Tre på en Stang – del 1

Denne novellen er vist 19816 ganger.

Hvordan hun føltes? Våt og nybarbert, og det var som om puppene stirret og advarte: «Farlig kåt dame». Kjente det sitre da leppene traff hennes. Tungen danset, forførte meg, den kjentes så villig og varm og søkende; Kriblet i kroppen. «Å dejlig, jeg længes så», hvisket hun mellom kyssene, «du må slikke mig». Jeg var ør av hjerteslag og lykke og kroppslukt og parfyme. Sitringen fortsatte over ru hud og harde brystvorter. Fingrene lekte av seg selv, de gned og roterte, mens brystene ropte «ja, kom da». Rommet var fylt av gisp og koselyder, jeg følte meg som i et lukket nytelseskammer. Verden kunne ikke forstyrre…

* * *

Traff igjen Hans på gaten, i en mellomfase. Hans Egil Stang, vi kjente hverandre egentlig fra ungdomsskolen. Han var en umerkelig elev i klasse 9B, ikke jeg. Vi ble venner etter at franske Gabrielle og jeg fortalte klassen om vår sexdebut som sekstenåringer. Vårt første kjærlige knull i flere deler heter forresten «Den siste dydige dagen» hos Erotikknett. Og fra niende hadde vi kontakt, han syntes at jeg var leken, kul og morsom. Vet det. Likte alltid Hans, kjedelig, men trygg og snill.

Årene gikk. Hans og jeg møttes sjelden. Så traff vi hverandre tilfeldig og begynte å omgås. Hans var blond og muskuløs og pen og naturlig høy. Altså, sånn rundt èn åttifem, temmelig perfekt ytre pakke spør du meg.

Jeg var single i en mellomfase som nevnt. Slutt med Unn, hun hoppet på dingsen til en kapitalist. Elin og Line var fjern framtid, men Hans hadde dame, dansk dame, hun het Vilda Rasmussen. Første gang jeg møtte dem fikk jeg hakeslepp. Ung, grasiøs, hun minnet om en gaselle dynket i feromoner. Blondt hår til skuldrene, et renskåret og litt rundt ansikt. Øynene var himmelblå, kinnbena høye, og munnen? En trut, kyssetrut, kosetrut. Vakker, jeg grep hånden hennes og hilste pent. Hans sa noe i bakgrunnen, hørte ingen ting. Han kunne like gjerne snakket russisk, mongolsk eller kaudervelsk. Vildas pupper pekte på meg, som om de siktet seg inn. Fantastiske «babser», som danskene sier! Og ansiktet? Ikke en plett, ikke et merke, ikke en føflekk! Vi møttes på gaten, følte meg som en siklende hund. Hans forsto, men han bare lo, rolig og kul som alltid. Litt småprat, så gikk de. Snudde meg, og…for en rumpe hun hadde! Ja, han også, men jeg er hetero.

Neste gang var en avtale på kafé. Torsdag, regn, kjipt vær. Tittet nøyere på den danske drømmen. Jo, hun hadde faktisk et ørlite knappenålshode av en føflekk, like ved overleppen. Hvordan kunne jeg, detaljfreaken, ha oversett dèn? Funderte meg grønn om kvelden, fant ikke løsningen. Drømte om å leke med henne, og pyjamasbuksen reiste seg som et telt av Petter Smart. Teltstangen måtte jeg klappe sammen selv. Klokken ble halv elleve, telefonen ringte. Hans. Ville jeg spise hos dem i morgen? Jeg hadde vel fri, det var jo helg? Ja, Kjelsås. Jo da, klokken seks, fint. Tusen takk. «Men jeg advarer», sa Hans før vi ga oss, «i dette huset råder den totale kvinnemakten. Fikk du dèt»?

Svarte «ja», og vi la på.

Kjelsås i ettermiddagssol. Varmt og fint vær, gulmalt hus, en slags firemannsbolig. Men ringeklokkene var pussig merket. Det sto Rasmussen på tre av dem og Stang på den fjerde. Generasjonsbolig? Trykket på Stang, hørte klakkende hæler, døren opp; Vilda! Jeg nistirret. Hun var i en gul lårkort kjole som ikke skjulte brystene. Vortene var stive, kåte, de tegnet seg mot stoffet. Brune legger og lår, sorte høyhælte sko, rød kyssemunn. Ga henne hånden, men hun tok meg i armen og kysset mykt på kinnet. Gikk bak mens hun vrikket opp en trapp og inn til venstre. Ble dratt mot kjøkkenet. Sjokket kom for fullt, trodde ikke dèt jeg så; Altså, èn Vilda og to kloner! I dette jævla rommet, et kjøkken uten trolldom, delte Vilda seg og ble til tre damer med gule kjoler, tente pupper, sorte sko og gasellefaktor! Jeg stønnet; Klin like! Likt hår, like ansikter, like kropper og klær!

