En fantasi

Denne novellen er vist 21767 ganger.

Hei Stig er du klar?
Det er min gode venn og fantastiske elsker Tore som ringer for å sjekke, han kunne også fortelle at han har med en overraskelse til meg.
Å klar er jeg, det har jeg vært i snart en time.
Jeg har på meg mitt fineste undertøy, strømper, korset med stropper til strømpene, støveletter som rekker nesten opp til knærne med stiletthæler, et sort skjørt som rekker nesten ned til knærne, en hvit bluse og en sort jakke.
Jeg har brukt lang tid med å gjør meg klar, kroppen er glatt som en barnerumpe og sminken er lagt på med forsiktighet. Ser ikke ut som et fargekart, men er fornøyd med det jeg ser i speilet.
På toppen av det hele har jeg en rødhåret parykk.
Tore elsker å komme på besøk til meg når jeg er Siri.
10 minutter etter han ringt kommer han inn i elskovs redet vårt, men ikke alene denne gangen.
Han presenterer Fred som en kollega av seg, Fred er svart skikkelig svart altså. Men han er også en høy slank og flott fyr.
Er det ikke du som alltid har drømt om flere menn samtidig og gjerne en neger? Spør Tore.
Jeg gir han et realt kyss til svar før jeg hilser på Fred, han får en klem av meg å så godt som han lukter.
Det må jeg si, du har virkelig pyntet deg for oss i dag Siri.
Klart det, når jeg får dere på besøk så må jeg se bra ut.
Tore plukker frem en av våre egne DVD’er og setter den på, vi setter oss i sofaen med lille meg i midten. Filmen viser Tore og meg Siri i heftig elskov. Både Fred og Tore har en hånd på lårene mine, jeg skrever ut for å fortelle at jeg er villig til det meste i kveld.
Varer ikke lenge før trusa mi ligger på gulvet og jeg har flere fingrer opp i rumpa mi.
Tore reiser seg og ber oss vente litt, han vil filme alt. Fem minutt senere er alt klart på soverommet, Fred og jeg kliner heftig mens Tore kommer inn bak meg. Snart er skjørtet mitt opp rundt livet mitt mens Tore slikker meg herlig i rumpa. Tunga hans borer seg inn i hullet mitt, snart kommer fingrenen hans etter både 1 og 2 og 3, ja han prøver å få in hele hånda. Heldigvis er Tore en kontormann med forholdsvis små hender, for han gir seg ikke før helle hånda er oppe i rumpa mi. Kuken min er på bristepunktet, en liten berøring der så hadde det gått for meg.
Nå vil jeg ha kuk så resolutt pakker jeg frem negerkuken, gusj den var stor og den var feit. Men fy så deilig den ser ut, inn i munnen min glir en liten del av den. Jeg suger begjærlig på den lengre og lengre bak i halsen får jeg den, får til slutt inn halve kuken før det er full stopp. Etter en del suging og slikking på denne deilige grove kuken ville jeg ha den opp i meg, skjørtet forsvinner i en fei.
Fred blir bedt om å legge seg på ryggen i senga får nå ville jeg ri han, Tore styrer kuken opp i rumpa mi. Den glir rett inn uten noe problem og det kjennes kjempedeilig å ha den oppe i seg.
Tore sørger for noen gode nærbilde av kuken mens den glir inn og ut av meg. Med kamera tilbake på stativet ville han også bli med, han putter kuken sin i munnen min og munnpuler meg.
Jeg setter meg helt ned på kuken og roterer med hoftene og kjenner den visper rundt opp i rumpa mi, heldigvis var jeg veldig nøyen med rengjøringen av mannefitta mi. Kuken er bare så herlig at det er umulig å sitte stille men setter i gang et vilt ritt. Når Fred begynner å stønne slakker jeg ned tempoet til et rolig ritt, kniper sammen rumpa mens jeg løfter meg opp og slapper av når den skal inn igjen. Kjenner hvordan den svarte kuken glir inn og ut av rumpa mi. Tore er helt glemt, må bare nyte dette så lenge det går.
Nå vil Fred ta over og velter meg over på ryggen, løfter meg opp og presser seg opp i meg igjen. Med et godt tak rundt hoftene mine setter han opp et rasende tempo, han råpuler! Det kan ikke vare lenge nå før han kommer, å ganske riktig med et brøl banker han kuken opp i meg med full kraft og sprøyter sæden sin opp i rumpa mi.
Tore smiler fornøyd bak kamera han hadde fått med seg alt, nå zoomer han inn rumpehullet mitt som står fult åpent. En del gråhvit sæd renner ut av meg og ned i senga, men hvem bryr seg. Ikke jeg for jeg vil ha mer kuk og Tore er ikke sein å be, men det er lite vits å putte den i rumpa mi for den er fortsatt alt for rom. Med stor iver suger jeg Tore’s kuk. Den har allerede sendt ut en masse deilig forsats som smaker fortreffelig, det går ikke lenge før munnen min blir fylt med masse deilig sæd. Alt blir svelt og ikke en dråpe slipper unna, må bare innrømme at sæden til Tore er nam nam.
Fornøyd slikker jeg meg rund munnen mens mine to herlige menn ligger utslått side om side i sengen, begge får seg hver sitt heftig kyss.
Plukker med meg kameraet og skynder meg inn i stuen, plukker med meg en håndduk til å sitte på i farten. Filmen er herlig! Fy flate hvor deilig det er å se den digre kuken gli inn og ut av rumpa mi.
Etter ei stund kommer elskerne minne ut til meg i stua og setter seg på hver sin side av meg. Tore tar av meg jakken og blusen mens Fred bøyer seg ned og suger kuken min, varer ikke lenge før jeg er på bristepunktet og over det. Fred slipper kuken min i det den første ladningen er på vei og den treffer meg rett under haka mens resten blir pumpet opp over det svarte korsettet mitt.
Herrene var fornøyd med jobben og kler på seg, kysser meg på kinne før de går.
Kom snart tilbake roper jeg etter dem i det de går ut døra.
Det kan du banne på var svare.
Jeg gleder meg allerede til vårt neste møte, håper at vi kan få med flere som vil knulle lille Siri.

Legg igjen en kommentar