Fjellrypa

Denne novellen er vist 20268 ganger.

Hun hadde gått mange kilometer nå, og regnet med at hytta ikke var langt unna. Sola stekte, så hun hadde tatt av seg jakka for lenge siden og lagt i sekken.Det var lenge siden hun hadde spist frokost nå, så hun kjente hun snart måtte spise..Bare hun hadde funnet hytta først…
Det var mange år siden hun hadde vært her oppe nå, og da hadde de vært to…Men det ville hun ikke tenke på nå.Nå skulle hun ha noen etterlengtede dager for seg selv, i fred og ro..Kanskje fant hun tilbake til gleden over livet, og få tilbake ett glimt av sitt gamle jeg.

Hun skjønte hun hadde bommet litt på retningen og kommet skjevt ut etter det siste henget, så hun fant seg like godt en skråning i sola for å spise litt mat.Hun gravde seg en sitteplass og la ut det vesle reinskinnet hun alltid hadde med når hun var på tur. Satte seg ned og åpnet termosen og fylte koppen med rykende varm te..Brødmat smaker aldri så godt som ute i det fri, og hun nøt hver bit.Hun lukket øynene, og lente seg inn mot skråningen..
Tankene begynte å vandre mens hun satt slik. Hvordan skulle livet noen gang bli det samme igjen? Hva hadde gått galt, og hvorfor hadde hun ikke sett det før? Hun glemmer nok aldri følelsen hun fikk da hun den dagen kom hjem for tidlig som en overraskelse, og tok han på fersken med venninnen hennes..Hun hadde blitt stående målløs i døra og bare kikke på dem der de lå…Det hadde tatt lang tid før de oppdaget henne, og hun så dem for seg igjen nå…

Smerten hun da hadde følt var ikke så sterk lenger, og hun merket at det begynte å dunke svakt i underlivet når hun nå tenkte på det…Han hadde stått på kne bak elskerinnen, og hun hadde sett kuken hans gå inn og ut av henne. Hun hadde ligget med ansiktet mot døra der hun sto, men lukkede øyne og halvåpen munn mens nytelsen lyste av fjeset hennes..
Hun flyttet litt urolig på seg på reinskinnet, og kjente at hun faktisk ble litt kåt.
Hva var dette? Hun skulle ikke bli kåt av dette synet, men kjenne hvoor vondt det var at han hadde gjort dette mot henne, og attpåtil med venninnen hennes..Men det var ingen tvil..Hun kjente hun begynte å bli litt fuktig, og dunkingen vedvarte. Hun klemte bena litt prøvende sammen, og kjente det strammet til i magen..
Kåt…Midt her oppe i fjellheimen..
Hun åpnet øynene og kikket seg rundt, men kunne ikke se noen andre noe sted..Prøvende knøt hun opp skibuksen, og lot hånden gli ned til kjønnet og berørte forsiktig knoppen med lett skjelvende fingre..Det gikk små ilninger gjennom henne, og hun lot fingeren rotere forsiktig over knoppen, mens hun spriket litt mer med bena for å komme til..Det ble for trangt så hun måtte nok ned med buksene..
Hun fniste litt av seg selv der hun satt, i ullgenser og med buksene nede på låra…Tenk om noen kom….
Tanken gjorde det hele bare mer spennende. Buksene var fremdeles i veien, og varmt ble det med ullgenseren, så hun fant ut at det var like greit å la det stå til…Det var jo ikke folk her oppe likevel. Genseren la hun på reinskinnet, mens buksen ble liggende nede ved bena hennes. Nå skulle han ha sett henne, i en skråning, midt oppe på fjellet,- iført t-skjorte, truse og skisko…Hun fniste igjen..Det var jo nesten så hun ikke trodde det gikk an selv..

Hun lente seg tilbake igjen, men fant det mer bekvemt å legge seg på skinnfellen..Hun hadde gjort en skikkelig gravejobb, så sitteplassen var nesten som en sofa der i skråningen. Hun lot hendene stryke over seg selv. Puppene hennes var det ikke noe galt med, for de var faste, runde og noe større enn venninnens..Magen var flat, og hoftene var også fine. Venninnen var jo faktisk blitt litt småblubbete tenkte hun litt småondt for seg selv..Han hadde aldri klaget over sex`en heller, så hun skjønte ikke hvorfor han så seg nødt til å ha andre enn henne..
Igjen så hun dem for seg der han tok henne bakfra, hun nøt og han strakte frem en hånd for å massere brystene hennes..Han bøyer seg over henne som for å gi henne ett kyss….

