En regnværsdag i mai

Denne novellen er vist 29790 ganger.

Jeg sitter på skolen å jobber med eksamenslesing, fokuset er noe dårlig så jeg sender en tekstmelding til ei venninne jeg møtte for 2 uker siden å spør om hu vil komme opp å ta en prat. Våryr som hun er tar det ikke lang tid før det banker på døren. Hu setter seg ned med et glis om munnen og det stråler av øynene hennes. Inni seg har hun et sexleketøy, ett vibrerende egg. Fjernkontrollen er det jeg som har. Vi har ikke vært sammen på noen dager så den seksuelle spenningen mellom oss er stor. Jeg klarer ikke å holde meg og trykker på knappen, hun spretter til å gir fra seg et lite stønn, hun lukker øynene å kjenner vibrasjonene inni seg. Jeg kan se at hun har lyst på meg og kan nesten føle hvor våt hun er.
Jeg vil rive av henne klærne å se hennes nakne kropp bevege seg i takt med vibrasjonene. Vi skjønner at vi må avslutte, og hun går ned for å fortsette med bacheloren sin.

Det her er tidlig på dagen og vi har mange frustrerende timer foran oss på skolen, når det eneste vi vil er å kjenne våres nakne kropper inntil hverandre.
Klokken slår 16.00 og vi klarer ikke mer at vi jevnlig har vært på besøk hos hverandre å pirret hverandre opp med blikk og trykking på en knapp.
Vi går ut og det regner. Hun har på seg en hvit overdel, men siden det var så varmt tidligere på dagen har hun ikke på seg BH. Jeg kan se niplene stikke ut ettersom den hvite overdelen klistrer seg til hudene hennes. Det blonde pene håret hennes krøller seg forsiktig og hun ser kåtere ut enn hun har gjort på lenge. Vi kommer oss på trikk 11 mot Majorstuen, på trikken klarer jeg ikke å holde meg, det er masse folk, men jeg trykker på knappen. Øynene hennes lyser til å man kan se kåtheten i øynene hennes bygge seg opp.

Vi hopper av på Rosenborg stoppet og går med raske skritt til leiligheten min. Vi kommer oss inn og heisen kan ikke komme fort nok. Vi går inn i heisen og da klarer vi ikke lengre å holde hendene våres unna hverandre. Allerede i heisen begynnes noen klesplagg å gå av, vi kommer oss inn døra hos meg og da er alle følelser i sving. Vi sloss nærmest om hvem som skal kle av hvem for begge har lyst å se den andres nakne kropp. Jeg løfter henne opp å bærer henne inn på rommet. Legger henne på ryggen å tar av henne de siste klærne. Hun ligger helt naken foran meg og beina hennes er litt spredt så jeg kan se det glinser ettersom hun er så våt.

Jeg kler meg naken og pikken min er hard, steller meg over henne å lar henne suge meg litt før jeg med en sint stemme ber henne slutte. Jeg tar en hånd og binder et tau rundt håndleddet hennes, det samme gjør jeg med den andre hånden. Tauene går under sengene som gjør at hu ligger med armene rett ut og det eneste hun kan bevege på er føttene. Jeg kan se at hun vil bruke armene og munnen sin på meg, men jeg ber henne holde kjeft mens jeg forsiktig utforsker kroppen hennes. Mens hun ligger fastbundet til sengen min tar jeg på henne bind for øynene så hun ikke kan se noen ting. Jeg rører henne ikke, men allikevel går pusten fortere å kroppen beveger seg opp og ned. Med en gang hun begynner å stønne for mye ber jeg henne være stille, her er det jeg som bestemmer. Hun kjenner kroppen min legge seg oppå hennes når jeg beveger meg opp mot halsen hennes for å kysse den lett. Vi er fortsatt våte etter regnet som var ute og det gjør alt enda mer pirrende. Jeg biter henne i øreflippen mens jeg har et fast tak i håret hennes og drar hodet hennes bakover. Du kan se puppene skyte til værs og et stønn kommer ut av munnen hennes. Hun ber meg slippe henne løs så hun kan ta på meg, jeg svarer ikke, gir henne bare et lett klaps over kinnet.
Jeg beveger meg nedover å biter henne i nippelen. Fortsetter ned til magen, mens hende mine stryker henne rundt overalt på kroppen. Hendene min stryker henne på innsiden av låret, men passer på at jeg ikke er nær den våte fitta hennes. Nå er munnen min rett over klitoris, jeg puster raskt og tungt, hun kjenner pusten min på klitoris og stønner. Hele tiden mens jeg holder på driver egget å vibrerer inni henne. Jeg fortsetter med å kysse henne på innsiden av låret og helt opp til den våte oppsvulmede fitta.

