En historie, fra oss

Denne novellen er vist 21261 ganger.

Jeg har deg endelig foran meg og har beordret deg ned i en velkomstpositur, akkurat slik Herren liker deg.
Har plassert deg i senga hvor du står på alle fire.
Hodet ditt er presset ned i putene og armene strukket fremfor deg.
Hoftene dine er løftet og jeg har godt utsyn til både rumpa og kjønnet ditt.
Brystene dine er blottet og henger ned mot lakenet. Jeg spaserer rundt senga, ser på deg i stillhet.
Har bundet bind for øynene dine slik at du ikke skal falle for fristelsen å se etter meg.
Du kan høre meg der jeg skritter rundt senga, at jeg nærmer meg, er rett ved deg uten å ta på deg, kun ser på.
Jeg kan høre pusten din bli tyngre. Så setter jeg meg tilbake i stolen igjen som er plassert bare en knapp halvmeter bak rumpa di.
Jeg er stille og du kan kun høre din egen pust. Sitter og nyter synet av deg og må bare vente litt før jeg starter min inspeksjon.
Så reiser jeg meg og skritter helt inn bak deg. Tar tak i den ene rumpeballen din og trekker den til side, åpner tilgangen til deg.
Jeg bøyer meg ned og trekker inn duften av deg, kan se en dråpe fuktighet som siger ut mellom kjønnsleppene dine.
Hører et svakt sukk fra deg, men bryr meg ikke nevneverdig over det.
Ser etter hvordan du har barbert deg og ser etter om du har glemt noen hår, men jeg finner ingen.
Dette forteller jeg fornøyd til deg. Jeg gir deg ingen tillatelse til å snakke til meg uten tillatelse på forhånd. Dette har jeg gjort klart og tydelig for deg, og at du vil bli straffet hardt for brudd på disse reglene.
Etter å ha sett nok på deg snur jeg meg og henter frem en flaske med olje.
Lar oljen flyte over rumpeballene dine, flytter flasken slik at strømmen med olje begynner å renne ned over ringen din, videre ned mellom fitteleppene dine.
Så begynner jeg å smøre deg inn med oljen, masserer rumpeballene, rundt ballene og på innsiden. Lar en fingertupp massere noe hardere over ringen uten å trenge inn i deg, flytter hånda videre nedover og masserer fitta di, rundt leppene og samtidig med den andre hånden lar jeg mer olje flyte over fitta di.
Da oljen kommer strømmene fører jeg to fingre inn mellom leppene dine og lar oljen smøre seg på innsiden av deg.
Du stønner, men er lur nok til ikke å si noe. Slik holder jeg på en liten stund før jeg stopper.
Jeg lar deg være alene i noen sekunder mens jeg går inn på badet, henter et håndkle for å kunne ha noe å tørke hendene mine med.
Når jeg kommer tilbake begynner jeg å kle av meg. Dette forteller jeg deg, men du får ikke se på.
Forteller deg hvor hard jeg er, hvor tydelige blodårene er nedover pikken min, hvor hardt den banker, men fremdeles ingen tillatelse til å se.
Naken går jeg bak deg igjen. Tar frem en ny flaske, denne gang med gele.
En gele som er beregnet for analen din, og jeg forteller deg dette.
"Nå.. lille tøs , .. nå skal jeg smøre inn rumpa di, gjøre den glatt for å kunne ta imot meg.
Hører du hva jeg sier?"
"HØRER DU HVA JEG SIER?"
Du svarer bekreftende og jeg fortsetter. Trykker ut en god klump med kjølig gele og legger den rett på ringen din. Så lar jeg to fingre gni rundt ringen.
Presser dem ikke inn enda, men varmer opp analen, lar musklene begynne å bli varme. Så legger jeg litt press på med langfingeren og presser det ytterste leddet inn i rumpa di. Du sier fremdeles ingenting, kun små, nesten lydløse hikst. Jeg roterer med fingertuppen, prøver å myke opp rumpa di før jeg trekker den ut.
Legger så litt mer gele på.
Trekker meg litt vekk og setter meg tilbake i stolen igjen.
Bøyer meg ned mot en bag jeg har tatt med og snakker til deg.
"Så. tøsen mi… nå skal vi leke litt. Nå skal vi se å begynne å bruke deg ordentlig."
Fra baggen henter jeg frem en buttplugg.
"Nå skal jeg fortelle deg hva jeg skal gjøre".
Du sier fremdles ikke noe, men jeg kan høre du puster tyngre.
"Nå skal du brukes til min forlystelse, for mitt bruk, for Herrens egen glede. Nå forstår du", sier jeg høyt til deg mens jeg påny legger enda en god klump med gele over analen din.
