Tilgjengelig sekretærtøs

Denne novellen er vist 25283 ganger.

Idag skulle hun "jobbe" overtid, sjefen trengte å få tilfredstilt sine behov. Dette hadde hun gledet seg til hele uken, hun jobbet for sin sjef til vanlig også. Masse papirarbeide, såkalt kontorjobb. Men hun fikk også noen små "bud" og noen av de var også spesielt egnet til sekretærtøsens oppgaver. Sjefen krydret så og si den "grå" arbeidsdagen hennes, og det gledet henne masse at Sjefen selv var fornøyd at han ble ekstra tilfredstilt med sine spesielle behov. De hadde funnet tonen med en gang, første gang de møttes under jobberintervjuet. Og hun følte at Sjefen hadde ansett henne mest pga de samme "interessene" de hadde, og han brydde seg lite om at hun hadde noe utdanning som tilsa at hun kunne jobbe som en vanlig sekretær. Lite kyndig var hun med data også, men hun lærte fort påstod hun under intervjuet.
 
Joda hun hadde lært utrolig mye på seks mnd, og det var ingen tvil at hun lærte fort. Sjefen hadde rost henne opp i sky, han hadde ikke forventet at hun hadde lært tinga så fort nei. Lite kunne han kicke på, men han fant selvagt alltid noe å peke på og som hun måtte forbedre seg på. Men det var da i kombinasjon med særinteressene de hadde sammen utenom den vanlige arbeidstiden de drev seriøst jobb. Både han og henne var utrolig effektive med selve jobben, fordi de begge lengtet etter å spille de rollene de har ovenfor hverandre der han virkelig er SJEF og hun den sekretærtøsen som likte å bli brukt…..
 
Hun hadde jobbet i tre mnd hos ham og det var da hun fikk sine første oppgaver som sekretærtøsa. Sjefen tok jobben veldig seriøst, og lærte henne opp slik han ønsket en sekretær skulle være. Da hun omsider hadde lært seg touchmetoden på tastaturet, lært seg alle malene til de brevene hun måtte skriver ukentlig, det å arkivere og holde styr på all papirene. Det å skrive omfattende møtereferat, når Sjefen hadde viktige kunder hos seg. I tre lange mnd jobbet hun uten at det skjedde noe spesielt mellom de, og hun trodde nærmest at Sjefen hadde glemt hva de hadde snakket om på jobb intervjuet. Riktignok var det henne som utleverte seg selv og fortalte Sjefen hva hun tente på og hva slags fantasier hun hadde. Hun nærmest falt i trance, når hun fortalte om sin store hemlighet til en vilt fremmed mann som skulle ansette henne. Noe hun ikke visste før 3 dager etter jobb intervjuet, hun hadde kommet til seg selv etter intervjuet da hun lukket kontordøren bak seg. Og hun kjente rødmen komme intens når hun erindret mye av det hun hadde svart på som overhode ikke hadde med jobben å gjøre. Og hun hadde ikke regnet med å få jobben i det hele tatt….
 
Men nå hadde det altså gått 3 nye mnd, og det hadde skjedd en enorm utvikling. Hun småsprang til jobben hver dag, og gledet seg som et barn. Hva hadde Sjefen i tankene idag mon tro…hvilke oppgaver og oppdrag ville han gi henne. Inni mellom kunne det ta en uke uten noe form for noe ekstra, men hun fikk stadig påminnelse om at hun var kun Hans sekretærøs. Plutselig kunne det komme en mail fra Sjefen, når hun satt og jobbet. Så fikk hun ordre og oppgaver, som hun siden måtte rapportere tilbake hvordan hun følte seg, hvor våt hun var og hvor kåt hun var etter at oppdraget ble fullført. På møter hvor hun måtte skrive referat, hadde hun alltid eggvibratoren inni seg. Og han satt med fjernkontrollen…  Møter var alltid så kjedelig mente han, og så trengte han jo ikke å følge med siden han hadde en sekretærtøs som skrev referat fra møtet. Sjefen leste alltid referatet før hun skulle sende dette videre til andre som trengte den informasjonen, noen ganger måtte hun inn på "teppet" fordi han ville at hun skulle renskrive det på nytt bare for moro skyld fra hans side. Og det var jo en utfordring å skrive når Sjefen skulle se på.
 
