Du er til for å deles

Denne novellen er vist 57037 ganger.

Jeg har alltid hatt lyst til å dele på deg. Du er en deilig kvinne å ha for seg selv, men ingenting ville tent meg mer enn om jeg fikk se deg knulles av andre. Dessverre deler du ikke min fantasi. Jeg har prøvd å snakke med deg flere ganger både i og utenfor sengen, men du vil ikke høre. Jeg trenger å se deg fylles opp av fremmed pikk, det betyr så mye for meg. Jeg blir alltid hard når jeg snakker med deg om dette. Jeg trekker ned buksene mine og dytter hodet ditt ned: Sug meg, befaler jeg og du tar meg føyelig i den lille munnen din. Jeg knuller munnen din, du jobber flittig med tungen mens jeg forteller deg om hvordan du bør knulles av mann etter mann istedenfor å være mitt leketøy alene. Du svelger og slikker meg ren slik jeg liker det. Du er dyktig, men det er ikke nok.

 

En kveld sender jeg deg inn på badet. Kle av deg, sier jeg og du vet at du må. Du lar singlet og skjørt falle til gulvet og ser usikkert på meg. Resten også, sier jeg og du fikler med bhen, blotter de yppige brystene dine. Det er røde striper over dem etter forrige gang du ikke gjorde som jeg bad deg om. Men nå er du lydig og fin. Jeg stryker ømt over dine deiligheter, du slår blikket ned slik du vet jeg forlanger. Jeg suger litt på de harde vortene dine, vurderer å bare knulle deg slik du står, jeg har lyst, du gir meg alltid lyst, men i kveld har jeg andre planer. Bøy deg fremover, sier jeg. Du blir usikker, du vet ikke hva som venter nå. Er det noe du fortjener å straffes for? Jeg nyter usikkerheten din, hvordan du lydig står der med den flotte baken din mot meg og venter på hva som måtte komme. Jeg lar deg stå og vente en stund til, det er så opphissende å se på deg. Brystene henger som to dråper og jeg kan lukte fitta di gjennom det tynne trusestoffet. Jeg legger hendene på hoftene dine og trekker trusen ned. Du må stå slik mens jeg inspiserer deg som om du var en slave eller et dyr på markedet. Du pleide å protestere før, men nå finner du deg rolig i det. Du åpner munnen og jeg kjenner på tennene dine og tungen din. Jeg fantaserer om at jeg aldri har sett deg før, at du nettopp har kommet hit for at jeg skal glede meg over den føyelige kroppen din.

          Er du god til å suge pikk? Spør jeg

          Ja, du må bare benytte deg av munnen min, svarer du.

          Det vil jeg gjøre senere, repliserer jeg mens jeg flirer innvendig. Det blir så mye mer å jobbe med for deg i kveld, men det vet du ikke ennå.

Jeg klemmer på brystene dine, hardt, til du ynker deg. Jeg kjenner på armene og magen din også, klapser deg over baken og smiler fornøyd for meg selv.

          Legg deg på gulvet, sier jeg og du legger deg slik jeg har lært deg- hodet mot knærne, armene ut langs siden og fitte og rumpehull tilgjengelig for inspeksjonen. Jeg finner frem et kaldt, tynt rør i glass og smører det inn i olje. Du venter tålmodig. Jeg fører det inn i fitta di, du ligger stille.

          Er du et godt knull? spør jeg.

          Ja, jeg er til for å knulles i fittehullet, svarer du, som sant er.

Jeg trekker staven ut av fitta di og senker den ned i det stramme rumpehullet. Det rykker i deg, du ynker deg lavt.

-Ligg stille, sier jeg og du adlyder.

– Er det godt for deg å kjøres i rumpehullet? spør jeg, spent på svaret.

– Ja, gi meg pikk i rumpehullet, vær så snill, sier du snublende og motvillig.

 Jeg nyter motviljen din, ingenting gjør meg mer kåt enn å ha deg sånn. Jeg trekker staven sakte ut av deg og snur deg rundt.

          Sprik, sier jeg.

Du spriker som den viljeløse tøsa du er og jeg finner frem høvel og skum. Jeg gjør deg fin og glatt, du ligger rolig og venter på neste beskjed.

          Gå i dusjen, sier jeg.

Mens du dusjer låser jeg opp døren til husets hemmelige rom og sjekker at alt er klart. Rommet er innredet som en black box, gulv, tak og vegger er sorte. Lyset faller fra taket og danner en sirkel midt på gulvet. Her står det en flyttbar vegg kledd i sort fløyel. I veggen er det et hull. På den ene siden av veggen står det en lav puff, den også i sort. Fra taket henger et tau. Mer vil jeg ikke si. Nå hører jeg at du er ferdig på badet. Du går ut i gangen med usikre skritt. Jeg skynder meg bort til deg, du er fortsatt naken, du vet at jeg liker at du går rundt uten klær så ofte som mulig. Jeg knyter et silkeskjerf rundt øynene dine og leder deg inn gjennom den åpne døren. Jeg får deg til å knele foran hullet i veggen, knærne dine treffer en flat, myk pute og du smiler nølende. Jeg får overkroppen din gjennom hullet slik at du hviler magen og brystet mot puffen. Det ser ut som du har det ganske behagelig. Jeg spør deg om det er passe varmt i rommet.

