En pikkolo’s hemmelighet, del 5

Denne novellen er vist 16821 ganger.

Veronica Moræus var en kvinne som fikk det som hun ville. Hun var en dyktig karrierekvinne, og hun visste å bruke sin sensuelle kraft for å manipulere både forretningspartnere og andre mennesker hun møtte. Hun hadde en rolig, dyp og sensuell påvirkningskraft som berørte alle hun kom i kontakt med, og hun var ikke lett å avfeie. På tross av at hun nå nærmet seg midten av 40-årene, hadde hun bevart, eller kanskje heller forsterket, sin seksuelle utstråling. Hennes lange hår med naturlig fall sørget for å vende oppmerksomheten mot brystene. De var fremdeles yppige og tunge, hun trengte ikke bh, for de var flottest uten. Det smale livet fremhevet de flotte, kvinnelige hoftene med den hjerteformete baken og de lange gasellebena. Hun beveget seg med naturlige, kvinnelige bevegelser, utsøkt feminint. Hun hastet ikke av gårde, hun sørget for at hun aldri var nødt til å løpe for å rekke avtaler, hun svevde inn på alle arenaer med den største sikkerhet. På den måten ble hennes utstråling hennes beste verktøy i å oppnå suksess. Både kvinner og menn ble dypt betatt av henne, og hun visste å benytte seg av det.
Hennes appetitt inkluderte begge kjønn. Hun visste nøyaktig hvordan hun skulle tenne både en kvinne og en mann. Og hun fikk det hun ville ha. Hennes mann hadde alltid delt hennes interesser seksuelt. De stolte full og fast på hverandre og ga hverandre frihet til å nyte og dele.

Veronica hadde nå vært 4 dager på hotellet, og hun hadde allerede latt sine øyne fall på den unge Øystein. Hun hadde bestemt seg for å leke litt med ham, få ham helt og holdent på kroken slik at hun kunne nyte ham når han var klar. Hun hadde sørget for å mørne ham ved å gi ham en liten oppvisning fra badet. Hun hadde sett hvordan han vred seg i vellyst når hun viste ham hvordan hun barberte kjønnet sitt, og  hun regnet med at han hadde skjønt at dette var planlagt fra hennes side. Han hadde reagert nøyaktig slik hun ville, og hun planla nå neste trekk. Nå hadde det imidlertid dukket opp en ny fristelse i resepsjonen; Eva. Den unge jenta hadde en velformet kropp, frodige bryster og hofter. Langt lyst hår, frisk hud som var lett gyllen av solen og fikk henne til å gløde. Veronica hadde falt for den litt frekke barmfullheten som trengte seg sammen bak uniformsvesten i mørk blått. Hun kunne se for seg de runde, deilige brystene med utsøkte, kanskje rosa brystvorter som bare ventet på at akkurat hun, Veronica Moræus, skulle kneppe opp vest og bluse, åpne bh’en som presset dem sammen og la dem frigjøres for å bli slikket til de ble stive som knopper. Veronica kjente sitt eget underliv trekke seg sammen og sende ilinger ned i kjønnet og den våte varmen som rant nedover leppene der nede. Hun kunne knapt vente med å få denne vakre jenta til sengs! Bare tanken gjorde at hun ikke kunne dy seg for å løfte på skjørtet, stikke hånden ned i stringen og la fingrene lekke seg mellom leppene…hun lot den andre hånden stryke over det ene brystet og kløp forsiktig i brystvorten så den stivnet.
Denne aktiviteten kunne fortsatt en stund, men i dag skulle mannen til Veronica  ankomme hotellet, han var ventet kl. 1500. Hun bestemte seg for å finne en unnskyldning for å få Eva opp til hotellrommet. Kanskje overraske mannen med å ligge til sengs i full aktivitet? Men kanskje jenta ikke ville! Hun bestemte seg for å finne sololjen som Øystein hadde hatt med opp. Han hadde tatt den største han fant, ja, men den hadde nesten ikke faktor i det hele tatt! Kun 5! Da ble det knapt noen mulighet til å ligge lenge i sola. Men, hun kunne be Eva komme opp og hjelpe henne med innsmøring, og si unnskyldende at kanskje de kunne gjøre det inne? Nå kokte hjernen i iver over å få til en plan. Hun bestemte seg for å gå ned til resepsjonen og se om Eva var der. Hun tok på seg et pent jeans skjørt, en hvit bomullstopp med snøring foran og sandaler med en liten hæl og snøring oppover leggen. Børstet håret så det flommet utover skuldrene. Hun visste hun så godt ut.

