Lær og champagne

Denne novellen er vist 14001 ganger.

SMS på telefonen min: «De skal møte hos meg i aften klokken 19».

 

Før jeg rekker å svare kommer neste melding: «Det vil bli servert champagne».

 

Tredje melding: «De skal være nydusjet og kledd i lær».

 

Nå venter hun på svaret fra meg: «Ja vel min frue».

 

Siste melding fra henne: «Avvik vil bli straffet». Hun elsker denne leken.

 

Klærne har jeg klare hjemme: Et par trange svarte lærbukser, en tanga i lær innerst, en skjorte i semsket skinn. Boots, men et par vanlige tøysokker. Jeg kan jo ikke ta fra henne ethvert påskudd til å leke med pisken sin…

 

Presis klokka 19 banker jeg på. Hun møter meg i gangen. Et kjapt men vått kyss. Hun er en høy, litt kraftig kvinne. Hun er kledd i en blank, mørk frakk med et bredt belte, svarte hansker, og støvler jeg bare ser et glimt av oppover lårene.

 

Champagneglassene står allerede klare på et bord i gangen. Vi skåler, hun lar den ledige hånda gli over baken min og rundt til forsiden. Det listige smilet hennes i det hun lar hansken gli over bulen i buksa og begynner å massere den ganske lett.

 

Plutselig klemmer hun til rundt ballene. – Kom! Med et godt tak leder hun meg tvers over gangen og inn i en krok av garderoben. Hun snur seg så hun står med ryggen inn i kroken. Skifter plutselig tak. Nå er det håret mitt hun griper tak i. Hun tvinger meg ned på kne foran seg.

 

         Ta av meg beltet! Jeg må sette fra meg glasset på gulvet for å få opp spennen på det brede beltet.  – Knepp opp frakken. Jeg kjenner pikken reise seg brått i det jeg se hva som venter meg: Bortsett fra en kort og åpen lærvest og et smalt belte er hun helt naken under frakken. Støvlene går over knærne og fortsetter oppover lårene.

 

         Mer champagne, beordrer hun. Men jeg får ikke ta mer enn en slurk før hun tar tak i håret mitt på nytt. Hun fører hodet inn mot det glattbarberte kjønnet hennes. Jeg lar den champagnevåte tunga lete seg fram mot knappen hennes. Samtidig lar jeg hendene vandre oppover lårene hennes og legge seg på baken hennes.

 

Hun tar den ene hånda mi vekk, gir den en liten dask. – Varsom nå lille venn!  Du har fått lov til å slikke, ikke til å klå. Mens hun fortsatt holder champagneglasset med den ene hånda, tar hun et nytt, fast tak i håret mitt med den andre. Jeg får så vidt vridd litt på hodet og tatt en slurk til, så er jeg tilbake til oppgaven med å betjene min frue.

Hun begynner å presse seg hardt mot ansiktet mitt. Et nytt tak i håret, enda hardere nå. Hun vokser og blir våtere mot tunga mi.

 

Og så rykker hun til. Hun kommer og kommer og kommer i sekund etter sekund, før hun plutselig faller bakover, og hadde gått rett over ende om det var mer enn en desimeter inn til veggen.

 

         Still deg der! Hendene på veggen, på hver side av speilet, kommanderer hun. Gjennom speilet ser jeg at hun snur seg mot meg. – Inspeksjon av antrekk. Hun knepper opp buksene mine, og drar dem ned til knærne, tar i lærtangaen, napper i den lille trekanten bak så den treffer rumpa mi med et høyt smell.  Hansken hennes gir meg et lite dask foran også, og et øyeblikk seinere er den tilbake for å sjekke virkningen. 

         Løft foten! Jeg gjør som hun sier og lar henne vippe av meg skoene. De avslørende sokkene sitter igjen. – Dette er et avvik. Du vet hva det betyr? Vi har vært gjennom dette før, vet du. Bli stående, blikket inn i speilet!

Jo da, jeg vet hva som kommer, men hun klarer å overraske meg likevel. Det første rappet fra pisken hennes treffer meg tvers over rumpeballene. Sviende, ydmykende, pirrende. Et til, og ett til.

         Var det ikke bare ett for hvert plagg som var regelen?

         Det bestemmer jeg. Og nå skal du på rygg. Her!

Hva har hun for seg nå, da? Men jeg legger meg lydig på ryggen, fortsatt med lærbuksene rundt knærne. Hun bøyer seg kjapt ned og drar dem av meg, reiser seg opp igjen og står over meg. Med den ene støvelen leker hun med det stive skaftet mitt. Så sprer hun armene, tar av seg frakken og står over meg kun iført lårhøye støvler og hansker. Jeg får se, men ikke røre.

 

Hun setter seg på kne ved siden av meg. Lar en hanske kna meg, mens den andre beveger seg bakover. Hun er hardhendt men følsom, hun vet at denne behandlingen driver meg omtrent til vanvidd. Fortsetter hun med dette i 10 sekunder til, kommer jeg til å komme med et brøl.

 

Men det gjør hun ikke. Hun reiser seg opp, og plutselig er hun den strenge igjen. Opp! Kom her!  Hun leder meg inn på soverommet. Reimene til føttene og håndjern til hendene ligger klare allerede. Hun spenner meg fast. Armene til sengegjerdet over hodet, beina spredd.

I det øyeblikk jeg ligger fastlåst, blir hun plutselig en helt annen igjen. Nå er myk, ertende, lar puppene sine kjele med kroppen min.

 

Plutselig er hun der med pisken igjen. Lar den gli over meg fra topp til tå. Rykker til med håndleddet og får med opp i helspenn. Gir føttene mine et lite dask, kaster den fra seg.  

 

 

         Mer champagne? Hun henter glassene fra gangen. Hun holder glasset inn til munnen min og lar meg få en slurk, før hun tar det fra meg igjen. Så setter hun seg opp på meg, klatrer opp på ansiktet mitt. Hun kurrer høylytt mens jeg på nytt lar min champagnevåte tunge leke med knotten hennes.

 

         Lyst på noe mer godt? Hun smiler kokett, aker seg nedover brystet og magen min. Først får penishodet mitt en bitteliten smak av den våte fitta. Så tar hun fart, og skyver seg helt ned på meg i et eneste langt støt. Begynner å ri meg, fortsatt med et glass i den ene hånda. Så tømmer hun det, legger seg over meg og lar våre champagnemunner møtes. Noen intense støt mot hverandre, så kommer vi i samme øyeblikk.

Hun legger seg ned ved siden av meg blid og myk., løsner håndjern og reimer. – Du var flink gutt i dag.         

Legg igjen en kommentar