Evig tøsen din

Denne novellen er vist 33017 ganger.

Jeg sitter på knærne på gulvet, med hendene foldet bak ryggen. Hodet er bøyd mot gulvet og jeg er naken. Så utrolig naken. Det er ingen klokke på veggen jeg er vendt mot, jeg hører bare en konstant tikking fra en klokke et annet sted i rommet. Tikk, takk. Tikk, takk. Tikk, takk. Hvor lenge jeg har sittet sånn aner jeg ikke. På smertene jeg begynner å ha i knærne regner jeg med at det er en stund. Det er vanskelig å ikke forsvinne litt i sin egen verden når jeg sitter sånn, og tankene vandrer stadig til hva som venter meg. Jeg vet jeg har vært dårlig i det siste; ignorert orgasmeforbudet flere ganger, latt være å sende bilde på de avtalte dagene og generelt vært litt ..snerpete, så jeg vet det blir straff. En tanke som helt ærlig ikke byr meg så veldig imot. Kanskje pisken. Kanskje bare hånda. Åh, jeg synes det er noe deilig barbarisk over at du riser meg med bare hånda! Kanskje du edger meg. Kanskje..

”Reis deg!”
Kommandoen kommer plutselig, og stemmen lar det ikke være noen tvil om at du mener alvor. Jeg stabler meg på beina så raskt jeg klarer, og kjenner jeg har mer vondt i knærne enn jeg trodde. Jeg ignorerer smerten og stiller meg opp slik du har lært meg; beina godt fra hverandre, knekk i ryggen, brystet ut, ansiktet mot gulvet og hendene bak hodet. Du kommer gående mot meg, og jeg gjør noen aller siste finjusteringer på posituren; stikker rumpa og puppene litt mer inviterende ut. Du sier ingenting, bare går en runde rundt meg. Lar hånda gli forsiktig over puppene og rumpa. Du setter seg ned på en stol og stikker frem hånda. Jeg nøler litt. Du vet hvor ydmykende og fælt jeg synes det her er, men siden jeg har vært så uoppdragen i det siste knipser du nådeløst i fingrene og jeg vet straffen blir mye hardere om jeg lar være. Jeg trekker pusten og går med så selvsikre skritt jeg klarer mot deg. Stopper litt fremfor hånda, før jeg skrever over og legger fitta mi i hånda di. ”Flink jente!” sier du. ”Det var vel ikke så ille?” Jeg rødmer, rister nesten usynlig på hodet og har mest lyst til å forsvinne gjennom gulvet. Jeg vet jeg er våt, tankene vandret jo så i sted, og det er så flaut at du kan kjenne det. Du lar meg stå sånn pinlig lenge uten at et ord blir sagt, men etter en stund tar du bort hånda. Du har enda ikke gitt meg lov til å flytte meg, så jeg står slik; skrevende over ingenting, fortsatt med hendene bak hodet. Plutselig er hånden din tilbake, og fingrene leker med klitten min. Det føles så godt å endelig bli berørt at jeg var like ved å gå i bakken, hvordan beina mine klarer å holde meg oppe aner jeg ikke. Du reiser deg, men fortsetter lekingen med fitta mi. Du tar i bruk den andre hånda også, på g-punktet mitt. Jeg er like ved å komme, og jeg kjenner at saftene mine renner nedover låret. Fingrene som lekte med klitten roer seg ned, og den andre hånden begynner å hente safter, som du smører inn rumpehullet mitt med. ”Så du er en kåt, liten tøs i dag?” sier du plutselig, mens du henter mer safter og presser en finger inn i meg der bak. Du roterer fingeren, drar den lett halvveis ut og inn. Jeg klarer bare stønne til svar. Du tar tak i nakken min og bøyer meg fremover, så jeg lener meg på stolen, og kjører brutalt to velsmurte fingre inn der bak. ”Svar meg, tøs!” nesten roper du, mens fingrene stadig jobber med å klargjøre meg. ”Ja, mester, jeg er din kåte tøs,” får jeg til slutt frem, og fingrene roer ned tempoet litt. ”Ja, det er du, og det er best du ikke glemmer det! I dag skal du få kjenne hva det betyr å bli brukt!”

