En julinatt

Denne novellen er vist 36358 ganger.

En julinatt.  Av Bukken

 

Sommervarmen gjorde at vi begge var utrolig svette og ikke fikk sove. Det var deilig å kunne  sette seg ut på verandaen og kjenne en lett bris bevege litt på den dirrende varme lufta.

 

Vi satt der helt stille og så utover sjøen som lå der nesten helt rolig. Selv måkene var stille. Eneste lyd vi hørte var skvulpene av noen årer på en robåt som kom inn sundet. Morildlyset viste oss alle rotakene og kjølvannet av rosjekta. Vi kunne se konturene av en sterk mann, men ingen av oss dro kjennsel på hvem det var. “Flere som ikke får sove kanskje” sa Nina. Jeg tenkte akkurat det samme nikket bekreftende. “Kanskje vi skal se om vi kjenner han og invitere han på en øl” sa Nina og reiste seg. Jeg fulgte med og vi gikk sammen ned til brygga der han snart skulle forbi.

 

Vi satte oss på benken på brygga begge og Nina ropte hei til han idet han kom på siden av  brygga. Han stoppet å ro og smilte til oss. “Flere som ikke får sove?” sa Nina. “Ja, alt for varmt i natt” svarte han i sjekta mens han smålo. “Ikke noe å klage over. Slike netter er til å bruke på en hyggelig måte istedenfor å vri seg i senga” fortsatte han og lo. “Har du lyst til å ta en øl med oss” sa Nina mens jeg bare satt der stille og observerte. “Jotakk, hørtes bra ut det” sa han, “men det er bare ett lite problem. Jeg har bare badebukse her jeg sitter, så jeg vet ikke helt om jeg er kledd for slik fest”. Han var nå kommet litt forbi brygga så vi så månelyset lyse opp ansiktet hans. Da så vi at det var Harald, eldstemann i familien som hadde hytte på andre siden av sundet som var på rotur. “Å hei Harald, nå ser jeg jo at det er du” sa Nina. Harald var nok blitt to-tre og tyve år nå og var ikke lenger den litt kvisete unggutten som pleide å selge krabber tidligere år. I konturene så vi en som var blitt langt mer voksen i kroppen med bredere skuldre og stramme muskler.

 

“Hvor gammel er du blitt nå Harald” spurte jeg. “23” svarte Harald idet rosjekta skle rolig helt inntil brygga. “Om du har lyst på en øl, så er jo ikke den badebuksa noe problem.” sa Nina. Hun selv hadde nok glemt at hun var kledd for soving og heller ikke hadde stort med klær på. Kun en liten truse og BH. “Vi er jo halvnakne hele gjengen her” sa jeg og lo. “Det skiter vi vel i i denne deilige natten.” Jeg var litt småbrisen, så jeg brydde meg ikke særlig om slike detaljer.”Ok, det hadde smakt med en øl i varmen” sa Harald og tok trossa i neven og hoppet i land. I nattemørket som ikke er særlig mørkt på midten av sommeren var det jo vanskelig for Harald å skjule en godt trent kropp og den trange badebuksa viste at han var blitt voksen der nede også. Jeg la merke til at Nina skulte bort på han og smilte mens han fortøyde båten.

 

“Vi får gå opp til hytta” sa Nina. “Vi har jo ingen øl her på brygga”. Jeg merket at Harald hadde oppdaget at Nina var i undertøyet. Han kikket på henne og trodde nok ikke at jeg la merke til at han fulgte duvingen av brystene hennes idet hun startet på stien mot hytta. I hodet mitt begynte tankene jeg så ofte hadde hatt om å få se Nina med en annen mans kuk i seg. Samme tanken brukte å komme når vi satt i badstuen på fjellstuen vi pleide å dra til i vinterferien, men det var jo liksom aldri noe jeg hadde sett på som annet enn en fin fantasi, men her kjente jeg at pikken min begynte å reise seg ved tanken. Jeg fant ut at jeg bare måtte jobbe med å få den tanken ut av hodet siden dette egentlig var helt utenkelig.

