En MILF – jeg??

Denne novellen er vist 56101 ganger.

Det var en kveld jeg uforvarende lyttet til samtalen fra gutterommet at jeg hørte ordet første gang. Ja, det er vel ofte slik at mødre holder et øre med det som foregår på rommet til barna – det blir nærmest en vane etter hvert. Og vanligvis går det da også inn det ene øret og ut det andre. Etter nesten tjue år med gutten min boende i huset hadde mang en uinteressant samtale passert mellom ham og hans venner; alt fra støyende musikk, sport og film til det nyeste dataspillet. Jeg skjønte ikke alltid så mye av det de snakket om, men det var betryggende å holde litt greie på interessene deres – bare for å vite at de driver på med normale, kjernesunne ting. Ting som tyder på at sønnen din ikke brenner kirker eller bruker fritiden til å skjende husdyr på nabogården. Tidkrevende dataspill eller støyende musikk fikk så være; jeg fikk da en ganske stor dose forakt fra mine foreldre i min ungdom på grunn den amerikanske musikken jeg hørte på hele tiden, og var fast bestemt på at jeg ikke skulle ha samme innstilling overfor mine egne barn. Knut og Rita hadde fått gjøre som de ville på det området, til tross for at jeg enkelte ganger syntes musikken hørtes mer ut som en boksekamp og filmene hadde flere banneord i seg enn ordboka fra skolen.

     Men dette nye ordet hadde jeg ikke hørt om. Var det et nytt banneord, eller noe? De snakket jo om film, mente jeg å ha fått med meg, der jeg sto ute på kjøkkenet. Knut satt med sin gamle klassekamerat, Rolf, og spilte playstation på stua. Travelt opptatt med å skyte på alt som rørte på seg klarte de allikevel å føre en samtale på tvers av det som skjedde på skjermen. Selv hadde jeg problemer med å høre på musikk samtidig som jeg jobbet, skjønt jeg klarte da å lytte til samtalen deres mens jeg lagde pannekaker. Hva var det neste jeg hørte? Grunnen til at jeg hadde blitt bevisst samtalen deres var at de nevnte meg…

«Liker du milf?» hadde visst en av dem sagt, og jeg antok at de mente et nytt dataspill.

Jeg fikk ikke med meg mer enn bruddstykker av samtalen, men ørene spisset seg etter at Rolf nevnte navnet mitt.

«Mora di er jo en sinnssyk milf!» fortsatte han, tross min sønns protester.

Der var enda ett av disse uttrykkene jeg ikke kunne begripe: «mora di». Det kunne visst være både positivt og negativt – sågar brukes i overført betydning, så vidt jeg forsto. Jeg følte det på samme måten ved bruk av ordet «sinnssyk» som adjektiv. Men jeg følte meg ikke baksnakket, der jeg sto; ut fra tonefallet hørtes det ikke ut som at Rolf snakket nedsettende om meg. Hva var egentlig betydningen av dette? 

«Du ser jo det, selv om hun er mora di? Sett fra et objektivt…»

«Hold kjeft ’a, og bruk granaten på sletta der!» avbrøt Knut ham, tydelig uinteressert.

Jeg kjente lukten av brent pannekake og vendte oppmerksomheten tilbake til komfyren. Baconet holdt seg varmt i stekeovnen, syltetøyet sto på bordet sammen med sukkeret, og den siste pannekaka var nå mer enn ferdig.

«Kom og få mat!» ropte jeg og satte meg ved bordet.

Jeg var vant til at dersom jeg ventet til de var ferdige med å spille, ville ikke maten bare bli kald, men den kunne brukes som kompost. De kom imidlertid forbausende kjapt. Var vel sultne.

«Skal bare vaske fingrene,» sa Rolf og gikk bort til vasken, mens Knut var mindre nøye på det.

     Han var alltid høflig og oppmerksom, denne pene og velkledde gutten. Veloppdragen, var kanskje ordet, i motsetning til min egen trassige sønn. Rolf var en av de eldste vennene min sønn hadde – helt siden vi var naboer for over et tiår siden hadde de hengt sammen, og selv nå, etter flere år bosatt på andre kanten av byen, flere år med forskjellige skoler og militærtjenester, var de gode kamerater som aldri kranglet. Nesten, da. De hadde nesten begynt, hørte jeg, under diskusjonen av hvem som var «milf» eller ikke. Jeg skjønte ikke hva det betød, så jeg var litt utenfor, men skjønte at sønnen min hadde vært dypt uenig i Rolfs påstand. Det gikk imidlertid over, og snart var de tilbake foran TVen med kontrollene i hendene, i gang med å erobre verden. Ganske koselig, egentlig, tenkte jeg – å ha ham tilbake i huset en stund. Jobbtilbudet han hadde fått gjaldt fra våren av; da var det fint å ha ham boende på gutterommet noen måneder. Rolf bodde fremdeles her i byen, siden han hadde begynt på universitetet. Da ble det nesten som da de var små, og de besøkte hverandre og spilte spill og så på film, mens husets mamma lagde noe godt til dem. Slikt varmer en kvinnes hjerte.

