Mine to kvinner

Denne novellen er vist 38077 ganger.

De lo begge to og snakket i munnen på hverandre da jeg dro gardinen til side og tilbød nytrukket kaffe. Både Unni og Ingrid var påkledd og klar for dagen, og begge takket ja til å drikke kaffe på terrassen sammen med meg. Jeg hadde aldri møtt dem før på denne festen hos Bente. Begge var hyggelige og greie å snakke med, og begge var søte å se på. Unni hadde mellombrunt hår, var ca 170 cm høy og normalt slank kropp, mens Ingrid var rødhåret, litt kraftig og litt høyere enn Unni. Været var strålende så det var egentlig for bra vær til bare å bli sittende i ro på terrassen. Byfjellene lå badet i sol, og da jeg antydet noe om at jeg hadde lyst til en fjelltur, ville både Unni og Ingrid være med. Etter hva Bente hadde antydet etter festen sist natt, var jeg litt usikker på om de var lesbiske. Imidlertid så hadde seksuell legning ingen betydning for fjellturen, så vi ble bare enige om å møtes på Skansen om en time. Vi hadde god tid til å gjøre unna turen før det ble mørkt, og praten gikk livlig hele veien. Vi snakket om det meste. Jeg fortalte litt fra mitt liv og begge damene snakket om mannlige kjærester de hadde hatt. Altså var de ikke lesbiske selv om de sikkert koste sammen når anledningen bød seg. Midtveis under turen satt vi oss ned i en skråning, litt vekk fra der folk gikk. Vi hadde tatt med litt frukt, sjokolade og noe å drikke. Vi var alle relativt lettkledde, med shorts og t-skjorte. Man behøvde ikke stor fantasi for å forestille seg Unni og Ingrid uten klær…… Jeg fant frem fotoapparatet for å ta noen bilder. «Ta noen av oss også da vel,» sa Ingrid og dro opp t-skjorten. Jeg lo mot dem der de satt tett inntil hverandre med trutmunn og lot som om de kysset. «Dere kan vel kysse på ordentlig;» sa jeg. «Ja det kan vi, men da må du strippe for oss,» lo Unni. Jeg pakket sammen fotoutstyret og gjorde meg klar til å gå videre. «Er du pysete og sjenert,» fleipet damene. Jeg snudde meg mot dem og dro t-skjorten over hodet, åpnet knappen og glidelåsen i shortsen og dro shortsen og trusa nedover. Ingen andre kunne se oss, og selv om noen kunne, så ville jeg vise dem at jeg verken var pysete eller sjenert. Jeg rettet meg opp og snudde meg rundt med sto slik med buksene på knærne et øyeblikk før jeg dro dem opp igjen. «Wow…» sa en av dem, «han er ikke bare pen og hyggelig, men har jo i tillegg en flott pikk» De lo og sa at de ville låne pikken så de kunne kose seg med den. Jeg så på dem, sikket kåt i blikket, og nevnte det faktum at resten av kroppen måtte følge med dersom de ville låne den. Alle lo mens vi pakket sammen for å gå videre. De var ikke særlig tause der vi gikk videre, så det ble ikke tid til å leke videre med tanken. Snart var turen over, det var søndag kveld og jeg skulle møte Bente allerede på onsdag samme uke. Bente ga meg liten tid til å tenke på andre; hun krevde full oppmerksomhet det halve året vi var sammen. Rett før jul i en travel handlegate hørte jeg en stemme som sa navnet mitt. Jeg snudde meg og så inn i fjeset til Unni. Jeg kjente henne igjen med en gang. Jeg rødmet litt der jeg sto, for det første jeg tenkte på da jeg så henne var at sist jeg så henne, så strippet jeg for henne og venninnen hennes. Hun var sliten, sa hun, og hun trengte en pause fra julegavehandlingen. Selvfølgelig inviterte jeg henne til å spise på nærmeste pizzasjappe. Praten gikk like lett som sist, og før vi gikk hver vår vei, var vi enige om at dersom hun og Ingrid trengte pikk, så kunne de låne min.

Vet ikke hvordan hun fikk tak i telefonnummeret mitt, men en sen fredagskveld tidlig på nyåret tikket det inn en melding på mobiltelefonen. Vi trenger pikk, adressen er Regnveien, vi er litt fulle, men vet hva vi gjør, kom så fort du kan. Ingen som er oppegående sender slike meldinger, så dette måtte være en spøk. Det gikk noen sms’er frem og tilbake før Unni ringte og inviterte på veldig sen middag. Bente var reist til en venninne i en annen by, så jeg bestilte en taxi, kledde meg og dro.

