En fantasi

Denne novellen er vist 12063 ganger.

En liten fantasi når du er på hotell i en eller annen by en gang, gjerne en tilbakemelding,
Liker å ta bilder… av alt… som er vakkert og spesielt…

Det er litt ut på ettermiddagen du er akkurat kommet på hotellet,, sliten i bena litt tung i hodet etter en dag med reise og møter. får kortet ditt i resepsjonen og får bekreftet at der er badekar…mmmmm

Tar heisen opp og begynner samtidig å kjenne en murring i kroppen mmm det er en timen til jeg kommer for å ta bilder av deg,,, kjenner hjerte banke litt ekstra og tenker, håper jeg har husket utstyret, gikk litt fort i morges.

kommer inn på rommet, tar av de lange svarte støvlene og kjenner befrielsen av bena med nylonkledde strømpene på den kalde parketten. Pakker fort ut tingene og henger opp skjørt og bluser, lar hendene kjenne på silke undertøyet for å la det sexy undertøyet bli liggende i kofferten.

Tar av deg skjørtet og blusen og ser deg selv i speilet, la hendene gli over brystene med den nye lekre bh'en i silke med sexy blonder og videre ned mot skrittett hvor du kjenner varmen og en lett nervøs dunking bak den sexy trusen. Fører hendene ned over foten og ruller ned stayupsen på begge ben, lekre nybarberte legger… og lakkete negler.

Går ut på badet og setter på dusjen, stiller massasje strålen inn på passelig styrke og lar den massere nedover ryggen og rundt på brystene og du bøyer litt bakover og kjenner strålen treffe deg øverste på venusberget og du kjenner det pirre i kroppen, men nå må du stoppe, må vente til jeg kommer, du har ikke fått lov til å få noen orgasme ennå.
Vasker av deg svetten og stiger ut av dusjen med en deilig nervøs spenning i kroppen. Tørker deg godt samtidig som du vurdere den deilige kroppen din i speilet, har sååå lyst å kose med tappen ååååhhh.

Etter du er ferdig i dusjen kommer du ut igjen i rommet går bort til kofferten og finner frem det sexy undertøyet samtidig som du åpner vesken med buttpluggen og dildoen, merker at mellomgulvet bare ber om å få kjenne sakene,, men du har ikke lov. ser på klokken mmmmmm bare 5 minutter igjen.
De neste minuttene går du hvileløst rundt i rommet ser ut vinduet mens du kler på deg det sexy skjørtet, blusen med åpne knapper i halsen, og stayups med blonder på toppen, du kjenner at du bare damper av sex.

Presis kl 17.00 banker det hardt på døren, du skvetter litt til og kjenner at den nervøse pirringen blir sterkere mens du nærmere deg døren, du åpner døren og der står jeg å smiler til deg, med sjarm i blikket, du går til sides og slipper meg inn, lukker døren og snur deg mot meg, litt nervøs, skal klemme eller håndhilse, mens du tenker så tar jeg tak rundt deg og klemmer deg hardt samtidig som jeg presser meg mot deg så du kjenner at jeg er blitt kåt på veien opp. Du merker at all spenning løsner og at kåtskapen begynner å brenne i kroppen.

Jeg setter fra meg bagen med fotoapparatet, tar av meg jakken og klemmer deg igjen samtidig som jeg tar hendene på rompen din og presser deg imot og du stønner ååååhhhjaaaa..
Du kjenner saftene begynner å flomme i kroppen, kysser hverandre på munnen, halsen og biter lett i øreflippen og jeg kjenner at kuken stivner ennå mer samtidig som du merker saftene nærmest renner lang lårene.

Nå må vi stoppe opp for at vi ikke skal glemme hva vi skla gjøre, jeg finner frem apparatet samtidig som du finner frem buttpluggen og dildoen.
Vi tar først noen bilder med klærne på, når du siter i stolen og skjørtet er glidd opp og bildet blir med de deilige lårene dine og det er mulig å skimte trusen oppi der, neste bilde blir av overkroppen og knappene i blusen er kneppet såpass opp at bh'en er nesten helt synlig, jeg er litt bortpå og retter på blusen samtidig som jeg kniper litt i vorten som presser på bak bh'en, du kjenner bare ilinger ned mot den dampende fitten…. du begynner å bli så kåt at du ber om at vi går videre pusten går i små hiv….