*

Den kvelden fikk jeg ikke ordet ut av hodet. Den ga gjenlyd i ørene, den dype stemmen til Rolf som hevdet at jeg var noe som kaltes «milf» på ungdomsspråket. Uansett hva jeg holdt på med; om jeg leste, løste sudoku eller ryddet så dukket ordet opp med jevne mellomrom; det ble en detalj som jeg irriterte meg over å ikke vite betydningen av. Men det kunne da ikke være så vanskelig? Jeg gikk bort til datamaskinen og logget meg på nettet. Det finnes da ikke den ting man ikke kan google – det sier mine barn. Jeg tastet inn ordet slik jeg mente det måtte staves slik han hadde uttalt det, og lurte på hva jeg skulle lage til kveldsmat. Det ble med tanken – for straks jeg fikk resultatet på skjermen hadde jeg alt annet enn mat i tankene.

     Var det mulig? Jeg måtte ha tastet feil. Det kunne da virkelig ikke ha seg slik! Jeg kikket nærmere på en av lenkene; den som gikk til Wikipedia. Internettet er jo fullt av skitne ting, men der måtte det da bety noe annet…? Nei. Det sto det samme der. Utførlig forklart. På en høvisk, leksikon-aktig måte, med avmålt språk, men allikevel. En mamma jeg vil knulle? Hjernen min jobbet på høygir for å finne ut om det var noen annen måte å oversette dette på, men kom ikke frem til noe alternativ. Det sto som det sto, klart og tydelig. En attraktiv, eldre kvinne som en ung mann har seksuelle fantasier om. Flere brikker falt på plass; jeg mente bestemt å ha hørt de to guttene nevne andre kvinnelige navn mellom smell, kræsj og bang på TV-spillet. Jeg forsto også bedre hvorfor Knut hadde vært så uenig… Ødipuskomplekset må ha slått ut på alle målerne.

     Jeg kjente det blusse i kinnet; jeg rødmet en smule, litt smigret over at en så flott ung mann som Rolf fant meg attraktiv. Det var en stund siden jeg hadde hatt sex… Ikke i det hele tatt, faktisk, siden jeg ble separert fra min mann, for over et år siden. Jeg nærmet meg femti og hadde ikke akkurat beilere stående i kø ute i gården heller. Jo da, jeg hadde tilbrakt mye tid på treningsstudio det siste året, og hadde alltid vært velsignet med et behagelig ytre, men uansett hvor mye man trener og spiser sunt, så kommer man før eller siden til en alder hvor det ikke nytter å skjule at man begynner å bli gammel. Dessuten begynner man å føle seg gammel også… de mange blikkene jeg hadde fått på gaten for tjue år siden kom aldri lenger – enten det, eller så la jeg aldri merke til dem. Allikevel var jeg altså, i følge unge Rolf, en attraktiv kvinne… en kvinne unge menn gjerne vil ha sex med. En kvinne han ville ha sex med…

     Jeg så meg rundt, og gjorde meg sikker på at Knut ikke var i nærheten av datarommet. Hendene mine fant brystene; de to faste brystene som jeg hadde vært så glad i da jeg var ung, og som hadde vokst etter at jeg ble gravid med min datter, og som aldri riktig ble de sammen siden. Uansett hvor mye jeg trente eller hva slags mat jeg spiste. De ble liksom aldri like faste igjen. Med årene hadde de blitt til to store, runde halvkuler på fremsiden av kroppen, som måtte holdes på plass av en kraftig C-cup for ikke å deise nedover mot gulvet. Jeg grep fatt i dem og klemte til et par ganger, som for å prøve å forstå hva en tjue år gammel gutt kunne like med dem. Jeg slapp taket idet jeg innså at jeg sto der og fantaserte om at hendene tilhørte en annen enn meg selv – en annen, som bare timer tidligere hadde sittet inne på sofaen med min sønn og spilt TV-spill. Som hadde vært i dette huset et utall ganger tidligere; som hadde overnattet her og fått frokost på senga av sin kamerats omsorgsfulle mamma… var det jeg som fikk komplekser nå? Eller var det slik at jeg ikke bare følte meg smigret, men faktisk ble en smule tent av den unge guttens fantasi? Hendene mine gled nedover magen. Nei, den var heller ikke som før. Den ble nok aldri som den hadde vært da jeg var nitten år og kretsmester med håndballaget. Overvektig var jeg nå ikke, men det var liksom noe allikevel. En slapphet i huden, en generell tykkelse i kroppen – ett eller annet. Noe som, tross alle timene på sykkel og trappemaskin, gjorde det umulig å skjule at jeg var godt over min beste alder.

     Jeg reiste meg og skrudde av PCen. Gikk ut i gangen og låste døra – det var leggetid. Knut satt sannsynligvis oppe på rommet sitt og spilte dataspill eller surfet på nettet, så jeg kunne like gjerne stenge førsteetasjen.

