En god kollega

Denne novellen er vist 62706 ganger.

Alt har over tid en tendens til å bli vane. I et langt samliv lider vel som regel også det sexuelle samliv av dette. Etter mange års ekteskap er vårt seksuelle aktivitetsnivå fremdeles mer enn tilfredsstillende, men fantasien og fornyelsen er det så som så med.

Vi har heller ikke snakket mye om ting som kan gjøre samlivet på denne måten mer spennende.

Likevel har jeg med noen mellomrom luftet min fantasi og mitt ønske om å ha med en annen mann. Dessverre har jeg stort sett tatt opp dette i intime stunder, og da har hun lett for å tenne på idéen. Men, hun understreker alltid at det er lett å svare ja når man er kåt, og at noe slikt må diskuteres i en normal situasjon.

I svært liten grad har jeg luftet min fantasi for henne utenom sengen, og dermed er det heller aldri blitt aktuelt å realisere dette.

Likevel er dette en levende fantasi og et levende ønske fra min side. Jeg har nok vært utrygg på hvordan hun ville reagere hvis jeg tok opp temaet når det ble oppfattet som mer seriøst.

 

Min fantasi er enkel og grei.

Min kone har ingen seksuelle opplevelser fra før hun traff meg. Og som en nå godt voksen dame er jeg vel av den oppfatning at hun “fortjener» et eventyr.

Jeg ønsker at hun skal få oppleve å bli tatt skikkelig, med en annen mann som har god utholdenhet og som er utstyrt på en måte som hun ikke glemmer så lett. I min fantasi ser jeg for meg at hun fylles skikkelig ut, og at hun får utallige orgasmer.

Selv er jeg mindre aktiv, og har ingen interesse av kontakt med den andre.

 

Jeg jobber i et mannsdominert yrke, og på min arbeidsplass arrangeres det flere fester i løpet av året. Og det er normalt at våre “bedre halvdeler» blir invitert med.
Min kone er lett å be, og stiller som regel opp på våre fester. Og på denne måten blir jo også hun kjent med en del av mine kollegaer.

Hun har gjennom ulike fester danset med, og diskutert med, flere av mine mannlige kollegaer. Og etter hvert har det blitt mer tydelig at et par av mine kollegaer er det mer stas å ha kontakt med enn andre.

Spesielt trives hun godt i selskap med en som heter Kristian. Han er en meget flott fyr, med godt humør og mye sjarm. I tillegg er han en utmerket danser, så slik sett er det forståelig at Kristian er blitt en “favoritt» blant mine kollegaer.

Men det har aldri vært noen åpenbar alvorlig flørt mellom dem. Hun har selv fortalt at hun liker ham godt, men jeg har ikke utfordret henne noe dypere på det.

Derimot har Kristian ved flere anledninger gitt utrykk for at han like min kone meget godt, og synes jeg bør føle meg privilegert som har henne.

 

Min arbeidsgiver har aktivitet over hele landet, og til sommeren skulle Kristian overflyttes til en annen landsdel. Flytting av arbeidstakere mellom landsdelene er normalt i mitt yrke hver sommer, og det arrangeres alltid avskjedsfester for de som skal flytte.

Jeg fortalte min kone at Kristian skulle flytte, og at hun burde være med på avskjedsfesten slik at vi sammen fikk ønsket ham lykke til på nytt arbeidssted. Hun syntes det var trist at han skulle flytte, og ville mer enn gjerne være med på festen.

Min kone kledde seg i et lekkert antrekk, utringet overdel og forholdsvis kort skjørt. Jeg måtte gi henne komplementer for hvordan hun tok seg ut, og hun smilte fornøyd.

 

Når vi ankom festen var det allerede kommet mange av de over 100 personene som var påmeldt. Velkomstdrinken ble mottatt, og vi gikk rundt og hilste på de fremmøtte.

Vi traff selvfølgelig på Kristian, og min kone ga med en gang uttrykk for at hun syntes det var trist at han skulle flytte slik at vi ikke kunne møtes på fremtidige sammenkomster. De fant umiddelbart tilbake til sin gode gamle tone, og ble stående å prate med hverandre til det var på tide å gå til bords. Tradisjonen hos oss er at hver og en finner seg en borddame, det er ikke nødvendig at det er din egen medbragte som du sitter til bords meg.
Kristian spurte meg om det var greit at han inviterte min kone til bords, og det hadde jeg intet i mot. Selv inviterte jeg en av mine kvinnelige kollegaer til bords, en artig og flott dame.

