En natt på Plaza

Denne novellen er vist 40684 ganger.

Jeg hadde akuratt meldt meg inn på en datingside. Dette var ikke helt meg, men jeg ville gi det ett forsøk.
Det tok ikke mange dagene før jeg kom i kontakt med en veldig sjarmerende kar. Etter noe prat over nettet utvekslet vi telefon numrene våres. Vi sendte masse meldinger hver dag og ringte for å prate med hverandre. Meldingene inneholdt alt fra ''bli kjent'' spørsmål til erotiske tekster. En uke etter vi hadde vekslet ord for første gang, bestemte vi oss for at vi hadde lyst til å treffes. Siden hverken jeg eller han bodde alene, ble det til at han leide ett rom til oss på Oslo Plaza.
2 uker hadde gått og dagen var her. Han skulle komme å hente meg hjemme. Jeg var iført en mørkegrå stroppløs kjole, jeg hadde støvletter på meg i samme farge og en hvit kåpe som gikk til rett under rumpa. Nå banket hjertet mitt fort og kroppen klarte ikke å slappe av. Jeg var så nervøs !

Etter siste melding hvor det sto ''snart framme ;)'' tok det bare noen minutter før han sto på trappa, jeg går ut og vi gir hverandre en klem. Første jeg tenkte var bare ''WOW'', bildene snakket sant. Han er eyecandy på høyeste nivå. I bilen på vei til Oslo snakker vi godt sammen. Jeg spør han rett ut ''er du fornøyd med hvordan jeg ser ut?'', ''du er ikke skuffet?'' han svarer at han er mer enn fornøyd, og at han absolutt ikke er skuffet. Han spør om det samme og jeg svarer så sant som det er at jeg kunne ikke blitt mer fornøyd.

Når vi ankommer Plaza går vi fram til skranken, og får nøkkelkortene våres. Vi skulle høyt opp, helt opp til 22. etasje.
Når vi kom inn flyttet vi på stolene ved vinduet slik at vi kunne sitte å nyte både utsikten og hverandre. Han hadde kjøpt med 2 flasker hvitvin, så det gikk noen glass med denne samtidig med at vi hørte på musikk og koste oss. Vi satt i mange timer å snakket sammen, og så på hverandre. Jeg tenkte ''jeg har så lyst på han, men hvilket inntrykk vil det gi allerede på første date?'', selvom jeg visste etter mye prating at han ville det samme. Jeg skulle en tur på badet for å friske meg opp litt, og bestemte meg for å kysse han idet jeg forsvant inn på badet. Han lyste opp å smilte, og så fornøyd ut.
Utover som kvelden gikk, satt vi oss bare nærmere og nærmere hverandre.

Etter ett langt og tankefullt blikk, begynte vi å kline. Han lente seg over meg i stolen, og vi holdt på lenge. Men det tok ikke mange minuttene før jeg var våtere enn jeg hadde vært på lenge. Jeg kjente han vokste når han lå oppå meg, og vi begynte å kline enda heftigere. Hele kroppen min skalv, og dette kjentes så riktig. Han lurte hendene bak for å ta av meg bh'en, og det klarte han rimelig raskt. Jeg sa ''skal vi gå bort til sengen?'', og han svarte andpustent og med lyst ''ja, gjerne det''. Vi var begge veldig kåte og klare for hverandre, og vi var også veldig ivrige. Han dro av meg strømpebuksen, og g-strengen samtidig med at jeg prøvde å få av han bokseren. Han lener seg ned mot meg og kysser meg samtidig med at han putter den inn i meg. Jeg stønner kraftig og han ser på meg med sterk lyst i øynene. Pikken hans var helt perfekt. Han forteller meg gjentatte ganger hvor deilig og trang jeg er.
Tempoet øker og han tar tak i bena mine. Han kjører på bare hardere og hardere, og stønner samtidig med at han ser på meg. Jeg sier ifra at jeg snart kommer, han dytter den enda lenger inn og da kom orgasmen. Ååå. Like etter kom han, og han sprutet meg på magen. Han legger seg til siden og vi koser med hverandre lenge etter den deilige akten.

Vi ligger bare å ser på hverandre en god stund, til jeg sier at jeg har lyst på en varm dusj. Etter jeg har kledd av meg og står i dusjen dryppende våt, kommer han inn bak meg. Han holder rundt meg før han begynner å massere puppene mine samtidig med at han såper de inn, og kysser meg langsomt i nakken. Han beveger hendene langsomt nedover mot den våte fitta mi. Han begynner å massere meg, og jeg kjenner igjen at kroppen skjelver ekstremt. Jeg snur meg mot han og vi kliner lenge, før jeg begynner å kysse han nedover magen. Jeg setter meg ned på huk og begynner å leke med den deilige pikken hans. Han ser ned på meg, og jeg titter opp på han samtidig med at jeg bruker tunga mi på kukkhodet hans, han stønner høyt og nyter synet av meg når jeg leker med han.
Vi vil begge ha mer, så jeg setter meg ned på alle fire og han dytter den i meg bakfra. Jeg ber han ta meg enda hardere. Han tar tak i hoftene mine, og drar meg fram og tilbake HARDT. Jeg elsker å høre stønningen hans, å jeg elsker å høre at han nyter meg. Han kommer enda en gang, denne gangen kommer han inni meg, jeg kan kjenne spruten hans.

Vi legger oss i sengen, hvor vi blir liggendes og snakke lenge. Vi koser med hverandre nok en gang, og nyter hverandre resten av det som er igjen av natten.. 😉

Legg igjen en kommentar