«Speil, speil på veggen der…?» mumlet jeg idet jeg gikk forbi speilet i gangen. Jeg snudde meg litt og studerte baksiden. Den var jeg fornøyd med. Litt bredere enn i ungdommen, kanskje, men jeg kunne da fremdeles stramme rumpa. For alt jeg visste kunne det da hende jeg fremdeles fikk blikk mot den når jeg gikk nedover gata. Tanken muntret meg opp en smule. Jeg hadde gått fra å være oppspilt over Rolfs utsagn til å bli deprimert over min falmende ungdom, men det var kanskje ikke så ille allikevel. Kanskje det virkelig var slik at unge menn fant meg attraktiv – det var en mye mer oppmuntrende tanke enn at jeg begynte å bli gammel. Tross alt: Hvis samtalen i stua fra tidligere var noe å gå etter, så var det i det minste én flott ung mann der ute som syntes jeg var flott å se på…

*

Den natten sov jeg ikke rolig. Jeg våknet fra en halvdøs, aldeles gjennomvåt av svette. Hjertet hamret og adrenalinet flommet som om jeg skulle ha våknet fra et mareritt. Ingenting kunne være fjernere fra sannheten. Jeg gned lårene mot hverandre. Det skled som om jeg skulle ha smurt inn bena med olivenolje. Hånda gled ned og bekreftet det hjernen hadde brukt et par sekunder på å forstå: Kjønnet var drivende vått. Hadde det gått for meg? I halvsøvne? Jeg som knapt husket hvordan en orgasme kjentes ut – slik føltes det iallfall. Jeg motsto fristelsen til å bruke fingrene på meg selv og sto opp i stedet. Tok på meg en morgenkåpe og gikk ut på badet. Der tok jeg en kjapp dusj for å spyle av meg svetten og kjøle meg ned litt, og så gikk jeg tilbake til sengs – uten at det hjalp. Jeg klarte ikke tenke på annet enn Rolfs mørke, ungdommelige stemme som gjentok, om igjen og om igjen: «Mora di er jo en sinnssyk milf…». Det ble ikke mer søvn den natten.

     Et par dager senere hadde jeg fått det ut av systemet. Joggeturer ute i kulda hjalp, særlig hvis jeg tok i hardere enn vanlig. Da kom jeg hjem sliten, kald og alt annet enn seksuelt opphisset. Selv et varmt bad, varme pledd og en peis i full fyr kunne ikke vekke begjæret så lenge jeg var sliten nok. Da spilte det ingen rolle at begge guttene hadde fri i helgene og tilbrakte all sin tid her i huset, og at jeg stadig innbilte meg at Rolf sendte lange blikk hver gang jeg gikk forbi stua. Det hjalp også at den fjompen av en tidligere mann sendte meg meldinger og spurte om hvor Knut skulle være når; det kunne han da finne ut av sjøl.

     En deilig helg satt jeg foran peisen og varmet meg etter en lang tur ute i skiløypa; til fots, riktignok – jeg var elendig på ski. Men det var godt å komme seg ut om morgenen, og deretter tilbringe resten av dagen inne, med følelsen av at jeg hadde oppnådd noe den dagen. Klokka var knapt ett da det ringte på, og jeg skjønte at det var Rolf. Han ville bli en smule overrasket da jeg fortalte ham at Knut hadde kjørt til faren sin for å hente et gammelt møbel han ville ha. Jeg pakket morgenkåpa godt rundt meg for å dekke til den nakne huden, siden jeg bare hadde BH og luftige sweatpants under.

«Knut dro nettopp – blir borte ei stund,» sa jeg etter å ha åpnet døra, og så skuffelsen og overraskelsen i Rolfs ansikt.

Kunne det være at de hadde en avtale, som jeg hadde forpurret ved å sende gutten av gårde på kort varsel? Det var jeg som hadde sagt at han måtte kjøre tidlig, siden jeg selv skulle ut noe seinere. Før jeg rakk å tenke over det nærmere hadde jeg bedt Rolf komme inn. Jeg visste at han bodde et godt stykke unna, så det ville være en god time på bussen hjem igjen; han ville neppe være hjemme igjen før Knut kom tilbake. Jeg foreslo at han kunne vente på gutterommet, siden det var nok av underholdning der. Spill, filmer, alt mulig som lå strødd i typisk tenåringssønn-stil, til tross for at sønnen min hadde forlatt tenårene allerede.

«Du finner vel noge du kan underholde deg med,» sa jeg, og hentet en flaske brus til ham fra kjøleskapet.

«Ja… går nok bra…» svarte han smilende og tok imot.

Jeg gikk tilbake til godstolen ved peisen og pakket morgenkåpa tettere rundt meg. Den hadde løsnet en smule, og jeg innbilte meg at Rolf hadde senket blikket da jeg åpnet døra for ham, og det samme da jeg ga ham noe å drikke. Først nå falt det meg inn at det jeg sa om underholdning kunne tolkes i andre retninger enn TV-spill, og jeg måtte flire. Rødmet litt, kjente jeg. Var det mulig at jeg hadde flørtet litt med den unge mannen? Kanskje det, ja, måtte jeg innrømme, og bøyde meg ned for å legge mer ved i peisen.

