En drøm eller

Denne novellen er vist 10372 ganger.

Nok en lørdag kveld hvor jeg sitter og kikker i veggen og holder på å kjede det lille jeg har av vett bort.
Kjenner det at jeg er litt småtrøtt der jeg sitter og dupper i stolen foran tven

Sitter og smådrømmer om en jeg snakket med tidligere på kvelden som var litt spennende.  Ting utviklet seg ikke så fort som han hadde ønsket men hva han ikke vet er jo at jeg sitter og tenker tilbake og drømmer.

Jeg sitter på Three Lions, en engelsk pub drevet av en engelskmann med en engelsk atmosfære. Sitter og vakler på barkrakken med ansiktet mot baren og ryggen mot inngangsdøra. Da kjenner jeg et par hender stryker rundt meg og jeg får et kyss i nakken, «Hi georgeous»  det er min hemmelige date for kvelden som kommer inn.

Jeg snur meg rundt og kikker spent på han, har jo tross alt sett han bare på cam men det er utrolig så annerledes folk er irl enn hva de er på cam. Wow gutten er jo gørkjekk, var veldig i tvil om at jeg skulle møte han for han er tross alt 5 år yngre enn meg og jeg har alltid hatt et prinsipp om at jeg skal møte yngre gutter. 1 for at jeg er kommet såpass langt i livet at jeg ikke vil ha flere barn og 2 for at det blir bare helt feil i mitt hode skratter litt, er jeg rar eller er jeg rar

Uansett så har han klart å tenne min nysjerrighet og jeg bare MÅTTE møte han.
Snur meg rundt og gir han et dypt tungekyss, kjenner han trekker meg nærmere og føler at han blir sakte stiv mot meg mens tungene våre slåss lekent mot hverandre.
Hører han hviske meg stille i øret, «du…………… om du ikke har noe imot det så venter en kompis på oss hjemme hos meg, tenkte jeg skulle få oppfylt en av drømmene dine. (hadde ikke hjerte til å fortelle at den drømmen var allerede oppfylt gitt, men by all means sier ikke nei takk jeg. He he

Vi hoppet fort inn i en taxi mens vi små kyssa og lot hete hender få gå på vandring under klærne, så sjåføren satt bare og rista smått på hodet av alle godlydene som kom ut ifra baksetet. Han lot kjapt hånda gli ned i utrigningen på toppen min og lot en hard brystvorte rulle mellom fingertuppene, åååååå deilig. Ble vanvittig tent og klemte meg godt imot han.
Lot hendene mine gå på utforskningsrunde ned mot jeansene hans, neglene skrapte oppover låret og videre opp mot den nå stive pikken som presset mot stoffet. Han stønnet høyt og hvisket sånn akkurat passe høyt sånn at taxi sjåføren skulle høre det at slutter du ikke nå så må du ned og svelge for at det ikke skal bli vått i boxeren.  Kjente jeg ble knall rød, gjemte hodet inn mot jakka hans og lo litt beskjemmet. Men tok hånda bort ifra jeansen. Kjente at hele kroppen hans rista av undertrykt latter.
Hmmm har lyst på deg veit du søta hvisket han litt stillere i øret mitt.

Da vi endelig kom frem sammen med en lattermild taxisjåfør han betalte og jeg spratt fort ut av bilen.
Vi sto foran et ganske stort villa hus og jeg spurte beklemt er det her du bor? Tenkte på min lille blokkleilighet som sikkert hadde passet inn på stua hans.
Han griper tak i meg og trekker meg inntil seg, lar tunga få gli over underleppa mi og småbiter lett i den etterpå
Hendene glir under jakka mi og videre under toppen, kjenner jeg grøsser lett da fingrene griper tak rundt vortene mine og kliper forsiktig tak i de. Stønner mot munnen hans og kjenner at musa mi begynner å bli deilig og våt.  Han drar meg sakte småkyssende frem mot døra låser opp uten å slippe munnen min og tar meg med på innsiden. Jeg har kommet til det punktet at jeg er vanvittig kåt så jeg bare mumler inn i munnen hans, «ta meg, her, trenger deg»

Han river opp buksa, drar den ned. Løfter skjørtet mitt opp, drar den våte trusa mi ned. Kjenner med to fingre inn i musa mi. Mmmmmmmm jeg er def klar for dette.
Løfter meg opp og jeg slår bena rundt hoftene hans. Kjenner den deilige pikken hans mot hullet mitt før han med et raskt støt kjører seg til bunns. Jeg kaster hodet bakover mens han kjører seg med raske støt inn i meg. Han bretter toppen til side med en hånd mens den andre hjelper til under rompa mi. Søker inn mot hullet og lurer forsiktig en finger inn. Jeg gnurer klitten mot skambenet hans og kjenner at dette tar slettes ikke lang tid før det er over.
Tunga mi leker vilt med hans, kjenner krampetrekningene begynner,  klemmer meg sammen mot han og…………………
Våkner!!!!!!!!!!!!!!!

Legg igjen en kommentar