          Ja, svarer du.

Jeg skrur på en knapp på veggen og innretningen som gjør hullet mindre trer i kraft. Du er fanget nå, med overkroppen på den ene siden av veggen og den deilige nakne underkroppen din byr seg frem på den andre siden. Jeg knyter opp silketørklet og tar hånden under haken din.

          Vet du hva som skal skje nå? spør jeg

Du ser opp på meg, fanget og forsvarsløs.

          Nei…? Sier du usikkert.

          Jeg skal smøre deg inn i olje, sier jeg.

Du rykker til idet den kalde oljen treffer huden din. Jeg har gått rundt forhenget og alt jeg kan se av deg nå er bena og baken der du står og blotter fitte og rumpehull. Jeg gnir oljen utover baken din og inn mellom fitteleppene. Jeg stikker en oljet finger inn i den trange musa di og en inn i baken. Jeg kjører fingrene ut og inn et par ganger for å varme deg opp. Jeg merker usikkerheten din gjennom veggen. Du hører at det går i døren. Det kommer noen! Du hører at det er en mann, han kommer gående med tunge skritt. Du aner ikke hvem det er eller hvor gammel han er, men du skjønner at han er kåt. Du hører klirret fra beltespennen hans når han åpner buksen og vipper fram en halvstiv kuk. Du hører ham runke raskt og utålmodig og du skjønner hva som vil skje. Jeg har begynt å leke med meg selv jeg også, dette skal bli så utrolig deilig for meg. Du skal knulles av fremmede, jeg skal nyte og se på. Mannen har blikket festet på det oljede kjønnet ditt som glinser villig mot ham. Jeg går rundt forhenget og møter blikket ditt. Du vrir deg fortvilet og ser bedende på meg. Det nytter ikke, og det vet du. Du hyler idet han trenger inn i deg, du klamrer deg krampaktig til puffen mens han støter.

          Nei, nei, nei, klynker du. Du er så deilig.

Jeg går rundt igjen og nyter synet av den grove kuken som tvinger seg inn mellom de utspente fitteleppene. Jeg ser kuken hans bli blålilla før han brøler og tømmer seg i deg. Han varte ikke lenge. Nå er du velsmurt til den neste som kommer på besøk. Nestemann har en mye mindre pikk. Jeg ser deg vri deg og gyse når han tar på deg med grådige hender. Du vil vri deg vekk, vil ikke ha mer pikk i deg. Men det skal du få. Jeg rapper til deg på kinnet, det får deg til å senke hodet og ligge stille. Jeg hører den lille pikken jukke i deg mens du ligger stille og tar imot. Lenge kjører han deg mens ballene klasker i en blanding av saftene dine og den forrige mannens sæd. Han er utholdene, det skal han ha. Jeg går frem til ansiktet ditt og ber deg løfte hodet. Du gjør det, kinnene dine er våte.

          Sug meg, lille tøs, sier jeg mykt og grøsser av fryd når den flittige tungen din sveiper over hodet. Du pumpes full av sæd igjen og det går i  døren på ny. Det går en rykning gjennom ansiktet ditt i det en ny trenger inn i deg. Er han stor, spør jeg. Svar tøs!

          Ja, hvisker du.

          Kjennes det som om fitta di skal sprenge, spør jeg. Jeg gnir kukhodet mitt opp og ned i ansiktet ditt, smører deg inn i mine kåte væsker.

          Åh…ja, klynker du, og jeg går på andre siden for å se.

Synet er fantastisk, mannen har en enorm kuk som han spidder den trange fitta di med. Han bunner deg og du ynker deg for hvert støt. Du er så deilig for dem, og han varer ikke lenge. På nytt pumpes sæd inn i deg og når han trekker seg ut flommer det klissen væske nedover lårene dine.  Du skjelver i bena og glinser i olje, svette og sæd. Du aner ikke hvor mange flere som skal bruke fittehullet ditt, men du har ikke noe annet valg enn å stå til disposisjon.

          Er det deilig, spør jeg.

          Ja, hvisker du med bøyd hodet.

          Svar meg ordentlig tøs, roper jeg og griper tak i håret ditt.