"Nå skal du få kjenne mitt lille favoritt leketøy. Her har jeg en flott buttplugg til deg. Den er ganske god, god og tykk, og den vil passe rumpa di helt suverent."
Du holder fremdeles munn mens jeg legger pluggen mot ringen din.
Du kjenner den lille tuppen og jeg lar den bare leke med deg. Etter litt oppvarming begynner jeg å legge press på den og den begynner sakte å forsvinne inn i rumpa di. Størrelsen øker og med ett utbryter du i en svak protest.
"Au. nei, stopp. vent litt".
Det tar meg to sekunder å reagere. Jeg lar den ene håndflaten fare mot undersiden av den ene rumpaballen din og den treffer huden din hardt og bestemt. Lyden av hånda mi mot huden din gir gjenklang i rommet, og jeg ser at det gjør noe vondt. Ansiktet ditt dreier seg i en svak grimase og du kniper igjen munnen.
"Snakker du til meg… til meg.. din tøs", sier jeg strengt til deg og gir deg ytterligere et hardt rapp over rumpa.
Du sukker, men holder munn og jeg fortsetter å presse buttpluggen inn i rumpa di.
Plutselig så er den inne og med den kraftige innsnevringen pluggen har i enden smetter den helt inn i deg og setter seg fast. Der er den, på plass og montert i rumpa di.
"Sånn.. der har vi den. Nå skal du få lov til å suge meg!"
Jeg krabber opp i senga til deg, sniker meg inn foran deg, legger bena mine på hver side av hodet ditt og trekker av deg bindet for øynene.
Du får fremdeles ikke se på meg, men du får tillatelse til å se på pikken min mens du skal suge meg.
Pikken min står hard og voksen foran ansiktet ditt når du åpner øynene. Heller ikke hendene får du lov til å bruke, så det eneste du skal gjøre er å åpne munnen mens jeg fører den inn i munnhulen din. Og slik vil jeg sakte og sikkert begynne å knulle deg i munn. Holder et godt grep rundt nakken din mens jeg nå med lange og dype støt lar deg få smake pikken min. Jeg trenger ikke helt ned i halsen din, vil ikke kvele deg, men lar deg forstå at dette er en grov pikk, en grov og kraftig pikk, og mens du suger meg slik forteller jeg deg, med buttpluggen i rumpa… at denne natten skal du bli grovt utnyttet i timer. Jeg skal med denne grove pikken virkelig kjøre både fitta og rumpa di. Det vil bli lenge til du opplever noe likt.
Du hører hva jeg forteller deg. Hører detaljene i hva jeg sier mens pikken min skyves i lange tak inn og ut av munnen din. Du kjenner grovheten i pikken min, størrelsen, lengden og tankene om denne pikken som skal knulle deg natten gjennom gjør deg, om mulig, enda kåtere. Du kjenner de sterke hendene mine i nakken din, fingrene gjennom håret som holder hodet ditt fast mens jeg fortsetter å knulle munnen din. Pikken vokser nesten ytterligere, hodet hovner opp. Så trekker jeg meg med ett ut, lar deg puste ut… ser at du sikler svakt og neseborene som åpner seg.
"Det var tøsen sin det… dette kan du. Nå vil jeg kjenne fitta di!"
Jeg trekker meg vekk fra posisjonen foran deg og skritter tilbake ut på gulvet.
Du hører jeg er tilbake i baggen og henter frem noe. Jeg går igjen frem til deg og tar tak i høyre armen din, trekker den bakover, noe som gjør at hodet ditt synker ned igjen i putene. Trekker armen din bakover og legger håndleddet ditt mot leggen din. Så kjenner du et rep som knyttes over håndleddet og fast i leggen.
"Nei. ikke…", stønner du svakt, men stopper i det du husker straffen, og den kommer nesten før du stopper setningen. Jeg er raskt over på den andre siden av deg, fortsetter den samme prosedyren med å binde håneden din fast i den siste leggen din mens jeg snakker til deg.
"Så.. du klarte ikke å holde kjeft. Jeg har uttrykkelig sagt i fra at du ikke har lov til å snakke eller ytre deg uten din Herres tillatelse. Har du ikke forstått dette?"
Stemmen er streng, og jeg er bestemt i bevegelsene når jeg binder den siste hånda fast. Du har nå begge armene strukket bakover mot anklene mens du er på alle fire. I den stillingen blir automatisk hodet presset ned mot putene og hoftene heves tilsvarende. Rumpeballene dine skinner av all oljen og buttpluggen sitter fremdeles godt i deg. Jeg kan se at ringmusklene strammes rundt den, litt av nervøsietet, noe av prøvelse for å se om den kan presses ut.
