En kjent fremmed – del 1

Denne novellen er vist 13127 ganger.

Det kilte i magen hver gang telefonen pep. Om det var kompisen som lurte på hvor lenge det var til det nye Civilization-spillet kom ut, eller pappa som ville høre hvordan det gikk der jeg satt alene i leiligheten, så ga kilingen seg fort. Men om det var henne så vedvarte den. Om det var henne så gikk den over til en nervøs kribling. Jeg hadde aldri før tenkt tanken engang. Å noen gang skulle møte noen jeg hadde chattet med på nettet… Internett hadde alltid vært et sted som tilbød anonymitet. Et sted jeg kunne gjemme meg bak et alias og fremstå akkurat slik jeg ønsket å fremstå, verken mer eller mindre. Et sted der jeg kunne gjemme mine små feil og fysiske mangler, foruten det faktum at jeg var en asosial nerd. Var jeg stygg? Nei, skulle mene at det ikke var tilfelle. Hadde da hørt det motsatte en del ganger, og ikke bare fra mor og søsken. Var jeg asosial? Vel, jeg tilbrakte mye tid foran PCen eller TVen, eller begge deler samtidig… men jeg likte jo å henge med folk og, jeg. Ble kanskje lett å se på meg som asosial i forhold til kameratene, som gikk ut på byen hver helg – noe jeg praktisk talt aldri gjorde. En annen ting Internett ga meg var muligheten til å holde en viss avstand. Det ville aldri komme på tale å gjøre noe mer enn å hilse på folk og ha det moro online. Når det gjelder nettsex så er kanskje det ikke like tilfredsstillende som å ha sex på ordentlig, men det føles tryggere, fordi man ikke trenger å ta sjanser eller risikere å bli såret; om ting ikke går rett vei så er det bare å trykke på en knapp og logge av. Det ville da aldri komme på tale å gå lenger enn det… I det siste hadde ting gått uhyggelig fort. Vi var ikke lenger anonyme; vi hadde klatret ut av webidentitetene våre og utvekslet telefonnumre. Vi fortsatte å ha det gøy online og utenfor, selv om vi aldri hadde truffet hverandre, men det var liksom noe i gjære nå… De siste dagene hadde nettsexen blitt stadig hetere, og meldingene vi sendte hverandre likedan. For noen dager siden hadde vi begge hatt så lyst på hverandre at vi holdt på å gå på veggene, og Internetts trygge avstandsfaktor var ikke lenger bare en bekvemmelighet. Den var en hindring. Hadde vi kunne oppheve den der og da; hadde vi kunnet knipse med fingrene og være i samme rom, så hadde vi ikke kunnet gjøre annet enn å sluke hverandre og ha vill, uinnskrenket sex i timevis, mente vi begge. Det hendte av og til at jeg undret: «Hvorfor ikke gjøre noe med det da?»

De neste par dagene skulle jeg tilbringe i familiens leilighet i Oslo… ikke langt fra hybelen hennes. Avstandsfaktoren var med ett blitt overkommelig liten, og kriblingen når det pep i telefonen kjentes en smule sterkere av tanken på at denne lysten vi fikk på hverandre nå kanskje… muligens… kunne tilfredsstilles. Det var ikke henne. Jeg gikk inn på nettet og fant frem adressen min far var ute etter. Sjekket innboksen også, men hun var visst ikke online for øyeblikket. Skrudde på TVen og skiftet bukse. Jeg hadde gått de siste dagene med nærmest konstant ereksjon, så den tynne joggebuksa var en deilig befrielse. Hver gang pikken ble hard kunne jeg se den store bulen i buksa – det var ingenting som holdt den inne. Telefonen pep igjen. Det var henne denne gangen. Hvorfor var hun ikke online, tro? Hun var ute på byen, derfor. Hadde tatt noen drinker, var litt full og veldig kåt.

«Faen jeg er våt og kåt. Vil ha pikken din i meg,» skrev hun, helt som vanlig. Jeg svarte som jeg pleide:

«Intet problem, bare si hvor og når, du 😉 »

Jeg mente det jo, for så vidt. Hadde like lyst på henne som hun hadde på meg. Men jeg lurte nå på om kåtheten noen gang ville bli større enn det som holdt igjen. Om vi noen gang ville kaste forsiktigheten til side og møtes… enten med noe spesifikt for øyet eller bare for å se hva som ville skje. Telefonen pep igjen.

«Faen i helvete det renner av meg… trenger tunga di og pikken din her nå.»

Hun var kåt ja, tydelig det. Meldingene fortsatte å suse frem og tilbake i samme tone, og jeg gjorde ingenting for å kjøle ned begjæret. Gjorde henne kåtere i stedet. Visste at det ville drive henne til vanvidd. Skrev ting jeg ville gjøre med henne; slikke, binde henne fast og kjøre henne full av kuk og sprute utover brystene hennes… Svarene hennes var som jeg regnet med; hun holdt på å bli gal av kåthet. Hun skrev at hun hadde voldtatt meg om jeg hadde vært i nærheten nå. Om jeg hadde vært…? Hadde hun ikke fått med seg at…

«Du… vet at jeg er i byen nå…?» skrev jeg. Svaret lot vente på seg. Da det endelig kom var kriblingen i magen sterkere enn noen gang. Jeg var ikke lite kåt jeg heller.

