En het dag på kontoret

Denne novellen er vist 24379 ganger.

Akkurat startet å jobbe igjen etter sommerferien, alle er i feriemodus enda. Tull, latterbrøl og god stemning. Jobber på en mannsdominert arbeidsplass.
Jeg går innover en trang gang i mine egne tanker, rundt hjørnet løper en rett på meg. “Oi, såg deg ikke!” utbryter han mens han fomler etter å finne ord. Jeg ser inn i de krystallblå øynene hans og smiler, “Bare hyggelig å dunke borti deg” Svarer jeg. Blir selv flau av min egen ærlighet, og kjenner rødmen komme. Jeg blir het og nervøs, jeg skulle bare en tur inn i garderoben.

Låser døra etter meg og drar av meg klærne. Stiller inn dusjen på kaldt vann og går under for å prøve å kjøle meg ned. Står med ryggen til og såper meg inn, da jeg plutselig hører at det går i døra. Jeg som trodde jeg hadde låst og var aleine. Der står han med et glis og kommer inn i rommet. Lukker døra og låser den, dobbeltsjekker. Ja, døra er virkelig låst nå. Jeg blir først litt satt ut, for dette har vært min fantasi så utrolig lenge. Hver gang jeg ser han så vandrer tankene mine, jeg kler av han med mitt blikk og ser for meg den muskuløse manndige kroppen, de vennlige øynene og det kåte gliset. Han tar av seg tskjorta og sier ikke et ord, knapper opp buksa og går rolig mot meg. En mann med en plan, han vet hva han vil. Han tar tak i hodet mitt og kysser meg lenge under de iskalde vannstrålende, dråpene renner nedover hans ansikt og drypper ned på hans overkropp. Dråpene lager fristende stier nedover den godt trente kroppen hans. Han er stor, jeg ser tydelig at han har lyst på meg, og jeg gliser til han… Tenk at han har lyst på meg! Jeg klyper meg i armen for å se om det virkelig er sant.

Han ler av meg når han ser at jeg klyper meg i armen, han stryker sine kraftige arbeidshender over mine spinkle armer. Han stryker og koser og drar meg nærmere seg. Vi kliner og hendene utforsker hverandres kropper, han dytter meg bestemt mot veggen og går ned på kne. Løfter det ene beinet mitt opp på skuldera og suger seg fast i mitt underliv. Jeg blir helt skjelven og han finner mine punkter så utrolig fort. Tungen hans arbeider, han nyter og ser opp på meg der jeg sliter med å klare å stå oppe. Den ene handa er plassert på min rumpe, klemmer og kjæler meg på min rumpeball. Den andre handa bruker han til å forsterke slikkingen, lurer inn en finger, og arbeider strykende rundt og rundt, opp og ned. Det tar ikke lange tiden før jeg prøver å bite i meg en orgasme uten serlig hell. Jeg skjelver vilt og jeg stønner, det er umulig å være lydløs slik som han egler med meg. Herregud, jeg er helt varm..

Nå er det endelig min tur til å vise han min takknemmlighet. Jeg klemmer han inntill meg og snur meg med rumpa mot han. Han koser med mine bryst og jeg kjenner hans varme harde lem trenge litt og litt i meg. Han er stor og jeg blir fylt helt til randen av smerte. Jeg liker det. Han tar meg bakfra og har full kontroll over hele min kropp. Veksler mellom å klype meg i brystvortene, kysse meg i nakken og fører hand ned mellom beina mine.. Tar tak i hoftene mine og tar meg hardt, hører klaskene våre. Han bunner meg og jeg biter meg selv i handa for å ikke hyle ut i nytelse, hans takt fører meg til nye høyder og kraftige orgasmer, han holder meg oppe for nå kjenner jeg suget inni meg og er helt borte i orgasmerus. Etter at mine ristninger har roet seg, sklir han ut av meg og brøler. Han kommer over hele rumpa mi og spruter masse herlig varm sæd over meg. Dusjer seg selv fort og drar på seg klæra. Låser opp døra og går hjem til kona for å spise kjøttkaker.

[Total: 0   Average: 0/5]

Legg igjen en kommentar