En kveld i blinde

Denne novellen er vist 15411 ganger.

Blindfold og tau? Yes please!

Noen kvelder har jeg bare lyst til å gi. Han sier aldri nei til det (ikke at han egentlig har fått spørsmål noen gang..), og legger seg villig ned i senga og adlyder hvert minste lile vink. Jeg elsker å pirre ham til ansiktet vrir seg i nytelse – og enda bedre er det når jeg binder ham fast og setter på ham blindfold. Hver minste lille berøring forsterkes og han ynker seg av at jeg puster på  ham.

En slik kveld hadde vi for ikke mange dagene siden. Jeg binder ham og setter på blindfold. Stryker og kysser litt på ham før jeg lar ham ligge igjen alene i senga mens jeg går for å lete frem håndklær, glidemiddel og leketøy. Ofte når han ligger "hjelpesløs" i senga blir jeg stående og bare se på ham. Studere kroppen hans, reaksjonene, pusten. Nyter den deilige, forventningsfulle mannen som ligger i senga foran meg og venter spent på hva som skal skje. Det er en deilig følelse av makt, og jeg blir gjerne dryppende våt i løpet av få sekunder.

I en slik setting er det viktig for meg å ikke gå for fort frem, jeg vil at han skal nyte mest mulig, lengst mulig. Tar meg god tid til å kjenne, kysse og stryke over kroppen hans, men aldri mellom beina. Ikke før jeg har pirret ham så lenge at han nærmest trygler meg. Det er så vanvittig sexy å ha full kontroll over en mann! Han blir så kåt at det renner av ham. Ikke noen få dråper – det renner av pikken hans. Først da tar jeg meg til rette og smaker på. Det smaker herlig salt, og han vrir seg i nytelse under meg. Jeg vet godt at han kan komme etter 30 skunder med intens suging i en slik tilstand, men da er jo all moroa over før den har begynt! Så jeg stopper. Hører han blir litt skuffet, men samtidig veldig klar for mer. 

Siden han ligger på rygg, og etterhvert er blitt veldig åpen for å utforske hva slags gleder det "mannlige g-punktet" har å by på av nytelse, er jeg ikke vond å be. Glid og rabbit er klare på et øyeblikk, og han sprer velvillig beina. Jeg skrur på vibrasjonen og lar den leke rundt ballene og ned mot rumpa hans. Gir et lite klaps nå og da, bare for å bli mottatt med et herlig stønn. Tiden det tar fra jeg har smurt ham inn med glid, til Mr Rabbit har gjort sin entre og nytelsen sprer seg i kroppen begrenser seg til få sekunder. Jeg hører ham aldri så kåt og velvillig som når han hjelpesløst blir tatt bakfra. Utvilsomt fordi orgasmen melder seg kjapt.

Han tåler tre fire slike runder før han er klar til et ritt. Jeg er kjapt over ham, etter å ha sett på ham så lenge lengter jeg etter å få ham i meg. Mr Rabbit får fremdeles beholde sin plass, mens jeg klatrer opp på ham og spør om han vil ha meg. Et hest "ja" etterfulgt av et dypt stønn når jeg glir ned på ham er det klare svaret. Jeg vet at han er sliten og klar for å sprute, så jeg rir ham hardt og kjapt til han spruter opp i meg med et gledeshyl.

Vi blir liggende inntil hverandre en stund  før jeg slipper ham løs og han forsvinner ut på badet. Når han kommer tilbake ligger jeg sammen med MX'en og venter.. Jeg vil jo ha litt lønn for strevet jeg og? 😉

Legg igjen en kommentar