«GUD…» skrev hun bare. Så gikk en halv time. Jeg lurte på om det var et godt eller dårlig tegn.  Telefonen pep til slutt igjen. Jeg registrerte et snev av håp, som begynte å svinne idet jeg leste meldingen hennes: «Du… faen jeg tør ikke…»

«Hvis du vil noe, uansett hva det er, så er jeg her…,» skrev jeg og sendte adressen til leiligheten.

Jeg lurte på hvor langt unna hun var. Hybelen hennes anslo jeg kanskje var et kvarters busstur unna, men hun kunne jo være på andre siden av byen nå for alt jeg visste. Avstanden i vilje var kanskje enda større. Det er et stort sprang fra å snakke med noen til å møte dem ansikt til ansikt, særlig når kontakten vår hadde vært så het som den hadde. Tiden gikk. Mye tid. Uendelig mye tid. Telefonen pep igjen. Nå kom avslaget, tenkte jeg. Men nei. I stedet sto det:

«Vil ha deg…»

Jeg kjente en vanvittig kribling i magen og lurte på om hun faktisk mente å komme hit. Jeg så meg rundt; det var ikke spesielt rotete, men det kunne gjerne ryddes en smule om det skulle komme gjester. DVDene lå spredt utover gulvet foran flatskjermen fader’n hadde investert i, og som jeg hadde tilbrakt timevis foran så langt i helga. Jeg måtte le. Hun var 18 år og hadde neppe bedre ordenssans enn jeg. Hun ville neppe bry seg om litt uorden i en så ny og flott leilighet som dette. Humøret smittet over på min neste melding, og jeg svarte henne slik:

«Kom da vel! Adlyd magefølelsen! 🙂 »

Jeg sendte meldingen og la fra meg telefonen. Gikk en runde, tok med meg en tallerken inn på kjøkkenet, flyttet en bunke blader og la putene til verandastolene bak hjørnet på sofaen.  Tenkte jeg skulle ta en runde ute på badet også – måtte uansett holde orden siden foreldrene mine ville forvente en viss struktur på det hele når de kom tilbake om et par dager. Telefonen pep plutselig faretruende. Jeg grep den og så feilmeldingen. De dukket opp en gang i mellom når Tele2 hadde problemer. Den forrige meldingen ble vel ikke sendt da. Jeg tok med søpla ut og tastet på nytt mens jeg gikk. Idet jeg åpnet ytterdøra fikk jeg mitt livs sjokk. Der sto hun…

«Hei…» sa hun og prøvde å smile.

«Hei du… så du kom til slutt…?»

«Jeg fikk ikke…» sa hun og så ned på telefonen sin. «Du sendte noe, jeg fikk bare noe rart tull…»

Dæven så fin hun var. Brunt hår til nedpå skuldrene, en lys topp med to tynne stropper og et sort skjørt som gikk til rett over knærne.  Hun hadde en liten sort veske som hun satte på gulvet mens hun prøvde å få av seg skoene. Hun hadde en øl i hånden, omtrent halvfull, etter den skvulpende lyden å dømme. Hun satte fra seg den også, litt ustø. Hadde drukket litt; nok til å bli en smule bedugget, men ikke full heller. Jeg tenkte jeg kunne finne frem en av vinflaskene som sto i kjøkkenskapet.

«Vil du ha noe å…»

Lenger kom jeg ikke før hun dyttet meg inntil veggen og kysset meg. Presset seg hardt inntil meg, grep tak rundt meg og sugde meg inn… Jeg la hendene mykt rundt halsen hennes og besvarte kyssene. Ukevis av begjær ville ut i et eneste øyeblikk. Vi kysset hardt, presset leppene våre mot hverandre. Avbrøt for å trekke pusten og jeg gjorde noe vi hadde snakket om før – slikket tunga hennes. Mykt og sakte. Vi ble stående der i gangen og slikke hverandre; tunger, lepper, vi fikk ikke nok – ville spise hverandre, sluke hverandre hele. Vi hev etter pusten. Ble revet med. Hendene mine hadde vandret nedover sidene hennes og sneket seg innunder toppen. Fingrene gled over den myke huden og strøk henne over ryggen, gled ned igjen og grep tak i henne, holdt henne hardere inntil meg. Slikket tunga hennes på over- og undersiden. Trakk pusten, kjente lukten av henne – hun hadde ikke røkt så vidt jeg kunne merke, kanskje hadde hun ikke hatt penger til å kjøpe mer. Jeg smilte, klarte ikke la være. Hun begynte å fnise hun også. Lot meg ta henne med inn på stua og legge henne på sofaen. Jeg hadde drømt om å kjenne smaken av fitta hennes så lenge at jeg ikke klarte å vente. Hun lot meg gjøre det, dra ned trusene hennes og brette opp skjørtet, få fritt utsyn til en deilige, barberte fitta. Jeg måtte bare ha. Måtte legge tunga på og sluke henne hel. Hun satt på kanten av sofaen og lente seg tilbake mens jeg la munnen over musa hennes. Stakk tunga inn og slikket på innsiden av leppene. Hun stønnet høylytt.