«Ja», sa en av dem, kanskje Vilda, «så må I hilse pænt. Det her er Halfdan, barndomsvenn av Hans, er han måske ikke sød»?

«Jo, sød», ropte de to andre Vilda’ene i kor.

De kom inntil fra hver sin side, som to rovdyr i et koordinert angrep. Holdt meg i armene, kysset på hvert kinn! «Davs, jeg er Violet», hørte jeg i venstre øre; «Vivienne» i det høyre.

«En chokeret og sød mand», lo Vilda, «Hans er ude på terrassen, Halfdan, vær så god». Hun ga meg et glass hvitvin og vrikket ut til Hans. Jeg dumpet ned i en stol, Vilda forsvant, jeg kunne ikke åpne munnen. Den var limt igjen, passiv. Dingsen min, derimot, var aktiv. Hans så det, helt rolig. «Jaså, de virker på deg også», smilte han. «Fortell», sa jeg, «og faen heller, alt»!

Ja, èneggede trillinger; Vilda, Violet og Vivienne, født i Århus for noen og tjue år siden, flyttet til Norge som trettenåringer. Vilda og Hans ble kjærester da hun var student og han læreren. Men de to andre? «Ja, her er den ugreie biten», sa Hans, «de to andre og jeg har vært sammen like lenge…»

Unnskyld?

Jo, de var slik! Synkrone trillinger, raringer. De tente alltid på samme mann! Øynene hans signaliserte, de sa «Halfdan, du trodde du hadde sett alt? Ikke ennå». «Gjenta», sa jeg. Jo, som kjærester; Monogamt liv, vanlig sex med èn av gangen og de andre var tilskuere. Som regel luftet han dem hver for seg. Ingen så forskjell uansett. Familien deres visste alt, men ikke hans foreldre. De så heller ikke forskjell. «Ikke si noe», sa Hans, «la de gjøre som de vil. Kjempesøte så lenge de får bestemme. Du blir alene, jeg har en avtale fra åtte i kveld. Slå på sjarmbryteren og fortell om klasse 9B, si hva du vil, underhold, du kan jo sånt.»

«Hva»? Jeg måtte le, dette var sprøtt; «Men hvordan takler jeg dem, jeg vet jo ikke hvem som er hvem, for svarte»?

«Gjør ikke noe. Kos deg. Du kommer til å sjarmere dem, jeg vet det. De er så kresne at du tror det ikke, men hvis de liker deg veldig godt, så….». Han holdt inne.

«Ut med språket»!

«Ja, så blir du kanskje fysisk vikar. Ny mann. Jeg trenger avlastning. De er sultne og vil leke.»

«Hele gjengen»?

«Ja, alle eller ingen, dèt er regelen her. Og du er jo leken og kinky»?

«Men hva med deg, det er vi to som er venner»?

«Å, alt er OK», smilte Hans, «jeg er en kollektivist som deler godene. Alvorlig talt, jeg har vært alene med dem, fordi de er så sære og kresne. Men nå er jeg feil mann. De vil leke og dyrkes og få være kinky, helt i din gate. Klarer ikke sånt. Du passer bra hvis de godtar deg, du er spennende og sprø og annerledes enn andre jeg kjenner. De er ganske sprø selv».

«Maden er klar! Kom og spis», hørte vi innenfra. Pikken hadde lagt seg halvveis ned. Vi gikk inn, jeg var ikke helt trygg, nei.

God middag. Flyndre, salat, poteter og kald hvitvin. Damene ble litt fulle, jeg var forsiktig, og Hans drakk Farris. Jeg tødde opp og slo sjarmbryteren på maks. Kan sånt. De ropte av latter over historiene fra klasse 9B, ja, Hans også. «Jøss, som du forteller», sa han, «og hvilken hukommelse! Men du? Dèt diktet du skrev den høsten vi begynte i niende….»?

«Nå, så Halfdan skriver digte», ropte Vilda, Violet eller Vivienne, «må vi så få høre»?

«Nåja, det er et pubertalt dikt….»

«Halfdan, Halfdan», ropte de i kor mens de klappet i hendene. Jeg reiste meg…

Halleluja, unnskyld! Faen!
Nå er ferien forbi!
Puberteten, pokker ta’n
er en plage…må jeg si
Ferietid, ja! Og jeg drømte
om en dame; Hun var fin!
Det ble høst, og drømmen rømte
vekk fra meg…og dingsen min!

Sommernatt, vi er på hytta
– Hører stønnene til mor
Nei, de har jeg liten nytte av
selv om dingsen min blir stor!
Hør! Nå klår de på hverandre
og har fyrt seg opp på vin
Jeg har ingen jeg kan klandre;
Sukk, nå vokser dingsen min!