     Jeg hørte lyden av en flaske som ble åpnet bak meg og skjønte at han ikke hadde gått opp på rommet til Knut enda. Ganske bevisst tok jeg meg selv i å bøye meg litt lenger frem enn jeg egentlig hadde behov for når jeg skulle legge inn vedkubbene bak gitteret. Sto han og stirret på rumpa mi, kanskje? Jeg gliste – det fikk da være måte på til gammel gris jeg skulle være. Igjen gikk tankene til det jeg hadde hørt ham si noen dager tidligere… at jeg var en «milf». At jeg var en attraktiv kvinne han gjerne skulle hatt sex med, og hvor mye jeg trengte at noen syntes det om meg. Gud, han var så flott, tenkte jeg. En sterk, høflig og spenstig ung mann. Var det mulig da, at en unggutt som han kunne bli seksuelt opphisset av en gammel husfrue som meg? Var det derfor han ble stående ved trappa i stedet for å gå opp – for å se meg i morgenkåpe så lenge som mulig? Lurte han på hva jeg hadde under, kanskje? Det var jo godt mulig at jeg lurte meg selv, og at fantasien min løp løpsk, men like fullt gled den ene hånda opp til brystet og flyttet på kanten av stoffet, slik at jeg viste en liten smule mer…

     Jeg snudde meg tilbake mot stolen, så ham stå der, og smilte raskt til ham før jeg satte meg ned i godstolen igjen. Der satt jeg da, med ryggen til ham og føttene mot peisvarmen, og igjen begynte jeg å flire når han ikke så meg. Denne gangen var det ikke tvil; han hadde senket blikket. Idet jeg bøyde meg svakt fremover mot stolen hadde morgenkåpa glidd opp en aldri så liten centimeter, og vist ham at det ikke var annet enn en hvit BH under. Å, så moro det var å erte ham slik. Det var nesten som i min ungdom, da guttene prøvde å skjule at de stirret, og jeg prøvde å skjule at jeg nøt blikkene deres.

«Var du ute og gikk tidligere i dag?» hørte jeg ham spørre; han sto der fremdeles.

«Ja – korsen det?»

«Nei, jeg bare lurte. Tror jeg så deg ute her om dagen – du jogger en del ute om vinteren?»

Han kom ruslende mot peisen og satte seg på en skammel ved siden av meg. Jeg ville ha tenkt at det var en del av den høfligheten han viste til vanlig, dersom jeg ikke var i gang med å fantasere om at han ble værende av helt andre grunner…

«Ja, eg trenge å holda meg i form; en begynne jo å bli gammal,» fortsatte jeg mens han tok en slurk av brusen.

«Nåh, du er nå ikke gammel. Ser jo ut som du er i veldig god form, du…»

«Næ.. eg e vel ikkje det då…» svarte jeg og tok komplimenten for det den var.

Han flørtet med meg, gjorde han ikke? Jeg kjente rødmen spre seg i ansiktet idet hjernen min nok en gang spilte av setningen han hadde kommet med i samtale med min sønn for noen dager siden. Milf kalte han meg…

«Jo, det er da langt fra alle som er like fit som deg,» fortsatte han, og øynene mine hadde for lengst begynt å måle den spenstige kroppen hans opp og ned.

«Jo takk, du e ikkje så verst sjølv,» avbrøt jeg ham før han rotet seg inn i en setning han ikke kunne komme seg ut av.

«Jeg elsker den dialekten din…» sa han med et brydd smil.

     Så fantastisk søt han var. Hvis dette var en sjekkereplikk var det den beste jeg hadde hørt. Jeg smilte og dreide samtalen inn på hvor dialekten min var fra, selv om han naturligvis visste det svært godt fra før. Rolf hadde praktisk talt vokst opp sammen med sønnen min; vi var gamle kjente, så selvsagt visste han hvor jeg kom fra… men det var ikke dialekten min han var opptatt av akkurat nå. Jeg hadde lent meg fremover og sidelengs i stolen for å kunne snakke med ham der han satt ved siden av peisen – og morgenkåpa hadde løsnet enda noen centimeter.

«Å, sorry – det var ikke meningen å stirre…» sa han nervøst idet jeg oppdaget at jeg hadde fått utringning og dro kåpa tettere sammen for å dekke til puppene.

«Å, det gjø’kje noge…» sa jeg med et smil, og etter en litt trykket pause gikk jeg et skritt videre: «Like du de?»

     Han svelget og nikket forsiktig. Hva tenkte han akkurat nå? Var han like mye på vippen som jeg var? Sto han og undret på hvor langt dette kunne gå før han tråkket over streken? Jeg gjorde det enklere for ham… jeg dro morgenkåpa til side igjen, lot BHen komme til syne, og sa:

«Kom hit litt…»

*

Rolf kysset meg. Jeg hadde lokket ham til meg som en sirene på havet, fått ham til å komme opp i stolen og gi meg det jeg ville ha. Den unge gutten sto på knærne i stolen med meg under seg, og nå kysset han meg, dypt og inderlig, med åpen munn og en leken tunge. Han skalv på hendene idet jeg varsomt førte dem opp mot de store brystene mine og la dem på meg. Skjelvingen avtok og ble erstattet av faste grep; han begynte å klemme på dem, kna og elte. Kjenne ordentlig hvordan de presset seg mot den faste BHen og så veldig gjerne ville ut. Han smøg en av hendene innenfor, klemte og strøk meg over nakent bryst og fikk små ilinger til å løpe fra brystvortene og helt ned i underlivet. Han hadde vekket begjæret mitt til tross for løpeturen tidligere på dagen – nå hungret jeg etter å bli tilfredsstilt av den kåte bukken, og dette var muligheten. Knut var borte, jeg var helt alene i huset med Rolf, og vi hadde minst en time på oss før han ville være tilbake. Vinterveier var det og, kanskje ikke saltet engang; det kunne ta lang tid. Vi var alene nå – muligheten kom kanskje aldri igjen. Men jeg kunne vel ikke…?