Hun dytter hofta opp mot meg for at jeg skal slikke henne og jeg klarer ikke holde imot lengre så jeg lar tunga mi gli forsiktig over klitoris og hører henne stønne. Jeg har et fast tak på den ene rumpeballa og den andre klyper henne i nippelen. Det tar ikke lang tid før kroppen henne begynner å skjelve siden jeg bruker tunga og egget vibrerer inni henne. Jeg har aldri sett henne så våt før. Stønningen hennes er høy og intens. Hun beveger på hele kroppen, hun klarer ikke å ligge i ro før den høyeste orgasmestønninga jeg har hørt kommer. Hun kommer nesten så hardt at hun begynner å gråte. Jeg fortsetter helt forsiktig med tunga siden hun er så følsom nå. Jeg tar ut egget og beveger meg opp til henne igjen. Tar av henne bindet og hun smiler fra øre til øre. Jeg kysser henne lidenskapelig mens jeg tar av tauet. Når tauet er av kaster hun meg rundt å setter seg oppå meg. Når er det hun som skal være sjef.

Hun går ikke rundt grøten, hun beveger seg rett ned til den harde pikken og putter den i munnen mens hun maserer ballene mine. Jeg stønner når jeg kjenner munnen hennes gå opp og ned. Hu slikker ballene mine mens hun ronker meg. Hun øker tempoet og hører små stønn komme fra meg hele tiden. Jeg ber henne knulle meg, men hun har andre planer. Hun fortsetter å suge meg, og siden vi har vært kåte hele dagen tar det ikke lang tid før jeg kjenner det bruser i hele kroppen. Hun kjenner på meg at jeg er på vei til å komme å øker tempoet. Jeg klarer ikke å holde igjen lengre å spruter litt i munnen og over puppene hennes. Hun ser svært fornøyd ut der hun kommer oppover. Jeg er så kåt at jeg har ikke sjans å slutte, tar tak i håret hennes å drar henne opp til meg, snur henne rundt på magen å trenger inn i henne bakfra. Et høyt stønn kommer fra begge når vi kjenner den hard pikken min gli inn i den våte fitta hennes. Det går rolig før jeg øker tempoet og slår henne hardt over rumpa, hun ber meg slå hardere og jeg er ikke vanskelig å be. Tempoet er hardt og hun har synlig røde merker på rumpa. Jeg trekker meg ut og legger meg på ryggen. Hun skjønner tegninga og setter seg oppå meg. Hun glir helt ned og helt opp ett par ganger før hun lener seg mot meg. Hoftene mine beveger seg opp og ned i et raskt tempo. Plutselig fiker hun til meg, jeg blir mer tent og beveger hoftene så fort jeg klarer. Stønninga hennes blir høyere og raskere. Rett før hun kommer tar jeg kvelertak på henne så oksygentilførselen blir mindre og orgasmen blir større. Hun roper at hun kommer og jeg prøver å øke tempoet så fort jeg kan. Hun kommer så hardt at hun ikke klarer å stønne, det kommer bare små lyder fra munnen hennes.
Hun faller sammen oppå meg å ber meg ligge helt rolig.

Jeg gir henne noen sekunder før jeg trekker meg ut å legger henne på ryggen. Vi er svette å puster tungt begge to. Etter en lang og pirrende dag klarer vi ikke å gi oss.

Jeg tar den harde pikken min å leker litt mellom bena hennes før jeg stikker den helt inn. Begge stønner. Ingen annen følelse i verden hadde vært bedre nå. Jeg tar bena hennes opp på skuldrene mine så jeg kan komme ekstra dypt inn i henne. Hun er fortsatt følsom så jeg tar det helt rolig. Tar ikke lang tid før iveren tar over og tempo øker. Vi stønner om hverandre når vi kjenner den hard pikken min inni den våte fitta hennes. Svetten renner nedover panna og brystet mitt. Når tempoet øker fiker jeg til henne over fjeset et par ganger, hun stønner høyere. Hun ber meg ta kvelertak på henne og jeg er ikke vond å be. Jeg holder henne rundt halsen og knuller henne til den store gullmedaljen. Stønninga vår blir raskere og høyere og vi skjønner at vi er ikke lang ifra å komme samtidig. Hånden er rundt halsen og jeg slår henne en gang til og får et skikkelig slag tilbake. Det kribler i begges kropper og stønninga vår er på maks. Jeg kjenner at jeg er på vei til å komme når hu sier at hun kommer. Jeg øker tempoet og begge kommer helt likt. Det føles ut som om jeg har fått en jente orgasme, jeg klarer ikke å røre meg inni henne, jeg bare skjelver og er over følsom. Den svette kroppen detter ned på henne. Ingen av oss klarer å si noen ting, vi ligger der bare andpustne og ser på regnet som detter ned utenfor. Vi ser på hverandre og smiler lurt før vi beveger oss inn i dusjen for en kald dusj! High five!

Legg igjen en kommentar