De neste bildene blir med stayups, truse og bh, du legger deg utfordrende på sengen med rompen mot meg slik at jeg får noen sexy bilder av den kåte fitten og den deilige rompen, er borte og kjenner litt på rompen og lar samtidig hånden gripe om hele fitten og kjenner saftene gjennom trusen og masserer fitten lett før den får noe klask og du stønner høyt og ber om at vi må ta i bruk hjelpemidlene dine….
Reiser deg opp på kne i sengen mens jeg står bak deg, tar hendene rundt deg og knar brystene samtidig som jeg kniper i vortene, åpner bh'en bak og fører hendene frem igjen og kniper i vortene dine samtidig som jeg kysser og biter deg i nakken.
Snur deg rundt og legger deg på sengen, kysser deg nedover halsen biter i vortene og knar brystene, lar kyssen gå på vandring nedover magen….. stopper over trusen,,,, kjenner duften av kåt fitte,,mmmmm,,, hopper over trusen og kysser dg nedover på lårene og ned til tærne og suger og biter deg lett på tærne, opp igjen mot kneet,,,, stopper,,, lar hendene gripe om trusekanten og trekker trusen sakte av deg, samtidig som jeg reiser meg opp,,, du ligger på rygg i sengen med spredde ben og kniper og knar deg på brystene,,,,,, har ikke lov å røre kjønnet……

Tar noen heftige bilder av deg når du ligger og koser med deg selv,,,, gir deg så lov il å finne frem dildoen og når du fører en ned til fitten så får jeg noen knalle bilder av en dampende fitte med masse safter,,,, så griper du pluggen… smører den inn med olje og fører den mot hullet… lar den pirre rundt hullet litt før du presser den langsomt inn,,,,, samtidig sier du til meg….. denne skal du få etterpå…..åjaaa sier jeg og du bare ser at kuken vipper opp og ned av kåtskap…….
Du legger deg på alle fire med rompen i været med pluggen og dildoen bare kjøres sakte inn og ut…….. Nå er det vanskelig å få tatt bilder jeg kjenner kåtskapen begynner å ta helt overhånd……ååååååhhhhh… legger vekk apparatet…

Kryper opp bak deg biter og kysser deg på rompen og ned mot fitten,,, tar pluggen og førere den inn og ut av rompen og andre hånden på fremsiden og kniper i tappen din og du må bare stønne høøøøøyyyyt øøøøhhhhhh…… legger deg på ryggen og lar tungen sveipe over tappen din og suger i meg dine deilige safter og fører en finger inn i rompen din og du kjenner bare at kroppen ikke klarer å holde igjen lenger, flere timers spenning må uuuuuuutt,,,,, du griper deg hardt om brystene, sprer bena det du kan og kjennere trangen til å tisse, men skjønner at det kommer en skikkelig sprutorgasme…
jeg bare presser ansiktet inn mot den plaskvåte fitten din samtidig som jeg kjenner at kroppen din begynner å riste, blir bare ivrigere og ivrigere,,,,, kjenner at kuken er så hard så den aldri har vært…. slikker og slikker,,,,, mens du støøøønnnnneeeerrrr høyere øg høyere ååååååååhhhhhhhhhh så skriker du kkkkkooooooooooommmmmmeeeeeerrrrrr åååååååhhhhh guuuuud….
Holder hodet litt fra fitten og får den herlige spruten i ansiktet og munnen og svelger alt som jeg får i munnen….. åååååhhhh deilig nektar……
Mens du nå ligger der og kjenner at kroppen faller til ro så krabbe jeg opp til deg med ståkuken min og legger den i sprekken med ollonet like innenfor og bare pirrer deg….. før jeg med et kraftig jokk fører den i bunn,,,du stønnner og trekker pusten dypt og kjenner at du blir fylt opp,,,, slår bena rundt meg og presser mot mens jeg tar deg med seige lange støt….
ååååå du kjennner kuken gli inn og ut og du merker at det bygger opp igjen en ny orgasme,,,, med ene hånden på tappen din hjelper du til med å komme til neste topp…. du kjenner det river og sliter i kroppn før du må slippe løs og neste orgasme presset seg frem mens du slipper et langtrukket uuuuååååhhhhhhh…….

