Middagsbesøk med sandwich til dessert

Denne novellen er vist 41734 ganger.

Det var bikkjekaldt ute, men inne var det lunt og varmt. Hanne hadde fyrt opp i peisen, og tent stearinlys. Hun ventet på Martin, sin gode venn.

Hanne var singel akkurat som Martin, og hadde hatt et godt øye til han en god stund. De jobbet i nærheten av hverandre og pleide å møtes daglig på bussen fra sentrum og ut til industriområdet hvor de begge jobbet. De hadde snakket mye sammen og var etter hvert blitt gode venner. De hadde vært ute sammen 2 ganger tidligere, og i kveld hadde Hanne invitert han hjem til seg for første gang. Hun var spent! Hanne hadde hatt mange hete drømmer om de to, og lurte på om hun i kveld ville få oppleve at drømmen ble til virkelighet.

Hun sjekket en siste gang at salaten hun skulle servere så frisk og fin ut, og at vinen hadde rett temperatur. Deretter kledde hun av seg for å ta en rask dusj før Martin kom. Kroppen hennes var spent. Ville hun ha mot til å legge an på han i kveld? Det varme vannet sendte ilinger gjennom kroppen hennes, og hun kunne ikke la være å ta på seg selv. Forsiktig smøg hun fingrene mellom bena, der var det vått og varmt. Sakte lot hun to fingre gli fra klitoris og helt bak til rompehullet og tilbake igjen. Fram og tilbake –  sakte… Det var ikke til å holde ut. Hun så for seg at det var Martins tunge hun kjente, og ble sprengkåt ved tanken. Hun greide ikke la være, så hun satt dusjstrålen mot sitt mest følsomme punkt samtidig som hun smøg to fingre inn i seg selv. Det tok ikke lang tid før orgasmen skyllet bølgende gjennom kroppen hennes. 

Hun kledde på seg, la en lett make-up og inntok godstolen foran peisen. 10 minutter senere ringte det på døra. Ute sto Martin, og til sin store overraskelse (og ergrelse) hadde han med seg en ukjent mann. «Beklager», sa Martin, dette er min fetter fra USA, han kom til Norge i går kveld, og ville så gjerne tilbringe noen dager hos meg. Jeg vet at det kanskje passer dårlig, og kan foreslå at vi går ut og spiser sammen alle 3? Hanne tenkte fort, -neida, kom inn, det går helt fint sa hun og prøvde å skjule skuffelsen hun følte.

Måltidet ble imidlertid svært hyggelig. Jeff, som Martins fetter het, var en hyggelig og kjekk kar, og hun koste seg i begges selskap. Etter at salaten var spist og hvitvinen drukket, løsnet stemningen litt, og Hanne følte seg mer vel. Hva hadde hun å klage på, det satt 2 kjekke menn i stua hennes. Fantasiene begynte å løpe… Som om de kunne lese tanker inviterte de henne til å sitte mellom dem i sofaen foran peisen. Hanne dumpet ned mellom dem, og kjente med ett Martins hånd stryke gjennom håret sitt. Jeff ble påtatt fornærmet. -Jeg vil også stryke fingrene gjennom det deilige håret ditt, sa han. Så satt hun der da, og kjente to sterke hender som strøk på henne. Plutselig satt Martin seg på knærne på gulvet foran sofa’n, vendte seg mot henne og sa: – Hanne, du er svært vakker og sexy, kunne du tenke deg å elske med meg foran peisen? Hanne ble rød og visste ikke hva hun skulle svare. Og rakk aldri å svare heller, for da kjente hun at Martins lepper omsluttet hennes munn. Gud, noe så deilig! Jeff kjælte fortsatt med håret hennes, og flyttet nå hånda nedover langs armen så fingrene traff brystet hennes. Hånden stoppet der, og fingrene hans lekte forsiktig med brystvorten utenpå den tynne silkeblusen hun hadde på seg. Det gikk helt rundt for henne!

Kysset og berøringen av brystet gjorde henne svært opphisset. Jeff kneppet forsiktig og prøvende opp et par knapper på blusen, Hanne protesterte ikke. Martin flyttet munnen nedover halsen hennes. Og i takt med hverandre kneppet Jeff opp knapper, og Martins munn fulgte etter hele veien ned til magen. Jeff vippet elegant opp fronthekten på BH’n og begge brystene ble blottet. Guttene dro av henne på overkroppen, og som om de hadde trent på synkronisering kjente hun en munn på hvert bryst. To tunger lekte med hver sin brystvorte, det var helt skjønt, og Hanne stønnet svakt. Guttene ble dristigere, Martin lot tungen gli nedover magen helt til buksekanten, han åpnet smekken, dro i buksen og på et øyeblikk satt hun der naken. Jeff kledde av seg, mens Martin slikket henne akkurat som hun hadde fantasert om i dusjen! Følelsen var bare mange ganger bedre enn hun kunne forestilt seg. Tungen gled hele veien fram og tilbake, fram og tilbake. Kjønnet hennes var nå helt klissvått og klart for mer nytelse. Martin dro av seg klærne og la seg på ryggen på gulvet foran peisen. Jeff plasserte Hanne med kjønnet helt ned på Martins ansikt og bøyde henne ned på alle 4. Deretter med fast grep, skilte han rompeballene hennes prøvde tunga forsiktig rundt hullet. Martins tunge kilende på klitoris, og Jeffs rundt rumpehullet! Det ble nesten for mye, og Hanne kjente bølger av vellyst gjennom kroppen. Forsiktig smøg Jeff en finger inn der bak, og Hanne kjente at hun holdt på å eksplodere. «Would you like a sandwich»?, spurte Jeff lattermildt, og Hanne stønnet fram et JA!

Guttene var ikke sene om å ta henne på ordet. Jeff flyttet Hanne ned på Martins stive pikk, Hanne kjente at den trengte seg sakte inn i rompa hennes. Jeff bøyde deretter overkroppen hennes bakover så hun lå med ryggen mot Martins muskuløse brystkasse. Han skrevet deretter over dem begge, og kjørte staken sin inn i det våte svulmende kjønnet hennes. Hanne skrek av vellyst! Guttene fant takten, og jog stakene sine inn og ut av henne annenhver gang som i en dans, og Hanne var i ekstase. De kom samtidig alle tre, og da Hanne kjente sæden spre seg i begge sine hull og orgasmen kom, føltes det som en eksplosjon av bølger som ilte gjennom hele kroppen fra fingerspissene til tærne! Hanne hadde aldri opplevd maken, og det virket som en evighet av tid før bølgene la seg til krusninger for deretter å bli blikk stille. Deres begjær var tilfredsstilt, og Hanne kjente en ro og velvære aldri hadde opplevd maken til.

Hanne begynte allerede å planlegge neste middagsinvitasjon, og neste gang skulle hun invitere dem begge!

 

Legg igjen en kommentar