 

Etter å ha sittet en stund på terrassen hadde vi fått i oss et par øl hver og Nina reiste seg for å hente flere. Tiden hadde gått ganske raskt, så det var begynt å lysne, så det var et flott syn å se Nina bakenfra idet hun gikk inn. Stringtrusen hennes gjorde henne ekstra sexy synes jeg. Hun hadde drukket så hun var littegranne ustø i gangen, og hun småsang der hun gikk.

 

Det så ut som Harald også likte det for øynene hans fulgte henne hele veien inn til kjøleskapet. Jeg kunne ikke unngå å se at pikken hans ikke lenger bare hang ned mellom beina.  Den var tydelig på vei opp for badebuksa var mye trangere nå. Tanken på å få se Nina med en annen pikk i seg kom tilbake på netthinna mi og pikken min begynte også å reagere.

 

Da Nina kom tilbake med en øl til hver kunne hun ikke la være å legge merke til at Harald satt der med gryende ståpikk. Blikket hennes ble tydeligvis sugd mot den voksende bulen. Harald forsøkte å skjule det med å sette beina i kryss, men han var nok for svett og glatt i huden, så den spratt opp og hodet kom over kanten av badebuksa og det ble enda mer tydelig at han var kåt.

 

Nina kikket bort på meg med et litt forvirret blikk. Jeg kunne se på henne at hun likte synet. Brystvortene hennes var blitt hardere og hun hadde den karakteristiske flakkingen med øynene som hun brukte å ha når hun var kåt og ville be meg om å elske med henne. Hun kikket på meg som om hun spurte om det var nå vi skulle gjøre det som jeg hadde i fantasien og som jeg hadde fortalt henne om at jeg fantaserte om å få se. Det var blitt tilstrekkelig lyst til at jeg kunne se at Harald var rød i ansiktet og litt brydd over å få ståpikk.

 

Så lo Nina, så på meg og sa “jeg tror han der har vært alt for lenge alene på hytta i år, hehe”. “Ja, det tror jammen jeg også” sa jeg og lo med henne. “Om du har lyst Nina, så kan du jo spørre om du skal hjelpe han litt med det kanskje”. Jeg trodde ikke mine egne ører. Hadde jeg virkelig sagt det. Det som jeg egentlig bare kunne klare å si i en av fantasiene mine. Og jeg kjente at jeg virkelig hadde lyst til å se henne med Harald. Det virket jo så ufarlig der i varmen med noe alkohol innabords og den unge kåte mannen tilstede.

 

Både Nina og Harald så litt brydde ut, men jeg visste at de var klar for hverandre. Nina så på meg og jeg nikket til henne. “Forsyn deg”, sa jeg. “Men jeg må få se på”. “Får jeg det” spurte jeg og så på Harald. Han smilte tilbake, litt brydd kanskje, men jeg forsto at han ihvertfall hadde lyst, men jeg visste jo ikke om han hadde mot til å gjøre det. Jeg reiste meg opp og gikk bak Nina. Holdt rundt henne og beveget hendene opp til brystene hennes. Dro Bh-en over brystene og av henne. Hun skalv lett da jeg masserte brystvortene. Så tok jeg en hånd ned i trusa for å kjenne om hun var våt. “wow” sa jeg idet jeg traff leppene hennes der nede. “Den her trenger virkelig pikk nå”. Så tok jeg ned trusa hennes og sa “Værsågod, det er servert”.

 

Nina gikk fram og satte seg på bordet foran Harald. Hun koste med klitoris med fingrene sine og så med et kåt blikk på Harald. Så tok hun tak i hånda til Harald og førte den bort til fitta. Hun var nydelig frisert med en liten stripe hår. Det var utrolig deilig å se Haralds fingre kose med klitten for så å skli inn i den våte deilige fitta. Nina sukket og så virkelig ut til å kose seg.