Nå trekker jeg kuken ut og fører den inn mellom leppene dine og kjenner du suger dellig på kuken…ååååhhhhh… du lar en finger gli bak og presser den inn i rompen ååååjaaaaa….. for så å finne frem buttpluggen,,, som du smører inn med olje og fører inn i rompen på meg ååååhhhh sååååå deiiiiilliiiiigggg…. og suger kuken og lar tungen vispe rundt den til jeg støøøønnnneeeeerrrrr at jeg koooooommmmmeeeeerrrr…… da lar du kuken gli ut av munnen mens du ronker den…. idet jeg støøøønnneeeer koooooommmmmeeeeerrr lar du strålen komme over deg,,,, akkurat der du vi ha den…. ååååhhhhh
Etterpå faller vi sammen som en gele klump heftig og svett sammen filtrert… og bare må la pusten komme tilbake….

Etter å ha hvilt oss en stund er det på tide å ta turen på badet,,, det kan vi trenge…..

Etter å slappet av på sengen en stund så kjenner du bare hånden til ojj stryke nedover ryggen og beføle deg over din deilige rompe, du sprer bena lett og han fører hånden frem mot tappen og ruller den forsiktig mellom fingrene mmmmmååååååå du kjenner at kåtheten bygger seg opp igjen og bare venter på at ojj skal gi deg en ny orgasme åååååhhhh mmmmmm…. Men brått fjernes hånden og den stryker deg nedover låret og ender med å massere deg på føttene før han reiser seg opp fra sengen gir det et lett klaps på rompen før han går inn på badet.
Du ligger på sengen og må bare ta litt på deg selv når du hører at vannet tappes i badekaret,,, åååå det skal bli deilig å synke ned i badekaret..mmmm
Etter en liten stund kommer ojj å henter deg og fører deg ut på badet ååååå en deilig duften av oljen i vannet og av de levende lysene på vasken….
Du stiger forsiktig opp i vannet og kjenner at kroppen nupper seg når du kjenner det varme vannet,, mmmmmm. Du setter deg veldig forsiktig ned i vannet for å venne deg til varmen og kjenner det varme vannet omslutte lysthulen og den hovne tappen din og vortene stivner ytterligere står ut som små fjelltopper og du må bare slippe deg ned i varme og la det deilige varme vannet omslutte kroppen din ååååååååmmmmmmm. Du lener deg tilbake og bare lukker øyne mens du lar hånden stryke ned mot innsiden av lårene og ruller tappen under pekefingeren og langefingeren mens andre hånden stryker over brystene og kniper forsiktig i vortene og sansen bare drar inn de deilige duftene ååååååååmmmmmm.
Mens du ligger slik hører du bare lydene av fotoapparatet og smile for deg selv når du tenker å bildene som blir tatt. Etter en liten stund sanser du bare at ojj går ut på rommet og det settes på musikk på fjernsynet, mens du lytter på rolig musikk lar du hendene vandre rolig rundt på kroppen og beføle deg selv på de deilige brystene og den hovne, ømtålige tappen, slik ligger du og der er nærmest så du ønsker å sovne i badekaret mmmmmmmm.
En stund etter, vet ikke hvor lenge eller om du har sovnet,,, sanser du at det er andre på badet, smiler for deg selv og tenker at hva kommer ojj til å gjøre med meg nå, mmmm mer deiligmmm.
Kjenner en litt femenim lukt,,, ikke mann men heller en kvinne parfyme,,, men på grunn av lyset og døsigheten åpner du ikke øyne umiddelbart men bare prøver å registrere hva som skjer,,, kjenner to varme oljeglatte hender som forsiktig begynner å massere deg i nakken og på skuldrene, ååmmmm, men det er mindre hender enn ojj,, kvinnehender,,,ååååmmm så deilig,,,, hendene massere deg deilig rundt nakken og på skuldrene og du bare lukker øyne og nyter den deilige massasjen.