Du drar meg opp i stående stilling etter håret, og jeg er kjapp med å komme meg tilbake i posituren min. ”Flink,” bemerker du, mens du sakte går rundt meg. Stryker meg lett over puppene. Kniper lett i brystvortene, som med en gang knopper seg. Klapser meg lett på baken. ”Ned på alle fire,” sier du bestemt. Jeg nærmest hopper ned, og står der med god knekk i ryggen slik at rumpa kommer fristende opp i været. ”Flink! Stå slik”. Fingrene er plutselig tilbake på fitta mi, og igjen henter du safter som du smører rumpehullet mitt med. Etter et par omganger ser du deg fornøyd, og jeg hører du romsterer etter noe i kommoden. Plutselig blir noe hardt presset mot hullet mitt, og jeg prøver så godt jeg kan å slappe av. Det tar ikke mange sekundene før jeg forstår at det er en butt plug, og enda færre før jeg innser at det er den største. Yikes. Men du presser den sakte og forsiktig inn, tar deg god tid og lar meg justere meg. Jeg kjenner at hver millimeter sakte forsvinner inn i meg og nyter følelsen av å være fylt. Når den er inne, romsterer du litt mer i kommodoen før du kommer tilbake og setter på meg collaren med bånd. ”Nå skal vi på tur!” sier du, og drar litt i båndet. Du begynner å gå, og jeg følger lydig etter på alle fire. Kjenner butt plugen ekstra godt når jeg beveger meg med den i, og virkelig nyter hvor fylt den får meg til å føle meg. Svinger litt ekstra med rumpa bare for å få litt mer bevegelse på den. Du legger merke til det og humrer litt for deg selv, men sier ingenting. I stedet geleider du meg gjennom huset; først ei runde på stua, så ei runde på kjøkkenet, før det hele ender opp på soverommet. Du ber meg klatre opp i senga og legge meg på ryggen. Glad for å få avlastet knærne litt gjør som jeg blir fortalt, og legger meg med kroppen i en X. Kyndige hender fester hendene mine og føttene mine nesten før jeg får sukk for meg. Like etter følger blindfoldet og et par ørepropper. Det er mørkt og stille, og jeg lurer veldig på hva du nå skal.

Da det første slaget treffer skvetter jeg så fælt at jeg nesten skriker. Det andre er litt mindre overraskende, men smerten er følgende mer åpenbar. Du pisker puppene mine til de er fulle av røde merker og ømme, før du jobber seg nedover magen. Så lårene. Leggene. Så opp igjen. Jeg klarer så vidt å holde tårene tilbake, og klynkene og skrikene ga jeg opp for lenge siden. Prøver forgjeves å beskytte kroppen min med armene og beina, men får ikke bevegd meg en millimeter. Du er nøye og lar ikke en eneste kvadratcentimeter være upisket. Inkludert fitta, som har fått seg noen saftige slag med håndflaten. Nå renner det helt ukontrollerbart i safter, og jeg kjenner stadig butt plugen mer og mer, på en mindre komfortabel måte. Plutselig stopper slagene, og jeg innser at jeg har holdt pusten. Puster tungt og lenge ut. Glad for en liten pause. Med ett er hendene dine på kroppen min, nå i kosende og varme bevegelser. Du stryker meg forsiktig over hele fremsiden, og stryker ekstra varsomt over fitta mi, som er enda rødere og hoven enn til vanlig. Du tar ut den ene øreproppen, hvisker ”Flink tøs,” i øret mitt og setter den på plass igjen. Gir meg et nuss på kinnet.

Jeg kjenner jeg er helt skjelven etter slagene, og er veldig takknemlig for at du gir meg noen øyeblikk pause. Regner med at vi er langt fra ferdig. Med ett er hendene tilbake, og du fester noen reimer rundt lårene og midjen min. Jeg kjenner noe blir lagt mot fitta mi, og at du finjusterer slik at tingen treffer klitten min og enden av butt plugen. Tingen er en sommerfuglvibrator, som du vet inderlig godt at bare erter meg ekstremt opp. Proppen i øret forsvinner igjen, og du sier at nå skal jeg bare ligge her og kose meg, før du setter i proppen igjen. Du skrur på vibratoren, og jeg kjenner på hvor utrolig deilig det er med noen snille bevegelser mot fitta. Den er ganske sår, så litt vibrasjoner er kjærkomment, i forhold til flere slag. At vibratoren får butt plugen til å vibrere, er heller ikke å forakte.