 

“Det begynner å bli litt vel lyst her ute nå” sa Nina. La oss gå innenfor. Vi reiste oss alle tre og Nina tok Harald i hånda og geleidet han inn på soverommet. Da vi kom innenfor døra stilte Nina sag på kne og dro Harald bort til seg. Hun dro forsiktig badebuksa hans ned så den stive kuken hans ble frigjort. Den duvet lett før hun tok tak i den med hånda og runket den noen tak før hun tok den i munnen. Pikken hans var en del større enn min, men det likte jeg bare veldig godt.

 

Det så ut som om Harald slappet mer av nå og nøt å bli sugd av Nina. Selv måtte jeg dra av buksa og runke mens jeg så på. Så tok Nina kuken ut av munnen, men fortsatte å kjærtegne den med hånda. “Nå vil jeg ha deg inni meg” sa Nina og la seg tilbake på senga og delte beina så Harald skulle få lett tilgang. Jeg satte meg på siden av henne så jeg skulle få se når kuken hans skle inn i henne. Han prøvde først å skli den rett inn, men forsto raskt at han trengte hjelp av hånda si til å styre den på plass. Han førte hodet sakte inn i henne og hun kom med et kraftig stønn da den forsvant inn. Det kom masse godlyder av Harald også idet han begynte å gli inn og ut av Nina. 

 

Det gikk ikke lenge før jeg forsto at Nina var nært ved å få orgasme. Hun pleide å like at jeg tok den ut og brukte to fingre inni henne og gi henne orgasme med dem. Men med Haralds kuk som var litt større enn min var det tydeligvis ikke nødvendig for å få henne til å komme. Snart hev hun etter luft og stønnet akkurat som hun brukte å gjøre når jeg ga henne orgasme.

 

Da orgasmen roet seg etter noen minutter holdt Harald fortsatt oppe tempoet. Jeg forsto at han også jaget orgasmen. “Nå er det din tur Harald” sa Nina. “Jeg vil at du skal komme snart. Jeg vil at du skal komme på en dirty måte. Si fra når du er nær så skal jeg fortelle hva du skal gjøre”

 

Ikke lenge etter stønnet Harald og sa at han snart ikke kunne holde igjen mer. Da smatt Nina opp av senga og ned ved fotenden  og stilte seg på kne. Harald havnet på gulvet stående. “Sprut meg i ansiktet” sa Nina. Harald stilte seg med kukhodet rett foran ansiktet hennes og runket som bestatt. Så stønnet han idet jeg så kukhodet hans glinset i sæd. Så kom han. Først en seig sprut som havnet på brystene hennes. Neste sprut var kraftig og traff henne rett i panna. Og jeg som ikke hadde turt å spørre om å få sprutet henne i ansiktet en gang sto ved siden av og så på mens han sprutet den ene deilige sædspruten etter den andre på henne. Jeg hadde runket hele tiden og var superklar for å sprute selv, så jeg stilte meg ved siden av Harald og sprutet min første sprut omtrent idet han sprutet sin siste. Det var en merkelig men utrolig pirrende følelse å få lov til å gjøre det som jeg elsket å se på i pornofilmer, og så få lov til å gjøre det samme selv. Fy søren så deilig jeg synes Nina var der hun sto på kne med masse sæd i ansiktet sitt.

 

Etterpå var vi nok litt pinlig berørt alle sammen, men etter at Nina hadde tatt seg en dusj pratet vi litt sammen før Harald satte seg i rosjekta si og dro tilbake mot hytta si.

 

Vi har aldri siden hatt en besøkende med oss, men vi har begge snakket om det som skjedde og jeg har forstått at Nina ville gjøre det som jeg ville like å se aller best. Hun hadde nok forstått hva som fenget meg mest i pornofilmene vi av og til så på, så jeg vet hun gjorde alt dette av kjærlighet til meg, men selvsagt også av egen kåtskap.

Legg igjen en kommentar