Begge damene var lett beruset, men ikke mer enn at de hadde full kontroll. Jeg ble plassert i en stol, servert et glass rødvin, og så ble jeg bare bedt om å vente på middagen. Det skulle være både forrett, middag og dessert. I bakgrunnen summet en cd-spiller med god 80-tallsmusikk. Jeg hadde planlagt å tilbringe kvelden alene, men gledet meg nå over at jeg hadde hyggelig selskap likevel. Ingrid kom etter en stund inn til meg og sa at nå var forretten servert i spisestuen. På spisebordet, antrukket i kun bh og truse satt Unni og sa at det var hun som var forretten. Jeg ble beordret til å tilfredsstille henne, i det minste gi henne minst en orgasme. Hun var flott å se på der hun satt på bordet. Jeg kjente at det ble trangt i buksene, men jeg beholdt dem likevel på da jeg bøyde meg ned for å snuse inn duften av kvinnekjønn. Det duftet nydusjet og parfyme. Duften av parfyme kunne imidlertid ikke hindre meg i å kjenne den tydelige lukten av kåt kvinne. Jeg dro forsiktig trusen av og konstaterte at her var det hårløst. Egentlig var det bare å gå rett på sak, og da jeg presset tungen inn mellom fitteleppene, kjente jeg en hoven og opphisset klitoris. Hun stønnet lett da jeg slikket henne fra anus og helt frem til klitoris. Jeg bet forsiktig i fitteleppene samtidig som jeg strakk hendene mot brystene for å kjenne på og stryke over brystvortene. Hennes hender møtte mine, og hun hadde allerede selv fjernet bh-en. Jeg lot henne få kjærtegne brystene selv, og konsentrerte meg heller om fitte og anus. Jeg strøk vekselvis den ene hånden så den andre hånden over rumpe, anus og fittelepper, samtidig som jeg bearbeidet klitoris med tungen. Unni stønnet, pustet fort og vred seg ekstatisk, og jeg kjente at det var like før orgasmen ville skylle gjennom henne. I det samme hun kom, hørte jeg en annen stemme som ropte at nå var middagen ferdig og servert på kjøkkenet. Jeg må innrømme at jeg ble litt skuffet da jeg ble plassert med et bord og det ble servert biff. Selv om biff er en av mine favoritter, så hadde jeg forestilt meg noe helt annet etter den forretten som ble servert. Både Unni og Ingrid satt passe lett påkledd, biffen og vinene smakte fortreffenlig, og damene var supre å være sammen med. Vi spiste skålte og lo. Det ble en skål for stripperen på fjellet, det ble en skål for forretten og det ble en skål for Bente som hadde latt å bli kjent med hverandre. Vet ikke om jeg så langt denne kvelden hadde dårlig samvittighet i forhold til Bente, men jeg kjente et stikk da navnet hennes ble nevnt. Ingen av oss var fulle, men damene som hadde startet å drikke før jeg kom, var blitt ganske så unyanserte og småfrekke i snakket.

Unni gikk ut, men kom straks tilbake og stilte seg bak meg. Det er du som er desserten sa hun og la et mørkt skjerf for øynene mine. De spurte meg og jeg sa at det var ok med bind for øynene. Med en dame på hver side ble jeg ledet ned i kjelleren. Jeg ble bedt om å stå ganske stille med armene på skrå ut fra kroppen. Jeg kvakk litt da jeg kjente et håndjern lukke seg rundt hvert håndledd, men jeg sto fortsatt i ro og ventet. Med ett strammet det til og armene ble dratt fra hverandre. Jeg hadde fortsatt bind for øynene, men jeg forsto at jeg ble spent fast i en slags ramme. I et øyeblikk følte jeg meg en smule fortapt. Ingen visste hvor jeg var, ingen ville savne meg før om flere dager, og ikke kjente jeg de to damene særlig godt heller. Jeg fikk i tid til å tenke så lenge, for jeg kjente to hender som åpnet belte, knapper og smekk. Buksene falt til gulvet. Trusa ble trukket ned på knærne og jeg var i en tilstand av forventning og usikkerhet. Usikkerheten gjorde sitt utslag i at pikken hang rett ned. Nå er den ikke så liten i slapp tilstand, så jeg trengte ikke være flau for at de skulle synes den var for liten. Trusa ble trukket helt ned og fjernet sammen med buksene samtidig med at det ble strammet reimer rundt anklene.….

