Min fantastiske kone

Denne novellen er vist 20590 ganger.

Som en liten overraskelse til min kone på vår bryllupsdag har jeg skrevet om vårt første møte. Ettersom hun ikke snakker så mye norsk, skrev jeg opprinnelig på engelsk, men har valgt å oversette fortellinga til norsk for å kunne legge den ut her etter oppfordring fra min kjære. 

 

Det var glohete dager, og der sto jeg. Varm og svett etter en lang dag på jobben. 

Jeg hadde jobbet som bilmekaniker i Texas i et par år nå. Jeg hadde blitt lei av det kalde Norge, og hadde bestemt meg for å oppleve litt av hva verden har å by på.Den hvite singletten min var full av olje, og det var i grunnen jeg også. Den gamle jeansen min hadde jeg klippet ganske kort for å ikke bli så varm når jeg jobbet. Den var hullete, og også full av oljesøl.

 

Da jeg endelig hadde fått låst verkstedet, og satt meg i pickupen min på vei hjem for å ta meg en iskald øl, så jeg ei nydelig jente langs veien, ikke så langt fra gården min, som vinket meg inn. Jeg svingte bilen opp ved siden av henne, hoppet ut og gikk bort til henne. 

Den nydelige jenta, med det langemørket håret med litt fall i, og den slanke solbrune kroppen hennes var noe av det vakreste jeg hadde sett i mitt 22 år gamle liv. 

 

Hun forklarte at hun var på vei til det lille motellet nede i byen, da hun hadde fått motorstopp. 

Jeg forklarte at jeg var bilmekaniker, så jeg kunne se på bilen hennes, og hadde en del utstyr hjemme. Så taua jeg bilen hennes det siste lille stykket ned mot gården min. 

 

Da vi var fremme bød jeg henne på en kald øl, og hun takket ja. Jeg gikk inn og fant frem et par øl til oss, før jeg satte i gang med å skru på bilen hennes. Mens jeg skrudde, satt hun på den gamle campingstolen jeg hadde funnet frem til henne. 

 

Jeg merket hvordan hun hele tiden fulgte meg med øynene. Og jeg skal ikke si jeg ikke prøvde å se så bra ut som mulig. Selv om jeg var svett og full av olje, og hullete shorts.Plutselig spurte hun meg om jeg bodde helt alene her, på den store gården. Jeg nikket, og svarte at «jada, jeg bor her helt alene. Til gårdsarbeidet får jeg hjelp av avløsere som bor i annekset der borte», og pekte mot det lille huset, et lite stykke unna mitt hus.

 Hun smilte, og spurte meg hvordan det kunne ha seg at jeg bodde her helt alene. Jeg svarte at «vel, det er vel bare blitt sånn. Men jeg håper jo på å en gang treffe den rette en dag, som vil flytte til dette gudsforlatte stedet». Hun svarte at jo da, hun kjente til det.

Jeg spurte henne overrasket om det ikke var en mann som hadde snappet henne, hun som var så nydelig. Hun smilte mot meg, og forklarte at det ikke var så mange lesbiske i området. 

Jeg skvatt til, sluttet å skru, og spurte henne overasket, men glad: «Hva? Er du lesbisk?»

Hun svarte etter en kort, flau latter, at jo da, hun var lesbisk.

Jeg kjente det begynte å kile litt i magen. Tenk at denne nydelige jenta, som hadde tilfeldigvis hadde rota seg inn på min gård også var lesbisk! 

 

Jeg smilte mot henne, og svarte: «Er ikke så mange lesbiske her omkring nei. Så der har du vel svar på spørsmålet ditt om hvorfor jeg bor her alene.»

Hun ble ikke overasket. Hun bare smilte mot meg, og sa «Skjønner.. Du er på jakt etter rette kvinnen?» Og blunket mot meg med sitt venstre øye. Jeg nikket bekreftende til hennes spørsmål. 

Det holdt på å boble over for meg. Tenk, her satt verdens nydeligste jente rett ovenfor meg, som attpåtil var lesbisk, og akkurat hadde sjekket meg ut mens jeg skrudde, og blunket til meg.Jeg fortsatte å skru på bilen, og sa fleipete at hun fikk unnskylde antrekket mitt, men jeg kom rett fra jobb, og hadde jeg visst jeg skulle få besøk av en så pen kvinne skulle jeg ha kledd meg litt annerledes.

 

Hun fulgte meg fortsatt med øynene. Gransket kroppen min opp og ned, før hun sa «vel, jeg er i grunnen glad du kommer rett fra jobb, for du er jævla sexy der du står, skitten og full av olje». 

Jeg ble litt satt ut, og fikk bare sagt «jaha?», mens jeg fortsatt skrudde. «Jeg liker å se hvordan de muskløse armene dine, fulle av olje og svette jobber». Jeg slo igjen panseret, lente meg mot fronten av bilen, smilte mot henne og svarte: «Vel, da er jeg ferdig så langt. Resten må jeg nok gjøre på verkstedet, for jeg har ikke det rette utstyret her. Så du kommer nok ingen vei med denne bilen i kveld». Jeg merket hvor lettet jeg var for å kunne si nettopp det. Og håpte at hun ville tilbringe natten her hos meg. «Hva gjør jeg da? Jeg kommer meg jo ingen vei uten bil!» Jeg smilte mot henne, og svarte: «Vel, enten må jeg kjøre deg dit du skal, eller så blir du pent nødt til å sove over her så jeg kan fikse bilen i morgen», mens jeg håpte hun skulle takke ja til tilbudet om å sove hos meg en natt. 

