En deilig sommerdag!

Denne novellen er vist 26124 ganger.

Solen hadde stekt i hele dag, slik som den gjorde vær dag. Luften var tung og klam, men likevel utrolig behagelig. Jeg og Fredrik lå på taket av leiligheten og solte oss. Etter allerede 1 uke i Kreta omgitt av lettkledde folk var tanken på sex alt som befant seg i hodet mitt, og hver gang Fredrik bøyde seg over meg for å ta en slurk av ølen, eller smøre seg inn med mer solkrem, begynte pusten min å øke. Jeg kjente hvordan hånden hans så vidt kom nært magen min, eller kanskje puppen min, og jeg ble varm og skjelven. I et lite håp om at Fredrik ikke ville legge merke til hvordan pusten min økte, snudde jeg meg rundt på magen og åpnet bikinitoppen for å ikke risikere skille på ryggen. Jeg merket, uten at jeg så på han, at han så på meg. Igjen bøyde han seg over for å ta en slurk av ølen, og denne gangen kom han med vilje borti rumpa mi. Han strøk en finger sagte nedover, og mot den nå ganske varme fitta mi. Så la han seg tilbake.

Hjertet mitt hamret for nå, og jeg klarte ikke å få tanken på hvor stor og hard pikken hans var ut av hodet. Jeg lengtet så fælt etter å kjenne den inni meg. Med vilje snudde jeg meg rundt, og lot bikinitoppen falle av meg. Nå lå jeg der, rett ut, varm og brun med harde nipler av kåthet. Jeg begynte forsiktig og sleike og bite meg litt i leppa, og viste at Fredrik fulgte med på meg, men sånn at jeg ikke skulle legge merke til det.

Så klarte jeg ikke kontrollere meg mer. Jeg dro hånden min gjennom det varme håret mitt, og strøk meg selv sagte men sikkert nedover halsen, over puppene og ned mot den nå våte fitta. Fredrik kremtet som et spørsmålstegn på hva jeg drev på med, men jeg fortsatt nedover. Så kom jeg til bikini-kanten, og hånden min forsvant under. Jeg strøk sakte nedover, og kjente hvor våt jeg var. Så begynte jeg å gni fingeren forsiktig over klitten min, og jeg stønnet lavt for det var så altfor deilig.

Jeg så bort på Fredrik mens jeg fortsatte å ta på meg sjøl. Jeg merket at badeshortsen hans begynte å bli litt for trang. Han reise seg opp fra solsenga, og sto plutselig over meg. Øynene hans lyste av kåt het, og jeg stønnet frem «ta meg!» Han løftet meg opp og bar meg bort til madrassen vi hadde lagt i skyggen på taket. Der, nesten kastet han meg ned og la seg oppå meg. Leppen hans kysset mine så ømt, så hett at jeg kjente det nesten rant nedover låre mitt. Jeg stønnet høyt og knep øynene igjen. Så begynte leppene hans og kysse meg sagte nedover halsen, han småbet og teaset meg for han vist hvor hardt jeg lengtet etter å kjenne han inni meg. Tunga hans glei over niplene mine, og jeg dyttet bryste opp for å få han til å fortsette.

Så kjente jeg hånden hans på vei ned mot fitta mi. Han gled en finger under bikinitrusa, og kom borti klitten min. Jeg skrek og presset hånden hans lengre inn. Men han dro den opp igjen og så lurt på meg. Så orket jeg ikke mer. Jeg dyttet han over, og plasserte meg selv over han. Hånden min glei ned og på to sekunder var bikinitrusa mi borte. Jeg snudde meg sagte rundt så han kunne få se rumpa mi tydelig, mens jeg sagte tok av han badeshortsen. Under så jeg det mest sexye, deiligste jeg hadde sett på lenge. Pikken hans var stor, veldig hard og perfekt. Jeg snudde meg tilbake, og kysset han hardt, mens jeg sagte runket den harde pikken hans like over den våte fitta mi. Så visket jeg han i øret hvor utrolig mye jeg hadde lyst på han akkurat nå, og jeg kysset han nedover, akkurat som han hadde gjort mot meg.

Men jeg stoppet ikke, og var over brøstet hans, over magen, og så sleiket jeg han sakte oppover den varme pikken. Han ga fra seg et lite stønn og jeg omsluttet munnen min rundt han og sugde sagte opp og ned, etter hvert økte jeg farten og jeg kjente hvordan han ble enda hardere. Så tok jeg hodet opp, og glei forsiktig over han. Følelsen av å endelig ha den harde pikken inne meg var ubeskrivelig, jeg pustet tungt og stønnent for hver gang han båndet meg. Jeg beveget meg fort, mens jeg klemte med den ene hånden rundt puppene mine. Så lente jeg meg frem og kysset han hardt, og han tok tak i hodet mitt og holdt meg nede mens jeg rei han som aldri før.

Så dytte han meg av, og snudde meg rundt så jeg lå der helt hjelpesløs og ekstremt kåt. Han dro rumpa mi opp, og dyttet ryggen min ned, og presset seg hardt og fort inni meg. Jeg skrek og bet fast i madrassen for ikke å vekke halve byen. Han pulte meg hardt og fort og holdt meg fast i rumpa. Små, harde rapp smalt på rumpa mi, og jeg strakk den opp i håp på mer. Jeg kjente hvordan kroppen min skalv og pusten min steg, og skrikene mine bare ble høyere og høyere. Og jeg var så nær, jeg var så nær. Han sklei en hånd frem og grep tak i puppen min og klemte til. Det var hard og veldig deilig. Så kjente jeg kroppen min ekspoldere samtidig som hans, jeg skrek og han stønnet, og jeg følte meg vektløs i 10 sekkunder. Den var den deiligste orgasmen jeg noen sinne hadde hatt.

Etterpå trakk han seg forsiktig ut, og la seg ned ved siden av meg. Jeg lå fortsatt og pustet tungt og kroppen min skalv av nytelse. Fredrik så på meg og smilte, «Skal vi gå å bade eller?»

Legg igjen en kommentar