Alle ukene! En sommer!
Tro om jeg får varig mén?
Og jeg leser mens jeg kommer
i en bok av Inge og Sten!
Nå om høsten synker solen
og jeg håper…med et grin
på en trøst som blir at skolen nå
parkerer dingsen min!

Underveis lagde jeg fjortisgrimaser, og både damene og Hans ristet av latter. Høy stemning! Og så var det kaffe. Den var elektrisk. Leppene mine krummet seg over kaffekoppen mens jeg skottet bort på søtingene. Og de smugtittet på mitt markerte fjes. Forsto de at jeg er en ulv, ikke et blondt lam på 1.85 med høflige manerer? Selv kjente jeg bare et sug. Da kaffen var fortært, ryddet trillingene kjøkkenet og Hans gjorde seg klar til å dra. «Ikke glem det», sa han før han gikk, «gjør alt de ber om. De er sjefene. Tre mot èn. Og vil de noe, så…»

Stuen ble tom. Satt i en lenestol og så på noen malerier på veggen. Flotte akvareller, litt ekspresjonistiske, mye gult i dem. Falt i staver over et landskap, men nå hørte jeg klakkelyd fra høye hæler. Kjente suget igjen. «Dere liker gult her i huset», sa jeg og smilte diplomatisk.

«Ja, vi synes om gult og vi synes om deg», sa en lystig stemme, aner ikke hvem. De satte seg i sofaen, så på meg. Seks stive brystvorter. Seks øyne. «Du er jo sød. Synes du om oss»?

«Ja, dere er så vakre at jeg ikke tror det jeg ser».

Blinket med øynene, hva kunne jeg gjøre? Følte meg som Donald Duck, presset opp i et hjørne. Men vent, Donald Duck, altså Anders And? Her måtte jeg tenke høyt på dansk:

«Kender I Anders And og hans nevøer Rip, Rap og Rup»?

Seks øyne, overrasket, nå lente de seg bakover og lo av dansken min! Men jo, de kjente da Anders And! Og jeg smilte og fleipet videre uten å tenke på konsekvenser, typisk meg.

«Rip, Rap og Rup er nøgne nedentil og taler på række efter hinanden. Kan I klare dèt»?

De lo høyt, lykkelig, øynene lyste. Og plutselig, som på kommando, trakk de kjolene oppover lårene. Hva? Fritt innsyn, de var nakne under, tre ganger nakne, tre ganger barberte og synlig opphissede! Jeg gispet! Og så hørte jeg fra venstre mot høyre:

«Ja, du søde Halfdan, det kan vi s’gu godt klare og….»

«…snilde dig, vi er så smask liderlige alle tre, og….»

«…haver vi så ikke fortjænt at få dig i seng nu»?

De reiste seg, synkrone som drillpiker, kom rundt bordet og dro meg opp av stolen. Het trippel omfavnelse på gulvet. Var i en myk sky av hender og hud og hår og lepper. Hjertet hoppet og buksene vokste. Vi løp opp trappen, to av dem foran, jeg i midten og èn dyttet bakfra. Inn på et soverom med den største sengen jeg har sett. De var ute av kjolene og skoene på et blunk, og dèr forsvant alle mine klær! Jeg var synlig kåt, og de ropte «dejlig» og «hvem står for tur? Violet»!

Her var det faste og enkle regler for sex. Hun som måtte være Violet la seg på ryggen, de to andre på hver sin side. Tydelig hva som var min plass. Stilte meg på knærne mellom bena hennes; Hun var glinsende og våt og nybarbert, puppene advarte om en kjempekåt dame. Smilte og begynte å kysse henne varmt på munnen, dèr kom tungen og møtte min. Å, så glatt mot porene i tungen, nydelig myk munn, og jeg var på vei til den syvende himmel. «Åh, dejlige Halfdan, jeg længes så», hvisket hun mellom kyssene, «og du må slikke mig»!

Var helt ør av lykke og kroppslukt og parfyme mens jeg kjente fingertuppene berøre brystene. Munnen forlot hennes og reiste sin vei. Halsen var slank og varm, huden dirret, vi dirret sammen! De andre to strøk meg over skuldrene, nedover armene, over hoftene og lårene. Og de klemte seg sidelengs inntil Violet; Alle følte spenningene! Maven smakte skjønt og det kilte i tungen, jeg luktet at jeg nærmet meg. Hun løftet hoftene. Rommet fyltes med lyder fra alle tre, langtrukne «åååhhhh» hver gang de pustet ut. I takt, som om de delte Violets nytelse. «Smag på hende, hun er liderlig», hvisket de, «og vi ka’ ikke vente lengre».