Under middagen konsentrerte jeg om å holde dialogen i gang med den jeg hadde til bords, men registrerte at Kristian og min kone hygget seg skikkelig.

Etter middagen takket jeg min borddame for hyggelig selskap, og tok min kone med i baren for en drink før dansegulvet ble oppsøkt.

Den første dansen hadde jeg med min kone, men som hun sier; vi kommer som regel på fest sammen, og går sammen. I mellomtiden flyr du rundt og prater med alle andre. Og sant er jo det. Etter den første dansen var jeg ikke overrasket over at min kone ble bydd opp til dans av Kristian. Selv roterte jeg rundt i mengden, og slo av en prat med de fleste. Inn i mellom var jeg på dansegulvet med ulike damer, og av og til observerte jeg min kone på dansegulvet. I hovedsak med Kristian.
Når siste dans ble annonsert ble lyset dempet, og som sedvanlig er siste dans en skikkelig klinedans. I mørket så jeg at Kristian hadde arme tett rundt min kone, og hun trykket seg inn til ham. Under dansen strøk han henne nedover ryggen, og videre ned over baken. Fra min posisjon så det ut som han trykket henne hard mot seg, og hun trykket seg mot ham.

Når dansen var slutt ga Kristian min kone et kyss på munnen, og kyss som varte akkurat litt for lenge, som takk for dansene.

Når min kone kom bort til meg så jeg at hun var varm i kinnene, og øynene var fuktige. Jeg flirte, og lurte på om hun og Kristian hadde hatt en fin kveld. Hun ga meg et megetsigende smil, og sa at det hadde de hatt.

Er du litt kåt på ham, spurte jeg. Til det fikk jeg ikke noe svar, bare et nytt smil.

Hun sa at Kristian hadde sendt sitt innbo til sitt nye bosted, og at han da måtte overnatte på en hybel til han reiste over helgen.

Siden festen var slutt, men stemningen på topp, foreslo jeg at Kristian kunne bli med oss hjem og overnatte på vårt gjesterom. Hvis du ikke har noe mot det, sa jeg. Min kone syntes det hørtes hyggelig ut, og Kristian tok hjertelig mot innbydelsen. Vi tok en taxi hjem, og jeg satte på musikk, mens min kone ordnet noe nattmat. Men hun laget maten, tok vi gutta en drink, og jeg takket Kristian for at han hadde oppvartet og gitt min kone en hyggelig kveld. Jeg sa også at jeg hadde observert dem under den siste hete dansen, og spurte rett ut om han hadde lyst til å ligge med henne. Han så overrasket ut, men jeg fortalte ham om min fantasi og at jeg gjerne så at han var den som var delaktig i en eventuell realisering. Han fortalte at han var skikkelig kåt på henne, og ville mer enn gjerne ha sex med min kone. Og på den måten være med på å la fantasi bli virkelighet. Ett viktig hinder gjensto. Jeg kjente min kone godt, og viste at jeg ikke ville få et direkte svar hvis jeg spurte om hun ville ligge med Kristian. Selv om hun skulle ha aldri så lyst.
Min kone serverte enkel nattmat, og vi tok et par glass vin til maten. Deretter ble det en drink på alle tre, og hun blusset igjen opp i kinnene.

Når vi dekket av bordet, gikk jeg sammen med min kone ut på kjøkkenet. Jeg tok rundt henne, og strøk henne over brystene, og spurte om hun var kåt. Til det svarte hun at litt kåt var hun nok. Jeg sa at nå hadde vi mulighet til å virkeliggjøre min fantasi, for Kristian hadde fortalt at han var skikkelig kåt på henne, og hadde lyst til å ha sex med henne i kveld. Hun snudde seg mot meg, og svarte at det var hun ikke sikker på om hun var klar for. Kline litt med andre var en ting, å gå skrittet helt ut og ligge med andre var noe helt annet. Hun innrømmet at hun kanskje hadde lyst, men at det mest sannsynlig var noen grenser som hun ikke var klar til å trå over.
Uten å utfordre henne mer sa jeg at jeg ikke ville spørre henne igjen direkte, men sa at hvis hun hadde lyst i løpet av kvelden skulle hun ta av seg trusen og gå naken under skjørtet. Av og til ville jeg stryke henne over rumpen, og merket jeg at hun ikke hadde truse på viste jeg at hun ville, og ville gi Kristian signal om at “kysten var klar». Og at han var invitert til å ta nødvendige initiativ.
Hun så på meg med et underfundig smil, men sa ikke et ord.