Kvinnen bak deg skyver deg forsiktig fremover i badekaret og sitter seg ned bak deg, masserer vider rundt naken og skuldrene samtidig som du kjenner hennes stive brystvorter prikke deg i ryggen,,, masserer deg rundt rundt på skuldrene og utover armen både på utsiden og innsiden,,,,, du klare bare ikke å sitte oppreist og må bare legger deg inntil brystene hennes,,åååååmmm,,,, etter litt begynner hun å massere deg rundt på fremsiden og hendene vandrer rolig rundt på magen, oppsiden av brystene rundt under armene,, du kjenner at det nupper seg i vortene,,,,ååååå ta meg på brystene,, tenker du stille,,, mens hun rolig stryker deg rundt brystene og fører begge hendene under og løfter brysten opp og kniper vortene lett mellom tommel og pekefinger,,,, kjenner ilingene gjennom kroppen og må bare slippe et langt støøøøøøønnnnnåååååmmmm,,,, og fører hånden ned mot den hovne tappen,,, men hun griper armen og holder den tilbake mens hun visker deg i øret ,,, senere,,, og du bare ligger tilbake og nyter behandlingen samtidig som du stryker henne nedover lårene og rundt knærne og bare holder øyne lukket,,,
Mens du merker at det er noe som skjer ved siden av legger du hodet bakover og åpner øyne,,, må bare smile mens du ser ojj stå ved siden av badekaret med apparatet i hånden og en stiv kuk som står rett ut,,, kvinnen bak deg åpner munnen og fører den stive kuken inn mellom leppen mens hun ser ojj inn i øyne,,, du ser kvinnen i profil og registrere en kvinne i midten av 30 årene med fine trekk og en diskre sminke,,,,, hun vrir litt på hodet og du an se henne rett i øyne og du bare aner smilet mens hun suger kuken lang inn i munnen samtidig som hun kniper deg lett i vortene,,,,, ååååmmmmm kåtskapen bare river i kroppen,,,,,
Du snur deg rundt i badekaret slik at du sitter ansikt til ansikt med denne ukjente kvinnen og dere deler den stive kuken mellom dere,,,, vekselvis slikker oppover og suger den inn i munnen,,,,, og du merker kvinnens tunge møte din mens dere slikker på den stive kuken,,, ojj trekker seg rolig tilbake samtidig som du setter deg oppå kvinnen og tar rundt hodet hennes og bøyer det lett bakover mens du nærmer deg munnen hennes med din,,, du ser det kåte blikket, munnen som åpner seg og tungen som forsiktig slikker rundt på leppene hennes og mens kåtskapen stikker langt opp i lysthulen åpner du munnen og dere møtes i et deilig langt kyss,, tunger som krøller seg rundt hverandre,,, tidvis myke og tidvis stive som små kuker, bryster med harde vorter som presses mot hverandre,,, og dere stønner inn i munne på hverandre og du presser underlivet ned mot hennes venusberg,,, gnir deg mot den barberte fitten,,,, åååmmm,,,, sli sitter dere å kysser,,, biter lett på halsen og øreflippen,, masserere brystene og kniper i vortene,,,, hun kysser deg nedover halsen og løfter brystene din opp mot munnen sin og lar leppene omslutte de deilige brystene dine,,,, setter tennene forsiktig i vortene og biter lett til,,,,,, du kjenner nå at kroppen skriker etter en utløsning,,,,
Hun glir lenger ned samtidig som hun fører hendene under rompen din og løfter den opp slik at den svulmende fitten kommer opp fra vannet,,,ååå,, du kjenner kulde gysninger når fitten kommer opp fra det varme vannet,,,, hun kysser seg videre fra brystene ned mot magen,,, biter lett på veie nedover,,,, la tungen vispe rundt inne i den følsom navlen din,,,, og spenningen gjør at løfter rompen ytterligere opp,,,, bare venter på at hun skal komme lenger ned,,, du er så kåt nå at gjør jukke bevegelse med hoften,,, presser den opp,,, samtidig som du ber kvinnen ,,,, ååååguuuuuuudddd,,, taaa meeeeg,,,,, kjenner at det brenner innvendig i kroppen,,, kvinne kysser deg nedover det svulmende berget og rundt på innsiden av begge lårene,, du kjenner at kroppen bare skjelver og ikke klare å holde seg i ro,,,,åååååuuuuummmmm,,, kvinnen løfter blikket og ser deg rett inn i øyne samtidig som hun lar tungen slikke deg på innsiden av skamleppene dine,,, og du ser at hun nyter den deilig smaken av dine deilige safter,,, kroppen blir bare mer og mer urolig,,, kvinnen føre to fingre opp i fitten din samtidig som hun flytter tungen opp på den svulmende