Jeg trykket på munnen hennes med èn finger. «Her er kyssemunnen», hvisket jeg, «men nå skal jeg kjenne på kosemunnen, ikke sant»? Hun nikket svakt, åndeløst. Fingertuppene følte seg fram til åpningen hennes, glatt, varm. «Og merker du det? Her trykker jeg på kosemunnen». Et klynk. Kjente leppene mine bli en kyssetrut mens jeg la meg mellom bena. Trykket meg inntil og hvisket «kosemunn, kyss meg, da». Hoftene beveget seg, kjønnsleppene hennes mot munnen, nydelig vått og søtt. Tungen ble en fritenker som reiste dit hun ville uten at jeg styrte noe. Og spissen på tungen var i høyspenn mens jeg kom borti en glatt og liten tapp. Vi stønnet av nytelse begge to. Søstrene fortsatte med langtrukne «ååååhhhh» på utpust og strøk over oss. «Dejlige Halfdan, åh, du må være hård med mig, for jeg er en fræk pige», ropte hun. Ja, hardere? Fortsatt uten styring kom hele tungen ut mot klitten og fingrene løp løpsk over alt. Hun vred seg og skalv, jeg følte søstrene på hver side, de hvisket «så så, lille Violet, nu skal du tage afsted på rejse».

Og plutselig skrek Violet med alt hun hadde av kraft i lungene og kom som en foss over ansiktet og fingrene mine. Var bedøvet, strevde med å være tilstede, og kjente forløsningen mot tungen. Men jeg fortsatte å være «hård». Å, her var så mye innestengt, jeg skjønte det, og jeg visste at vi kunne forlenge flyturen sammen. Tungen og fingrene mot alt dette glatte, jeg nektet å stanse, og hun buktet seg viljeløst i spasmer. Innimellom roet vi oss litt, men så gned hun seg mot meg og kom og kom med hysteriske skrik, som en utømmelig kilde. Endelig signaliserte hun landing, og jeg fikk styring på tungen. «Her er hvilebandasjen», hvisket jeg og la den bredt i ro over åpningen. Strøk henne over magen i lykkerus. Vi ble liggende mens hun pustet og hvisket «åh hjælp, hvor du er skøn, jeg har aldrig kommet så stærkt».

Jeg håpet at søstrene ville reagere likt..

Violet vred seg over på siden, jeg kunne se et ørlite fiolett hjerte tatovert øverst på baken hennes. Såpass! En ny trilling på ryggen, og jeg prøvde meg på dansk; «Må jeg se»?

Ja, hun hadde også et mikrohjerte på baken, et rødt. «Hvem er så du», spurte jeg. De lo, det var jo Vilda! Ah, så Vilda hadde et rødt, Violet hadde et fiolett og hva med Vivienne? Lente meg over, kysset og kikket, jo, Vivenne hadde et grønt hjerte. Endelig, her var en forskjell.

Violet og Vivienne la seg på siden, Vilda åpnet seg, like glinsende, like våt, kroppen sladret om hvor tent hun var. «Du Halfdan, bagefter vil vi gerne have din pik», gispet hun, «men vi er aldrig blivet slikket ordentligt av en kæreste. Søde du, ka’ du vente lidt med at komme»?

«Ja,», hvisket jeg oppslukt, «ta det rolig. Jeg vil kose med dere alle, èn, to, tre»!

Latter. » Og jeg er måske også en fræk pige, så hvad vil du gøre»?

Hva trodde hun? Sniff, snus. Bli kjent. Begynte øverst èn gang til! Leppene mine var så nær hennes at jeg kjente det kile. «Kyssemunn, få smake på deg», hvisket jeg. Vi kysset, det var en sulten levende munn, levende tunge, overjordisk god. Ble bedøvd igjen, helt likt. Smilte og kysset og snuste og berørte, de andre to stønnet sine «åååhhhh» mens de strøk og strøk. Jeg reiste over halsen og brystene, frydet meg over varm hud mot fingertuppene. Tirret henne alt jeg kunne. Nå kjente jeg maven mot kinnet og lykkerusen ble sterkere. Hvisket «elskede, elskede» uten å ha styring på stemmen. Fingertuppene stakk av mot et vått sentrum. «Du er så romantisk og skøn», hvisket det fra den ene siden, «oooh, jeg glæder mig».

Bøyde meg ned mot åpningen med munnen som en trut; Hvisket «du nye kosemunn, kom til meg, da». Hun beveget seg opp og ned og gned seg inntil. En liten bekk mot leppene, og tungen ville ut og smake! Klitten var glatt og tillitsfull der den reiste seg fram. Kjente den mot tungespissen i myk og langsom kino, kunne føle at den dirret, og jeg begynte å dirre selv. Fingrene var lommekjente; Hun virket helt lik Violet over absolutt alt! Var i en drøm som plutselig styrte tungen ut i full lengde. Følsomt, men så hardere, og jeg økte farten av meg selv. Fingrene ut og inn, tungen ut og inn. Men så stanset jeg. Ja, jeg stoppet alt! Vilda stønnet og ropte «åh nei, hjælp mig nu, jeg er så liderlig at jeg vil sprænges»! Blunket til henne og ertet med å hviske «ja kom med kosemunnen og slipp oss løs, for tungen er nervøs, den kan også eksplodere»!