Hun smilte tilbake, og svarte at jo da, hun kunne godt tenke seg å ta kvelden hos meg. 

 

Jeg smilte bredt, og nikket, før jeg svarte «ja, det er nok best det. Da tar jeg tingene dine, og så går vi inn så vi kan få satt fra oss tingene dine der, og så tar vi oss en velfortjent øl på verandaen". Hun nikket og smilte. Jeg tok tingene hennes ut av bilen, og bar de det siste stykket fra garasjen min til huset.

 

Vi satte oss ut på verandaen med hver vår øl, mens vi kikket ut over det store grønne landskapet, og sola som holdt på å gå ned i det fjerne, og pratet om løst og fast, da hun plutselig spurte meg om hestene som sto der var mine. Jeg svarte at jo da, de var mine, og om hun hadde lyst på en liten ridetur. Og det hadde hun. 

 

Jeg salet opp to av hestene, hjalp henne opp på den ene, før jeg selv steg opp på den andre, og vi satte av gårde, mot solnedgangen. Vi lo og pratet hele veien, helt til vi var på toppen av det store landskapet vi hadde sett fra verandaen, hvor vi bestemte oss for å ta en pause. 

 

Jeg steg av hesten min, før jeg gikk for å hjelpe henne ned av hesten. Jeg tok tak rundt den smale midjen hennes, og hjalp henne ned. Jeg fortsatte å holde henne rundt midjen, og tok så den ene hånda bak nakken hennes, og kysset henne. Lenge. Hun la begge hendene på skuldrene mine, og jeg lot hendene mine sakte gli ned over den nydelige kroppen hennes, ned til hoftene. Jeg trakk henne inntil meg, og lot tungen min rotere mot hennes tunge i et langt tungekyss. Gud så deilig hun var! En kropp som en gudinne, med langt mørkt hår, og nydelige brune øyne, verdens vakreste smil. Leppene hennes var myke og feminine. Hele henne var så feminin. Hvordan hun beveget den slanke kroppen, de slanke fingrene hennes, og de nydelige brystene som utringningen i den tynne kjolen hennes viste. Jeg kysset halsen hennes sakte. Fortsatte ned mot brystene hennes, før jeg la hånden min over det ene brystet hennes. Jeg kunne kjenne hvordan brystvorten knoppet seg mot håndflaten min. 

Jeg dro forsiktig ned den ene kjolestroppen, og ble møtt av et rundt, vakkert kvinnebryst. Jeg satte forsiktig tungen min mot brystvorten hennes. Sirklet tungen rundt den. Småbet og sugde på den. Hun la hodet sitt bakover mens hun holdt den ene hånden bak hodet mitt og presset det mot brystet hennes, mens hun gav fra seg små stønn. Jeg tok hodet hennes i hendene mine og kysset henne. Hun presset seg mot meg, og jeg kjente venusbegeret hennes mot mitt. Jeg kjente hvor kåt hun gjorde meg. Det kriblet i underlivet mitt. Jeg dro kjolen av henne, og hun sto der i bare en sort blondehipster. Hun dro av meg singletten og bhen, kneppet opp knappene i shortsen min, og lekte med pekefingeren langs boxerstrikken min. Jeg la henne forsiktig ned på ryggen og tok tak i hipsteren hennes med begge hendene, og dro forsiktig av henne hipsteren. Hun var glattbarbert, og jeg kunne se hvor våt hun var. Jeg kysset henne fra brystene og nedover magen, og holdt henne rundt hoftene. Jeg kysset innsiden av lårene hennes. Tirret henne. Hun stønnet. Jeg kysset kjønnet hennes. Hun løftet seg mot meg, og jeg slikket henne forsiktig, og hun stønnet enda mer. Hun var deilig og våt. Jeg sugde klitten og slikket den. Jeg fortsatte å slikke henne. Hun presset hodet mitt med den ene hånden sin mot kjønnet hennes. Jeg slikket hardere og fortere. Jeg stakk først én finger inn i henne. Så to, mens jeg fortsatte å slikke henne. Hun stønnet at jeg skulle kysse henne. Jeg la meg over henne og kysset henne så hun kjente saftene sine, mens jeg fortsatte å kjøre fingrene inn og ut av henne. Hardere og hardere. Jeg stakk inn en tredje finger, og hun stønnet mot meg. Stønnene hennes gjorde meg om mulig enda kåtere. Jeg kysset henne hardt. Hun stønnet at hun kom. Jeg kjente hvordan det rykkvis strammet om fingrene mine. Hun ristet, og boret neglene inn i ryggen min. Hun ble liggende helt stille, mens jeg kysset henne forsiktig før jeg la meg ned ved siden av henne. Hun rullet over på siden, og la hodet sitt på skulderen min. Det var begynt å bli mørkt. Himmelen var full av stjerner, og vi lå lenge og bare pratet, mens vi kikket på stjernene. Vi dro tilbake til gården etter en stund, og tok en varm dusj sammen, før vi nesten snublet oss inn på soverommet, og falt over senga, hvor jeg fikk min del av behandlinga av denne nydelige kvinnen som nå er blitt min fantastiske kone. 

Legg igjen en kommentar