bare på ryggen og strakte armene mot meg. Jeg kastet meg over henne og skled lett inn i den varme og våte grotten hennes. "Endelig", tenkte jeg. "Nå skal jeg bare banke pikken inn i henne til den sprenger". Og jeg satte i gang. Etter ganske kort tid kjente jeg at orgasmen var på veg. Og jeg hedde ikke tenkt å utsette den – jeg hadde helt sikkert ikke klart det heller. Jeg bare ga gass og fortsatte til det hele ble som et kjempe vulkanutbrudd. Jeg fortsatte og banke pikken inn i henne. En tanke om at jeg ikke måtte bli for vill streifet gjennom hodet uten å sette spor etter seg. Så ebbet orgasmen ut og jeg sank sammen oppå henne. "Tusen takk for en vanvittig deilig kveld", fikk jeg stønnet ut. "Jeg elsker deg", fikk jeg tilbake.

Legg igjen en kommentar