Dunkingen starter igjen i undelivet, og en hånd er på tur ned i trusa mot knoppen og kjønnet hennes som nå tydelig har våknet..Den andre hånden smetter hun opp under genseren for å massere puppene og knipe litt i vorten..Hun drar to fingre prøvende over sprekken, og putter dem i munnen…Hun smaker salt, og nesten litt syrlig..Hun slikker dem rene og lar dem forbi bløte av spyttet..Så putter hun hånden tilbake i trusen og begynner å massere knoppen forsiktig med små roterende og ruggende bevegelser om hverandre..
Den andre hånden tar nå tak i trusen og drar den nedover låra, slik at hun kan skille bena mer… Hun grøsser lett når hun kjenner den kalde lufta treffer kjønnet og baken, men det tenner henne mer også, for det minner henne på hvor hun er…Hun kikker nedover seg selv, og tar løs en snøklump fra skråningen og lar den smelte mens hun fører den over magen og nedover mot det varme, pulserende…Det er så deilig kaldt, og samtidig så varmt..
Hun lar de kalde fingrene gli opp i fitta, mens den andre hånden fremdeles leker og masserer knoppen..Hun løfter på underlivet og jager fingrene inn og ut av seg selv…Det er så deilig…Hun kjenner det begynner å rykke i lårene og magen nå, så det er ikke lenge før hun kommer til å komme…

Da, plutselig, er det noen som kremter ett sted..Hun farer sammen, river over seg genseren og setter seg opp og kikker seg villt rundt… Da oppdager hun han… Han står lent nonchalant opp etter en granlegg, og kikker på henne med ett sultent blikk. Hvor lenge har han stått der? Hun lar blikket gli over han, og legger merke til kulen i skibuksen hans..Han har altså stått der en stund…Hun kjenner at hun rødmer og har mest lyst til å dø…Likevel er hun så kåt nå, så hun biter tennene sammen og kremter… Hun spør hest om han har stått der lenge, og om han likte det han så… Noe han bekreftet med ett blikk nedover seg selv, og ett lurt smil tilbake…Han forteller at han aldri hadde sett ei så lekker fjellrype før. Hun ber han komme og sette seg, for det er plass til en til på skinnfellen…
Og han er ikke vond å be…
Hun småhutrer litt, og han legger prøvende en arm rundt henne og stryker henne for å gi henne litt av sin varme..Han er ganske kjekk egentlig, selv om han har ett helt alminnelig utseende.Og han lukter godt. Hun legger hodet mot skulderen hans, og snuser inn lukta av etterbarberingsvannet hans.. Hun smetter en arm under genseren hans, og stryker han lett over siden og magen. Han er god og varm, og på brystkassen hans er det akkurat passe med hår. Hun kan kjenne at han har en stripe hår fra brystkassen ned mot navlen, og hun lar fingrene følge denne stripen litt opp og ned. Hjertet hans banker litt raskere nå, og bulen i buksen en ikke blitt mindre..
Hun spør han forsiktig om det ikke er trangt i buksene, og han smiler og spør om hun har noe i mot at han knepper opp..Noe hun slett ikke har.Hun hjelper han med å åpne, og får frem pikken hans..Den vipper lett til hennes side, og hun stryker over den med hånden som nå er kald. Han rykker til, og hun tar tak rundt den og begynner å bevege hånden sakte oppover og nedover…
Han lener seg inn mot skråningen, og hun bøyer seg over han og slikker forsiktig på hodet av pikken hans..Hun tar litt av ham i munnen og suger prøvende på han, og hun kjenner det rykker i hele han. Dette tenner henne mer, så hun tar inn så mye hun klarer av han og lar tunga rotere på skaftet mens hun beveger hodet opp og ned. Han tar tak i nakken hennes og klemmer forsiktig, og hun stiller seg på kne for å få en bedre stilling. Han strekker ut en hånd og lar fingrene gli over de harde vortene hennes..Puppene hennes vugger i takt med sugingen, og han kniper den ene vorten hennes og holder igjen..

