På stranda

Denne novellen er vist 25812 ganger.

Hun vandrer fraværende langs stranda, lar sjøen vaske over de bare føttene. Hun kjenner at vannet er kjølig denne augustkvelden, men ikke så kaldt som forventet såpass sent. Den milde brisen tar tak i det lange, lyse håret og den lange sommerkjolen hun har på, og hun har et salig smil på leppene. Tankene er langt borte, men hun smiler og hilser på de få menneskene hun møter, ler av hundene som løper løse og leker seg i småbølgene. Hun blir var nærværet til et annet menneske bak seg. Snur seg ikke, regner bare med at vedkommende går forbi henne siden hun går i bedagelig tempo. Det skjer ikke. Hun hører ikke skrittene, men hører hvordan bølgene slår over føttene til personen bak henne. Hun tar seg i å lure på hvem det er, men lar ikke det dominere tankene hennes, de herlige tankene. Hun møter færre og færre folk ettersom hun nærmer seg enden på stranda og begynnelsen på svabergene. Fremdeles kan hun ane personen bak seg som holder samme tempo som henne. Hun greier ikke motstå fristelsen til å kaste et raskt blikk bak seg idet hun setter kursen bort fra vannkanten og bort til sakene hun har liggende borte ved svabergene. Hun smiler for seg selv. Han var jo pen! Pen på den arbeidskar, røslige, muskuløse måten, pen på den måten at håret har blåst til alle kanter, men han bryr seg ikke om det, pen på den dongeribukse-og-arbeidsskjortemåten hun alltid har likt.

Hun legger seg ned på det store teppet hun alltid har med seg på stranda og legger et håndkle under hodet til pute. Hun ser opp på fargespillet på himmelen. Om en time har sola gått ned i havet. Hun lukker øynene og tar fram igjen de deilige tankene, om arbeidskarene som jobber i nabolaget hennes. Grunnen til at hun går akkurat den veien til og fra jobb, til og fra butikken – selv om det er en butikk nærmere om hun bare gikk andre veien, og ellers bare en tur hvis hun er litt kåt. Hun kjenner at hun begynner å bli fuktig mellom beina og han som gikk bak henne sniker seg inn i tankene. Hun kjenner gåsehuden oppover armene, og drar et annet teppe over seg. Men det er ikke fordi hun er kald. Hun drar stoffet på kjolen oppover og siden hun ikke har truse på, kjenner hun umiddelbart at hun er våt. Hun lar fingrene stryke over venusberget, over leppene og ned til åpningen. Hun lar en finger gli inn mellom kjønnsleppene og slipper ut et lite sukk. Hun tenker på håret. Hun skiller kjønnsleppene og lar fingeren gli opp mot klitoris. Hun tenker på de muskuløse, solbrune armene. Hun begynner å massere klitoris. Lurer på om rumpa hans er fast. Med den andre hånden kjærtegner hun brystene, og kjenner at brystvortene står ut. Fantaserer om at hendene hans berører dem. Fingrene hun masserer klitoris med jobber fortere og fortere og hun kjemper for å holde tilbake et stønn. Vil ikke bli hørt. Hun lar fingrene gli nedover til åpningen og greier ikke la være. To fingre glir inn. Hun beveger de ut og inn, sakte til å begynne med, men ettersom hun blir kåtere greier hun ikke la være å jobbe raskere. Hun lar den andre hånden gli fra brystene ned til klitoris. Væter fingrene og masserer og stryker det deilige punktet. Tenker på musklene hun kunne ane under skjorta hans, som klynget seg til kroppen hans i den svake motvinden. Hun må vri hodet og bite fast i håndkleet for ikke å stønne høyt idet hun nærmer seg orgasme. Hun enser ikke annet enn fingrene som jager inn og ut og hånden som så iherdig masserer klitoris. Hun stønner høyt inn i håndkleet idet hun kjenner orgasmen ta tak og ri kroppen hennes. Hun trekker langsomt ut fingrene og kjenner hvordan klitoris er stor og øm.