     Jo visst kunne jeg det. Hvorfor i helvete skulle jeg ikke kunne? Jeg bannet inne i meg og nektet å høre på den spake engelen på høyre skulder som prøvde å stanse meg. Jeg var kåt, jeg hadde aldri levd utsvevende på noen måte og dette kunne være min siste mulighet… jeg ville pule med ham – nei, jeg skulle pule med ham. Jeg skulle ha ham inn i meg og la ham ta meg det aller syndigste vis. 

«Kom…» fikk jeg frem mellom de heftige tungekyssene.

Jeg gjorde tegn til å reise meg, og Rolf var raskt på føttene. Han så en smule himmelfallen ut, men før han rakk å tenke for mye, tok jeg ham i hånda og leide ham etter meg mot soverommet. Vi fortsatte å klå og kysse på hverandre på vei inn mot soverommet, men til tross for opphisselsen ante jeg fremdeles at han var litt motvillig. Sjenert, liksom. Som at han ikke var sikker på hva som ventet? Var det slik at han ikke var sikker på hva jeg ville? Synet av senga mi måtte da fjerne det han hadde av tvil? I tilfelle ikke, sa jeg:

«Du vet ka eg vil…? Du må pule meg, eg trenge det så forferdelegt… Vil du…»

     Jeg fikk ikke fullført setningen før han nærmest overfalt meg – grep tak i meg og kysset meg lidenskapelig på vei ned i senga. Jeg ble liggende på ryggen med den sterke unggutten over meg, og jeg la straks bena opp og rundt ham selv om vi enda var påkledd. Det varte nemlig ikke lenge. Morgenkåpa ble nærmest revet av, buksene falt på gulvet før jeg fikk sukk for meg, og like etter var også den deilige mannekroppen til Rolf uten klær. Han nølte et sekund da han kom til undertøyet, men jeg dro i den og ville ha den av. Den store kulen i shortsen dekket til det jeg lengtet etter aller mest, og jeg gledet meg vilt til å se den, ta på den, smake på den, kjenne den inni meg. Han dro av seg shortsen og jeg fikk se. En stor, deilig pikk som sto i givakt rett mot meg og dirret i takt med pulsslagene. Jeg grep varsomt rundt den og smilte til Rolf idet jeg lente meg mot ham; nøt å se ham opphisset. Tok ham i munnen, kjente den herlige smaken av kåt mann over tunga. Jeg klarte ikke holde på lenge – jeg måtte ha ham i meg. La meg bakover og lokket ham med pekefingeren. Fikk ham til å legge seg over meg mens jeg rev av meg trusa. Jeg elsket følelsen av å ha ham over meg slik; liggende med spettet mellom lårene mine, i påvente av å få kjenne det presse seg inn i det glatte skjødet mitt. Jeg nærmest hvinte av forventning idet han traff rett og kjønnsleppene spredte seg for lemmet hans. Hjertet mitt slo kollbøtte av opphisselsen, jeg rødmet over det hele og kjente den kriblende følelsen av nervøsitet og spenning dirre gjennom hele meg. På en måte ville jeg at han bare skulle trenge inn, hardt og hensynsløst, men så forsiktig som han var ble det til at han nesten ertet meg, noe som bare gjorde meg enda mer opphisset. Jeg ville rope ut at han skulle ta meg – kjøre pikken hardt opp i fitta mi og jukke vilt og hemningsløst, jeg ville skrike det ut til han pulte meg som besatt…

«Jaa…» var alt jeg fikk frem idet han gled opp i meg; jeg hvisket, knapt hørbart, et lite sukk, det var alt som kom.

     Det var som om hele verden smeltet. Flere tonn med seksuelle spenninger som hadde tynget meg ned i månedsvis – årevis ble sluppet fra skuldrene mine idet Rolf presset lemmet sitt inn i meg. Et vidunderlig sukk av lettelse unnslapp leppene mine idet jeg endelig hadde den veltrente kroppen hans mellom lårene. Jeg la dem opp og låste dem rundt ham. Presset kroppen hans mot min og lot ham begynne å knulle meg.

«Du, jeg burde kanskje bruke noe…» mumlet han mens vi holdt på.