Hvor lenge jeg ligger sånn vet jeg ikke, men det blir stadig mer frustrerende at vibrasjonene ikke er liitt sterkere, at den ikke treffer bittelitt mer til venstre.. Jeg prøver å justere, men får fortsatt ikke bevegd meg. Frustrasjonen bygger seg opp med hvert sekund, og jeg er etter hvert så desperat at jeg nesten gråter. Men plutselig er vekten av deg i fotenden av senga, og jeg kjenner du sjekker hvor våt jeg er. Like plutselig som vekten var der, er den borte. Jeg er overlatt til meg selv og den hersens sommerfuglen igjen.

Tiden går, og jeg begynner virkelig å lure på hvor lenge du har tenkt å la meg ligge sånn. Samtidig vet jeg at tidsperspektivet mitt blir helt borte i mangel på syn og hørsel, så for alt jeg vet kan jeg ha ligget her i fem minutter. Eller en time. Jeg har rett og slett ingen anelse. Men vibratoren jobber ivrig videre mellom beina mine, og jeg kjenner at noe veldig smått begynner å bygge seg opp. Jeg fokuserer på hva som foregår mellom beina mine, prøver å mane frem fantasier.

Slaget kommer fra åpen himmel og treffer over puppene mine. Jeg skvetter, og nå er jeg ganske sikker på at jeg skriker. Jeg spenner kroppen, venter på det neste slaget, men det kommer ikke. Men betyr det at du er i rommet med meg, og ser på meg? Eller kommer du bare innom og sjekker opp innimellom? Jeg aner ikke.

Noe tid senere er plutselig hendene dine tilbake, og du fjerner vibratoren og butt plugen, samt løsner på reimene som holder beina mine på plass. Du bøyer beina mine så langt bak de kommer, og fester de sånn. Jeg er nesten brettet i to! Med begge hullene godt tilgjengelig for deg. Plutselig og hardt støter du dypt i fitta mi, og jeg stønner høyt. Jeg virkelig elsker kuken din! Den fyller meg så godt. Du støter hardt et par ganger, før kuken forsvinner igjen. Jeg kommer med et fortvilt klynk og lager furteleppe, men alt jeg får er et kontant slag i ansiktet. Fingrene dine kiler meg nedover lårene, og de leker over og rundt klitten min. Jeg stønner igjen, og prøver å heve fitta mi nærmere deg. Som svar får jeg et nokså hardt slag over fitteleppene, før du går tilbake til å la fingrene leke rundt klitten. Jeg klynker og vrir meg, og for hvert klynk og hver bevegelse får jeg et slag på rumpa. Det begynner å gjøre vondt, men jeg klarer ikke la være. Etter å ha blitt ertet opp av vibratoren gud vet hvor lenge, er det ingenting jeg heller vil enn å komme. Fingrene går over til å gni klitten, akkurat sånn jeg liker det, og jeg kjenner at det ikke tar lang tid før en orgasme begynner å bygge seg opp. Jeg begynner å puste tungt og spenne hele kroppen, og du skjønner hva som skjer for du setter bare opp farten. Jeg tar det som et tegn på at jeg får lov til å komme, og lar meg rive med. Etter kort tid spenner hele kroppen seg, og jeg kjenner en utrolig deilig følelse spre seg fra fitta og utover hele kroppen, helt ut til fingertuppene og ned til tærne, som krøller seg i nytelse. Men du gir deg ikke, og fortsetter å gni. På grunn av slagene og vibratoren begynner det å være mer vondt enn godt, og jeg prøver å få deg til å stoppe, men igjen får jeg bare et kontant slag over kinnet. Nesten mot min vilje kjenner jeg at den velkjente varmen begynner å spre seg fra underlivet og utover igjen, og jeg blir slengt med på nok en orgasme-bølge. Og enda en. Og enda en.

