Sugetøs, del 1

Denne novellen er vist 21295 ganger.

tøsen måtte svelge i to omganger, før hun svelget siste gang ba Mester henne å åpne sin munn for å vise at tøsemunnen var full av hans safter. Blikket til tøsen avslørte at hun var påvirket av kåtheten og higet etter mer. Mester slapp den bestemte hånden som hadde holdt henne fast i hårroten. For Mester bestemte både dybden og takten, samtidig som blikket møtes innimellom. Noen få brøkdel sekunder fikk tøsen hige etter pusten for å samle krefter til å suge Mester igjen.

Smaken av hans safter kjennes godt, den søtlige konsistensen som faktisk var en stor ladning. tøsen fikk svelget unna alt, det kom ikke en eneste dråpe utenfor til tross for at hun hadde litt problemer å svelge.

tøsen fikk ikke mange minutter på seg før hun på nytt fikk ordre om å suge Mesterens kuk stiv igjen. tøsen så spørrende på Mester, Mester leste hennes tanker og beordret tøsen til å vise hva hun var god til. Om hun virkelig var så god som hun hadde sagt…

Collaren blinket rundt halsen til tøsen, hun stod knelende foran Mester helt blottet. Hendene til tøsen ble satt fri og hun var heldig som fikk lov å bruke alle sine triks for å få Mester sin kuk stiv igjen. Det vil si at hun fikk lov å berøre kuken, runke ham, kose med kuken og bruke tøsemunnen slik hun pleier å gjøre.

tøsen var selvsagt veldig takknemlig for at hun fikk sine hender fri, og takket selvsagt Mester for den befrielsen. tøsen begynte på sin utfordrende oppgave og puttet den slakke kuken inn i de varme tøsemunnen mens hun lekte med tungen. Hun løftet opp ballene og koste med de samtidig. Det var uvant å suge Mester slik og innerst tenkte hun at dette kunne ta tid….

Mester stoppet tøsen og ba tøsen hente fire klesklyper. Kanskje det vil sette fart på sakene påpekte Mester, jo lenger tid det tar for tøsen å gjøre Mesterens kuk stiv jo lenger står klypene på. Mester visste godt at tøsen hatet å ha på klypene, for det gjorde noe med tøsen.
Hun ble faktisk mer ivrig, samtidig som det gjorde vondt og godt på samme tid. Mester hadde lært tøsen å kjenne at hun også ble dyvende våt og klar til bruk når han da skulle bruke de andre hullene som tøsen bestod av. For Mester er tøsen en eiendel som består av tre hull og to bryster som han kunne leke og bruke slik han ville. Og selvsagt den psykiske og mentale leken hvor han ga henne vanlig arbeidsoppgaver samtidig som hun hadde i bruk enkelte leketøy på seg som Mester visste ville distrahere tøsen i sine arbeidsoppgaver. Det vil si at hun ble kåt, kanskje gjorde en litt dårlig arbeid og Mester fikk noe å sette fingeren på.

tøsen knelte forsiktig etter at Mester hadde festet to av klypene på fitteleppene. tøsen måtte by brystene frem slik at Mester kunne knipe i niplene for at de skulle bli stive og strutte mer ut. Enklere å feste klypene i en slik tilstand, men igrunn var jo det unødvendig for tøsen. For tøsens nipler var alltid stive og store, og enkle til å feste ting på…Mester smilte ved tanken.

tøsen stønner og ynker seg høyt idet klypene blir festet på, hun kjenner sitringen stiger og lukker øynene av ren refleks. Et lett ørefik får henne til åpne øynene og hun stirrer rett inn i øynene til Mester. Et nikk fra Mester, tøsen forstår at hun må takke ham. » Takk Mester for at du gir tøsen mulighet til å vise hva hun duger til»

tøsen begynner på nytt igjen å suge og slikke Mesteren sin kuk. Den lekende tungen slikker ballene, hun smaker og lar ballene få sin omgang ved lett sug og omslukking av leppene til tøsen. Mens hun selvsagt runker kuken forsiktig, drar forhuden litt tilbake og bruker to fingre som en ring og beføler kuken veldig følsomt, sakte og rytmisk. Tungen følger så oppover fra roten av kuken og frem til kukhodet som så vidt stikker frem fra forhuden.

tøsen kjenner klypene godt, hun skal selvsagt ikke klage. Hun har fortjent det, for hun er og forblir den tøsen som Mester lenge har ønsket seg. Jo lenger tøsen må holde på for å få kuken stiv, jo mer ømme blir niplene og fitteleppene. Og ikke minst vet tøsen at det kommer til å renne mer enn nok fittesaft på innsiden av lårene, mer enn nok….sukk.

Hele hånden lukker seg rundt kuken og hun runker Mester like varsomt samtidig som hun slikker kuken som om det var en kjærlighet på pinne hun hadde foran seg. Munnen lukker seg om kuken, mens hun runker i takt med både dybden og munnsugingen. Tungen leker rundt kuken mens tøsen suger. Innimellom lar hun tungespissen sirkulerer lekent på kukhodet. Kukhodet er så glatt, og hun kjenner sprekken til urineåpningen med tungespissen.

tøsen passer på å møte blikket til Mester for å kunne observere om han er fornøyd så langt, samtidig et bedende blikk om å kunne merke en viss ereksjon slik at tøsen får bekreftelse på at hun gjør den jobben som Mester forventer av henne.

tøsen observerer at Mester sitter godt tilbakelent, hendene godt avslappet på armlenet. Lårene til Mester gir ingen tegn på at musklene er spent, men hun merker at blikket hans observerer hele tøsen sin nakende kropp foran seg. Hvor han kan se at tøsen sitter med godt spredte ben fordi han vet at klypene gjør sitt der nedentil. Mester vet godt at klypene får fitteleppene til å svulme opp og at fittesaften til tøsen vil gjøre godt nytte for seg når han skal ta tøsen for seg… tøsen aner ikke hva hun må igjennom i dag, hun skal virkelig få kjørt seg.