Fire hender berørte meg samtidig; en hånd på hver skinke og en hånd på pungen mens den andre lukke seg rundt pikken og dro forhuden langt bakover. Reaksjonen uteble ikke. Pikken svulmet til sin fulle størrelse og en varm munn lukket seg rundt pikkhodet. Det formelig gikk frysninger gjennom hele meg. Vissheten om at to damer ville anvende munn, hender og fitte på meg gjorde hver berøring nesten elektrisk. Dette ville ikke vare lenge, tenkte jeg, og det gjorde det heller ikke, for plutselig var begge vekk. Det ble helt stille en liten stund før jeg hørte Ingrid be Unni om å slikke seg. De var ganske høylydte med det de holdt på med, så selv om jeg ikke kunne se noe som helst, ble jeg om mulig enda mer kåt av å høre det jeg gjerne ville sett. De kom i orgasme begge to, det hørtes i hvert fall slik ut. Like etterpå lukket på nytt en munn seg over min stive pikk. Jeg rakk ikke utløsning før hun trakk seg bort. Hun reiste seg, strøk seg inntil kroppen min og bet meg i brystvortene før hun fjernet bindet. Det var Unni som hadde sugd meg sist, for rett imot meg på 5 meters avstand sto Ingrid helt naken. Det vil si helt naken var hun ikke, for hun var påspendt en løspikk, den så helt ekte ut og var sånn normal i størrelsen. Hun var kjempeflott der hun sto; knapt 40 år, 176cm høy, med rødt, fyldig og bølgete hår, store bryster som fortsatt struttet og med mørk rødt kraftig hårvekst mellom beina. Jeg har alltid drømt om å se en kvinne pule en annen kvinne, og i min kåte naivitet kom jeg til å si det høyt. «Den er ikke til meg i dag», sa Unni, «den er for deg. Ingrid har alltid drømt om å pule en mann i anus, og hun vil at jeg skal se på og hun vil at jeg skal suge deg og klemme deg rundt ballene når det går for deg». Jeg hadde ikke noe valg, jo egentlig kunne jeg protestert, men ville jeg det? Jeg var kåt, pikken verket etter utløsning, damene var deilige og Ingrid var supersexy med pupper og pikk. Hun kom sakte mot meg og strøk meg lett over naken hud. Så gikk hun seg bak meg, bet meg forsiktig i nakken og i skuldrene samtidig som hun rispet meg forsiktig med sin skarpe negler. Jeg kikket rett frem mot speilet og så meg selv sammen med disse to sexy damene som på film. Unni satt på huk foran meg og vekslet mellom å kysse pikkhodet og ta det i munnen. Hun brukte den ene hånden på ballene og med den andre stimulerte hun området rundt anus. Jeg kjente Ingrids hender bevege seg nedover magen min, helt ned til pikken, og hun grep hardt rundt den med begge hender før hun fortsatte over hoftene og rumpeballene og nedover på baksiden av lårene. Fire hender var nå på oppdagelsesferd på kroppen min, og akkurat nå var alle tjue fingrene i aktivitet rundt pikk, baller og anus. For meg var dette en ny opplevelse, og det var ubeskrivelig deilig å være kveldens dessert. Aldri før hadde lysten vært mer intens enn akkurat nå, og nytelsen ble bare enda større da Ingrid presset pikken inn i meg bakfra. Hun beveget seg ikke mye, hun bare var der og begge damene brukte både fingre og munn på meg. Jeg kjente at nå var det like før, men like før utløsningen stoppet begge to.  Idet håndjern og reimer ble løsnet sier Unni at før jeg får utløsning så ønsker hun at jeg skal slikke henne til orgasme. Hun er kåt og våt, og det tar mindre enn to minutter før hun kommer. Mens orgasmen ennå herjer i kroppen hennes, trenger jeg i et eneste langt støt inn i henne. Jeg puler henne hardt og fort og kjenner at nå er det ingen makt som kan hindre meg i å fylle henne med sæd. Utløsningen kommer og jeg presser meg hardt inn i henne mens pikken formelig eksploderer. I samme øyeblikk som jeg brøler ut kjenner jeg noe presse på mot anus. En dildo blir presset hardt inn i meg, og alt jeg tidligere hadde trodd var nytelse bleknet i forhold til denne blandingen av vellyst og smerte. Kombinasjonen av å pule en kvinne og samtidig bli pult av en annen var bare ubeskrivelig. At Unni kom i enda en orgasme merket jeg faktisk ikke. Utløsningen, nytelsen kombinert med smerten og lyden og duften av to kvinner var bare helt fantastisk. Jeg var våt, svett og slapp, og trengte en dusj. Vi havnet på badet og i dusjen alle tre. Det ble mye sex og lite søvn den natten, og først på søndag formiddag etter å ha sovet hele natt til søndag, forlot jeg huset til. Det ble bare denne ene gangen med Unni og Ingrid, men forholdet til Bente tok en brå slutt. Jeg vet ikke hvordan hun fikk vite om denne episoden, men en dag sa hun bare at det var slutt; hun kunne ikke leve med at jeg hadde hatt en affære med venninnene hennes

Legg igjen en kommentar