Da Veronika kom ned i resepsjonen, fant hun Anders bak disken. Hun kunne se at han rødmet lett da hun nærmet seg, men smilte til henne og spurte hva han kunne hjelpe henne med.
«Jeg skulle gjerne truffet Eva, er hun her i dag?»
«Jeg tror hun er nede i vaskeriet. Kan jeg gi henne en beskjed?»
«Vel, du skjønner det at jeg har litt vanskelig for å bruke den høyre armen i dag, jeg tror jeg strakk en muskel da jeg spilte tennis i går, og jeg skulle gjerne hatt litt hjelp med å smøre meg inn før jeg legger meg på terrassen. Jeg vil nødig bry noen, men jeg tenkte kanskje det var mulig å finne noen som hadde litt tid til overs? Fint hvis noen kunne komme kl. 1430, for jeg har en avtale litt senere, men kan få en liten hvil før jeg farter videre!» Hun smilte og la hodet pent på skakke, skjøt brystene litt ekstra frem, og visste at Anders fikk reisning. Veronica hadde ingen flere avtaler denne dagen, det eneste hun hadde i hodet nå var å få Eva til sengs.
«Jeg skal ta en telefon til vaskeriet, så kan jeg i det minste høre etter!» Anders smilte tilbake, lurte på hvordan han skulle klare å snu seg rundt får å ta telefonen uten at hun så gylfen stå som en tipi utover. Han kunne jo ikke akkurat ta hånden og «legge den ned» heller! Hadde han bare hatt truse på seg, så hadde det ikke vært noen sak, da hadde den lagt seg inntil magen. Han smilte keitet, grep i stedet tak i et Norgeskart som lå delvis sammenbrettet på disken og skjøv det inntil seg idet han snudde seg mot veggen bak seg. Så la han kartet ved siden av telefonen. Nå sto han med ryggen til Veronica, men han kunne kjenne øynene hennes vandre over ham. Reisningen hadde problemer med å gi seg, han kunne fremdeles høre Øystein  fortelle hva han hadde sett oppe i suiten, og han hadde laget et bilde for sitt indre av Veronica Moræus med glinsende nybarbert kjønn, våte fingre som glir mellom leppene og Øystein som fortvilt masserer ståpikken skjult i buksa.
«Det er Øystein i resepsjonen. Er Eva der nede?» Anders kjente håndsvetten renne nedover armen.
Det var fru Ingvaldsen som svarte telefonen, og nå vill hun vite hva brådskan var.
«Det er en av gjestene som lurer på om hun kan unnværes en liten stund kl. 1430?»
«Å er’e hu trur at vi driver med her’a? Vi kan’ke bare låne ut folk i hytt og pine, det blir’ke mye sengeskift på rom’a hvis folk bare stikker’a!»
 Men…Fru Ingvaldsen var også litt av en nysgjerrig type, hun fikk nå teften av at noe var i gjerde.
«Ålreit, jeg sk’a senda opp, men hu kan’ke komma før kvart på tre, da har vi vel fått unna det meste.»
Anders grep igjen til Norgeskartet, holdt det opp inntil underlivet, snudde seg og gikk tilbake til disken. «Ja, da ser det ut for at Eva kan komme opp, men ikke før 1445. Går det bra?» Det keitete smilet sto som klistret i fjeset hans, og det eneste han så for seg var vått kvinnekjønn med glatte glinsende lepper og ivrige fingre…Han forsøkte febrilsk å forandre visning på den indre monitoren, men klarte det ikke.
Veronica var svært fornøyd, hun hadde nå 3 timer på å planlegge hva hun skulle gjøre med Eva, men først skulle hun ut til lunsj med en kunde.
«Hvor er Øystein, Anders?» Direktøren kom heseblesende gjennom korridoren fra spisesalen.
