En het kveld

Denne novellen er vist 15639 ganger.

Ine hadde ikke for vane å flørte med noen da hun var ute på byen. Det var noe som var imot det hun stod for. Men i kveld hadde fyren i baren sendt henne noen lange blikk. Ikke så rart slik hun så ut. Hun var slank, men hadde former. Rumpa var trent opp, liten og fast. Brystene var litt mindre enn en mannlig håndfull og faste. Magen var flat. De krystall blå øynene hennes stod i fin kontrast til det kastanjebrune håret. Han så heller ikke så verst ut. Han var muskuløs så hun på den stramme skjorta han hadde på. Mørkt hår og solbrun, noen som ikke var Ine imot.

 

Ine hadde sett at det stod en ledig stol ved siden av han i baren og gikk bort. «Er det ledig her?» Ine ser bort på han og smiler flørtene mot han. «Krakken her har stått ledig for deg hele kvelden.»  De bestiller hver sine drinker og prater sammen. Etter hvert tar Lars mot til seg og spør Ine om de skal danse. Det vil hun. Det er ikke så mange som danser utpå gulvet, så de har god plass. Låten de danser til gir en virkelig sexy følelse. Ine presser seg tettere mot Lars. Hun kjenner at det buler i buksa hans. Hun spør om de ikke skal finne et litt mer skjermet sted. Lars forteller at han bor like i nærheten og om de ikke skal fortsette hjemme hos han.

 

Vel plassert inne i leiligheten hos Lars setter de seg i sofaen. De prater litt om løst og fast, da han lener seg over henne og kysser henne intenst og lenge. Hun svarer tilbake med tunga. De finner senga til Lars. Han biter henne lett i øreflippen mens han klemmer lett om brystene hennes. Hun er våt. Skikkelig våt og kåt. Han kysser nedover magen. Merker at hun liker det. Han beføler innsiden av lårene hennes. Kjenner at hun er skikkelig våt. Han kysser fitta hennes. Smaker på kåtheten hennes. Ine tar tak i håret hans. Fører hodet slik at han kan slikke henne. Tunge- å fingerpule henne først. Lars masserer klitorisen hennes, mens han stikker tunga dypt inn i henne og beveger den rundt inni henne. Ine stønner av lyst.

Ine får Lars til å snu seg. Hun runker han først langsomt og ikke for hardt med den ene hånden. Den andre tar hun tak i ballene hans med. Fører penisen hans inn i munnen etter å ha runket han såpass at han har sagt han snart kommer. Hun suger han dypt, lar tunga leke seg med hodet og skaftet hans. Ine hører at pusten hans øker stadig og blir tyngre. Han forteller at nå må han komme og lurer på om hun kommer snart. Noen hun bekrefter med en orgasme farende gjennom henne. Han kommer i munnen hennes og hun svelger. De nyter hverandre og snur seg så de kan gjennomføre misjonæren da han stivner igjen. Lars legger seg på rygg og lar Ine få ri han. De holder på hele natten og begge kommer så mange ganger at de mister tellingen. Ine forteller Lars at det er den beste sexen hun noen gang har hatt og Lars kan ikke si seg mer enig.

Legg igjen en kommentar