Ny drink ble skjenket opp, og jeg sa til Kristian at han fikk by opp min kone til dans. Hun ville gjerne danse, og de falt igjen inn i musikkens rytmer.

Jeg hadde fortalt Kristian at hvis jeg nikket i hans retning, så var kysten klar, og hun var villig til å ligge med ham.
Etter er par danser måtte hun på badet, og returnerte etter en stund til oss. Dansen mellom de to ble tatt opp igjen, og jeg så at Kristian igjen trykket henne inn til seg, og strøk henne over rygg og rumpe. Når han traff baken så jeg at hånden stoppet opp, og han fikk et litt overrasket uttrykk i ansiktet. Hvordan hun skulle gi meg signal om at hun ville ha sex med Kristian hadde jeg ikke fortalt ham. Men måten hånden hans stoppet opp på gjorde at jeg mistenkte at min kone nå var truseløs.
Etter dansen kom hun bort til meg, og jeg smilte til henne, og strøk henne over baken. Og mistanken ble bekreftet, hun var truseløs. Hun så på meg og rødmet, men jeg bare nikket og sa at alt var greit. Jeg så over mot Kristian at ga ham det nikket vi hadde avtalt når alt var klart. Han måtte nå ta initiativet. Min kone kom ikke til å gjøre det, det viste jeg. Men jeg viste også at hun ville være klar for initiativ fra Kristian.

På ny bød Kristian min kone opp til dans. Ute på gulvet danset de særdeles tett, og Kristian strøk igjen min kone over baken. Deretter førte han hånden ned til skjørtekanten, løftet skjørtet litt opp og strøk henne oppover på innsiden av lårene. For meg så det ut som han kjælte med fingrene først i rumpesprekken, for deretter å føre de nedover og beføle henne på fitta bakfra.
Hun stoppet i hvert fall opp i dansen og et lite hikst presset seg over leppene.

De avsluttet dansen og forflyttet seg over til sofaen. Jeg satt i lenestolen, og ventet spent på hvordan dette ville utvikle seg.

Min kone satte seg ytterst på sofaen og la seg bakover. Kristian satte seg ved siden av henne, og han begynte å kysse min kone, mens han masserte det ene brystet.  Min kone besvarte kysset sultent mens hun ga fra seg små lyder som viste at hun både var kåt, og koste seg. Hånden forlot brystet, og stryk nedover magen, videre nedover og la seg på skjørtet. Han tok tak i skjørtekanten, og dro det litt opp. Nå fikk jeg meg en overraskelse. Konas fitte var fullstendig glattbarbert. Og det hadde den aldri vært før. Kjønnsleppene var hovne, og delte. Og fitta lyste mørkerødt mot meg. Hun var glinsende våt. Kristians hånd la seg på fitta, og han begynte å massere litt rundt. Min kones underliv begynte nå å bevege seg samtidig som hun ga fra seg tydelige stønn.  Han la en finger i sprekken og dro den oppover til han fant clitoris. Og begynte å utføre små sirkler rundt tappen. Automatisk beveget hun underlivet mot hans hånd, og hun stønnet usammenhengende inn i hans munn.

Han slapp munnen hennes og spurte om hun ville at han skulle suge og slikke hennes fitte.

“Elsker det», sa hun. Han satte seg på kne på gulvet, mellom hennes ben. Hun trakk føttene opp i sofaen og skrevde alt hun kunne. “Nydelig fitte», sa han. “Denne gleder jeg meg til å bruke munnen på, og senere stappe min knallharde kuk inn i».