Han var bekymret for slike ting, stakkar… så deilig uerfaren han var, og så utrolig deilig det var å kjenne den harde, nakne staken gli inn i mitt glatte indre. Når jeg tenkte meg om var han den første jeg hadde hatt inni meg – unntatt min tidligere mann – uten et lag gummi imellom. Han visste ikke at jeg hadde surret egglederne for mange år siden, og at han kunne komme i meg så mye han ville… Nå som jeg tenkte på det, var det faktisk ingenting som tente meg mer. Tanken på at denne herlige unge gutten skulle få orgasme og komme i meg var deilig grisete og gjorde meg bare mer opphisset – så dermed var det avgjort. Mamma hadde bestemt seg, og da ble det slik. Han fikk ikke holde opp nå, han skulle fortsette til han var ferdig. Ikke fikk han søle på lakenet heller – så det var ikke snakk om at Rolf skulle sprute utenfor. Han skulle grise meg ordentlig til…

     Jeg holdt tettere rundt ham og gjorde ikke tegn til å slippe. Han fortsatte å jukke i et jevnt, rolig tempo. Det var godt, men han turte ikke å slippe seg helt løs, tydelig redd for å gjøre noe galt eller å gjøre noe jeg ikke ville. Jeg sa ingenting enda, jeg bare lå under ham og nøt de små, forsiktige støtene hans. De var så deilige, han var så stor og så hard at fitta mi formelig surklet rundt lemmet. Så våt hadde han gjort meg. Å, som jeg gledet meg til han skjønte hva jeg ville. At han skulle la det gå, jukke imot meg til det flommet ut av ham og fylte meg til randen. «Ta meg!» ville jeg si – «press det bankende lemmet inn i meg og la meg kjenne deg få orgasme; sprut den glatte sæden inn i dypet, press deg hardt mot bekkenet mitt og pump meg full, jeg tar imot med glede…»

     Det nærmet seg. Jeg kjente det på ham. Kjente hvordan han knøt seg, prøvde å holde igjen. Så ansiktet hans stramme seg og han senket tempoet til det stoppet helt opp. Han turte ikke slå seg løs, redd for å komme for tidlig – redd for å komme i meg… men hva var poenget med det..? Jeg ville jo at han skulle slå seg løs og dunke løs på meg, hardt og uten hemninger. Skjønte han ikke det på måten jeg jukket imot ham på – måten jeg hadde lagt bena rundt ham og holdt ham fast på? Han bunnet meg helt i denne stillingen, og jeg holdt på å bli gal av kåthet hver gang jeg kjente pikken dytte mot mitt indre. Jeg begynte å jukke hardere imot ham; ville ha ham nå, ville ikke vente lenger.

«Kommer du…? Vil du komme..?» klynket jeg og fikk et nesten desperat blikk tilbake. «Sprut i meg då…» mjauet jeg og oppmuntret ham.

     Langsomt begynte han å ta meg slik han gjorde da vi begynte. La kroppsvekten på meg igjen og begynte å slippe seg mer løs. Jeg stønnet høyere og fortsatte oppmuntringen, jukket bestemt imot ham og klorte ham på ryggen.

«Åå… det går snart…!» stønnet han, og jeg presset underlivet opp mot ham så hardt jeg kunne.

Jeg var så sinnssykt kåt – ville kjenne det. Kjenne ham komme, se ansiktet hans vri seg i orgasmekramper, kjenne pusten hans stanse rytmisk og armene skjelve idet ladningen løsnet inne i ham og ble pumpet inn i meg…

«Kom i meg dååå…» klynket jeg så vidt hørbart; jeg trakk pusten og fikk klarnet halsen så jeg kunne snakke ordentlig. «Gjør det… sprut..! Fyll meg opp…»

Han slapp seg løs. La seg tungt oppå meg og begynte å presse seg helt inn med lange, seige støt. Varmen spredte seg vidunderlig gjennom hele kroppen idet han skrudde opp tempoet. Jeg klynket og nøt skjelvingene som bredte seg fra magen og utover – jeg hadde aldri følt noe liknende. Jeg elsket å kjenne den sprelske kukken hans, hard som bare en ung manns lem kan være – dypt, dypt inne i meg.

«AAAAH!» brølte han ned i puta.

Rolf jukket hardt og fort inn i meg i noen sekunder – det var alt som skulle til for å tippe ham over kanten.

«Gje meg alt sammen…» hvisket jeg.

     Gutten ble liggende oppå meg og trykke lemmet inn mot bunnen; jeg kjente det rykke til i ham mens han lå stille og presset seg så dypt inn i meg som han bare kunne. Jeg lå stille og nøt følelsen av den svette kroppen hans oppå meg. Holdt rundt ham, ba ham om å bli værende, og ligge der til hver eneste dråpe av knullesausen hans hadde blitt pumpet over i meg. Armene hans dirret. Jeg strøk over dem med fingrene, klorte ham forsiktig og kysset ham på halsen. Han lå med haka på hodet mitt og pustet tungt, som om han hadde løpt.

*

«Takk… det var såå deiligt…» sa jeg med et sukk og fortsatte å kysse og småbite.

«Helvete, så sexy du er!» utbrøt han, og fikk varmen til å bre seg i brystet mitt. «Jeg har aldri vært med noen så sinnssykt deilig før…»

«Det seie du bere,» sa jeg, men jeg elsket smigeren hans, og hadde nå fått bevis for at han ikke bare tullet da han snakket med min sønn.