Tøsen skal få lov å forlate Mester i den tilstand at hun vil kjenne at kjeven hennes vil merke at hun sugd Mester. Hun skal minnes hvor dypt hun har sugd, hvor lenge hun har sugd ham og ikke minst smaken ham i lang lang tid. Det samme gjelder hennes to andre hull, kanskje hun vil få problemer å kunne sitte og hun kommer til å merke det godt når hun evt skal late vannet eller gjøre sitt fornøden. I så fall vil tøsen få en påminnelse når hun sitter der med trusa nede og minnes hvordan hun har blitt brukt og tøyd hennes grenser. Utfordringen for tøsen det å vise hvor stor utholdenhet hun har, og dette vil bare være begynnelsen for hans krav. Jo mer tid han bruker på tøsen, jo mer kjent han blir med tøsen vil også kravene øke.

tøsen føler at det tar en evighet for at det skjer noe, og hun vet at det er vanskeligere for Mester å få ereksjon rett etter en slik utløsning. Mester hadde spart seg i flere dager og hadde også informert tøsen hvordan han reagerer når han endelig fikk sitt. tøsen følte at kanskje Mester gjorde det med vilje, holde tilbake for at tøsen virkelig skulle få slite….

tøsen nærmest krympet seg når Mester sine ord haglet over henne: Vis din Mester hva du duger til, det er tøsen sin oppgave å få jobben gjort. Mester hindrer henne ikke….
Den bestemte stemmen ga henne på nytt en ny sitring i kroppen, hun kjente på hvor underdanig hun var under hans vinger. Stemmen som satte henne på plass, samtidig som Mester viste en enorm omsorg og trygghet for tøsen.

tøsen slikket mer intens nå, økte takten i forhold til runking med hånden, munnen slukte kuken helt og hun kjælte med ballene. Strøk Mester på lårene, lot hendene beføle lårene og tilbake til kuken og ballene. tøsen rettet seg litt opp, rak i ryggen samtidig som rompen stakk ut. Bena godt fra hverandre og hun satt knelende mellom Mester sine ben. Mester så ned på tøsen, han likte stillingen hennes. Likte at tøsen måtte se opp på Mester, vite at hun alltid vil føle seg liten samtidig som hun gir ham alt Mester ønsker seg.

Plutselig kjenner tøsen et røkk og en svak bevegelse. En ørliten ereksjon og hun kjente en glede inni seg. Lysten og motivasjonen økte nå, og hun følte at oppgaven hennes ga henne mening igjen. Det var utrolig deilig å kjenne at kuken vokste i munnen hennes, samtidig som hun kjente at den ble stivere og stivere i hånden. Den lille uskyldige hånden som tilfredstiller Mester på lik linje som hennes alle hull og brystene som Mester eier. Han kan bare knipse, gi et nikk og det er nok til at tøsen vet hva Mester vil.

Hun hadde lært Mester å kjenne, hun visste når hun skulle stå i posisjon når han ønsket å observerer og godkjenne tøsen sånn i forhold til barberingen, hullene og lydigheten til tøsen.
tøsen hadde feilet mange ganger, men så hadde hun også lært underveis. Mester ga tøsen mange nye utfordringer og ikke minst ros for hvordan hun klarte å gjøre oppgaven. Hun fikk også sin belønning, når hun endelig hadde gjort seg fortjent til en etterlengtende orgasme.
Men for hennes del var ikke det det viktigste, for målet for tøsen var å være lojal, glede og tilfredstille Mester slik at han virkelig ble stolt av sin tøs. tøsen er evig takknemlig for at Mester vil bruke tid på tøsen og lære tøsen opp slik han ønsker. tøsen vil alltid være Mester sin eiendel så lenge han ønsker det.

Mester klappet tøsen på hodet og roste tøsen for en virkelig god jobb. Hun fikk vite at hun hadde brukt nøyaktig 14 minutter, og det vil bli notert slik at Mester hadde noe å gå etter ved neste gang hun kanskje fikk en slik lignende oppgave. Mester spurte om tøsen ville slippe klypene og hun nikket forsiktig. » Ja hvis Mester ønsker å fjerne klypene er selvsagt tøsen veldig takknemlig for det»

tøsen rettet seg opp i ryggen, lot hendene hvile på lårene til Mester mens Mester fjernet klypene. tøsen beit seg i leppen for å ikke gi fra seg et hyl, men viste en stor lettelse.
tøsen observerte at hun hadde merker etter klypene og knøt hendene som en knyttneve idet Mester berørte niplene så vidt med hans fingre. Han blåste forsiktig på de og strøk brystene lett mens han unngikk niplene.

Klypene nedentil lot han stå, for nå skulle tøsen videre til neste lek….

Legg igjen en kommentar