          Ja, å ja, knull meg mer! Roper du høyt. Du tar meg i munnen samtidig som en ny mann kjenner fitteveggene dine stramme rundt pikken. Du blir brukt i munn og fitte nå, og jeg og den fremmede mannen stønner om kapp. Når han har gjort seg ferdig med en solid ladning i den varmpulte fitta di ber du pent om å få slippe mer.

          Jeg er så sår, sier du lavt.

          Det går fint, sier jeg, den neste har andre ønsker. Du har aldri latt meg få slippe til i rumpehullet ditt før, ikke med pikken. Jeg har respektert ditt ønske, men i kveld vil jeg tillate meg å være en smule egoistisk. Denne opplevelsen er ikke komplett hvis jeg ikke får se en av de fremmede tvinge kuken sin inn i det gjenstridige hullet ditt. Jeg knytter silketørklet foran øynene dine igjen og slipper deg fri fra veggen. Du synker sammen i en haug på gulvet. Jeg tar deg i fanget og stryker deg over håret.

          Du aner ikke hvor deilig dette er for meg, sier jeg lavt.

En ny mann kommer inn. Du gisper idet noe tynt og kaldt blir ført opp i baken din.

          Nei, nei, hulker du idet væsken fyller deg og du skjønner hva som venter. Du roer deg idet den fremmede begynner å massere fitta di mens den bakre kanalen fylles opp med væske. Jeg sender deg inn på badet.

 

Når du er tilbake fester jeg tauet i taket rundt den ene leggen din. Jeg heiser benet ditt opp slik at du blir liggende på siden og sprike i en v-form. Jeg dytter et teppe under deg så mannen blir liggende bak deg litt lavere enn du ligger. Han dynker kuken sin i glidemiddel, ansiktet hans lyser av kåthet. Han dynker hånden sin i olje også. Du hyler til når han presser inn en finger. Det ville vært bedre for deg om du bare slappet av. To fingre lirker han inn og masserer der inne. Jeg leker med brystene dine imens og også med meg selv. Du klynker igjen idet den tredje fingeren glir inn. Han spør om du er pult i baken før.

-Nei, det blir første gangen, det blir nok veldig godt for henne, svarer jeg.

-Nei, vær så snill, sier du, men nå er det tid for den oljede kuken hans å gli inn i rumpehullet ditt. Du hikster i det den grove kuken presser seg inn i det stramme rumpehullet ditt. Mannen lukker øynene i intens nytelse. De store hendene hans klemmer rundt den oljeglatte, runde baken din. Han støter sakte hele sin lengde inn i deg og så litt ut igjen med en herlig svuppende lyd. Han finner en rask og kort rytme, du følger den hjelpesløst der du henger med det ene benet heist opp som et dyr i en snare. Du slipper fra deg små, jamrende stønn mens pikken leker seg inne i deg. Du vet det ikke, men mannen som knuller deg i rumpa, fortalte meg om denne fantasien på en fest vi var på for et halvt år siden. Jeg sa det sikkert kunne virkeliggjøres. Han stod og siklet etter nettopp deg, jeg elsker når andre menn får lyst på deg. Jeg elsker å oppfylle de skitne fantasiene deres. Du henger her nå og han jukker deg raskt og stønnende i rumpa mens det renner fra den vidåpne fitta di. Han sa han ønsket å kjenne at du kom rundt ham. Han legger en  bred hånd over den klisne fitta di og lar den gli frem og tilbake. Han tvinger inn en finger og masserer rytmisk der inne mens tommelen gnir over klitten din. Du stønner og vrir deg og kaster hodet bakover. Pusten unnslipper deg i små hikst. Jeg kjenner at jeg snart ikke kan holde tilbake mer. Synet av den kraftige kuken som jobber i den deilige, lille rumpa di og fingrene som hardhendt glir inn i og over den hovne, glatte fitta di. Ryggen din er bøyd i en spent bue bakover, en hissig rødme brer seg over ansiktet ditt, håret er i en eneste vase og det renner fra de lukkede øynene dine. Fra den halvåpne munnen din kommer lyder som ikke ligner noen menneskelig lyd. Ansiktstrekkene dine forvrenges og du setter i et høyt skrik idet de ufrivillige rykningene raser gjennom kroppen din. Det deilige rumpehullet ditt strammer rundt pikken du har i deg og du fylles med sæd langt opp i tarmen. Den grådige fitta di lukker seg rundt mannens fingre samtidig og jeg vet at du er en herlig, kåt jente som bare aldri får nok. Jeg tømmer meg over brystene og magen din i det samme, det renner ned mot fitta di og den fremmeds fingre og pikk. Han trekker seg ut av deg og forlater rommet. Jeg løsner deg fra taket og du blir liggende i en haug på gulvet og skjelve. Jeg sleper deg inn i dusjen, lar vannet flomme over oss begge og kysser deg varmt på munnen.

– Jeg elsker deg, tøsa mi, mumler jeg.

 

Legg igjen en kommentar