«Det gikk nesten for meg med én gang, bare av det blikket du ga meg,» fortsatte han, «og så lydene du lager, og kroppen din – jeg blir så tent av deg!»

«Takk,» sa jeg og visste at jeg rødmet enda mer.

     Rolf gled ut av meg og rullet over på ryggen, men jeg kunne ikke la ham være. Jeg strøk hendene over den veltrente kroppen hans og ned mot den klissete pikken. Den lå oppover magen, halvslapp og glinsende, og jeg hørte den lille djevelen i meg si at jeg måtte smake på den – selvfølgelig måtte jeg det. Klokka på nattbordet sa jo at vi knapt hadde vært her inne mer enn ti minutter, altså hadde vi knapt begynt… Jeg la meg litt lenger ned i senga og begynte å kjenne på ham med fingrene. Først forsiktig, så la jeg hånda rundt og holdt fast mens jeg slikket på den. Det var deilig å kjenne smaken av saftene våre – mest av alt smakte han av kåt mann. Jeg mintes en gang for lenge siden da jeg hadde prøvd å suge min mann… Dette var ikke i nærheten. Rolf smakte deilig av kåt, opphisset unggutt, og jeg la merke til at jeg begynte å slikke mer energisk selv om jeg mente å ta det rolig og forsiktig. Rolf begynte å vri seg hvis jeg slikket rett på hodet, så jeg fortsatte så varsomt jeg kunne. Tok ham inn i munnen og holdt ham der, sugde inn smaken av ham – og elsket det…

     Jeg holdt på lenge. Sugde og slikket, krafset og tafset, nøt den unge pikken hans mens Rolf lå stille og koste seg, og etter at jeg hadde holdt på sånn lenge nok merket jeg at den hadde stivnet til igjen. Til å begynne med var det bare når jeg klemte på den at den gikk fra halvstiv til litt hardere tilstand, men nå var den helt klar på nytt.

«Eg må ri deg,» sa jeg og satte meg overskrevs på ham, ansikt til ansikt – ville se ham i øynene idet han gled opp i meg. Han stirret tilbake, og jeg nøt å se ansiktsuttrykket hans samtidig som jeg kjente stivheten penetrere mitt glatte indre. Jeg begynte å ri ham, først sakte rett opp og ned, så litt hardere frem og tilbake. Rolf la hendene på puppene mine og grafset gjennom stoffet i BHen. De humpet opp og ned hver gang jeg gynget oppå ham, og jeg smilte til ham. Han smilte tilbake, vi smilte og lo; det var herlig, vanvittig, befriende og løssluppent. Vi hadde kastet hemningene og knullet hverandre fordi vi hadde lyst – ikke for noe annet, og til helsike med verden rundt oss

«Du er så våt at det renner av deg – faen så sexy,» sa Rolf med et smil.

«Mhm, det e så godt… og du e så god å knulle…»

     Han dyttet opp mot meg da jeg sa det, og traff bunnen igjen med den digre staken. Han fylte meg og gjorde meg rennende våt. Jeg la hånda på koseknappen min og brukte fingrene til å kjenne etter lenger ned; det skummet av oss og rant av klissete safter og sæd. Noe slikt som dette hadde jeg aldri gjort – knullet for så å fortsette sexen rett etterpå. Det var alltid et intervall, som oftest flere timer, eller enda oftere – flere dager. Jeg tenkte tilbake på hvor mye dårlig sex jeg hadde hatt de siste ti-femten årene, og hvor fantastisk mye bedre det var å knulle Rolf. Jeg begynte å bli andpusten, men klarte ikke stoppe. Kroppen min var kokende varm, jeg svettet og håret mitt klistret seg til den nakne huden. Rolfs stive lem presset akkurat mot de rette stedene – jeg kjente det klart og tydelig: Hvis jeg bare fortsatte lenge nok, hvis min unge elsker lot meg holde på litt til, så ville orgasmen min komme. Jeg fortsatte.

«Mer… bare litt til, vær så snill…» peste jeg, og innså hvor absurd det var at jeg ba om mer når det var jeg som satt øverst; Rolf smilte og hadde visst ingenting å klage på, så jeg gjorde som jeg ville og fortsatte rittet mot toppen.

     Jeg kom som et uvær… For å være ærlig så husket jeg ikke selve orgasmen etterpå; bare at jeg satt stille og skalv og hikstet i flere minutter. Jeg trakk pusten og gjenvant den kontrollen jeg hadde mistet over kroppen min. Det var år og dag siden jeg hadde kommet som dette, faktisk ikke siden før jeg ble gift.

«Takk…» hvisket jeg idet jeg la meg ned over Rolf og kysset ham.

«Selv takk,» svarte han og holdt rundt meg med sterke armer.

Vi ble liggende der og kline som tenåringer til jeg begynte å bli nervøs for tiden. Knut hadde bare vært borte en halvtime, men det ville vært typisk om han plutselig dukket opp nå, mens jeg hadde sex med kameraten hans. Jeg måtte le av den skitne tanken, og jeg sa det nesten høyt: Jeg hadde sex med min sønns gamle klassekamerat! Det kriblet og skalv deilig nedover nakken, og jeg hvisket det for meg selv ned i puta slik at det kriblet enda mer.