"Nå skal du få merke hvordan det er å ikke adlyde mine ordre… tøs!".
Jeg snakker hardt, bestemt og strengt til deg. Du hører meg igjen nede i baggen. Ut av baggen trekker jeg frem en lær-padd. En bredt lærstykke, flat med små graveringer i, og med et godt håndtak. Jeg går fremover og plasserer meg foran deg. Du har ikke øyenbind på nå og jeg viser frem lær-padden.
"Ser du denne din tøs, ser du denne? Dette er hva jeg må ta frem når du ikke er interessert i å adlyde".
Du ser på den og du vet så alt for godt hva som er i ferd med å skje. Jeg går tilbake igjen, står bak deg, ser på de deilige rumpeballene dine og slår samtidig lærstykket mot sengekanten, slik at du hører det smeller.
Så. med ett svinger jeg det flate læret over den venstre rumpeballen din… raskt, bestemt, men ikke for hardt. Her skal du først varmes opp.. rumpeballene dine skal bli myke, varme, glovarme før hardheten økes. Jeg jeg blir bare hardere mens jeg står bak deg og hører de små hikstene dine etter hvert som slagene rammer rumpa di.
Huden blir strammere og rødere etter hvert som jeg øker hardheten og hastigheten mellom slagene.
Merker jeg nærmer meg ditt bristepunkt og stopper. Jeg bøyer meg ned over rumpa di, stryker forsiktig med hendene over rumpeballene, prøver å lindre de såre og røde rumpeballene. Jeg går frem til deg, ser du biter i den ene puta for ikke å gi fra deg noen lyd.
"Sånn… nå forstår du vel at du må høre hva din herre sier? Alt blir så lettere bare du adlyder."
Så snur jeg meg uten å vente på svaret ditt.
"Og nå.. tøsen mi, nå skal du endelig få kjenne pikken min."
Jeg går opp i senga til deg, men lar deg fremdeles være bindt, slik at du er totalt hengitt mitt behov.
Du har ingen muligheter nå for å stoppe meg, ingen muligheter for å komme deg vekk.
Jeg står nå oppreist i senga, ser ned på deg. Så plasserer jeg ett ben på hver sin side av hoftene dine, ser rett ned på buttpluggen som sitter dypt inn i analen din. Så bøyer jeg knærne, synker ned mot deg og griper deg rundt midjen med to sterke hender. Holder deg godt fast.
Bøyer meg ytterligere ned og nå plasserer jeg hodet mitt mellom fitteleppene dine… fremdeles godt innsmurt med olje.
Hodet presser seg mellom leppene dine og jeg hører du stønner mykt og dypt.. vet at du har ventet på dette. Griper hardere rundt midjen din og trekker deg opp og mot meg samtidig som jeg i et langt og rolig støt lar pikken min synke helt i bunn av deg. Helt til jeg stanger i bunn. Der lar jeg meg ligge rolig, bare småstøter i bunnen din før jeg sakte trekker meg nesten helt ut. Slik fortsetter jeg en liten stund med lange rolige støt inn og ut av deg. Treffer bunnen din hver eneste gang jeg flyter inn i fitta di. Så merker jeg at denne siste timen har hisset meg opp og jeg øker tempoet.
Holder deg enda hardere og så starter jeg ett ritt av de sjelne. Jeg drar deg opp mot meg hver gang jeg kaster pikken min inn i deg, øker tempoet ytterligere og jeg merker jeg snart kommer. Fortsetter å knulle hardt, holder et høyt tempo mens hendene mine holder deg fast og bestemt.
Nå nærmer orgasmen min seg og jeg stopper i bunn av deg, slipper den ene hånden og griper tak i buttpluggen. Så trekker jeg den ut av deg, rolig så det ikke gjør så vondt, og med en gang innsnevringen er ute skvetter resten ut av seg selv.
Jeg hiver meg av deg og legger pikken min mot ringen din og bare bruker deg. Dytter meg inn i analen din og gjentar det råe rittet i fitta di, nå i rumpa di. Støter, kjører inn og ut, bunner og knuller rumpa di som besatt og jeg klarer ikke å holde tilbake mer. Jeg lar sæden min bare strømme inn i den varme rumpa di, og du må merke det for du stønner langt og tungt idet hodet mitt vokser og den varme sæden strømmer inn i deg.

Etterpå legger vi to oss tett sammen og jeg visker deg i øret…. Utrolig glad i deg OOO !!! Jeg elsker deg!

Legg igjen en kommentar