Kruset leppene og la dem tett inntil åpningen, å, som hun gned seg og var med! Tungen kom tilbake av seg selv, kjente tappen sitre mot tungespissen, og nå begynte slikkingen med harde nervøse dirrebevegelser. Kjente søsterlige hender fra hver side. På ren innskytelse grep jeg hvert av Vildas ben og plasserte dem mellom bena på søstrene, mens jeg fortsatte å nyte med tungen. De var overspente, og de skrek til som om de holdt på å komme, utrolig! Så klarte ikke Vilda mer, jeg hørte «åååhhh stakkels nervøse mand» før hun begynte å riste og skrike i spasmer. Sammentrekninger rundt fingrene, enda mer flom. Søstrene ropte også som besatte, og jeg var i helspenn fra tærne til tungen. Fortsatte å slikke. Her var jo en «fræk pige» og «frække piger» må behandles «frækt». Fingrene inn og ut, opp og fram, følte et glatt punkt, og nå ble hun hysterisk! Det kom stråler ut, jeg klemte og strøk og fortsatte. Men endelig ble vi langsommere, enda langsommere, vi stanset. «Deilige du da, her er bandasjen», hvisket jeg og la tungen så bredt jeg kunne over henne. Strøk over maven, kjente søstrenes etterskjelv mot hoftene og ryggen. Pikken var hard, nærmest godvond! Men jeg koste meg langsomt. Når opplevde jeg sist et vidunder med tre hoder og kropper og liv? Aldri. Hørte et innvendig rop om å nyte dem med tunge og munn så lenge jeg kunne. Vilda gispet «åh, jeg flyver med dig som jeg aldrig haver gjort», hun var stor og blank i øynene.

«Hvad med mig»? Samme søte stemmen, ja, men fra Vivienne. Hun la seg på rygg, de to andre la seg inntil og jeg kjente en ny varm kyssemunn. For tredje gang kom den sanselige ørheten tilbake. Snakket liksom av meg selv, stirret henne inn i øynene og hvisket «men er du klar da»? Og mens jeg stirret på henne brant fingertuppene over huden, ned mot muslingen, forsiktig, èn eneste fjærmyk berøring. Måtte støtte meg på den andre armen. «Åh nei, hjælp», gispet Vivienne. Tok hånden vekk mens hun sukket «åååhhhh» på lag med de to andre. Enda en søting, og allerede brannfarlig! Men så tok jeg god tid da, rolig; Kysset og strøk. Sansene snakket sant selv om jeg ikke trodde dem; En nydelig munn, nydelig hals, helt lik de to andre. Brystvortene struttet, så harde som stein. Nå kilte de munnen mens jeg sugde på dem og hun ropte «åååhhhh» og spente musklene for å holde seg. Jeg strøk og roterte. Enda en gang kom kinnet mot en varm mave, tungen dukket fram med alle porene på vakt. «Elskede, jeg vil til kilden», hvisket jeg. «Åh, kom med din tunge, men det kan blive farligt, pas på mig når jeg flyver», gispet hun.

Hva kan jeg si? Det er sant, jeg hvisket «elskede» henført til tre kloner. Men på en måte var det som å slikke samme dame til orgasmer tre ganger. Og likevel ikke. De var så like i alt som heter anatomi at jeg ble forskrekket. Barbert likt. Føltes helt like, alle med samme kjønn og samme hovne kosetapp som var umulig å unngå. Alle tre kom i voldsomme serier når jeg slikket og koste. Ja, de skrek Gud hjelpe meg likt. Var lett å merke at jeg gjorde dem helt hinsides kåte. Vel, jeg? Nei. De var som skapt for erotisk lek. Automatikk. Men Vivienne var mest opphisset, kanskje fordi hun måtte vente lengst? Leppene kilte så vidt innpå klitten hennes og jeg hvisket «kyss meg med kosemunnen, da». Glatte kjønnslepper trykket vilt mot mine lepper, jeg var bortreist selv. Totalt. Rakk å slikke hardt bare en liten stund før hun spente seg opp i bue og skrek så hysterisk at det ringte i ørene. Og enda en gang ble jeg nærmest dusjet med safter, men jeg nektet å stoppe i infernoet rundt meg. Kjente etterskjelv og hørte «åååhhhh» på utpust fra søstrene i stereo venstre og høyre. Og Vivienne fløy av sted som et fly med bensinlekkasje, helt til nødsignalene kom. Så deilig å lande sammen! For jeg var totalt betatt, bortreist på dagen. En rar drøm om min nye elskede som var delt i tre.