«Du og han må opp på terrassene i alle de tre suitene og stable sammen solstoler, for vi skal ha blikkenslagere der oppe i morgen tidlig. Det er lekkasje i noen takplater der oppe, og jeg vil ikke at møblene skal ødelegges. Når du er ferdig klokka 1500 kan du ta med deg Øystein opp og få flyttet unna det meste. Du får sørge for at gjesten i Svanesuiten er orientert, så vi ikke får klage.»
Øystein jobbet på ute på parkområdet hvor de la ut sprinkler system. Anders grep walkie talkie’en og kalte ham opp.
«Du, vi skal opp og stable solmøbler på terrassene kl. 3, så ikke gå hjem! Direktøren er i hundre og stresser rundt her. Kom over litt før, så får vi gjort det så vi kan gå hjem til vanlig tid.» Øystein sukket oppgitt. Han hadde planer for resten av dagen, han kunne ikke fordra å få ekstrajobber like før han skulle hjem. Han skulle ut og spille fotball med gutta, og ville helst bare hjem fortest mulig. Men, greit, han skulle stille opp. Hvis de drøyde tida ble det uansett litt ekstra timelønn.

Imens hadde direktøren svinset videre nedover til sitt eget kontor. Han hadde så utrolig mye å tenke på, og han var helt stressa over at han skulle ha arbeidere på taket nå. Dessuten hadde han innkalt fru Ingvaldsen til kontoret for å gå gjennom regnskapene. 

Veronica hadde hatt en fin dag ute kunden sin, hun hadde fått tid til litt shopping også og var strålende fornøyd. Hun kunne føle på seg at dette kom til å bli en virkelig god dag. Nå gledet hun seg til litt håndspåleggelse av den skjønne Eva, som hun håpet ville være av den rette typen til å være med på litt moro. Egentlig tvilte hun ikke på det, for hun hadde sett blikket hennes den første gangen de møttes. Interessert og dvelende i blikket, hun hadde slikket seg så deilig rundt leppene da hun tittet over Veronica’s skikkelse der hun sto foran disken. Veronica’s antenner var spesielt utstyrt for å fange opp signaler på interesse fra motparten, og det slo aldri feil. Hun leste personen foran henne som en åpen bok, og det var derfor hun også var så god i jobben sin. Hennes sjef hadde aldri hatt en dyktigere ansatt.
Nå slentret hun inn i resepsjonen og kjente den deilige svale luften fra skyggen. Hun nølte et øyeblikk i den åpne døren og lot den lille trekken i hotellet få svale henne før hun fortsatte innover. Klokken var 1420, og hun skulle pakke ut varene sine og kle seg om (eller heller av) før Eva kom. Det var stille overalt, og hun fikk nesten lyst til å legges eg litt nedpå. Hun gikk over til Anders og gjorde ham oppmerksom på at hennes mann var ventet kl. 1500, og at hun ville være inne da. Hun gledet seg. Spenningen var begynt å bre seg i kroppen hennes. Hun tok heisen opp i 4. etasje og låste seg inn i suiten. Det var tre suiter i denne etasjen, men det var bare hennes ene som var utleid. Det var stille og rolig.
Det var visse ting Veronica alltid hadde med seg, og det var leketøy. Det var ikke alltid lett å forutsi om hun ville møte noen å ha et eventyr med på hennes forretningsreiser, og da var leketøyet godt å ha. På noen steder langs ruten hennes hadde hun faste bekjentskaper som hun likte å leke seg med, men så kunne det være steder som dette, hvor hun ikke hadde noen av interesse, men hvor ting kunne dukke opp, slik som det heldigvis hadde gjort nå. Hun hadde en liten koffert hvor hun oppbevarte leketøyet, og den hentet hun frem fra skapet. Hun åpnet lokket og bestemte seg for hva hun ville bruke, hun hadde hatt litt tid på seg til å lage en plan, og nå tok hun ut de hun hadde tenkt på og la dem på puffen ved terrassedøren. Så la hun et håndkle over for at ikke Eva skulle bli skremt av synet, hun kunne jo ikke på forhånd vite hvor godt kjennskap jenta hadde til slike ting. Fra badet hentet hun den deilige badekåpen som fulgte med suiten, og begynte å kle av seg. Hun kjente hvordan opphisselsen og forventningene bruste i kroppen, og hun stilte seg foran det store speilet  i stuen og beundret sin egen figur. Hun var svært heldig. Selv ungjenter kunne misunne henne denne kroppen. Hun hadde holdt seg svært godt. Hun strøk hendene over brystene og så hvordan vortene reagerte på berøringen, lot brystene hvile i de koppede hendene før hun lot dem gli nedover kroppen mot hoftene og kjønnet. Hun skilte leppene der nede og beundret den glinsende klitorisen som svulmet mørk rosa og avventende. En finger fant veien ned i kjønnet hennes og hun masserte med sirkulerende bevegelser. Hun lukket øynene og kjente den sugende følelsen i underlivet. Men nå måtte hun vente, hun måtte finne sololjen. Om noen få minutter ville Eva være der og da måtte hun være klar. Hun tok på badekåpen og knøt beltet, løftet håret opp i en hestehale og satte på en strikk. Et par spenner festet halen pent i en liten topp.