Kristian stakk ut tungen og slikket henne på innsiden av kjønnsleppene.  Hun trykket fitta mot munnen hans mens hun jukket i mot, og ga fra seg lyder som viste at hun var maksimalt opphisset. Han flyttet tungen opp mot clitoris, og sugde denne inn i munnen. Min kone ga fra seg et skrik, samtidig som Kristian stakk 2 fingre opp i fitta. Han suge på clitoris samtidig som han fingerpulte henne i et stort tempo. Det rant og rant av fitta hennes, og skummet hvitt rundt Kristians fingre. Her var det virkelig bløtt. Hun begynte å puste med korte åndedrag, noe som sa meg at det er rett før det går for henne. Hun vekslet mellom stønn og små skrik, og plutselig ropte hun ut at DET GÅÅR. Min kone kom i en kraftig orgasme, og ble liggende i ett minutt og smårykke i kroppen.

Litt spendt på om hun var klar for mer var jeg jo. Hun pleier å være ganske så fornøyd etter at det har gått for henne. Hun åpnet øynene, så forbi Kristian, og bort på meg. Med et fornøyd blikk i øynene sa hun at “nå vil jeg ha kuk. Og kuken jeg vil ha er Kristians. Nå skal du få se hva du har stelt i stand».

Jeg ba Kristian ta henne med inn på soverommet da dobbeltsengen er mer egne for det som skulle komme enn sofaen. Han løftet henne opp, og bar henne inn. “Gjør hva dere vil, ikke bry dere om meg», sa jeg.

Etter et par minutter listet jeg meg bort til soveromsdøren. Jeg hadde kledd av meg, sto der med en knallhard pikk, og var fast bestemt på å kun være i bakgrunnen til begivenhetene.

Min kone var nå helt avkledd, og lå naken på rygg. Kristian hadde kun truse på. Atter en gang lå han med ansiktet mellom min kones ben, og nå knullet han henne med tungen. Også dette satte hun stor pris på, det viste lydene hun ga fra seg. “Ikke la det ga for meg igjen», sa min kone. “Neste orgasme vil jeg ha med kuken din i meg, og jeg er usikker på om jeg klarer mer enn 2 orgasmer. Nå vil jeg suge pikken din først».

Kristian reiste seg opp, og tok av seg trusen. Min kone sperret opp øynene, og utbrøt “jøss og bevare meg». Det var litt av en praktpikk som ble sluppet fri. Lang, mye lengre enn min. Men det var tykkelsen som imponerte. Først ble jeg litt sjalu på utstyret hans, så gikk det over i glede. Det var jo dette jeg hadde fantasert om. Min kone som ble pult av en skikkelig pikk – på en utholdende mann.

Min kone grep rundt pikken så godt hun kunne, og fant ut at det var bedre å slikke på den enn å forsøke å gape over den. I hvert fall i første omgang. Hun slikket fra toppen av hodet, nedover skaftet, og sugde pungen inn i munnen. I hver fall så mye som hun fikk plass til. Etter en stund gapte hun det beste hun kunne, og fikk kukhodet inn i munnen. Hun sugde og slikket, og det var tydelig at dette var noe begge satte pris på.

“Var det så at du ville ha kuken i fitta», spurte Kristian. “Vil du bli pult»? “Ja – nå», sa min kone. Deretter så hun i retning meg som sto i døråpningen, og sa: “Nå skal din kone pule med en fremmed pikk. En gedigen fremmed pikk. Så nå går din fantasi i oppfyllelse, så følg med».

