En ekstra mann i vår seng

Denne novellen er vist 35413 ganger.

Det var en deilig vårdag, en av de første skikkelige vårdagene dette året. Maria og jeg hadde tullet litt med å invitere med en ekstra mann i senga. Vi fantaserte av og til høyt om dette både for å varme opp til- og mens vi hadde sex. Vi ble alltid like ville og kåte når vi snakket om hvordan han skulle ta henne mens hun sugde meg og at hun skulle kjenne oss begge samtidig. Fantasiene var halvveis ekte for de handlet om en fyr hun kjente, en tidligere elsker som het Mikke. Hun visste altså meget godt hvordan vi begge kjentes ut hver for oss.

Denne kvelden var  Mikke på besøk hos oss fra Sverige og han skulle overnatte. Vi var ute og spiste og hygget oss og senket et par drinker. Jeg var småkåt hele kvelden for jeg hadde en følelse av hva som kom til å skje i løpet av natten. Uten at vi hadde sagt et ord om det, tipper jeg Maria visste godt hva som skulle skje også, men Mikke derimot, ville nok ikke i sin villeste fantasi drømt  om hva han hadde i vente.

Flaks for oss, at hjemme holdt vi på å pusse opp soverommet. Derfor stod sengen på stuen, mens en del møbler stod oppå hverandre. Det etterlot oss med en dobbelseng på deling til alle tre. Jeg skal i hvert fall ligge i midten, sa Maria, fortsatt uten å insinuere noe som helst. Vi la oss alle tre i undertøyet. Jeg var så sinnsykt kåt at det dunket allerede i pikken min. Jeg lå forsiktig og strøk på Maria, koset med hendene mine på lårene og magen hennes og lot fingrene gli over musa av og til. Prøvde meg forsiktig å lure fingrene under trusa hennes, men da skjøv hun bort hånda mi. Jeg skjønte likevel at hun hadde like lyst som meg, men var nervøs på hvordan vi skulle gå frem. Jeg fortsatte og kose forsiktig med henne en stund til, før jeg igjen lot fingrene snike seg under trusa hennes. Denne gangen lot hun det skje, og den allerede klissvåte musa hennes levnet ingen tvil om hva hun ville. Hun kom stille og forsiktig med sin hånd og tok rundt pikken min. Å herlighet hvor deilig og pirrende dette var. Her lå vi og småkoset i all stillhet og var i ferd med å invitere Mikke inni fantasien vår, og inni Maria. Jeg kjenner en hånd som smyger seg borti musa til Maria, jeg trekker til meg min og ser forsiktig oppå dyna. Ser at noe beveger seg under dyna hos Mikke. Ååå, kjæresteten min ligger her i midten, med pikken min i den ene hånda og pikken til Mikke i den andre hånda, og han med sin hånd mellom bena hennes.

Hun legger seg over mot han, jeg skuler forsiktig bort og skjønner at hun nå fører pikken hans inni musa. Hun klynker lavt og jeg ser dyna bevege seg ganske bra der borte. Jeg smyger meg bort til dem og legger meg helt inntil ryggen til Maria og begynner å gni meg mot henne. Hva hender, kommer det plutselig fra Mikke, som først nå skjønner at jeg er med på det, og hadde tydeligvis trodd at de skulle ligge der å knulle mens jeg sov i samme seng. Men han trekker seg overhode ikke av den grunn. Han legger henne over på ryggen og begynner å støte skikkelig inni henne. Jeg stiller meg ved hodeputa og Maria ser på meg, tar et godt tak rundt pikken min og fører den inni munnen sin. Herlighet så deilig vi har det nå. Det er så utrolig deilig å se hvordan munnen hennes nærmest blir trykt nedover skaftet mitt for hver gang han støter inni henne. Hun stønner over pikken min og ser unektelig ut til å ha det utrolig deilig. Det er deilig å se pikken som støtes inn og ut av fitta til samboeren min. Jeg tror den er litt tykkere enn min og hun ser ut til å nyte hver eneste millimeter, både med munnen og fitta.
Mikke legger seg på ryggen og hun kaster seg over han med munnen og begynner å suge han skikkelig. Jeg stiller meg bak henne og lar pikken gli inni henne bakfra. Gud, så deilig det er å knulle henne mens hun står på alle fire og suger en annen kuk som nettopp har vært dypt inni fitta hennes. Vi bytter på stillinger og Maria veksler mellom hvem hun har i munnen og hvem hun har i musa, hun tilfredstiller oss begge til det optimale. Nå ligger jeg på ryggen og Maria trer seg nedpå pikken min. Mikke stiller seg bak og skyver pikken sin forsiktig inn i rumpa hennes. Han begynner langsomt å støte hardere og hardere til han til slutt knuller henne skikkelig i rumpa så hun blir skyvet opp og ned på pikken min. Hun stønner og ynker seg og det ser ut som øynene hennes holder på å trille bak i hodet, så deilig har hun det. Var det like deilig som du hadde fantasert om, spurte jeg. ÅÅÅ, jaaaaaa, deiligere sa hun, enda deiligere skrek hun. Mikke ble tydeligvis tent av dette for nå rasket han på enda mer og begynte å stønne. Jeg skjønner at han kommer og han sender hele ladningen inni rumpa til Maria i lange og høylytte støt. Jeg har garantert aldri i mitt liv sett Maria så kåt som nå. De stønner i kor i det han trekker seg ut og jeg kjenner sæden renne nedover pungen min der jeg ligger under henne. Dette blir for mye for meg og jeg kommer selv i en himla orgasme. Gud så deilig dette var. Hun trekker seg langsomt ut, og sæden min renner nedover skaftet. Hun legger seg ved siden av meg og han på andre siden. Vi er helt utslått alle tre og Mikke og jeg ligger og stryker på Maria, som er salig i blikket og ser ut til å være helt i himmelen. Vi kom tre ganger hver i løpet av den natten, og den natten ble ikke den siste…

 

Legg igjen en kommentar