Rett etterpå banket det på døren. Hun skvatt til, for hun hadde hengitt seg til drømmeverdenen hvor hun var i gang med forførelsen av Eva. Nå skulle det skje! Hun trippet fort over og åpnet opp. Der sto den skjønne Eva, og hun var litt av et syn! Hennes lyse lange hår i litt svette striper nedover skuldrene, en trang kort-kort t-shirt som stoppet rett under den fyldige bysten, bar mave og en bitteliten shorts som ikke overlot mye til fantasien. Smilende sto hun der og ventet mens Veronica kom seg fra sin stumme beundring.

«Å hei, kjære deg, kom inn, unnskyld at jeg ble så perpleks! Jeg visste jo at du skulle komme, men jeg syntes bare du så så flott ut at jeg ble helt overrumplet!» Hun smilte så hele ansiktet lyste, og Eva skred inn.
«Alt i orden, tusen takk, men jeg vil bare gjøre deg oppmerksom på at det neppe blir noen soling på deg, ettersom det skal gjøres reparasjoner på taket, og da skal møblene der ute flyttes slik at arbeiderne kommer til!» Veronica’s skuffelse var tydelig, og nå var gode råd dyre! Hun måtte finne på noe fort! Hjernen arbeidet febrilsk for å finne en utvei slik at planen om forførelse kunne gjennomføres. Hun sto og tenkte noen sekunder.
«Du! Du kan vel ikke massere? Jeg pleier å gå til en massør hjemme for å få litt ekstra smidighet i musklene, men nå som jeg er på reise savner jeg det.»
«Joda, men jeg er jo ikke profesjonell! Jeg kan sikkert massere deg litt lett hvis du sier hva du vil ha, så det skal vel gå bra. Da får vi gjøre det her inne, da!» Eva hadde like mye lyst til å massere Veronica som Veronica ville bli massert. Hun hadde sett på denne damen og bare ønsket at hun skulle få en anledning til å være alene med henne. Hun hadde ikke hatt sex på flere uker siden hun kom tilbake fra ferie i Bergen, hvor hennes kjæreste bodde. Hun hadde en forkjærlighet for jenter, men kunne også like en gutt. Nå var arbeidsdagen så å si over, og hun kunne godt tenke seg å slå i hjel noen timer her oppe. Veronika gikk inn på badet og hentet et digert strandhåndkle. Det la hun tvers over sengen.
«Gjør det noe at jeg er helt naken? Da får du kommet bedre til, vet du!» hun smilte til Eva, som så ned over seg selv.
«Ja, det er vel egentlig best, men kanskje jeg skulle ta av meg også, for får jeg olje på klærne så ser jeg ikke ut etterpå.»
Veronica trodde nesten ikke sine egne ører! Jenta var ikke dum, hun kom til å bli en ypperlig sengekamerat!»
«Du finner en flaske massasjeolje på badet, jeg glemte å ta den med. Så kan du legge klærne dine der.» Eva gikk inn på badet og kledde av seg, tok flasken med olje, og gikk tilbake til Veronika.