tappen,ååååååååuuuuuuuummmm,,,, høres fra deg,,,,, med to fingre som presse opp mot tappen fra innsiden merker du at du ikke klarer å holde igjen lenger,,,, du bare lukker øyne og kjenner at kroppen løfter seg opp på en seng av nytelsen, mens orgasmen bare løfter deg vider oppover og oppover,,,,,,, mens orgasmen debber ut og du kommer vender tilbake til rommet merker du at kvinnen fortsatt kysser deg rundt insiden av lårene og lar tungen sveipe innom den hovne tappen slik at du fortsetter med små rykningere og orgasmer, før hun lar deg senke ned i vannet igjen,,,,, tilbakelent i badekaret sitter du med et tilfreds smil og lar tankene seile rundt i hodet,,,,mmmm,,,,,
Etter litt reiser du og kvinne dere opp i badekaret, tar ut proppen og lar vannet renne ut, du skrur på dusje og stiller den inn på en behagelig varme,,,, du holder i dusjhodet og lar vannet renne over dere begge,,, fører dusjen ned på brystene til kvinnen og lar strålen peke direkte på vortene som knopper seg og peker direkte på deg,, du lener deg frem og tar vortene i munnen og biter lett i vortene og kjenner at de hardner mellom tennene dine og du høre at hun gisper åååuuuuhhh,,, du setter dusjhodet på plass samtidig som du lar hendene omslutte denne deilige kvinnen,,,, presser kroppen din mot henne og kysser henne hardt på munnen,, lar låret ditt presse mot den svulmende fitte hennes,,, mens vannet renner over dere,,, Du kysser henne på halsen og nedover mot brystene,,, tar vortene i munnen og lar tungen leke lette med dem, mens hun tar tak i hodet ditt og presser bryste inn munnen din og hun stønner hest og gispende,,,, Du svikter forsiktig i knærne mens du kysser deg nedover den deilige kvinnekroppen,,, lar tungen vandre nedover hoftene,,, kysser og biter lett på innsiden av lårene samtidig som du knar rompeballene hennes,,, tar begge hendene bak på rompen og løfter den svulmende fitter opp mot ansiktet ditt,,,, lar tungen gli opp i sprekken mellom leppene og smaker på kvinnens deilig safter,,, mmmmm,,,, himelsk,,,, mmmm,,,, ligger hodet litt bakover og ser opp mot det kåte blikket til kvinne mens du rolig nærmer deg hennes svulmende tapp med tungen din,,,,,, lar tungen sirkle rolig rundt tappen mens kvinner støøønner høøøøyyyytttt,, mens du slikker og napper i tappen til kvinne stønner fører du langefingeren rolig og forsiktig mot kvinnens bakre hull og pirrer henne bare lett helt ytterst i rosetten,,, merker at kvinnen får problemer med å stå rolig,,, hele kroppen skjelver mens hun stønner høyere og høyere,,, og idet du lar en stiv tungen komme opp i den våte fitten hennes merker du at hun ekspoldere i en orgasme og at saftene spruter støtvis ut av den dampende fitten og du bare lepjer i deg de deilige saftene,,, mmmmm,,,, Idet du merker at kvinne siger sammen reiser du deg opp og holder om henne slik at hun blir stående,,,, du kysser henne på munnen slik at hun får kjenne sine egne safter,,,, dere stryker hverandre over ryggen mens dere presser mot en annen,,, slår av vannet og stiger ut av badekaret,,, der står ojj klar med hvert sitt håndkle og hver sin morgen kåpe,,,,,
Etter at ojj har frottert dere begge og dere har fått på dere hver sin morgen kåpe, ser dere ned langs ojj og ser et stiv kuk titte frem gjennom morgenkåpen hans,,, dere siter dere på kne foran han mens dere suger og slikker den stive kuken hans,,,, før dere kysser den lett begge to og sier ,,,, vente litt,,,
Dere går sammen inn igjen på rommet,, der er det funnet fem hvert sitt glass med kald hvit vin,, levende lys og dempet musikk,,,alle setter sammen i sengen med ojj mellom dere,,,,, lener dere tilbake og lar kroppene hvile etter en deilig tur i badekaret,,,,
Etter en stund lar dere hendene vandre rundt på kroppe til ojj,,, mens dere smiler lurt til hverandre,,,,,,

Legg igjen en kommentar