Gjentar igjen og igjen, jeg var utilregnelig åndeløs. Hvisket «vær så snille, la oss elske» i en slags eufori. La meg på ryggen og så bedende på Violet. Hun satte seg oppå, og jeg kjente at jeg gled inn, hun var vidåpen og nesten hul av kåthet. «Å Vilda, sitt på ansiktet, ansiktet» fortsatte jeg med hviskestemme. Noen øyne så på meg og trodde meg ikke. Men jeg fikk viljen min. Lå på ryggen, overmannet av følelser, mens de red meg etter tur. Hadde pikken i Violet, Vilda over ansiktet og Vivienne strøk over leggene og lårene. De skrek at jeg var den deiligste og vi var helt ukontrollerte! Og likevel, de passet på, jeg fikk luft selv om ansiktet var pakket i våte kjønn. Violet ropte i orgasme over pikken og Vilda gned seg og fløy over munnen før jeg rakk å nå toppen. Hysterisk frie og deilige, men selv var jeg innestengt, det var vondt å holde så lenge! Vippet liksom til «motsatt side» og det tok tid før jeg ble klar. De byttet plass; Plutselig var jeg inne i Vilda, like glatt og sultent og nydelig. Hun sukket og beveget seg katteaktig opp og ned. Noe mykt og vått mot ansiktet og munnen, kåte Vivienne, mens Violet strøk over legger og lår. Å, de var søte, jeg holdt ikke lenger! Begynte å fly og skrike som på en fødestue, og sendte første ladning inn i Vilda. Og jeg ble vel gjenfødt dèn kvelden, gjenfødt med en ny erfaring, for dette var hinsides alt jeg hadde opplevd!

Tror ikke på undere. Men dingsen kom opp igjen, slik at Vivienne også kunne elske med meg mens Violet fløy over ansiktet og tungen! De prøvde alle posisjoner før de datt sammen. Øynene lyste av glede etter flyturer i skyhøye serier. Jeg sendte slengkyss. De så stumt tilbake på meg, leppene formet et lydløst ord, det så ut som «elskede».

«Bjørner», hvisket jeg, «nå skal vi leke hvilebjørner, og jeg er bjørnefar»!

De lo stille, ja, jeg er vel sprøere enn Hans! La dem i stabil fosterstilling, inntil hverandre, mens jeg strøk over skuldre og hofter og kysset tre kinn etter tur. Lange øyenvipper som dalte ned. En rolig kosepause, men ikke for lang. «Bjørnefar skal vaske», brummet jeg plutselig på en ren innskytelse, «følg med».

Begynte fra venstre. Og mens Vilda og Vivienne ble liggende inntil hverandre, fikk jeg Violet for meg selv. Et framskritt å få være nær bare èn av dem. Begynte å slikke, skikkelig bjørnevask, jeg slikket ansiktet og kysset munnen og slikket halsen. Og særlig brystene, det er viktig for en liten hunnbjørn å ha rene pupper! Forklarte om bjørnefars plikter med brum i stemmen. Hun kom ut av dvalen med et smil og gned kroppen mot meg! Her var bjørnefar med en bjørnetunge som slikket på det stedet vanlige pappaer må holde seg unna. Tungespissen møtte en tapp som reiste seg, flommen kom tilbake. Hendene lekte på innsiden av lårene. Stopp tunge! Brum, brum, hendene fortsatte å stryke, men kom aldri helt fram. En tirrepause, hun klynket som en utålmodig bjørnunge.

Tunge, start! Da jeg følte meg fram over henne på nytt begynte hun å skrike mye villere. De andre to smilte forundret mens hun kastet seg rundt i sengen og kom vått og ukontrollert. Alle tre fikk oppleve brum brum og bjørnetunge og vaskeorgasme etter tur. De tente voldsomt på en brummende stemme og erting med pauser. Og de reagerte likt, kom like sterkt, flommet og sprutet enda mer! Sengen var klissvåt, nesten flytende. Lysende øyne, de var bokstavelig talt tatt på sengen, og jeg skjønte at de aldri hadde vært så våte før.

Landet på rygg enda en gang, vi ble liggende spredt og vått. Tung pust, mer pause. Jeg halvsov, minuttene gikk. Våknet litt, hørte dem hviske om noe. Men hvisking som jeg ikke skulle høre? Det verste jeg vet! Reiste meg opp, brummet og sa at «hei, hvisking er forbudt! Jeg er fortsatt sjef, nå blir det kollektiv straff»!

Tre hoder nikket, ivrig. Lekevillig!

«Som straff skal dere trillingbjørner vise meg Rip, Rap og Rups frekke synkronøvelse», sa jeg. «Still dere på knærne med lårene fra hverandre i enden av sengen, og ansiktene mot meg».