Hun ligger med øynene lukket og puster fremdeles tungt med åpen munn. Hun fører fingrene opp til munnen og slikker dem. Hun elsker smaken av seg selv. Hun aner mer enn hører at noen kommer gående over svaberget bak henne. Faen. Hun legger seg over på sida og later som ingenting. Åpner øynene såvidt og beveger de omkring. Å. Åå… Hun kjenner rødmen bre seg i kinnene. Han hopper ned fra berget og ser på henne med et vitende smil og et glimt i øyet.
-Hei… han studerer henne, det som ikke er dekket av teppet.
-Hallo, får hun presset fram, enda rødere i kinnene. Hun møter blikket hans et sekund før hun ser ned.
-Her har du det koselig. Fint og rolig, litt for deg selv. Jeg kan se hvorfor du ligger her. Hun kan høre et smil i stemmen hans.
-Eh, jo… Det er bra her. Ligger alltid her, jeg. Han setter seg ned i sanden. Ser på henne. Det gjør henne litt nervøs, hun vet ikke hvor hun skal feste blikket, vet bare at hun ikke kan ta blikket bort fra ham. De bare føttene, den utvaskede dongeribuksa, den akkurat passe tettsittende skjorta, de oppbrettede ermene som avslører brune, deilig muskuløse underarmer.
-Gjør jeg deg ukomfortabel? Et smil leker om leppene hans.
-Eh, nei… Jo, nei…
-Jeg kunne ikke unngå å se deg akkurat. Vel, det var jo ikke så mye å se, men ansiktsuttrykket ditt overlot ikke mye til fantasien. Det, sammen med det faktum at jeg  ikke kunne unngå å stirre på den deilige rumpa di og de pene beina dine der du gikk foran meg isted… Han lar ordene ebbe ut, ser ned litt før han igjen fanger blikket hennes. Hun aker seg opp og støtter seg på albuene. Teppet glir ned over brystene hennes, de harde brystvortene er tydelig avtegnet mot det tynne kjolestoffet. Hun ser ham inn i øynene, oppmuntret av det han nettopp har sagt og med forsvarsverkene nede og hemningene kastet ut av vinduet av orgasmen.
-Med tanke på at du hadde hovedrollen i min lille… oppvisning… Hun lar tungen sakte fukte leppene mens hun holder blikket hans fast. Hun kan kjenne begjæret etter en mann bygge seg opp i rekordfart. Det er så altfor lenge siden sist, og det er grenser for hvor tilfredsstillende det er å gjøre jobben selv. Hun flytter seg til siden og rekker ut en hånd. Han tar den og hun drar ham mot seg, mens han drar henne halvveis opp, lar en hånd gli bak ryggen på henne og presser henne inntil seg mens han kysser henne heftig. Hun lar seg bli holdt oppe av de sterke armene og slår begge armene om ham, lar den ene stryke over ryggen hans og den andre gjennom håret. Hun presser kroppen sin mot hans, helt utmagret på nærhet med det motsatte kjønn.

Et langt sukk unnslipper henne idet han lar leppene bevege seg fra munnen hennes mot øret, halsen, skuldrene, samtidig som han forsiktig legger henne ned på teppet. Han legger seg til rette bak henne, lar en hånd gli over hoften hennes og ned på magen. Hun presser seg mot ham og kan kjenne ereksjonen hans mot ryggen. Hun lar armen stryke over skjorten og hun lar en finger så vidt under bukselinningen hans. Han fortsetter å kysse halsen hennes og småbiter henne i øret. Han stryker henne på magen, så mellom brystene, opp mot halsen hennes. Hun skjelver av uinnfridd forventning idet han lar fingrene kjærtegne kinnet hennes, leppene hennes, før han lar den gli nedover armen hennes. Hun sukker og han svarer med å lene seg over henne og kysse henne, og plutselig ligger han over henne. Hun kjenner hvordan han fører armene hennes over hodet og holder dem fast. Hun ligger helt fast under ham, kjenner den tunge kroppen hans mot sin, den harde pikken kjennes gjennom jeansstoffet og hisser henne enda mer opp. Han tar begge håndleddene hennes i sin ene hånd og holder dem fast. Hun protesterer ikke, bare ser på ham med begjær i blikket. Han kysser henne hardt, lar tungen utforske hennes, mens han lar hånden massere først det ene brystet, så det andre. Fingrene klyper hardt i brystvortene og hun må holde tilbake et stønn av nytelse. Hun forsøker å presse kroppen mot hans, men han svarer med å reise seg. Han slipper hendene hennes, men hun lar dem ligge. Lar ham skjønne at han kan gjøre som han vil.

Han masserer fortsatt brystene hennes med den ene hånden mens han med den andre løfter kjolen og smetter hånden under. Hun sitrer av kåthet idet hun kjenner fingrene hans kile henne på innsiden av lårene.
-Jaa, vær så snill, hvisker hun idet han nærmer seg den våte fitta. Han lar fingrene komme ulidelig nærme, han kan kjenne varmen og fuktigheten, og greier nesten ikke styre seg. Men han kan ikke enda. Han lar bare fingrene gli oppover langs venstre siden og opp til magen hennes. Hun har så lyst på pikk nå at hun greier ikke la ham styre lenger, og hun setter seg opp, tar tak i skjortekragen og drar ham ned til seg. Hun kysser ham hardt mens hun knepper opp knappene så fort hun greier. Han drar i kjolen hennes og hun lar ham dra den av. Hun legger hendene på brystkassen hans og skyver skjorta bort, frigjør armene hans. Han bøyer seg mot henne for å kysse henne igjen, men hun vil det annerledes. Hun tar tak i beltespenna og drar ham opp i knestående. Hun løsner beltespenna og knepper opp. Med et rykk drar hun ned både bukse og boxershorts og den herlige pikken står i stram giv akt. All tanke på at noen kan se dem har forduftet. Hun griper om pikken og kjenner at den er hard og deilig. Hun lener seg fram og lar tunga gli over og rundt hodet. Han tar tak i håret hennes og ser ned på henne. Hun erter ham, slikker lett og tar bare tuppen inn i munnen mens hun runker ham lett med hånda. Når hun ser han lukker øynene, lar hun endelig munnen omslutte pikken. Hun tar ham så langt inn i munnen hun greier, mens hun lar tungen gli omkring skaftet. Han stønner og tar bedre tak i håret hennes, men lar henne styre. Hun lar pikken gli sakte inn og ut av munnen mens den ene hånden holder et godt tak ved roten og den andre forsiktig leker med ballene hans. Hun begynner å bli alvorlig kåt og det tar ikke lang tid før hun setter opp farten.