I mellomtiden hadde Øystein innfunnet seg i garderoben hvor Anders var i ferd med å ta på seg jeans og t-shirt. Øystein var svett og god, han hadde vridd opp et håndkle i kaldt vann og gned overkroppen sin med det. Han gledet seg til fotball med kompisene.
«Det går vel fort å få de møblene der oppe unna, skal vi ta brannstigen oppover til taket? Da slipper vi å tulle oss inn i hver suite med kort og greier.»
«Det er greit, det er vel egentlig bare Moræus som er der oppe, og jeg skulle gjerne ha kikket litt ekstra på henne.» Anders gliste bredt.
«Du, det var vel bare kjempeflaksen som gjorde at jeg fikk den opplevelsen med henne, hva tror du sjansene egentlig er for at noe sånt skal skje igjen? Kan like godt leie en film eller kjøpe et blad. Hun hadde sikkert bare litt pervers moro av å erte meg litt. Og det er jo selvfølgelig jeg bare dypt takknemlig for! Kanskje det var lenge siden hun hadde fått seg en omgang, kanskje hun bare ventet på at jeg skulle kaste meg over henne og gi henne jernet?»
De lo begge to, og gjorde seg klare til å gå. Brannstigen begynte i annen etasje, og de gikk opp og ut gjennom en dør som traff rett på stigen. Så klatret de opp til 4.etasje. Den først suiten de kom til der oppe var Svanesuiten hvor Veronica bodde. Det gikk en smal gesims med gelender bort til terrassen. Der hoppet de ned til hellegulvet og så seg omkring.
«Vi får sette møblene lengst borte fra døra, for da blir det ikke noe skitt på dem. Men skal vi flytte pottethujaene også?» Øystein så på Anders. Thujaene sto i store krukker ved siden av terrassedøren, og de var sikkert tunge. Anders gikk over til terrassedøra som vendte inn til Veronica’s suite. Han slang et lite blikk innover i suiten, og skvatt til, rygget bakover og snublet nesten over solsenga som sto bak ham.
«Hva er det du driver med?» Øystein lo. «Har du sett spøkelser, eller?»
«HYSJ! HYSJ! HOLD KJEFT!» Hveste Anders. «Du! Eva er der inne med Moræus! Jeg hadde glemt at hun skulle opp hit og hjelpe dama med å smøre sololje, men nå sitter Eva naken overskrevs på dama og masserer! Hun har ryggen til, hun kan ikke se oss! Kom og se!»
Øystein og Anders snek seg over til hver sin thuja og kikket inn. Synet av Eva overskrevs på Moræus fikk det nesten til å gå helt rundt for Anders, som til nå kun hadde hatt et fantasibilde på netthinnen av hvordan Moræus så ut naken. Lemmet hans sprengte i buksa og øynene var nesten på vei ut av hodet og munnen sto åpen.
Inne i rommet hadde de to damene kommet godt i gang med masseringen. Veronica lå på magen, og Eva satt på oppå baksiden av lårene hennes. Hun hadde oljet in ryggen til Veronica, og masserte i lange, seige drag oppover ryggen og utover skuldrene. Veronica sukket i velbehag for hvert  strøk av Eva’s hender. Vekten av Eva på lårene og styrken i hvert strøk av hendene gjorde henne så inderlig kåt, og hun kunne kjenne det renne fra kjønnet og ned på håndkleet. Eva nøt å føle kontrollen over denne deilige kroppen og å høre lydene fra kvinnen under henne. For hver gang hun strøk oppover måtte hun løfte litt på bakenden, og hun kunne kjenne sine egne safter renne ut av kjønnet og ned på Evas’ lår. Denne bevegelsen gjorde at guttene på terrassen fikk ekstra god utsikt til begivenhetene der inne, og de gispet hver gang de så kjønnet til Eva blotte seg i to tykke, våte lepper, helt glattbarberte. Eva var som en tro kopi av Samantha Fox, 80-tallets utbrettpike i England. Frodig og fin!
Øystein og Anders så på hverandre og kunne ikke dy seg lenger. De åpnet buksesmekkene og dro ut de sprengkåte pikkene og lot hendene stryke og klemme. Øynene var limt til suiten og de to damene som koste deg der inne.