Stilte seg lydig opp, de ante nok ikke hva som kom.

La meg halvveis ned. Frydet meg med å slikke varme åpninger fra venstre mot høyre. En lang våt tunge, min! Først Violet. Hun ropte og skalv litt, og jeg flyttet tungen til Vilda. Små skjelvetokter. Deretter Vivienne. Plutselig hadde jeg tre kåtinger stående på knærne mot meg, og kildene rant på nytt.

«Når jeg sier «rotasjon» skal dere ta på brystene med venstre hånd og berøre klitoris følsomt med høyre», sa jeg, «og det skal være i rolig takt! Og når jeg sier stopp holder dere høyre hånd fram mot meg, så jeg kan slikke»!

Tre par øyne funklet, leppene kruste seg!

«Rotasjon, èn, to, tre, fir»!

De klemte brystvortene og tre hender begynte å bearbeide hver sin klitt. Ikke vanskelig å høre at pulsen økte! Jeg ropte «hold takten, det skal være synkront»! Og som ved et under, hendene roterte likt, pulsen var lik, de stønnet på likt…

«Stopp! Hendene fram»!

De holdt hendene fram, jeg så at lårene skalv litt. Lente meg framover, smilte mens jeg slikket fingrene deres. Så bøyde jeg meg og lot tungen føle på alle tre klittene etter tur. Deilig smak, utrolig lik smak, og så opphisset de var! «Åh hjælp os, vi bliver så liderlige», stønnet en av dem. Jeg hveste «hysj»!

«Rotasjon»!

De begynte igjen, nå klynket de høyt! Hele rommet luktet kåte trillinger, og jeg syntes det var nydelig, kanskje det nydeligste jeg har opplevd.

«Øk rotasjonen, èn, to, tre, fir»!

Jeg hadde ikke sagt mye om tempo, men de hørte jo takten. Hendene mine kom over deres, kjente at de ikke trykket særlig hardt. Hjalp til med å trykke hardere, de begynte å hulke og smårope «hjælp, snilde Halfdan….»!

«Stopp! Hendene fram»!

Nå måtte jeg stanse dem med makt! Skjelvende våte høyrehender med røde negler, rett mot meg. Lente meg fram, slikket hendene, begynte å klype dem forsiktig i brystvortene. Flere små hulk! Fingertuppene dro mot lårene deres, fra knærne og oppover. Ville ikke gi dem tungen. Men jeg kysset mykt på munnen og halsen, de ristet alle tre! Seks slørete øyne, rett på meg, de var nokså på kanten.

Pause, roet ned, stirret tilbake på dem. Jeg var kjempekåt, kjente en deilig kribling innvendig!

«Rotasjon»!

De begynte å føle seg på klittene igjen, rundt og rundt, nå klynket de og ropte de «hjælp» og «jeg ka’ ikke stanse…».

«Stryk litt opp og ned, hardere»!

La hendene mine uten på deres hender igjen, tvang dem til å gni hardere. De begynte å skrike mer og gi seg over.

«I frække flyvemaskine, vil I så ut og flyve»?

«Åååh, ikke stop os, vi flyver nu», skrek de i kor.

«Kom så! Hurtig rotasjon, I må ikke stanse under take-off»!

De var helt ute av kontroll mens de økte takten, alt ble ukontrollert. Høyere skrik, hun i midten, Vilda, begynte litt før de andre. Nyanser, vi snakker om sekunder!

«Tårnet til flyene, tårnet til flyene, I må flyve videre, landing er forbudt»! De enset så vidt den Halfdanske flygelederen som lente seg framover og passet på. Hele rommet var skrik og svette og kjønn! Så sluttet de plutselig å gni seg! Men jeg overtok. Kjælte i nærkontakt med fingertuppene mot tre følsomme områder, det var så godt at jeg holdt på å komme! Da de kjente fingrene mine begynte de å flomme over, mens de skrek hysterisk og sank inntil meg. I en våt seng, en våt gjeng, som skalv i møtet med en hard vikar.

«Landing på rullebane èn! Og slapp av»!

Alle landet på maven, innover i sengen. De hadde ikke kroppskontroll for fem øre. Rullebanen var varm og søkkvåt. Vi lå i en bylt og jeg strøk dem over håret og kinnene etter tur. Kalte dem flinke. Lang pause, hivende pust, varme kropper, øynene vidåpne, de stirret på meg som om jeg var en marsboer. Så kjente jeg varm ånde og tre ansikter mot mitt, de begynte å stormkysse og hvisket «kære kære dig». Tok tid før jeg endelig fikk en tur ut på toalettet.

Da jeg kom tilbake lå de hviskende på ryggen, jeg hørte så vidt «helt utrolig» og «skønt». «Halfdan», kom det høyere fra èn, kanskje Violet men jeg så ikke tatoveringen, «Vi har aldrig…vi elsker dig»!