Med ett skyver hun ham bakover, tar håndkleet og legger det under hodet hans.
-Jeg vil ha deg nå, stønner hun og skrever over ham. Hun lar ham kjenne hvor våt hun er, styrer pikken fram til klitoris, gnir den litt med pikken, og tilbake mot åpningen, men nå er han lei av ertingen hennes, og tar skikkelig tak rundt hoftene hennes og når han kjenner pikken stange mot åpningen, støter han skikkelig imot og bunner i henne. Hun stønner høyt og lener seg over ham idet hun begynner å ri ham. Han er så kåt, matcher rytmen hennes og støter imot, hun kjenner at han fyller henne opp, kjenner den deilige pikken støter mot henne, til bunns i henne, raskere og raskere. Hun stønner hver gang han kommer til bunns i henne, hun er i ferd med å miste kontroll —

Hun kvepper til idet han løfter henne av og legger henne på rygg.
-Du trodde vel ikke at du skulle få ha all moroa, vel? Han lener seg over henne og kysser henne raskt, før han drar henne opp igjen.
-Jeg syntes jeg så deg slikke noen særdeles våte fingre isted… Liker du smaken av dine egne safter? Uten å vente på svar stikker han pikken opp i fjeset hennes, og hun slikker og suger den begjærlig. Når hun har slikket i seg hver dråpe av saftene sine, legger han henne igjen ned på rygg, og nyter synet av den klissvåte musa hennes. Han nøler ikke nå, men lar en finger gli over klitoris, skille leppene hennes og ned til åpningen. Han lar fingeren gli inn i henne, før han lar en til ta samme vei. Hun sukker tungt av nytelse. Han lener seg fram og hun kan kjenne pusten hans på den våte musa. Hun dytter underlivet opp mot ham, og han svarer med å trekket ansiktet unna. Hun kan kjenne de to fingrene som fingerpuler henne få selskap av en tredje finger. Hun stønner.
-Vær så snill… Hun ser bedende på ham med øyne mørke av begjær. Så, ulidelig sakte, senker han hodet, lar tungen gjøre slikkebevegelser i luften, like over klitorisen hennes. Hun må bruke hver siste rest av vilje hun har for ikke å skyte underlivet i været mot ham. Hun greier å motstå det til det siste, og idet siste rest av vilje farer, kjenner hun tungen hans treffe akkurat riktig og hun lar et lite skrik slippe ut, etterfulgt av et langt stønn. Han lar tungen slikke på klitorisen hennes, før han lepjer i seg de deilige saftene hennes. Han lar fingrene gli ut, og mens han ser henne inn i øynene slikker han hver og en ren.

-Mer… Han glir inn og ut av fokus for henne, det er så vanvittig deilig. Tungen hans, fingrene…
-Mer?
-Mer! Hun er mer bestemt nå, skyver seg mot ham. Han lar tungen gli inn i henne så langt det går, inn og ut litt, før han lar tre fingre gli inn i henne igjen og han lar tungen konsentrere seg om klitoris. Hun er fremdeles øm etter orgasmen isted, og hun kjenner raskt at en ny er på vei. Han merker det på henne, og han fortsetter å fingerpule henne mens han suger og slikker mer intenst på klitten, og før han vet ordet av det kjenner han kroppen hennes riste i deilige orgasmebølger. Han tar den kraftløse kroppen hennes før de siste skjelvingene er gått gjennom henne og snur henne rundt, får henne opp på alle fire, og holder henne oppe idet han kjører pikken inn i henne bakfra. Han glir rett inn i den våte musa, og prøver å beherske seg, tar henne først rolig, men med harde, deilige støt som får henne til å ynke seg av smerte og nytelse idet han bunner henne. Hun kan kjenne at han er vanvittig kåt.
-Mer… Ta meg mer… Hardere! gisper hun. Han lar alle hemninger fare og tar henne fort og rått, holder henne godt fast i hoftene så han kan virkelig kjenne henne, den deilige musa, så våt og varm, stønnene hennes… Han greier ikke holde tilbake og lar det gå i henne, i lange, seige, harde støt lar han hele ladningen gå i musa hennes. Han faller framover over ryggen hennes, han puster tungt. Hun snur hodet og kysser ham. De faller sammen på teppet, andpustne, våte av svette og safter. Hun legger hodet på armen hans og hvisker ertende i øret hans:
-Hmmm slett ikke verst, men du var bedre i fantasien. Får håpe du gjør det bedre neste gang!

Legg igjen en kommentar