Så med ett gikk Eva av Veronica’s lår, og det så ut som om de vekslet noen ord der inne. Var forestillingen over alt? Kom det ikke mer? Guttene så på hverandre, så på damene. Eva la seg ned ved siden av Veronica. De begynte å ta på hverandre, og så bøyde Eva seg over Veronica og kysset henne. De kunne se hvordan tungene lekte mellom leppene. Begge strøk hverandres bryster, og Veronica heiste seg litt opp og la Eva over på rygg. Så løftet hun et bryst med den ene hånden og lot tunga slikke over brystvorten til Eva. Hun reagerte umiddelbart og de kunne se henne vri seg. Så la Eva seg med hodet på puteenden. Veronica spredte bena hennes, lot fingrene leke seg i kjønnet til Eva, lot dem stryke mellom de våte leppene på hver side av kliten. Så bøyde hun seg ned og lot tungen slikke over, med lange drag, som på en Henning Olsen Soft Ice. Kjønnet til Eva var opphissende likt fløteis for Veronica, og Eva spente ryggen i bue. Hun grep  tak i hodet til Veronica og presset kjønnet sitt mot ansiktet hennes.
Guttene på terrassen svettet og runket og fulgte med på enhver bevegelse. Aldri før hadde de sett noe liknende, og opphisselsen var så sterk at de nesten ikke kunne holde seg. Det så ikke ut til at forestillingen skulle være over på en stund ennå, de skjønte at de to der inne hadde et lerret å bleike denne ettermiddagen, og det skulle de ikke gå glipp av! Buksene hadde nå sklidd ned til knærne, og de klarte ikke lenger å holde seg bøyd i skjul bak buskene, de måtte rette seg opp litt. Damene der inne var så oppslukt av sin egen aktivitet og kåthet at de ikke hadde tanker for annet. Så med ett skjedde det noe der inne. Begge damene så opp og mot inngangsdøren. Inn kom en mann, smilende, og han virket slett ikke overrasket over synet av de to damene! Det var mannen til Moræus!
«Det er mannen til Moræus! Han skulle komme klokka tre! Jeg hadde helt glemt det!» Anders hvisket over til Øystein. «Han ser ikke mye sint ut!» Guttene så på hverandre, spente på hva som kom til å skje der inne. Siden terrassedøren var lukket, kunne de ikke høre hva som ble sagt, men det så ikke ut til at stemningen ble laber, mannen virket faktisk svært så fornøyd med funnet av konen i seng med en annen kvinne! Guttene gjenopptok runkingen, for de var nå sikre på at dette kom til å bli ganske så interessant.
Mannen til Moræus satte fra seg kofferten, gikk inn på badet og kom ut igjen etter en liten stund. Damene lå fortsatt og koste med hverandre, nå hadde Veronica lagt seg ved siden av Eva og de lå og kysset og koste med hverandres kjønn. Eva hadde slengt det ene benet over hoftene til Veronica, og Veronica hadde lagt hele hånden mellom leppene hennes. Hun lot to fingre gli ut og inn av kjønnet til Eva. Mannen til Moræus var kledd i løse linbukser med lærbelte og en løs T-shirt. Nå sto han ved siden av sengen og så på de to deilige damene. Han dro ned buksesmekken og slapp ut en skikkelig pikk med gigantisk reisning. Den sto som en spent mast og han lot den ene hånda gli opp og nedover. Det så ut som de tre vekslet noen ord, mannen gikk bort til puffen ved terrassedøren og dro vekk håndkleet som Veronica hadde lagt over leketøyet. Guttene på terrassen skvatt bakover. Da de så hva som lå på puffen, rett foran dem, ble de helt paffe. De hadde riktignok sett bilder av slikt, men å få se sånt i virkeligheten var mer enn de kunne drømme om! De der inne kom faktisk til å bruke det, rett foran dem! Anders måtte stoppe runkingen. Hjernen hans klarte nesten ikke å funke lenger, han måtte klype seg i armen. Nå måtte han bare se på, la pikken få henge litt i fred, ellers kom han til å sprute ned hele terrassedøra. Han så over mot Øystein. Øystein hadde litt bedre kontroll, og hadde gått over til å bare så vidt beføle staken. Øynene hans var festet på de der inne. Anders fikk en overveldende lyst til å suge pikken til Øystein, men han kunne ikke  godt avsløre seg heller, så det fikk bli til en annen gang. Da kunne de tenke tilbake sammen og hisse hverandre opp.