«Hva med Hans»?

«Jo, men vi vil også have dig fra nu af.»

* * *

Vi åpnet vinduene, luftet og tørket sengen så godt vi kunne. Jeg insisterte på å vaske dem enkeltvis i dusjen etterpå. Kunne jeg klare å bli bedre kjent med…bare èn?

Inn i dusjen sammen, Vivienne først. Forsøkte å fortelle at de fløy på grunn av seg selv, at «alle har det innebygd». Nei, der tok jeg feil, hun visste det, jeg var dèn sjelevennen kroppene deres hadde ventet på. Vel, jeg ble i hvert fall sjef i huset, damene var slått ut. Kinky er kinky. De andre sto søtt i givakt og ventet på dusj. En lettelse å ha dem så enkeltvis.

Vivienne klarte ikke å holde seg, hun ropte ut i orgasme da vi kom til underlivsvasken sammen. Og jeg søkte mykt med leppene mot hennes mens jeg hvisket at «snille du, jeg må få elske med deg». Holdt henne under baken og kjente meg selv gli inn, hun var fortsatt glatt og nærmest hul, helt tett inntil. En våt og romantisk stund i rennende vann, og hun kom enda en gang med armene om halsen min, søt, bortreist og litt overgitt. Alle ropte mens nytelsen overtok etter tur, og jeg også. De fløy like lenge og ofte alle tre. Ikke til å fatte. Huset var fylt av orgasmeskrik i serier, baderomsflisene ble forsterker og høyttalere. Kanskje et regelbrudd å ha sex med èn og èn? Hørte ingen protester. Endte i dusjen alene, kledde på meg, brukte god tid. De satte seg i stuen og drakk hvitvin. Gule kjoler, ny sminke, full fasade. Dumpet ned i en stol, skålte med dem. Spøkte. De så betatte ut. Eller mest betuttet, utslåtte? «Men snille dere, var jeg et sjokk», spurte jeg mildt. De nikket, stumt og synkront, tre mot èn. Måtte smile; «Men jeg er godtatt, ikke sant»?

De ble litt blanke i øynene og nikket tydelig!

Jeg tenkte at noen ganger er oppheng en forbannelse, men ikke i kveld.

Og jeg er nysgjerrig. Følte at jeg måtte ha forklaringen på det sære livet deres! De svarte med små stemmer. Nei, de var ikke skvatt gærne. Ja, de hadde da prøvd med hver sin mann. Nei, det fungerte ikke. De elsket alltid samme fyr, og de ville bo tett sammen, kunne ikke noe for det. Godtatt i familien. Resten av verden fikk tenke hva den ville. Men hva syntes jeg om dem?

«Dere er fine», sukket jeg ærlig, «og det skal være plass til alle. For meg må dere gjerne være seks damer på èn mann, men hei, dere må jo huske på å leke for å få det til å vare»?

De smilte og hvisket «åh, med dig, dejlige Halfdan». Og seks øyne fikk enda mer liv.

Klokken må ha vært nærmere to. En nøkkel i låsen. Hans. Han kom inn med et «beklager at jeg ble sen». Så kikket han på oss. «Men i all verden, har dere sittet her hele tiden? Skulle ikke dere…»?

Da så han blikkene. Og radar har han, vi hørte en latter.

«Huff, jeg glemte å advare om at vikaren er kinky. Stakkars, hvordan gikk det med dere»?

I kor: «Fantastisk! Åh hjælp Hans, vi elsker ham, han får aldrig rejse»!

Han lo uten snev av sjalusi. «Dere må fange ham selv, men ikke kast ut meg»!

Nesten i kor: «Nei! I ska’ bo her begge to»!

«Er han god nok da, dere som er så kresne? Ja, jeg er forresten bortreist på seminar i fjorten dager fra søndag, så…»

Seks øyne på meg; «Åååhhh Halfdan, vi vil lege med dig fra søndag»!

Nå var fredag blitt lørdag. Forsto hva som kom: Tre på en Stang ville tre seg på en Halfdan’sk.

Ville firkanten bli en femkant? Hva med å prøve noen andre grep, en slags terapi? Sånn litt uskyldig? Troll med tre hoder bør jo deles opp?

Sprøtt. Men jeg hadde ikke noe valg. Måtte si «ja» til dette ufattelige synkrontrollet. Søndag, OK. Søndag skulle bli.

De var en utfordring, men jeg følte meg ovenpå. For nå hadde også jeg prøvd tre på en stang. Og på èn gang.J

* * *
* * *
* * *

(Deler av denne historien peker til «Den siste dydige dagen» del 1 og del 2 -, under noveller i flere deler hos Erotikknett.no)

Legg igjen en kommentar