Litt krydder i sexlivet, del 2

Denne novellen er vist 18483 ganger.

Tore står i døra og er frådende av sinne men samtidig ser jeg av glimtet i øynene hans at han liker hva han ser.
Trude stønner høyt og jeg trekker fingrene forsiktig ut av musa hennes.
Begge to kikker på hverandre og nikker til hverandre og vi går mot Tore med et smil om munnen. Legger hendene mot brystkassen hans og strekker meg på tærne for å gi han et sugende tungekyss, merker at han reagerer og pikkens stivner sakte men sikkert mot meg.
Trude knepper opp skjorteknappene en for en og beveger seg samtidig bak han.
Jeg lar munnen vandre fra munnen hans og nedover kjevebeinet. Videre ned halsen samtidig som at jeg lar hendene gå på vandring ned mot buksene hans. Trude står bak Tore og gnir seg inntil han, lar han kjenne hvor utrolig kåt og våt hun er. Brystvortene hennes stikker han i ryggen og han stønner høyt over å bli behandlet av to dødskåte damer.
Jeg synker stille ned på kne foran han, knepper opp buksene og ut spretter en enorm ståpikk. Hmmmm han går kommando…. Deilig. Kjenner jeg begynner å renne så jeg må bare klemme lårene sammen. Ååå gud jeg er kåt. Får bare mer og mer lyst på dem begge to.
Stikker tunga ut og slikker kjapt over hodet, kjenner saltsmaken av preecum. Åååå dette hjelper ikke.
Tore stønner høyt og tar tak i håret mitt. Presser meg mot den harde deilige ståpikken sin.
Åpner munnen og tar han langt ned i halsen min, bruker piercingen aktivt langs skaftet kjenner han vokser i munnen, butter mot ganen min.
Trekker pikken sakte ut av munnen og lar tunga få leke med strengen og hodet.
Tore trekker meg opp på beina gir meg et lett kyss og visker at nå går vi på soverommet. 
Soverommet ligger i halvmørket og jeg tenker stille at det er like greit, kjenner at angsten begynner å ta meg sånn småningom, vil vennskapet vårt bestå over dette. Tror Tore leste tankene mine et lite øyeblikk for han kom bort til meg, la hendene rundt hodet mitt og ga meg et kyss, dette går bra visket han, vi er like gode venner etter dette. Kysset han raskt tilbake og strøk forsiktig over den harde pikken hans, kjente han rykket til og begynte å småle. Forsiktig med det der fikk jeg beskjed om hvis ikke kan dette bli over litt før det egentlig har begynt. Tror vi alle ble tatt av det bisarre i situasjonen for plutselig lo vi alle sammen. Vi krøp inn mellom lakenene i egyptisk bomull for øvrig en gave etter en av mine turer til Dubai, mmm bare følelsen av luksus var nok til at jeg strakte mine 182 centimeter bedagelig i sengen. Trude kom krypende opp mot meg og ga meg et dypt tungekyss, kjente den herlige følelsen av tunga hennes som lekte mot min. En hånd kom snikende fra ankelen oppover mot låret og jeg kjente av størrelsen at det var Tore som kom luskende. En herlig munn fulgte etter hånda og strødde små kyss oppover foten min, kjente han nærmet seg den dampende våte musa mi. Så kom det stille og beskjedent «kan jeg få lov til å slikke deg?»  Lo litt og sa ikke noe grunn til å bli beskjeden nå kjekken. Kjente den varme pusten hans mot musa mi og spente meg opp mot han.
Lot mine hender gå på vandring over den herlige kroppen til Trude, strøk forsiktig over ansiktet hennes som at jeg skulle være blind og bare følte henne. Lukket øynene og lot sansene få leke. Hendene strøk videre ned over halsen, fulgte kurvingen av kravebenet samtidig som vi småkysset. Vandringen fortsatte ned mot de myke herlige brystene, lot fingrene få leke med vortene som allerede sto som små umodne bringebær ut om meg. Avbrøt kysset og strødde små kyss nedover kjevebeinet, halsen og nærmet meg puppene hennes. Pusten begynte å gå tungt og når jeg lot munnen få omslutte vorten hennes stønnet hun høyt.
Tore lot tunga få gli i lange tak fra hullet mitt til klitten, lot tunga få leke seg og jeg kjente at jeg var drivende våt. Kjentes ikke ut som om det var lenge til jeg sto og banka på himmelporten. Men nå ville jeg kjenne han inn i meg
Tok tak i hodet hans og hvisket rått; Tore bare knull meg.
Tore løftet bena mine og jeg kjente pikken hans gled over klitten min på jakt ned mot hullet mitt. Bena mine ble lagt på tores skuldre og jeg kjente han gled inn i meg, ååååå for en følelse.
Trude akte seg lenger opp og satte seg forsiktig ned på ansiktet mitt og beordret meg til å slikke henne siden jeg fikk lov til å knulle mannen hennes.
Stakk forsiktig tungen ut og lot den gli over klitten henne, kjente hun presset seg mot meg og skalv lett.  Tore strakte seg ned og lot en finger gli over klitten min samtidig som han økte tempoet og knullet meg hardere og hardere. Strakte seg frem og ga Trude et dypt tungekyss.
Jeg lot tunga få jobbe hardere med klitten til Trude og lot en finger få leke seg i hullet hennes før jeg lot den gli inn sakte inn i henne. Kjente hun klemte desperat rundt fingeren min og var nære på å komme. Lot sakte en andre finger gli inn i henne og lot de gå raskt inn og ut, målet var å få henne til å komme samtidig som meg for jeg kjente at jeg ble vanvittig trigget av hele settingen og følelsen av å ha en våt og velduftenede mus i munnen samtidig som jeg ble knullet. Kjente Tore trakk seg ut av meg og jeg stønnet høyt av misnøye.  Han dro kona si av munnen min og snudde henne rundt og trengte fort og hardt inn i henne bakfra. Jeg la meg ned på ryggen slik at Trude fikk fri tilgang til min nybarberte og glatte mus. Kjente hun stønnet høyt inn mot meg samtidig som hun stakk tunga raskt ut og begynte å slikke
Kjente ansiktet hennes ble skubbet mot meg når Tore lot pikken sin gli inn i henne.
Trude strakte ut hånda og hentet den ene vibratoren som lå hendig til på smijernsnattbordet
La tuppen mot musa mi og jeg kjente den gled lett inn, hun skrudde på vibben og slikket vilt på klitten min. Jeg kjente at nåååååå var det dags og spente meg opp mot ansiktet hennes og stønnet høyt og nådde porten.  Kom som et skudd, skalv og ristet. Tror Tore ble vanvittig trigget av at jeg kom så hardt for han stakk hånden under Trine og masserte klitten hennes. Hun kom som en foss , klemte musklene rundt Tore som kjørte seg to ganger til inn i henne og kom med et brøl.
Vi kollapset sammen i sengen kikket på hverandre og smilte bredt. Lukket øynene og sovnet

Legg igjen en kommentar