«Gud! Faen! Ja! Slikk meg..!»

Hun vred seg under tunga og jeg nøt smaken av henne. Kjente saftene sive ut… hun var klissvåt. Jeg brettet fitteleppene unna med fingrene og dyppet tunga i henne. Slikket henne opp og ned langs innsiden. Jeg pustet tungt, var så opphisset… tunga gikk fortere. Jeg begynte å lepje i meg og flyttet etter hvert oppmerksomheten lenger opp, mot klitoris. Hun vred seg og utbrøt et stønn da tungespissen begynte å slikke frem og tilbake over den.

«Å…! Ja…»

Jeg begynte å fokusere på den harde tappen. Piske over den med tungespissen raskere og raskere. Presse på den, slikke hardere. Til slutt skrek hun og vred seg unna. Kastet seg opp på bena. Hun grep tak i håret mitt, kysset meg hardt og dro meg mot soverommet. Hun hev etter pusten da hun kastet meg ned på den myke dobbeltsenga. Rev av seg toppen og blottla de flotte brystene jeg hadde lengtet etter å få se. Jeg ville sette meg opp og ta for meg av dem, men fikk ikke sjansen før hun kastet seg over meg og kysset meg på nytt. Presset kroppen ned på meg og rev febrilsk i klærne mine. Hun rev opp skjorta så knappene spratt ut på gulvet. Jeg la hodet tilbake og nøt munnen hennes på brystet. Hun beit meg. Kysset, slikket og beit nedover mot bukselinningen. Hun røsket ned den tynne joggebuksa og lot pikken sprette ut. Jeg tror aldri jeg har vært så hard noen gang før. Hjertet hamret løs i brystet mitt og pikken dirret i takt med slagene.

«Jeg skal faenmeg pule deg så hardt..!» sa hun innbitt og krøp opp på meg, satte seg over pikken.

Jeg har aldri kjent en så trang fitte. Hun gled sakte ned på meg, trædde seg nedpå… det var så vidt hun fikk meg inn og hun måtte lirke fra side til side for at det skulle gå. Forhuden vrengte seg hardt tilbake og jeg skar en grimase av smerte idet hun la vekten sin på og sank rett ned på pikken. Jeg var så kåt at jeg hadde vært redd for at jeg kom til å sprute straks jeg kom innenfor, men det ble neppe noe problem nå. Hun stirret på meg med ren uforfalsket lyst, og stønnet. Hun la håret bak det ene øret og heiste seg oppover før hun slapp seg hardt ned igjen.

«Ah..! Shit…!»

Jeg kjente smerten i underlivet gå over til en fantastisk følelse idet pikken nådde bunnen av henne og hun stoppet bevegelsen. Hun gnikket seg mot meg, lot pikken massere hennes indre. Jeg fikk kjenne hvor våt hun var da hun begynte å gli opp og ned på pikken… hun var så vanvittig trang, men allikevel så glatt at hun uten problemer fikk meg inn igjen etter å ha latt pikken gli nesten helt ut av seg. Hun begynte å ri meg og økte tempoet jevnt og rolig. Hev etter pusten da det begynte å gå fortere. Til slutt klarte hun ikke ri meg jevnt, hun bare hev seg opp og lot seg falle ned på pikken, stønnet og skrek, red meg hardere og raskere…

Jeg merket det ikke engang før det skjedde. Merket ikke den vanlige følelsen av at «nå kommer jeg snart». Hun hoppet opp og ned på meg i et vanvittig tempo. Kroppen min stivnet, det rykket til i hele meg og jeg stønnet… skrek… sendte spruten rett opp i fitta hennes. Ble liggende og hive etter pusten, og hun ble sittende stille en stund før hun kollapset oppå meg. Hjertet banket. Hun la hodet på brystet mitt, og vi ble liggende der og puste. Svetten dryppet fra pannen hennes. Jeg kjente pikken vibrere lett der den sto, fremdeles oppe i det glatte hullet. Den deilige jenta hadde pult meg skikkelig; tatt meg til kanten og presset meg utfor. Jeg var fremdeles kåt på henne, kunne ikke få nok… Det var ikke slutten, dette. Så snart vi var forbi den første varheten; så snart vi hadde kommet oss over den forestillingen om at vi ikke turte gjøre dette, skulle lysten vi hadde på hverandre ta over og styre oss fullstendig – i timene og dagene som fulgte.

Legg igjen en kommentar