Hun la seg på ryggen med Kristian mellom sine ben. Trakk opp knærne og skrevde ut. Kristian la seg over henne, presset brystene hennes mot hverandre, la seg oppå brystene. Så startet de et tungekyss der de virkelig sugde seg fast i hverandre. Min kone tok den ene hånden ned mellom Kristians lår, grep rundt pikken og førte den mot åpningen i fitta. Kukhodet hvilke mot munningen, og mens de fortsatte med intenst kyss begynte Kristian å presse seg inn i fitta. Tykkelsen på kuken gjorde at fitta ble spendt ut, men uten for mye motstand gled den sakte innover i hennes mer en velsmurte indre. Hun rev munnen løs fra Kristians og stønnet ut. “Herregud for en nydelig pikk. En slik følelse har jeg aldri hatt før.» Kristian nådde bånn før hele pikken var inne, og umiddelbart satte han opp et høyt tempo. Min kone støtte i mot, og kom med kontinuerlige hyl og stønn. Og allerede etter et minutt kom hun i dagens andre kjempeorgasme. Selv om hun rykket i orgasmer fortsatte Kristian å støte inn i henne i et utrolig tempo. Dette førte til at hun kom i kontinuerlige orgasmer, og kjønnssaftene sprutet ut av henne. At hun kunne få sprutorgasmer har jeg ikke opplevd.
Etter en stund ville Kristian ta henne bakfra. Hun la seg over på magen, gikk opp på kne, og sprikte med bena. Jeg fikk direkte innsyn i en vidåpen fitte, som det rant av. Kristian satte på ny kjempehodet mot åpningen og trykte seg inn – uten at det så ut som han fikk motstand. Han reiste seg opp på strake armer, og sto nå på armene og tærne, med pikken i min kone, og ba henne styre tempoet. Hun begynte å bevege seg frem og tilbake på kjempepikken, ført rolig, så i økende tempo. Etter en stund begynte hun igjen å puste kort, og uregelmessig – ny orgasme var på vei. Men før hun fikk denne så Kristian at det ville gå for ham øyeblikkelig.
“Kan du komme flere ganger», spurte min kone. “Ja», svarte Kristian. På ny overrasket min kone meg med å ville utføre noe hun ikke hadde gjort med meg. “Den første ladningen vil jeg ha i munnen, den andre i fitta», sa hun.
Kristian var nå helt på kanten, dro seg ut av fitta, snudde min kone rundt på ryggen og plasserte kukhodet i hennes munn. Etter et par skikkelige sug fra min kones side kom han i munnen hennes. Det kom i støt etter støt, og min kone svelget stort sett det som ble servert. Noe rant på utsiden, men det slikket hun i seg. Ansiktsuttrykket hennes viste at hun var fornøyd med at hun hadde gjennomført dette med å ta sæd i munnen.

Til min beundring sto Kristians kuk like herlig. Han var klar til å fortsette. Og det var min kone også. Kristian ville fortsette å ta henne bakfra, så hun la seg igjen i posisjon, og han kjørte på ny pikken inn i henne.

Etter at min kones orgasme ble avbrutt, brygget det opp til en ny. Igjen begynte hun å jamre seg, og ga tydelige signaler på at hun var på vei. “Dette er det beste knullet jeg har fått noen gang, og sikker kommer til å få. Det går igjen», ropte hun ut.

Etter at orgasmen hadde gitt seg ville hun ri Kristian. Han la seg på rygg, og hun tredde seg ned over kuken med ryggen mot hans ansikt. Tempoet var moderat, og min kone ga uttrykk for at hun tvilte på at hun ville få flere orgasmer, men det var likevel ubeskrivelig godt å kjenne hans store pikk gli inn og ut av henne. Etter en god ridestund sa Kristian at han var på vei igjen. “Og denne gang dypt inne i fitta», sa min kone. Og med et høyt stønn kom han, og tømte seg langt der inne.

Hun kløv av ham, og fra hennes vidåpne fitte rant det ut en blanding av henne safter, og hans sæd. Det slo meg at det ville ta en stund for hennes kjønnsorgan ville trekke seg tilbake til normal tilstand.

De la seg ned i sengen, ansikt mot ansikt. Igjen sa hun at det var hennes desidert beste seksuelle opplevelse. Deretter så hun mot meg, smilte, og takket meg for at jeg hadde “presset» hennes inn i situasjonen. Selv var jeg fornøyd med å få utløp for min fantasi, og det gledet meg stort å se hvordan min kone nøt det hun hadde vært med på.

 

Kristian overnattet hos oss, men ikke på gjesteværelset. Han lå i dobbeltsengen, hun mellom oss. Ut på morgningen våknet jeg, og hørt min kone viske:
“Kristian. Jeg har kløe mellom bena. Hjelper du meg?» “Hvordan vil du bli klødd», spurte Kristian. “Med pikken din», svarte hun. Etter et lite øyeblikk hørte jeg den kjente lyden av en pikk som glir inn i en velsmurt fitte. Og min kone som stønnet og sa: “Takk. Jeg trenger å bli klødd lenge». “Det skal bli», var svaret.

Og Kristian har stående invitasjon til å overnatte hos oss når han er på besøk i vår del av landet.

Legg igjen en kommentar