Hjemme hos deg

Denne novellen er vist 7943 ganger.

Jeg står uten for hos deg. Lurer på om jeg bare skall gå igjen, i det du åpner, og ber meg komme inn, det er jo så kaldt. Jeg bare smiler og gjør som du vill. Jeg kjenner hånden din stryke lett på rumpa mi i det jeg går forbi deg i den trange gangen, mens du lukker døren etter meg. Jeg blir litt forundret for du hadde sagt du bare ville se en film og snakke litt å sånt. Jeg ser spørrende opp på deg. Jeg trur du skjønner hvorfor, for du ser spørrende på meg å sier «sorry, jeg skall la være om du ikke liker det». «hvem sa jeg ikke likte det?».

Jeg slår meg ned i sofaen og stjeler teppe ditt mens du er på kjøkkenet og henter potetgull og brus. Du ser at jeg har det, men sier ikke noe, bare dytter meg litt opp og setter deg bak meg. Jeg lener meg rolig, men spørrende bakover som for å forsikre at det er ok. Du åpner armene og lar det skje. Så legger du dem rundt meg og trykker på play.

Etter en stund klemmer du meg nærmere deg. Jeg kan kjenne mot rumpen og korsryggen at du er hard. Det er litt godt å vite at jeg har den virkningen på deg. Du lar den ene hånden din stryke ned over brystene mine, og jeg stønner svakt. Det flyr et svakt smil over leppene våre, og hånden din legger seg på venusberget mitt.

Vi ser ferdig filmen og går opp på rommet ditt. Du er ikke lenger den eneste med en liten ereksjon nå. Vi legger oss sammen på sengen din. Det tar litt tid før du tørr å kose med kroppen min. Det var som om du ikke helt viste om jeg tillot det eller ikke. Så snur jeg meg plutselig sakte rundt så jeg har ansiktet mot deg, kikker opp på deg, og smiler et svakt smil. Du gjengjeller smilet, og fører hånden din ned i trusene mine. Jeg vet du kjenner det er vått der nede. Du fingere meg forsiktig og lett, du vet jeg ikke liker å fingre meg selv, men er ikke helt sikker på om jeg liker det når du gjør det eller ikke. Du kikker spørrende på meg for å få godkjennelse eller avslag, og får et svakt, slapt smil og et lite stønn.

Du smiler og kysser meg på panna, noe som overrasker meg så mye at jeg trekker meg litt unna. Du ser på meg med det spørrende blikket du ofte setter opp når du har overasket noen og di på peker det. Så spør du: » noe i veien? Jeg trudde du likte det jeg.»  jeg kryper bare innat deg igjen og visker «jeg liker det, men du overrasket meg veldig». Du smiler lett og legger armene rundt meg. Stryker meg lett over håret og visker forsiktig: «unnskyld. hvorfor Skvatt du?». Det kommer ikke noe svar bare en hånd på bulen i buksa di, som har vokst ganske mye siden sist jeg kjente på den. Du setter opp et rått glis og legger hånden din på rumpen min. jeg begynner å kneppe opp buksa di, og dytter den og meg selv nedover i sengen. Du skjønner hvor det er jeg vil hen og kryper lengre oppover i sengen. Når jeg har fått av deg buksene tar jeg tak i kanten på bokseren og drar den ned.

Jeg ser du smiler for deg selv der du ligger med lukede øyne. Jeg klarer ikke la være å lure på hva det er du tenker på, men kommer til meg selv igjen og tar tak rundt pikken din, som er enorm. Det hele blir rolig startet med at jeg runker deg forsiktig en liten stund, for så å suge lett på pikkhodet ditt og så knulle munnen min lett. De få gangene jeg kikker opp ligger du med lukede øyne, halv åpen munn og et glis om kjeften.

Etter en stund stønner du svakt at det ikke er lenge til du kommer. Da stopper jeg bare kryper opp til deg, smiler og visker:» da må jeg stoppe er jeg redd». Du klynker og ber om mer. Jeg smiler og sier at du kan få det dere en gang til om du gir meg en kjempe god orgasme for det. Du smiler for du vet godt den beste måte å få meg til å komme fortest mulig på, nemmelig å slikke meg.

«legg deg på ryggen så skall du få». Stønn er alt jeg kommer med og et lite smil. Du kryper ned tar av meg bukse og ge. Kommenterer lett påkledningen og blåser på klitten min. «ååååååå». Jeg merker du smiler i det du begynner å slikke meg. Det kommer ett nytt litt høyere stønn, og en forespørsel etter kondomer. Du kikker opp å sier: «jasså så du vill ha kuk nå hva?». «jjaaaaaaaaa». Du smiler og svarer at du selvfølgelig har kondomer liggende. Henter ett, gir det til meg, og fortsetter å slikke til jeg klynker at jeg kommer. Da fører du 2 fingrer inn i meg, ber meg åpne kondomet og gi det til deg. Når du har fått det på presser du deg inn og knuller meg med en god fast takt helt til det sprenger så på hos oss begge at du bare er nøtt til å sette opp farten.

Vi kommer omtrent likt. Det er herlig.

Etter på ligger vi bare stille en stund og samler krefter til det ringer på. Du spretter opp kler på deg, sier jeg må gjøre det samme og går og åpner.

Legg igjen en kommentar