Hun hadde nemlig en ekstra kontorpult inne hos ham, og når hun fikk sine spesielle tøseoppgaver måtte hun sitte på plassen sin. Der måtte hun nemlig sitte med sin spesielle antrekk, en bh overdel som løftet brystene hennes ekstra opp og sammen. Slik at brystene struttet frem og bøy seg selv på en måte – "disse er til for å lekes med og tilfredstille enhver menn som ønsker å bruke tid på disse brystene" påminte Sjefen hver gang hun satte seg i stolen. Sjefen elsket den type brystholder, som ikke dekket brystene i det hele tatt. Niplene var lette å få tak i, brystene bydde seg så frem i denne bhen. Sjefen hadde gitt tøsen ekstra penger for å kjøpe seg flere overdeler i forskjellige farger, slik at hun kunne bytte på. Og det var ikke i hvilke som helst butikk hun måtte kjøpe disse bh-ene. Hun følte seg skikkelig ubekvem av å kjøpe slikt undertøy til seg selv.
Dette var ganske ydmykende, noe Sjefen visste. Og ikke nok med det, så skulle hun utlevere seg for å være en stripper. Hun måtte også prøve overdelen i prøverommet, selv om hun visste at den ville passe henne. Der måtte hun også ta bilde av seg selv og sende bildet over til Sjefen for å få en godkjennelse at det var riktig bh. Og ikke nok med det så måtte hun vise seg frem til en mannelig ansatt, for så å få nok en bekreftelse på at det var riktig størrelse på bh til den type jobb hun hadde. GUD det var flaut det, hun følte seg ikke høy i toppen da hun gikk ut av den butikken.
 
Sjefen stolte på henne at hun hadde fullført oppdraget på den riktig måten, og hun måtte siden referere dette både muntlig og skriftlig for Sjefen fordi han ønsket å rippe opp i kåtskapen hennes. Der kan du se, du er og blir en horetøs du….sa Sjefen når han hadde lest referatet.
 
String truse hadde hun heller aldri gått med, og aldri kjøpt! Så det var også en oppgave som hun fikk. Dette måtte hun gjøre på samme måte som med bh, men i flere type butikker. Hun måtte også prøve de, og spørre de ansatte om det var rikitg størrelse.
Aller verst var det jo da hun måtte inn på kondomeriet og kjøpe en haug med sexleketøy til seg selv. Alt av utstyr som kan tenkes, og hun måtte betale det kontant. Der måtte hun også si at hun var stripper, og måtte unnskylde seg med alle de småpengene "Sjefen" hadde gitt henne. Dette var nok driks ja, siden hun stripper tenkte nok de som stod bak disken. Rødme rødme…
 
På kontoret hadde de en pent pyntet kiste som så ut som den egentlig bare stod til pynt. Men oppi der lå alt av sexleketøy som hun hadde kjøpt, øvrest lå det en "brettskuff" hvor mansjetter, colar og pisken lå klar til bruk. Hun hadde heldigvis ikke kjent pisken enda, og Sjefen visste at trusselen ved å si at han snart måtte bruke den….var nok til det rant vått mellom bena. Det var så utrolig lite som skulle til før hun ble våt, mo i knærna og øynene røpet at hun var kåt.
 
Jobb antrekket hennes var pent, alltid en hvit bluse tettsittende og en dyp V utringet bluse med et sort skjørt til. Slik at de struttende nipplene viste seg frem under blusen. Hun hadde alltid den spesielle bh under, samt stringtrusen. Vanligvis skal jo ikke tøser gå med truser, men Sjefen ville se hvor våt stringtrusen kunne bli. Og dessuten måtte han jo ha noe å stoppe de høye stønnene hennes hvis hun ble for kåt. Da måtte han stappe trusen inn i munnen hennes, slik at hun ikke kunne bråke så fælt. Tøsen var hjelpesløs, når hun fikk bind foran øynene, hun ble bindt på mange utenkelig måter og det å ikke få ut "frustrasjonen" av kåtskapen var noe Sjefen likte. Bare det så øynene hennes som røpet at hun likte det som ble gjort med henne. Hun elsket å bli brukt lenge og hard. Alle hullene hennes ble brukt, og hun kunne være øm i flere dager. Enkelte ganger kunne hun omtrent ikke sitte, fordi hun hadde fått "straff" i form av håndflatens harde medfart som Sjefen hadde brukt. Hun følte også noen ganger at hullene hadde blitt strekt og tøyd til det maksimale, vondt og godt på samme tid ja. Og dyvåt som vanlig.
 
Sjefen elsket å tømme seg i alle hullene hennes, og hun elsket å bli fylt opp. Holde på det lengst mulig, og følelsen av at Sjefen bare brukte henne for å tilfredstille seg selv. Mange ganger hadde hun gått ut fra kontoret hans, uten å få orgasme. Tirret opp maksimalt, og lengselen ved å få orgasme var så frustrerende.
Hun turde ikke å spørre heller om å få orgasme, for sist gang fikk hun skikkelig kjeft av at hun i det hele tatt turde å spørre om det. Det var første og siste gang hun spurte om det ja, til tross for at den "kjeftingen" også gjorde henne kåt. Han hadde nemlig kalt henne de verste ordene som horetøs, ludder, sexleketøy, sexslave osv, så orgasme var kun når Sjefen følte at hun hadde fortjent den  som belønningen.
 