Mannen til Moræus tok frem en dildo med sugekopp. I hvert hjørne av den store dobbeltsenga var det en sekskantet sengestolpe. De var kraftige, og ypperlige til å feste en sugekopp på. Stolpene smalnet jo lenger opp du så, og dette gjorde at det ble en perfekt vinkel for dildoen. Den glatte lakken utgjorde en perfekt overflate for sugekoppen. Nå klasket han dildoen rett på en av sidene på stolpen. Så hentet han en flaske glidemiddel og trykket ut litt i hånda. Han smurte geleen utover dildoen, som hadde fasong som en ordentlig pikk og var lett brun. Flott hode og litt ruglete vener.  Nå reiste Veronica seg opp og akte seg på knærne bort til stolpen. Eva krabbet etter for å se hva som skulle skje. Veronica lot hvert kne henge litt ut over hver side av sengehjørnet, tok tak i dildoen og lot kjønnet senke seg ned over staken. Hun ynket seg litt og begynte å jokke. Med begge hender holdt hun seg i stolpen og fikk balansen. Hoftene hennes pulserte og lot dildoen gli ut og inn i saftige drag. Så ba hun mannen om å hente en liten 5×10 cm gelesak med store knupper tett sammen i rader og hull i den ene enden. Hun lot seg gli av og satte på gelesaken, med knuppene vendt oppover mot kjønnet hennes. For hver gang hun jokket nedover dildoen, lot hun kjønnet gni seg mot knuppene. Hun vrengte hodet bakover og stønnet i vellyst. Eva, som satt bak henne, lot hendene vandre over fronten til Veronica mens hun slikket henne over nakken. Hun masserte brystene hennes og kløp i vortene så Veronika skrek. Fascinet av hoftebevegelsene, lot Eva fingrene vandre nedover til kjønnet til Veronika og runket kliten hennes mens hun jokket seg av og på dildoen.
Mannen til Moræus hadde tatt av seg klærne. Han sto foran dem og runket mens han beundret synet av de to på sengen. Eva så på lemmet hans og ville plutselig bare ha ham inni seg uten viderverdigheter. Han klatret oppi senga og satte seg på knærne bak Eva. Hun skled littegrann bakover så hun fikk bena på hver side av fanget hans, nok til at hun kunne sette kjønnet sitt rett ned på pikken hans. Hun var så våt mellom leppene at han kunne skli rett inn. Han førte hånda forover mot kjønnet hennes for å kunne runke henne mens hun jog av og på ham. Den andre hånda lot han leke over brystene hennes. Nå var alle tre fylt til bristepunktet av kåthet, og tempoet på jokking og runking var ganske høye. Kroppene svettet og stønnet og senga knirket faretruende. Ute på Terrassen holdt guttene på å gå i oppløsning av all sexen. Mannen til Veronica lente seg nå bakover på senga mens Eva pulte ham med ryggen vendt mot ham. Guttene kunne se lemmet hans hver gang Eva dro seg av, herr Moræus hadde hodet bakover, øynene gjenknepne og leppene stramt bakover. De kunne høre ham brøle helt ut på terrassen. Så eksploderte Veronica i en heftig orgasme som sendte de to bak henne rett ned for telling, og herr Moræus vrengte seg ut av Eva og jokket pikken så spruten sto over ryggen hennes. De tre falt over ende som sandsekker i senga, helt utmattede.
Ute på terrassen hadde de to kikkende guttene våre krøpet over til den ene siden i ly av en thuja, grepet taket i hverandres pikker og runket så spruten sto oppover magene, nå orket de ikke holde seg lenger. Dette overgikk enhver fantasi de noen gang hadde hatt, selv om de hadde sett mye på film. Virkeligheten var knallsterk i forhold. Men nå måtte de komme seg over til de andre terrassene før de ble oppdaget, og de tok t-shirten til Anders og tørket av seg så godt de kunne. Så snek de seg kjapt over til gesimsen og videre bortover.

Legg igjen en kommentar