Hun setter seg opp, og kikker på han og smiler, og forteller han at hun liker smaken av han. Kanskje han vil smake henne også? Han svarer ikke, men tar tak i henne og legger henne på ryggen på skinnet. Hun tar ullgenseren og legger under hodet, for hun vil se han når han slikker henne. Og som han slikker!! Det er ikke mye hun rekker å se før hun bare må legge hodet bakover og nyte. Han slikker henne vilt, som om det er det siste her i verden han skal gjøre.Suger henne med lange drag på knoppen, og lar tunga jage ut og inn av den våte fitta hennes.Hun stønner, og skrever ut det hun klarer for å gi han så mye plass som mulig…Hun vil ha hele han, og hun lar fingrene grave seg inn i håret hans mens hun dytter hodet hans ned mot seg…Du slaige messias, som han slikker henne..Han stikker to fingre opp i henne og fingerpuler henne i ett vannvittig race,mens han samtidig lar tunga rotere villt over knoppen..Det er så hun ser stjerner, og det brenner i magen…Hun klarer ikke ligge stille lenger, og småjukker mot fingrene hans…

Når han merker at hun begynner å puste i kast, retter han seg opp og tørker seg med håndbaken over fjeset.. Han legger seg over henne, og lar pikken sakte gli inn i henne. Hun er ivrig, så hun løfter seg opp for å møte han, men da trekker han seg tilbake..Han vil bestemme tempoet, og nå vil han erte henne litt..Igjen glir han litt inn i henne, mens han ser henne dypt inn i øynene og smiler lurt. Hun begynner igjen å møte han, og igjen trekker han seg tilbake..Han småjukker litt, før han trekker seg helt ut..Hun ser nesten strengt på han, og jamrer seg..Hun vil ha ham, og det NÅ…Han ler hest, og stikker pikken inn igjen, småjukker igjen og lar seg gli ut..
Hun synes ikke det er noe moro lenger, og lar fingrene sine finne knoppen og putter sine egne fingre opp i seg selv…Han tar vekk hånen hennes og tar pikken og gnir opp og ned sprekken hennes, før han kjører den inn…Han fyller hele henne, og hun er nå så kåt at hun ikke vil la han slippe unna. Hun legger bena rundt ham, og holder han fast i ett saksegrep, og begynner å bevege underliver sitt mot hans..Han er nå kommet så langt at han er klar for resten, og de starter ett ritt i en fart som ikke ligner grisen..Hun klorer seg fast til ryggen hans, biter han i halsen og klemmer han litt lenger inn med bena..Begge puster så tungt og raskt nå, og ingen av dem tenker lenger på den andre,- kun seg selv og sin egen nytelse…
Hun kjenner hun snart kommer og lar fingrene leke med knoppen for å skynde på orgasmen..Han merker dette, og han kjenner at han er like i nærheten av å komme han også, men prøver å holde igjen slik at de kan komme samtidig..Hun begynner å rykke til under han, og hun legger hodet tilbake med lukkede øyne og stønner høyt..Han kjenner musklene hennes trekke seg sammen rundt pikken, og nå klarer han ikke holde igjen. Han jukker kraftig to – tre ganger og kjører så pikken i bunnen på henne og lar det stå til.Det er så deilig, så han klarer ikke ti stille, men kommer med et rop av nytelse der oppe i fjellheimen..

De blir liggende slik en liten stund og bare kjenne på følelsen. Han retter seg opp, og glir da ut av henne, og begge rykker til…De kjenner nå at det er kaldt, og strekker seg etter klærne sine. Hun har våtservietter i sekken, så hun tørker av seg det meste av væskene deres før hun kler på seg..Begge er stille, og det virker som de egentlig er litt flaue over hva de har gjort.
Hun kremter litt, og spør han så hvordan han visste hun var her…Han smiler og forteller at venninna hennes hadde fortalt om hytta de to bestandig dro til når en av dem hadde kjærlighetssorg. Så da hun hadde kommet hjem og fortalt at hun hadde blitt tatt på senga sammen med hennes mann, hadde han lagt to og to sammen og dratt etter. Men først hadde han gitt henne beskjed om at hun skulle være ute av huset når han kom hjem…
Hun smiler, og sier at hun hadde gitt han samme beskjed..Men hadde han planer om å dra ned igjen nå, eller hadde han også hytte her oppe? Det hadde han ikke.Så han måtte vel gå ned igjen før det ble mørkt..
De blir stående og se på hverandre noen sekunder, før hun sier at han kan gjerne få bli med henne på hytta hennes, så kan de pleie kjærlighetssorgen sin sammen. Det var jo ikke så langt igjen, og raskere enn om han måtte gå helt ned igjen.De har tross alt blitt sviktet begge to,- hun av sin beste venninne, og han av kompisen sin.. Felles sorg, felles trøst..Og hun trodde nok at de skulle finne på noe å fordrive tiden med om det ikke ble fint vær..Ble det fint vær, var det mye de kunne gjøre utendørs også.Hun hadde mat nok og en flaske vin i sekken..
Dessuten,-
på hytta hadde hun en utstoppet fjellrype,- så hvis han ville skulle han få se en ekte fjellrype også…

Legg igjen en kommentar