Nå var tiden kommet til "overtid", Sjefens regler var at hun måtte kle av seg rett innenfor døren, brette klærna pent og legge det på plassen sin.
Undertøyet skulle være på og de høyhæla skoa som matchet antrekket. Idag var antrekket hvitt. Nytt idag var at døren ikke skulle låses, og hun fikk 1000 tanker om hvorfor…brått kommer hun tilbake til nu tiden da Sjefen står foran henne og veier brystene. Studerer henne fra topp til tå. Godkjenner og nikker.
Tar så hånden innunder trusen og kjenner på den glattbarberte fitten. Sjefen tar tak i begge niplene, med sine to fingre knuger de lett. Drar i nippelen to ganger, drar niplene nedover og strekker de – tegn på at tøsen nå må knele og stå på alle fire.
 
Sjefen går bort til kisten, klapper seg to ganger på låret og tøsen krabber bort til Sjefen. Lydig tispe som hun er, hun logrer med stompen da "colaren" blir satt på. Logringen er tegnet som betyr "takk", hun har jo ikke fått klar signal om å kunne bruke sin stemme. Idag var plassen hennes under pulten til Sjefen. Plassen hadde nylig blitt vasket dagen i forveien, det var hun som hadde fått den oppgaven. Selv om ikke "vasking" var hennes arbeidsoppgave i det hele tatt. Hun hadde stått der på alle fire helt naken, først måtte hun vaske seg selv med såpevannet. Kaldt var det også, og niplene hadde knuppet seg med en gang og blitt stive.
Sjefen hadde bemerket seg det og kommentert at tøsen hadde stive nipler. Kjekke å få tak i de mens han dro i de slik man pleier å gjøre når man melker kuer.
"Min kåte hore, kjenn etter hvor våt du er idag….
Hun måtte da stikke to fingre dypt inn i sin varme grotte, og vise frem fingrene sine. Deretter slikke de rene.
 
Så vasket hun seg selv og gulvet rundt ved pulten til Sjefen. Skuffet måtte hun bare kle på seg igjen og forlate rommet. Men hun ble sjeleglad da hun fikk en mld på mobilen sin at hun måtte jobbe "overtid". Så nå satt hun på kne på den rene glassplaten under pulten til sjefen. Sjefen dro frem kuken sin og beordret tøsen til å slikke og gjøre den stiv. Hun slikket sultent på kuken til Sjefen, kjente rykninger i kuken som tilsa at den reagerte på tøsens berøring. Kjærlig slikket hun og runket ham slik han ønsker, lukket de varme leppene om hans kuk og lot den stive kuken gli ut og inn i hennes munn. Sjefen småstønnet og likte seg svært godt der han satt. Tøsen gjør en deilig jobb, hun er bare rå til å suge. Han tok tak  hodet hennes, holdt henne fast slik at hun kjente kuken langt inn. Så langt det gikk ann, holdt henne der og slapp. Hun higet etter pusten, og han gjentok prosedyren. Tredje gangen hun ble holdt fast slik med kuken langt inn i munnen, banket det på døren.
 
Der satt hun nærmest naken, og hun prøvde å komme seg løs. Hun visste at skoa hennes vises frem under pulten, og kroppen hennes reagerte med uro og forskrekkelse da Sjefen roper "kom inn"… Det ble ikke noe bedre på en måte, da Sjefen slapp taket og tøsen kunne igjen puste "vanlig". Hun klarte ikke å holde igjen, og higet høyt etter pusten og ganske avslørende at hun satt under Sjefens kontorpult. Sjefen slang til henne et hvitt tøy stykke og ba henne binde det foran øynene sine. Hun hørte Sjefen hilse på vedkommende, og en dyp mannestemme hørtes i rommet. To velkjente klapp og hun visste hva som måtte gjøres. Litt nølende kom hun frem fra gjemmestedet, fomlete og litt ustø. Hun hadde sittet ganske trangt under kontorpulten, og hun følte at hun nesten var litt beruset siden hun vaklet så. Mest av alt var hun litt tilbakeholdent, for dette hadde hun ikke ventet. Sjefen skrøt av tispen sin, med de store jura sine. Og at hun elsket å bli kjørt hardt og lenge. Hun kjente rødmen stige, og tippet av det hvite tøystykket rundt øynene ble enda hvitere pga rødfargen i ansiktet.
 
Hun stod der da på alle fire, ved siden av Sjefens ben trodde hun. Lite ante hun at hun stod nærmere bena til "gjesten", feil vei til og med. Og lite ante hun at hun skulle få en opplevelse som hun sent kommer til å glemme. En opplevelse som tøsen kommer til å leve lenge på, og Sjefen ser ned på tispen sin. Sjefen og Gjesten var klar for mye moro, tøsen skal få svette og ofre seg i mange timer. De skal bytte på og leke med henne, og hun skal få kjenne nye sider ved henne som hun knapt vet om selv……

Legg igjen en kommentar