Etter nummer fem gir du deg, og jeg er så sliten og gjennomsvett at jeg ikke finner ord. Og våt! Jeg kjenner at saftene mine er overalt; hele fitta, lårene, litt på magen. Igjen tar du til med å fingre g-punktet mitt, men mest for å hente ut safter. Så begynner du å smøre rumpehullet mitt igjen, som fortsatt er ganske oppvarmet av butt plugen. Du glir inn uten nevneverdig motstand, og det er så utrolig digg å virkelig kjenne hver millimeter av deg i rumpa mi. I begynnelsen er du forsiktig, tar det rolig inn og ut slik at jeg skal bli vandt med det, men etter litt støter du så langt inn du kan i ett drag og trekker deg helt ut slik at du kan se at rumpehullet er utvidet og nærmest inviterer deg inn.

Men plutselig trekker du deg helt ut og blir borte. Jeg kjenner at du løsner beina mine, og de deiser i madrassen, glade for å få litt blodsirkulasjon igjen. Du løsner også armene mine, og klapser meg på siden. Jeg skjønner at du vil at jeg skal snu meg rundt, og dermed gjør jeg det. Helt opp på alle fire, med en frekk knekk i ryggen, sånn at rumpa mi igjen står inviterende til værs. Jeg rister litt inviterende på den, som for å si at ”det er okay, bare kom inn igjen!”. Men du hadde andre planer, og plutselig kjenner jeg tunga di. Den begynner der fitteleppene møtes, og fortsetter bred og deilig nedover, helt til du treffer rumpehullet. Der gjør du den spiss og hard, og borrer den inn. Mens du fortsetter behandlingen av rumpehullet, begynner du å leke med klitten min igjen. Først litt lekent rundt, drar litt i kjønnsleppene, men det tar ikke lang tid før du kommer til saken og begynner å gni klitten. Kombinert med at du har tunga dypt i rumpa mi tar det ikke lang tid før jeg kommer, og gud bedre som jeg kommer! Jeg vet ikke hvor jeg skal gjøre av meg, prøver å dette forover og ned i madrassen, men hendene dine holder meg oppe og nesten tvinger meg til å føle hele orgasmen.

Da den endelig gir seg er jeg helt utmattet og klarer knapt holde meg oppe lenger. Du løser problemet greit ved å trenge deg inn i rumpa mi, ta hendene mine bakover og legge hele kroppsvekten din oppå meg. Jeg virkelig elsker denne stillingen, jeg føler meg så brukt, og når du er i rumpa mi i tillegg er tøse-følelsen komplett! Jeg er fortsatt så sliten at jeg ikke vet hva jeg skal ta meg til, men du tar styringa og løfter opp hoftene mine sånn at du kommer ordentlig til og pumper på. Jeg kjenner hvert støt så inderlig godt, og nyter virkelig å føle hver millimeter av den fantastiske kuken din. I tillegg holder du armene mine nede, så jeg har ikke noe annet valg enn å ligge der og ta imot. Etter mange raske og harde støt, senker du tempoet litt før du igjen begynner å ta meg hardt, og du stønner i øret mitt. At jeg i det hele tatt hører deg gjennom øreproppene er utrolig, og jeg synes det er helt utrolig sexy! Du trekker deg ut, og runker deg selv til du kommer på ryggen og rumpa mi. Jeg kjenner det begynner å renne nedover, og føler meg virkelig skitten og brukt. Akkurat som jeg liker det.

Du tar ut øreproppene mine og fjerner blindfoldet, før du forsvinner for å hente papir, også tørker du sæd og safter av meg med de mest omsorgsfulle hendene. Så fort sæden er borte, snur jeg meg rundt og kaster meg rundt halsen din. Vi sitter slik en stund, før vi legger oss ned. Meg i halsgropen din. Nå føler jeg meg bra. Nå føler jeg meg trygg. Du gir meg et nuss i panna, sier at du elsker meg. Hele meg nærmest flyr rundt i rommet, og jeg sier at jeg elsker deg og. Fineste.

Legg igjen en kommentar