«Sa du noe…?» sa Rolf.

«Mm… eg sa at eg trenge en dusj. Blir du med, så kan eg… kose litt te med deg?»

Han trengte ikke å nødes, men fulgte etter meg ut på badet og inn i dusjen. Vi trippet gjennom gangen uten klær og inn på badet, der BHen min endelig kom av og Rolf fikk lagt hendene ordentlig på brystene. Tunge og lepper fulgte, og han sugde og slikket på brystvortene som om han aldri hadde gjort annet enn å kjæle med en kvinnes pupper. De skjelvende hendene fra tidligere var borte, og i deres sted var hendene til en selvsikker mann som visste hva han gjorde. Jeg hadde hendene mine på kroppen hans også, oppe og nede; tafset på det stive, klissete lemmet og dro ham inntil meg. Det virket som at pikken hans bare ble stivere og stivere. Til slutt sto vi tett omslynget og sugde på hverandres hals, tunger, brystvorter, alt vi kom over. Jeg sank ned på de harde gulvflisene og la munnen på ham. Sugde ham inn og nøt smaken for alt den var verd. Rolf stønnet og flyttet vekten fra ben til ben.

«Du like det, ser eg?» sa jeg og smilte jeg opp mot ham.

«Jaa…» sa han med skurrete stemme, før han ba meg reise meg opp.

«Ja, vi må komme oss i dusjen. Der vil eg gjerne vaske deg litt.. eg kan…» – lenger kom jeg ikke.

     Rolf grep tak i meg straks jeg hadde snudd meg mot dusjen. Han presset meg opp mot vaskeservanten, grep meg i håret og bøyde meg forover. Jeg lot ham spre bena mine og ta meg bakfra. Han var så sterk, så utrolig sterk – jeg kunne nesten ikke røre meg, bare stå stille og kjenne den harde pikken hans støte opp i meg. Gutten voldtok meg nesten. Penetrerte meg bakfra og brukte meg som en viljeløs puledukke. Luften ble slått ut av meg ved hvert eneste støt, og jeg hev etter pusten som en pesende hund. Jeg følte meg som en hund; en kåt tispe med løpetid. Rolf sin tispe.

«Liker du dette, hm?» stønnet han mens han banket meg bakfra og lugget meg i håret.

«Ja-aaa-aa!» hvinte jeg mellom jukkene hans.

Det hørtes ut som jeg løp ned en humpete bakke. Puppene mine deiset frem og tilbake over vasken, og jeg fikk et glimt av meg selv i speilet. Det liknet ikke på meg. Det var en kåt, løssluppen hore som sto der ved vasken og ble pult av en gutt knapt halvparten så gammel. Rolf jukket løs – sparket underlivet mot meg og sendte høylytte klaskelyder gjennom huset. Jeg stønnet og hylte uten kontroll, ville bare at han skulle fortsette til jeg besvimte av nytelse.

«Ååååh! Du er så jævlig deilig!! Din sexy bitch!» ropte han.

«Jaa..! Eg e en milf! Ta og bruk meg…!»

«Jah, faen så deilig det er å pule deg!»

«Ja, pul meg, bruk meg – ikkje stopp for noge i verden!»

Rolf tok et hardt tak i puppene mine og klemte dem. Bet meg i nakken og jukket meg halvveis opp på benken. Pikken hans fylte meg så deilig at jeg sikkert ville ha kommet igjen om han ikke hadde nådd målet før meg.

«Aaaaarrh!!»

Med et mannlig brøl kjørte han seg helt til bunns og holdt seg der mens det rykket og banket i lemmet. Jeg formelig jublet idet den unge elskeren min kom i meg for andre gang på kort tid. Det var så deilig at jeg nesten begynte å gråte. Stemmen min ble til grøt og jeg klarte ikke annet enn å stå stille og puste. Jeg lukket øynene og kjente hvor varm og glatt jeg ble innvendig – av saftene mine, sæden hans… Det skvulpet da han gled ut av meg, og flere klissete dråper rant ned på gulvet. Jeg strammet musklene i underlivet og kjente hvordan det rant nedover innsiden av lårene mine. Jeg følte meg skitten, og jeg elsket det. Rolf snudde meg rundt og kysset meg dypt og intenst, før han sa:

«Hva ble det til med den dusjen…?»

*

Det ble en deilig, varm og rolig stund under dusjen. Vi koste og kjælte med hverandre til klokka begynte å nærme seg timen, og vi kunne sikkert ha blitt stående der enda lenger om det ikke var for at jeg hørte bilen til Knut kjøre inn i gården. Da skyndte vi oss ut, tørket av hverandre og gikk hver til vårt – men det trengte jo ikke bli siste gangen. Jeg var jo en milf, som unge menn ville ha sex med, og skulle nok klare å finne meg flere unge elskere dersom ikke Rolf var tilgjengelig i fremtiden…

Legg igjen en kommentar