Himmelriket

Denne novellen er vist 24331 ganger.

Stian, typen min, og jeg hadde i lengre tid sittet og fantasert om sex med flere og i flere varianter, men tørde aldri å gjøre noe med det. Vi snakket mye om hva vi drømte om. Han fortalte at drømmen hans var å se meg ha jentesex med flere samtidig, og fortalte at drømmen vi var å bli tatt hardt av flere menn samtidig.
Det ble en stille periode om dette snakket, så jeg tenkte stille for meg selv at det bare ville bli med drømmen… TRODDE JEG!
Det hele begynte som en vanlig fredag med tidlig opp og på jobb. Etter at middagen var unnagjort, spurte Stian om ikke jeg kunne gå i dusjen, for han hadde en overraskelse til meg. Jeg gjorde som han ba om, og brukte god tid på badet og på meg selv, men s jeg tenkte hele tiden på hva det kunne være. Jeg tok på meg de mest sexy klærne som Stian syns at jeg har, og var veldig fornøyd med meg selv, når jeg gikk ut av badet en god stund etter på.
Da vi begge var ferdige på badet, satte jeg meg i sofaen mens Stian gikk og hentet oss hver vår kalde øl. Vi spilte musikk og drakk en god stund, da det plutselig ringte på døren. Det var fem gode kamerater av Stian som kom. De satte seg i sofaen, og jeg havnet mellom to av dem .Jeg tenkte på drømmen min, og kjente at det begynte å krible i kroppen min, men feide det samtidig unna siden vi ikke hadde snakket noe mere om det.
Vi satt og pratet om alt og ingenting og drakk noen øl, og jeg reiste meg for å gå ut for å ta meg en øl. Da jeg kom inn igjen hadde alle guttene kledd av seg, og satt der nakne med halvstive pikker og smårunket. Jeg ble flau med det samme, men kjente at underlivet mitt våknet. Jeg måtte sitte meg ned mellom Christian og Jonas, og Stian satt ved siden av Anders, Tommy og Kjetil. Jeg sendte Stian et spørrende blikk, men han bare smilte lurt og blunket tilbake.
Plutselig kjenner jeg hånden til Christian på låret som nærmer seg fort skrittet mitt, og Jonas sin hånd som stryker med deilig over de allerede så stive puppene mine. Jeg tenkte inni meg at nå skulle jeg få drømmen min opplevd, og smilte det største smilet jeg hadde til Stian som tusen takk for at han hadde stelt dette i stand for bare meg.
Stian riste seg opp og hentet to dyner som han la på gulvet, så ba han meg om å komme ut på gulvet til ham. Jeg var ikke sein med å komme bort til ham, og vi begynte straks med å råkline å kjærtegne hverandre med kåte berøringer. Men vi stod der, hadde de andre også kommet bort, og nå stod jeg der med hender som befølte hele meg. Fitten min var allerede våt, og jeg kjente at trusen min var veldig våt.
Klærne mine forsvant fort av, og nå stod jeg der naken med 6 nakne gutter rundt meg som skulle sende meg til himmelriket.
Jeg hadde tunger over hele meg, og ikke minst hendene som søkte over hele meg. Jeg hadde tunge i fitten, tunge i rompen, tunge i munnen, og tunger på puppene mine. jeg kjente at kroppen min begynte å spenne seg, og visste at jeg kom til å komme i en skikkelig orgasme. Og da jeg jeg kjente fingre både i rompen og fitten, skrek jeg ut i en kjempe orgasme. Jeg ristet og skalv, og bare nøt alt sammen.
Tommy la seg ned på rygg, og ba meg om å tre meg nedpå den stive klare kuken hans. Jeg gjorde som han ba om, og Stian følgte etter med å kjøre det stive kuken sin i munnen min. Det samme gjorde Anderes, så jeg hadde to kuker som munnpulte meg. Jonas begynte å slikke meg i rompen, og stappet forsiktig en finger opp og kjørte ned rolig inn og ut en liten stund, før han byttet den ut med tre fingre. Han begynte å rotere de der inne, samtidig som han brukte tungen. Han holdt på sånn til hullet var vidt nok til å kjøre kuken sin inn der. Først kjente jeg kukhodet komme, og kjente en liten smerte, men hviste fra Stian hadde pult meg i rompen at det snart gikk over. Plutselig var hele kuken inni, samtidig som jeg hadde en i fitten og to i munnen. Jeg kjente at nå kom den største orgasmen jeg noensinne hade hatt, og spente det jeg hadde av muskler i hele kroppen med kuker i alle hull.
Alle guttene byttet på å knulle meg i de forskjellige hullene, og sendte meg til himmelriket flere ganger, og jeg jeg bare nøt hver eneste en som fylte meg opp og den pleien jeg fikk. Dette var mer enn det jeg hadde drømt om.
Plutslig kjente jeg at kuken til Christian vokste i munnen min, og kjente den varme sædsprøyten han komme langt ned i halsen på meg. jeg hadde ikke før svelgt den så kom Jonas med sin og Tomy med sin. Jeg svelget unna så godt jeg kunne, men nå var det så mye sæd som hadde blitt sprutet inn i munnen min, at noe rant ut igjen.
Nå ropte Stian og Kjetil om at kom snart, og jeg kunne kjenne hvordan pikken deres vrengte seg i rompen og fitten når de kom med sin ladning. Jeg rakk og komme en siste gang jeg og, før vi alle sank fornøyde, men utslitte ned på dynene.
Jeg lå der og smilte og var kjempe fornøyd, for nå hadde jeg fått så mye pikk som jeg aldri hadde fått før. Og tenkte samtidig på at nå måtte jeg oppfylle Stian sin drøm en gang…..

Legg igjen en kommentar